Hoteller i Kristiansand, Norge

Finn tilbud på 28 hoteller i Kristiansand, Norge

Kristiansand, Norge
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Kristiansand

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Kristiansand
Pris
kr715
kr9482
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Kristiansand


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Kristiansand

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kristiansand
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
1 418 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 083 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Kristiansand på er: 4-5 stjerne, 47 dag før.

1-2 stjerne

1 126 kr–1 831 kr

3 stjerne

1 610 kr–1 863 kr

4-5 stjerne

1 757 kr–2 010 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Kristiansand

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Kristiansand

Laveste hotellpris

326 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Kristiansand Feriesenter

Hoteller i nærheten av flyplassen

6

Gjennomsnitt antall netter på opphold

1 dag
Den rimeligste prisen for et rom i Kristiansand funnet siste 7 dager er 326 kr/natten. Denne prisen fås hos Solferie Holiday Home Marthas Vei.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Kristiansand Feriesenter, det mest populære 5-stjerners hotellet i Kristiansand(7,1/10 rating - basert på 253 anmeldelser).
Det er er 6 hoteller i Kristiansand i nærheten av Stavanger Sola. Scandic Stavanger Airport med kortest avstand på 0,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 1 dag når e bor på i Kristiansand. Gjennomsnittprisen for 1 dag i Kristiansand siste uken er 1 640 kr.

Kristiansand reisetips

Hvordan bor man billig i Kristiansand?

Selv om du kan finne et billig hotell som ligger nær sentrum, får du ofte lavest pris om du trekker mot utkanten. Du finner hotell fra ca. 700-800 kr. og opp per natt. Ettersom hotellstandarden i Norge er ganske bra, kan du finne rene og praktiske rom selv på tostjerners. Ønsker du litt ekstra luksus derimot, ligger prisen på firestjerners hotell fra ca. en tusenlapp og opp. Ønsker du best mulig pris, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og booke et rom med fasiliteter som samsvarer med dine behov. Ønsker du hotell med svømmebasseng, kan for eksempel Quality Hotel & Resort Kristiansand være verdt å se nærmere på. Ettersom Kristiansand er en populær sommerby, faller ofte prisene utenfor høysesongen. Attraksjonene derimot, er like flotte uansett årstid. Dyreparken har åpen hele året, og inne i Badelandet er det sommertemperaturer året rundt.

Kristiansand på budsjett

Kristiansand eren livlig og frisk by med flotte opplevelser som du ikke trenger å sprenge budsjettet for å kunne nyte. Pakk med deg en god piknik og sett kursen mot Bystranda for å kose deg med bading på solskinnsdager, og ta med barna på den store, flotte lekeplassen eller klatrenettet for litt action. Naturopplevelsene koster ikke en krone, men kan gi minner for livstid. Odderøya og Baneheia frister med mange turstier, og skjærgården inviterer til sjøliv og idyll.

Hvordan kommer man seg rundt i Kristiansand?

Selve sentrum er ganske kompakt med gåavstand til Kvadraturen, restauranter og butikker samt andre attraksjoner. Du kommer langt med et par joggesko, godt humør og litt eventyrlyst. Samtidig går det hyppige busser både i sentrum og til nærliggende attraksjoner som Dyreparken og badeland, og prisen for en 24-timersbillett er ganske billig. Du kan kjøpe billett på bussen, et kundesenter eller bestille på nett. Dersom du har booket hotell i nærliggende områder kan buss derfor være et bra alternativ. Har du derimot mulighet til å leie bil eller ta med din egen, har du full frihet til å utforske nærliggende områder i eget tempo.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Kristiansand?

En generell anbefaling er at reisende kontakter det aktuelle hotellet for å undersøke aldersgrenser. Selv om det ikke er pålagt av norsk lov at reisende under 18 år skal ha med følge, kan enkelte overnattingssteder likevel ha aldersgrenser for å sjekke inn.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Kristiansand?

Det varierer utfra overnattingssted. Enkelte hotell krever at du betaler når du bestiller online, samtidig som andre tillater betaling ved utsjekk.

Parkering i Kristiansand

Det er enkelt å både kjøre bil og finne parkering i Kristiansand sentrum. Velg mellom parkeringsplasser, gateparkering og parkeringshus. Du finner også gode parkeringsmuligheter ved de fleste severdighetene.


Hvor mye koster et hotell i Kristiansand per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Kristiansand med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 748 kr

Gjennomsnittlig 869 kr

Dyrest 1 184 kr

Finn hoteller med 2 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Kristiansand

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kristiansand

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kristiansand

Disse hotellene i Kristiansand har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Kristiansand

Sjarmerende Kristiansand er kjent som barnas by, med korte avstander til attraksjoner i sentrum og nærliggende friluftsområder. Dermed har du de beste muligheter til å finne gode hotelltilbud, uansett hvilket område du velger å bo i. Bestiller du et hotell i Kristiansand som ligger i sentrum, er du automatisk i nærheten av Bystranda, spennende butikker og restauranter samt flotte lekeplasser. Du kan også bestille hotell i Kristiansand i gåavstand til Dyreparken.

Ettersom det er en liten by, velger turister helst å bestille hotell i Kristiansand som ligger nær bykjernen, Dyreparken eller ved stranda og på campingplasser. Andre bydeler er hovedsakelig for fastboende. Kristiansand har dessuten vakre naturperler for alle som elsker å gå tur. Ønsker du å variere dagene med frisk luft og grønne skoger, kan du booke et hotell i nærheten av Ravnedalen Naturpark eller Baneheia. Hamresanden er også et populært friluftsområde med lett tilgang til strand og fotturer, samtidig som du likevel bor ganske sentralt.

Fordelen ved å bo sentralt, er uten tvil lett tilgang til alle attraksjonene i sentrum. Samtidig kan du benytte deg av rimelig kollektivtransport og gratisbusser om du vil på tokt med Kaptein Sabeltann. Velger du derimot å bo i utkanten, har du gode sjanser til å booke hotell til en rimelig pris. Avstander i Kristiansand er uansett korte. Du kommer deg enkelt rundt om du har tilgang til bil. Dersom du ønsker å søke hotell utfra hvilken bydel du ønsker å bo i, lar søkemotoren vår deg velge et hotell i Kristiansand basert på område, nærliggende attraksjoner og pris.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Kristiansand

Hva er byens særpreg?

Barnas by er mer enn bare fornøyelsesparker og moro for de små. Voksne setter også stor pris på vakre naturperler, konserter og festivaler som Palmesus, samt deilige dager på stranden. I sentrum finner du mange, spennende restauranter, utesteder og shoppinggater. Med et stort utvalg av hoteller, overnattingssteder og campingplasser, trekker Kristiansand til seg soltørste turister i alle aldre. Enten det er forretningsreise, kjærestetur eller familieferie som står på planen, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo og finne det perfekte overnattingsstedet for deg.

Hva har City å tilby?

Det som er så genialt med sommerbyen Kristiansand, er at nesten alt du kan ønske deg ligger i nærheten av sentrum – enten det er strandliv eller shopping som frister. I området rundt kan du oppsøke kunst, historie og kultur på varierte museer og utstillinger, for eksempel Odderøya museumshavn og Barnas kunstmuseum på SKMU. Ønsker du mer action, kan du ta bussen til Evje og boltre deg med klatring, rafting og paintball. Det varierte hotellutvalget sørger for at du finner et overnattingssted som ligger i nærheten av dine favorittattraksjoner, enten det er Aquarama i sentrum eller skjærgården i området rundt.

Hvor grønn er byen?

Er det noe Kristiansand er kjent for, er det idyllisk natur og fristende skjærgård. Nær bykjernen finner du Otterdalsparken og Strandpromenaden langs Bystranda, mens Baneheia og Ravnedalen har godt merkede løyper og flotte stier. Ønsker du å nyte skjærgården, kan du sette kursen mot Odderøya eller hoppe på en av båtene som går til de fredelige øyene Bragdøya og Dvergsøya.


Informasjon om opphold i Kristiansand

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Kristiansand

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 1 natt i Kristiansand.

Prisen på et hotellrom i Kristiansand vil variere avhengig av etterspørsel, plassering og antall stjerner. I gjennomsnitt koster et rom omkring 2 721 kr per natt.

Hotell i Kristiansand er billigst i mai. Romprisen kan være hele 55 % billigere enn de travleste månedene.

tirsdag er den billigste dagen for hotellrom i Kristiansand. fredag er den dyreste dagen.

Hosteller og hoteller i Kristiansand med 2 stjerner eller færre koster omkring 944 kr for en seng per person. Dette blir omkring 1 776 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Kristiansand.

Selv om temperaturene i oktober er perfekt for utendørsaktiviteter i nærheten av Kristiansand, har denne måneden betraktelig mye mer nedbør enn andre måneder, og det forventes en nedbørsmengde på ca. 150 mm i løpet av hele måneden.

Det er nå 123 ferieboliger tilgjengelige i Kristiansand. De fleste av våre brukere velger å bo på First Hotel Kristiansand, som er den mest populære i Kristiansand. Sammenlign ferieboliger i Kristiansand.


momondos favoritthoteller i Kristiansand

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Kristiansand
Kveldsro cabin in nice surroundings

Kveldsro cabin in nice surroundings

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

759 kr

Villa Baneheia

St. Hansgate 6, Kristiansand, Vest-Agder, Norway

9,3
1 084 kr
Bullseye Kristiansand

Bullseye Kristiansand

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

9,4
1 578 kr

Budget Hotel Kristiansand

Vestre Strandgate 49, Kristiansand, Vest-Agder, Norway

695 kr

2 bedroom accommodation in Kristiansand

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

1 070 kr

KRSferie leiligheter i sentrum

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

2 820 kr

Cozy and tastefully decorated two floor house with a garden

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

8,6
1 454 kr

Hytte ved sjøen

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

9,1
2 178 kr
Sentrumsnær Leilighet

Sentrumsnær Leilighet

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

2 799 kr
Hytte i skjærgården

Hytte i skjærgården

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

9,2
1 905 kr

St. Hansgt. 7, Kristiansand

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

1 675 kr

Nybygd feriebolig rett ved strand til leie!

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

9,0
1 986 kr
Keybutler Cozy Apartment Marviksveien

Keybutler Cozy Apartment Marviksveien

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

2 347 kr

Apartment Kongensgate

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

1 278 kr
Stay.plus Riverview

Stay.plus Riverview

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

1 189 kr
Solferie Apartment Arenfeldtsvei

Solferie Apartment Arenfeldtsvei

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

947 kr

Citycottage Kristiansand, Lund

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

9,4
2 673 kr

Praktfull hytte til utleie egnet for barnefamilier

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

9,0
2 491 kr

Naturskjønn feriehytte i nærheten av dyreparken

Kristiansand, Vest-Agder, Norge

8,0
1 284 kr

Start planleggingen av reisen til Kristiansand


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Kristiansand med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Kristiansand hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Kristiansand.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.