Hoteller i Spania

Finn de beste tilbudene på 243 237 hotels i Spania

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Spania

Leter du etter en by å besøke i Spania? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
547 kr - 998 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I SPANIA Alicante 25 % billigere Hoteller i Alicante er de billigste i Spania med en gjennomsnittspris på kun 547 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I SPANIA Barcelona 37 % dyrere Barcelona har de dyreste hotellene i Spania med rom som har en gjennomsnittspris på 998 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SPANIA Puerto Rico 79 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Puerto Rico enn noen annen by i Spania

Populære byer i Spania

Bestill et av de beste tilbudene Spania som tilbys på disse populære stedene

Spania reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Spania

Når er det billigst å besøke Spania?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Spania, bør du vurdere å besøke landet i mai som er den billigste måneden med priser helt nede i 612 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i Desember hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Spania velger de fleste å overnatte?

Det er ingen tvil om at reisende liker en rekke ulike byer i Spania, men størstedelen av de som reiser til Spania tilbringer mest tid i Puerto Rico.

Hvilken by i Spania har de dyreste hotellrommene?

Med en pris på 998 kr per natt er Barcelona den dyreste byen for hotellovernattinger i Spania. Gjennomsnittsprisen på 998 kr er ca. 37 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt.

Hvilken by i Spania har de billigste hotellrommene?

Med en pris på kun 326 kr per natt, er prisene på hotellrom i Puerto de Mogan 76 % lavere enn i andre byer i Spania.