Hoteller i Spania

Finn tilbud på 35 316 hoteller i Spania

Spania
9. des. — 10. des.2
sø. 10.12.
to. 14.12.

De beste hotellene i Spania

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Spania
Pris
kr229
kr3123
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Spania

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Spania

Pris

737 kr–2 939 kr

BILLIGSTE BY I SPANIASanta Cruz de Tenerife52 % billigereHoteller i Santa Cruz de Tenerife er de billigste i Spania med en gjennomsnittspris på kun 737 kr per natt
DYRESTE BY I SPANIAMarbella47 % dyrereMarbella har de dyreste hotellene i Spania med rom med en gjennomsnittspris på 2 939 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SPANIABarcelona75 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Barcelona enn noen annen by i Spania

Ting å gjøre i Spania


Hoteller i populære byer i Spania

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Spania, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Spania

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Spania
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
Høysesongmarsdyreste tid å overnatte
24 %forventet prisnedgang
27 %forventet prisøkning

Pris

1 453 kr–2 624 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
1 922 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 305 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Spania

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Spania

Laveste hotellpris

393 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan

Hoteller i nærheten av flyplassen

10150

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Spania funnet siste 7 dager er 393 kr/natten. Denne prisen fås hos Hotel La Estacion, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria, Mogan, det mest populære 5-stjerners hotellet i Spania(8,8/10 rating - basert på 3 609 anmeldelser).
Det er er 10 150 hoteller i Spania i nærheten av Madrid Barajas. Hostelfly med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Spania. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Spania siste uken er 10 340 kr.

Informasjon om opphold i Spania

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Spania

Hvilke byer i Spania er det best å bo i?

Den vakre byen Bilbao er definitivt en du bør få med deg når du besøker Spania. Bilbao ligger nord i Spania i Baskerland, og tilbyr fantastisk innsikt i det moderne Spania. Byens rike, historiske og middelalderske atmosfære, kombinert med moderne skyskrapere, er en perfekt refleksjon av Spanias moderne historie. Bilbao Metro er den mest brukte måten å reise offentlig rundt i byen på. Bilbao Metro er delt inn i tre soner med forskjellige billettpriser. En av de billige spanske hotellene du kan sjekke ut mens du er i Bilbao er Hotel Melia Bilbao. Din reise til Spania vil ikke være komplett uten et opphold i Barcelona. Barcelona er kjent for sine sandstrender, utrolige kunstgallerier og fantastiske utsikt, og har noe for de fleste. Du kan finne billige hoteller i Spania som Sunotel Central Hotel hvis du vil nyte oppholdet i Barcelona. Byen tilbyr flere offentlige transportmuligheter for de som ønsker å komme seg rundt, og Barcelona Metro er den mest populære formen for offentlig transport i byen.

Hva er de beste tingene å gjøre i Spania?

Spania har alltid vært en av de mest populære turistmålene i Vest-Europa, og med god grunn. Hvis du er den typen som elsker å være innendørs, er Reina Sofia Museum som ligger i Madrid et sted du må besøke. Her vil du nyte en lang rekke gallerier, museer og utstillingshaller. Og det beste er at inngang er gratis på søndager på ettermiddag og tidlig kveld. Hostal Rivera er et annen anbefalt spansk budsjettvennlig hotell som ligger i nærheten av Reina Sofia Museum. Alcazar of Segovia er en annen populær attraksjon for dem som trives best utendørs. Denne kongelige residensen fra 1100-tallet ligger i byen Segovia, og ble opprinnelig bygget som en festning før den ble omgjort til et militærakademi. Inngangsavgiften varierer avhengig av områdene du ønsker å besøke. Begge attraksjonene har en tendens til å være travle mellom mars til mai og mellom september til november.

Hvilke byer i Spania har det beste utelivet?

Enten ideen din om en perfekt ferie betyr å slappe av i en bar eller en restaurant der du nyter lokale retter eller vil slippe deg løs på dansegulvet med venner, har mange byer det du ser etter når det gjelder kveldsunderholdning. Valencia er kjent for sitt festliv. Et av stedene du må besøke for minneverdige kvelder er L'Umbracle som ligger i City of Arts and Sciences. Her vil du nyte cocktailer i den tropiske hagen, og når du vil danse, kan du dra rett til Mya nattklubb som ligger rett i nærheten. Hvis du elsker mat, har Valencia mer enn nok å by på. Dette er hjemmet til paellaen, en berømt risrett som har sine røtter i denne regionen. Eurostars Acteon er et av de billigste hotellene i Spania du kan bo på når du besøker Valencia. Hvis du vil feste i Spania, er Ibiza et naturlig valg grunnet stedets rike historie med festkultur. San Antonio, Ibiza Town og Playa d’en Bossa er noen av de mest populære reisemålene i denne byen.

Hvilke byer i Spania har mest historie og kunst?

Med det nest høyeste antallet UNESCOs verdensarvsteder i verden, er det ingen tvil om at Spania er et paradis for historie- og kunstelskere. Sevilla, Spanias fjerde største by og hovedstaden i Andalusia, er hjem til tre UNESCOs verdensarvsteder: Den berømte Sevilla-katedralen, det spektakulære Alcazar-palasset og General Archives of the Indians. Alle disse attraksjonene tilbyr gratis inngang på søndager. I hjertet av Spania ligger den sjarmerende middelalderbyen Toledo, i gangavstand fra noen av de billige hotellene i Spania, som Hotel Palacio Alcazar, noe som gjør oppholdet ditt så praktisk som mulig. Denne byen var en gang under Romerrikets kontroll, og huser noen av de historiske bygningene og gjenstander som har blitt nøye bevart i byens museer i århundrer. Populære attraksjoner i denne byen inkluderer El Alcazar, katedralen Primada og Iglesia de Ildefonso. Disse attraksjonene har en tendens til å være ganske populære fra vår- til høstsesongen, med lite trafikk i vintermånedene.

Når er det billigst å besøke Spania?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Spania er februar. I gjennomsnitt koster det kun 1 061 kr per natt i februar. Den dyreste måneden for overnattinger i Spania er mai.

Hvor i Spania velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Spania, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Puerto Rico oftere enn andre byer.

Hvor mye koster et luksushotell i Spania?

Prisene på luksushotellrom varierer avhengig av beliggenhet og hotellkjede, men i Spania kan du forvente en pris på ca. 1 230 kr per natt, noe som er 4 % høyere enn gjennomsnittsprisen for et standard hotellrom som ligger på 1 169 kr per natt.

Hvilken by i Spania har de dyreste hotellrommene?

Du kan regne med en gjennomsnittspris på 1 188 kr per natt for et hotellrom i Barcelona. Dette er ca. 30 % dyrere enn alle andre byer i Spania.

Hvilken by i Spania har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Madrid har de laveste prisene per natt i landet til kun 160 kr. Madrid tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 86% lavere enn gjennomsnittet for byer i Spania.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Spania fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 361 944 tilbydere å velge mellom fra Spania hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Spania fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Spania ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Spania

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Spania

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Spania gjennom momondo?

momondo er gratis! Vi søker omfattende i hundrevis av nettsteder, returnerer hoteller og andre overnattingsalternativer i Spania, alt fra kjente hoteller-grupper til små uavhengige bedrifter. momondo gjør alle disse alternativene enkle å filtrere slik at du kan finne det perfekte stedet å bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Spania?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Spania.


En enklere måte å administrere reisen til Spania på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.