Hoteller i Spania

Finn de beste tilbudene på 287 456 hotels i Spania

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Spania

Leter du etter en by å besøke i Spania? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
547 kr - 998 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I SPANIA Alicante 25 % billigere Hoteller i Alicante er de billigste i Spania med en gjennomsnittspris på kun 546 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I SPANIA Barcelona 37 % dyrere Barcelona har de dyreste hotellene i Spania med rom som har en gjennomsnittspris på 998 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SPANIA Puerto Rico 79 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Puerto Rico enn noen annen by i Spania

Populære byer i Spania

Bestill et av de beste tilbudene Spania som tilbys på disse populære stedene

Spania reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Spania

Når er det billigst å besøke Spania?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Spania er mai. I gjennomsnitt koster det kun 612 kr per natt i mai. Den dyreste måneden for overnattinger i Spania er Desember.

Hvor i Spania velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Spania, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Puerto Rico oftere enn andre byer.

Hvilken by i Spania har de dyreste hotellrommene?

Du kan regne med en gjennomsnittspris på 1 350 kr per natt for et hotellrom i Sant Francesc de Formentera. Dette er ca. 95 % dyrere enn alle andre byer i Spania.

Hvilken by i Spania har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Puerto de Mogan har de laveste prisene per natt i landet til kun 280 kr. Puerto de Mogan tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 78% lavere enn gjennomsnittet for byer i Spania.