Hotell Kristiansand: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 140 hoteller i Kristiansand, Norge

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Kristiansand

Det er mange flotte hoteller i Kristiansand, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Kristiansand

Sørlandets Art Museum
Christiansholm Fortress
Kristiansand domkirke

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Sørlandets Art Museum?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Kristiansand som ligger nærmest Sørlandets Art Museum, kan du forvente deg å måtte betale 997 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 997 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Sørlandets Art Museum. Hoteller i nærheten av Sørlandets Art Museum er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Kristiansand som koster 1 158 kr.

Hoteller i nærheten av Sørlandets Art Museum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Christiansholm Fortress?

Hoteller i nærheten av Christiansholm Fortress er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Kristiansand som koster 1 158 kr.

Hoteller i nærheten av Christiansholm Fortress

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Kristiansand domkirke?

Hvis du ser etter et hotell i Kristiansand som ligger i nærheten av Kristiansand domkirke, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Kristiansand domkirke, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 997 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Kristiansand domkirke er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Kristiansand som koster 1 158 kr.

Hoteller i nærheten av Kristiansand domkirke

Når bør du bestille hotell i Kristiansand

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kristiansand
Lavsesong
November
Høysesong
Desember

billigste måned å overnatte

46 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

29 %

forventet prisøkning

Pris
547 kr - 1 408 kr
Dyreste ukedag
søndag
Billigste ukedag
mandag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

887 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 304 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Kristiansand på er: 3 stjerne, 80 dag før.
1-2 stjerne
844 kr - 1 001 kr
3 stjerne
1 253 kr - 1 427 kr
4-5 stjerne
1 340 kr - 1 514 kr

Kristiansand reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Kristiansand

Hvordan bor man billig i Kristiansand?

Selv om du kan finne et billig hotell som ligger nær sentrum, får du ofte lavest pris om du trekker mot utkanten. Du finner hotell fra ca. 700-800 kr. og opp per natt. Ettersom hotellstandarden i Norge er ganske bra, kan du finne rene og praktiske rom selv på tostjerners. Ønsker du litt ekstra luksus derimot, ligger prisen på firestjerners hotell fra ca. en tusenlapp og opp. Ønsker du best mulig pris, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og booke et rom med fasiliteter som samsvarer med dine behov. Ønsker du hotell med svømmebasseng, kan for eksempel Quality Hotel & Resort Kristiansand være verdt å se nærmere på. Ettersom Kristiansand er en populær sommerby, faller ofte prisene utenfor høysesongen. Attraksjonene derimot, er like flotte uansett årstid. Dyreparken har åpen hele året, og inne i Badelandet er det sommertemperaturer året rundt.

Kristiansand på budsjett

Kristiansand eren livlig og frisk by med flotte opplevelser som du ikke trenger å sprenge budsjettet for å kunne nyte. Pakk med deg en god piknik og sett kursen mot Bystranda for å kose deg med bading på solskinnsdager, og ta med barna på den store, flotte lekeplassen eller klatrenettet for litt action. Naturopplevelsene koster ikke en krone, men kan gi minner for livstid. Odderøya og Baneheia frister med mange turstier, og skjærgården inviterer til sjøliv og idyll.

Hvordan kommer man seg rundt i Kristiansand?

Selve sentrum er ganske kompakt med gåavstand til Kvadraturen, restauranter og butikker samt andre attraksjoner. Du kommer langt med et par joggesko, godt humør og litt eventyrlyst. Samtidig går det hyppige busser både i sentrum og til nærliggende attraksjoner som Dyreparken og badeland, og prisen for en 24-timersbillett er ganske billig. Du kan kjøpe billett på bussen, et kundesenter eller bestille på nett. Dersom du har booket hotell i nærliggende områder kan buss derfor være et bra alternativ. Har du derimot mulighet til å leie bil eller ta med din egen, har du full frihet til å utforske nærliggende områder i eget tempo.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Kristiansand?

En generell anbefaling er at reisende kontakter det aktuelle hotellet for å undersøke aldersgrenser. Selv om det ikke er pålagt av norsk lov at reisende under 18 år skal ha med følge, kan enkelte overnattingssteder likevel ha aldersgrenser for å sjekke inn.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Kristiansand?

Det varierer utfra overnattingssted. Enkelte hotell krever at du betaler når du bestiller online, samtidig som andre tillater betaling ved utsjekk.

Parkering i Kristiansand

Det er enkelt å både kjøre bil og finne parkering i Kristiansand sentrum. Velg mellom parkeringsplasser, gateparkering og parkeringshus. Du finner også gode parkeringsmuligheter ved de fleste severdighetene.


Hvor mye koster et hotell i Kristiansand per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Kristiansand med høy kvalitet til lave priser

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Kristiansand

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kristiansand
Sjøgløtt Hotell

Sjøgløtt Hotell

7,0

696 kr

Vis hotelltilbud
Dronningen Hotel

Dronningen Hotel

6,7

966 kr

Vis hotelltilbud
Hamresanden Resort

Hamresanden Resort

7,9

835 kr

Vis hotelltilbud
Skagerrak Feriesenter Tregde

Skagerrak Feriesenter Tregde

7,7

983 kr

Vis hotelltilbud
Roligheden Ferieleiligheter

Roligheden Ferieleiligheter

6,5

957 kr

Vis hotelltilbud
Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel Kristiansand

8,0

1 001 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kristiansand

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Sjøgløtt Hotell

Sjøgløtt Hotell

7,0

696 kr

Vis hotelltilbud
Scandic Dyreparken

Scandic Dyreparken

8,4

1 140 kr

Vis hotelltilbud
Hamresanden Resort

Hamresanden Resort

7,9

835 kr

Vis hotelltilbud
Skagerrak Feriesenter Tregde

Skagerrak Feriesenter Tregde

7,7

983 kr

Vis hotelltilbud
Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel Kristiansand

8,0

1 001 kr

Vis hotelltilbud
Mandal Hotel

Mandal Hotel

8,4

1 131 kr

Vis hotelltilbud

Hvor bør du bo i Kristiansand

Sjarmerende Kristiansand er kjent som barnas by, med korte avstander til attraksjoner i sentrum og nærliggende friluftsområder. Dermed har du de beste muligheter til å finne gode hotelltilbud, uansett hvilket område du velger å bo i. Bestiller du et hotell i Kristiansand som ligger i sentrum, er du automatisk i nærheten av Bystranda, spennende butikker og restauranter samt flotte lekeplasser. Du kan også bestille hotell i Kristiansand i gåavstand til Dyreparken.

Ettersom det er en liten by, velger turister helst å bestille hotell i Kristiansand som ligger nær bykjernen, Dyreparken eller ved stranda og på campingplasser. Andre bydeler er hovedsakelig for fastboende. Kristiansand har dessuten vakre naturperler for alle som elsker å gå tur. Ønsker du å variere dagene med frisk luft og grønne skoger, kan du booke et hotell i nærheten av Ravnedalen Naturpark eller Baneheia. Hamresanden er også et populært friluftsområde med lett tilgang til strand og fotturer, samtidig som du likevel bor ganske sentralt.

Fordelen ved å bo sentralt, er uten tvil lett tilgang til alle attraksjonene i sentrum. Samtidig kan du benytte deg av rimelig kollektivtransport og gratisbusser om du vil på tokt med Kaptein Sabeltann. Velger du derimot å bo i utkanten, har du gode sjanser til å booke hotell til en rimelig pris. Avstander i Kristiansand er uansett korte. Du kommer deg enkelt rundt om du har tilgang til bil. Dersom du ønsker å søke hotell utfra hvilken bydel du ønsker å bo i, lar søkemotoren vår deg velge et hotell i Kristiansand basert på område, nærliggende attraksjoner og pris.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Kristiansand

Hva er byens særpreg?

Barnas by er mer enn bare fornøyelsesparker og moro for de små. Voksne setter også stor pris på vakre naturperler, konserter og festivaler som Palmesus, samt deilige dager på stranden. I sentrum finner du mange, spennende restauranter, utesteder og shoppinggater. Med et stort utvalg av hoteller, overnattingssteder og campingplasser, trekker Kristiansand til seg soltørste turister i alle aldre. Enten det er forretningsreise, kjærestetur eller familieferie som står på planen, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne det perfekte overnattingsstedet for deg.

Hva har City å tilby?

Det som er så genialt med sommerbyen Kristiansand, er at nesten alt du kan ønske deg ligger i nærheten av sentrum – enten det er strandliv eller shopping som frister. I området rundt kan du oppsøke kunst, historie og kultur på varierte museer og utstillinger, for eksempel Odderøya museumshavn og Barnas kunstmuseum på SKMU. Ønsker du mer action, kan du ta bussen til Evje og boltre deg med klatring, rafting og paintball. Det varierte hotellutvalget sørger for at du finner et overnattingssted som ligger i nærheten av dine favorittattraksjoner, enten det er Aquarama i sentrum eller skjærgården i området rundt.

Hvor grønn er byen?

Er det noe Kristiansand er kjent for, er det idyllisk natur og fristende skjærgård. Nær bykjernen finner du Otterdalsparken og Strandpromenaden langs Bystranda, mens Baneheia og Ravnedalen har godt merkede løyper og flotte stier. Ønsker du å nyte skjærgården, kan du sette kursen mot Odderøya eller hoppe på en av båtene som går til de fredelige øyene Bragdøya og Dvergsøya.


Reiseinformasjon for Kristiansand

Hvor mange dager tilbringer folk i Kristiansand?

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Kristiansand.

Hvor mye koster et hotell i Kristiansand?

Prisen på et hotellrom i Kristiansand vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 3 891 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Kristiansand?

Hotell i Kristiansand er billigst i November. Romprisen kan være hele 400 kr % billigere enn de travleste månedene.

Hvilken dag er den billigste i Kristiansand?

søndag er den billigste dagen for hotellrom i Kristiansand. lørdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et hostell i Kristiansand?

Hosteller og hoteller i Kristiansand med 2 stjerner eller færre koster omkring 726 kr for en seng per person. Dette blir omkring 3 165 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Kristiansand.

Hvilke severdigheter er populære i september basert på været i Kristiansand?

En gjennomsnittstemperatur på 11 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (110 mm) gjør september til en flott måned å utforske området omkring Kristiansand.