Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Norge

Leter du etter billige leiebiltilbud i Norge? Søk her!

Oslo, Norge
8. mar. — 15. mar.
Oslo, Norge
fr. 8.3.
12:00
fr. 15.3.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Norge

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Norge

Hvilket leiebilselskap er billigst i Norge?

Getaround bruker å ha de billigste tilbudene på leiebiler i Norge. Brukere kan ofte finne priser helt nede i 281 kr/dag når de bestiller gjennom Getaround. Med Getaround er det stor sannsynlighet for at du finner tilbud på leiebiler til en lavere pris enn landets gjennomsnittlige pris på 879 kr/dag. Disse prisene kan variere, avhengig av biltypen du ønsker å leie samt byen du leier den i.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Norge?

Ifølge dataene våre er Sixt det mest populære leiebilselskapet i Norge. I forrige måned valgte 33 % av brukerne å bestille leiebilen sin hos Sixt. 73 av våre andre brukere har vurdert opplevelsen sin med Sixt under oppholdet sitt i Norge, og de gir selskapet en gjennomsnittsscore på 8,2 av 10.

Hvilket leiebilselskap i Norge har flest utleiesteder?

Med totalt 135 utleiesteder over hele Norge, har Hertz flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hertz har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Norge. I Oslo finnes det for eksempel 9 Hertz utleiesteder.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Norge?

Den mest populære bilen å leie i Norge, er en Kompakt. 34 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Norge. Hvis en Kompakt innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 833 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Norge

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Norge nedenfor
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

218 kr/dag

11 mar.–9 apr.
Citroen C3
Audi A3 Cabriolet
eller som ligner på Kabriolet
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2 dører

283 kr/dag

6 mar.–13 mar.
Audi A3 Cabriolet
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

323 kr/dag

16 mar.–31 mar.
Toyota Yaris
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

360 kr/dag

11 mar.–9 apr.
Opel Corsa
Ford Fiesta
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

364 kr/dag

7 mar.–14 mar.
Ford Fiesta
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

366 kr/dag

11 mar.–9 apr.
Suzuki Vitara
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

366 kr/dag

11 mar.–9 apr.
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

376 kr/dag

7 mar.–14 mar.
Opel Corsa
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

377 kr/dag

13 apr.–20 apr.
Toyota Aygo

Leiebilinformasjon for Norge

Har Norge noen unike trafikklover?

I Norge er fartsgrensen 50 km/t i tettbygde strøk og 80 km/t ellers, og når dette ikke gjelder, er det skiltet. Vikeplikten er spesielt viktig når du kjører, og i 50 km/t og under har du alltid vikeplikt for trikk og buss. Pass alltid på vikeplikten fra høyre og fra venstre i rundkjøringer. Blir du stoppet av politiet, er det som regel en rutinekontroll, enten det er promillekontroll eller fartskontroll. Holder du deg innenfor lover og regler, går dette helt fint. Da må du alltid vise sertifikatet ditt, og har du det som en app på smarttelefonen, må du la politiet få holde smarttelefonen din slik at de kan se førerkortappen.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Norge?

Når du skal leie bil i Norge, må du ha hatt førerkortet i ett år. Det er strengere regler for deg som ikke har hatt førerkortet i minst fem år enn det er for deg som har hatt det lenger. For de fleste bilutleierne holder det ikke med førerkortappen; de vil ha et fysisk førerkort som de tar bilde av og beholder en kopi så lenge du leier bilen hos dem. For å kunne dokumentere eventuelle skader blir du rådet til å ta bilder av leiebilen før og etter leieperioden slik at du kan fremlegge disse ved forespørsel fra utleier. Da må du ta bilde foran og bak, på sidene og av dashbordet og setene inne i bilen.

Hvilke områder i Norge har mest trafikk?

Norge er et langstrakt land og for å få varer rundt i landet blir det i tillegg til båt og tog, brukt lastebiler. Den mest trafikkerte veien i Norge blir nok derfor E6 som strekker seg helt fra Østlandet i sør og langt nord i landet. Ellers er det rundt byene det er mye trafikk, og spesielt mye er det rundt og i hovedstaden Oslo. Fra grensen til Sverige til Oslo og videre ut i landet, er nok det området som du må regne med har mest trafikk, og derfor er det her du må beregne god tid når du er undeveis på tur.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Norge?

Herom strides de lærde. Norge er et langstrakt land med store vidder og trange daler, så det er umulig å trekke frem bare én naturskjønn vei. Likevel har du ikke vært i Norge uten å ha kjørt langs de dype fjordene på vestlandet. Her kjører du mellom bratte fjell med utsikt over fjorden, og har du vokst opp i by, kommer du til å gispe av begeistring. Det er langs denne kysten at utenlandske turister betaler av rikdommen sin for å dra på cruise en gang i livet og se denne storslåtte, nesten urørte naturen. Lenger nord kan du nyte en mer naken natur, og kommer du til Lofoten så vil du se bratte fjell møte digert hav i midnattssol. Mer majestetisk enn det blir det ikke, selv om både Preikestolen utenfor Stavanger og Nordkapp i Troms og Finnmark står høyt i kongelig kurs. Flere steder har Norge en liten bit av istiden, nemlig små bretunger fra Jostedalsbreen. Innerst inne i dalene kan du møte på slike hvite breer som har vært med på å forme dette fantastiske landskapet og som lyser opp midt i alt det grønne og grå på sommerstid. Vannet som kommer fra disse bretungene, er så klart og rent at du ser rett til bunns i elvene som renner når de tiner om sommeren. Noen turister lurer på når fossefallene slås av om kvelden og på om morgenen, og svaret er rett og slett at dette er urørt og vill natur.


Tilbud på Norge bilutleie

Finn leiebil i Norge som passer for deg

Liten cars

401 kr - 924 kr

Alle biltyper

535 kr - 1 515 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Norge er 625 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Norge er i januar. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 401 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Norge liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Norge er 1 034 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Norge er i oktober. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 476 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Norge mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Norge er 1 608 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Norge er i januar. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 1 030 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 43 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Norge stor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Norge er 1 047 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Norge er i januar. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 601 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Norge SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Norge er 2 243 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Norge er i november. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 1 228 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 59 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Norge varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Norge er 2 062 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Norge er i oktober. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 620 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 55 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Norge luksus car utleie funnet på momondo den siste uken.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

218 kr/dag

11 mar.–9 apr.
Citroen C3
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

323 kr/dag

16 mar.–31 mar.
Opel Corsa
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

360 kr/dag

11 mar.–9 apr.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Norge

Alle større selskaper som leier ut biler i Norge

Hertz

135 utleiesteder

Avis

128 utleiesteder

Sunnycars

99 utleiesteder

keddy by Europcar

97 utleiesteder

Sixt

92 utleiesteder

Budget

79 utleiesteder

Europcar

65 utleiesteder

Shouqi

32 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Norge

Attraksjoner i nærheten:

Lillestrøm Stadion26,0 km
Bislett Stadion36,2 km
Rockefeller36,5 km
Oslo Spektrum36,6 km
Slottsparken36,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Grieghallen12,2 km
Bergen domkirke12,8 km
Bryggen13,0 km
Bergenhus festning13,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Kongeparken16,0 km
Roldal Skicenter122,3 km
Grieghallen168,9 km
Bergen domkirke169,5 km
Bryggen169,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Norge

Nedenfor er de mest populære hotellene i Norge
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo, Oslo, Norway

0,2 km fra sentrum

Citybox Oslo

Citybox Oslo

Prinsens gate 6, Oslo, Oslo, Norway

0,5 km fra sentrum

Anker Hostel

Anker Hostel

Storgata 53h, Oslo, Oslo, Norway

0,5 km fra sentrum

K7 Hotel Oslo

K7 Hotel Oslo

Kongens gate 7, Oslo, Oslo, Norway

0,7 km fra sentrum

Radisson Red Oslo Okern

Radisson Red Oslo Okern

Lorenfaret 3, Oslo, Oslo, Norway

3,2 km fra sentrum

Anker Apartment Oslo

Anker Apartment Oslo

Oslo, Oslo, Norge

1,7 km fra sentrum

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

Hotellvegen, Gardermoen, Gardermoen, Akershus, Norway

2,3 km fra sentrum

Radisson Blu Hotel, Tromso

Radisson Blu Hotel, Tromso

Sjogata 7, Tromsø, Troms, Norway

0,2 km fra sentrum

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Dreggsallmenningen 1, Bergen, Hordaland, Norway

0,6 km fra sentrum

Grand Hotel Oslo

Grand Hotel Oslo

Karl Johansgate 31, Oslo, Oslo, Norway

0,8 km fra sentrum

Hi Oslo Haraldsheim

Hi Oslo Haraldsheim

Haraldsheimveien 4, Oslo, Oslo, Norway

3,7 km fra sentrum

Comfort Hotel Xpress Tromso

Comfort Hotel Xpress Tromso

Gronnegata 35, Tromsø, Troms, Norway

0,2 km fra sentrum

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport

Henrik Ibsens V., Gardermoen, Building B, Gardermoen, Akershus, Norway

2,8 km fra sentrum

Clarion Hotel The Edge

Clarion Hotel The Edge

Kaigata 6, Tromsø, Troms, Norway

0,2 km fra sentrum

Karl Johan Hotel

Karl Johan Hotel

Karl Johans Gate 33, Oslo, Oslo, Norway

0,8 km fra sentrum

Fretheim Hotel

Fretheim Hotel

Flåm, Flåm, Sogn og Fjordane, Norge

0,2 km fra sentrum

Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo, Oslo, Norway

0,2 km fra sentrum

Comfort Hotel Runway Gardermoen

Comfort Hotel Runway Gardermoen

Sør Gardermoen, Gardermoen, Akershus, Norge

1,9 km fra sentrum


Leiebiler i Norge

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Norge, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Norge?

Uansett om du leier eller eier en bil i Norge, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Norge?

Kvaliteten på veinettet i Norge har en score på 4 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 65 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

Hva er promillegrensen i Norge?

0,20‰ er maks tillatte alkoholkonsentrasjon i blodet ved kjøring i Norge. Både besøkende og fastboende i Norge kan bli dømt etter loven for å ha høyere BAC (maks tillattalkoholkonsentrasjon i blodet) enn dette. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Norge, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Norge?

Gjennomsnittsprisen på bensin i Norge lå i forrige uke på 22,69 kr per liter. Til sammenligning er det Kuwait som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,61 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 33,08 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Norge fra biler sist?

Priser for Norge fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Norge fra biler?

Fra og med februar 2024, er det 840 tilbydere å velge mellom fra Norge biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Norge?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Norge. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Norge?

Når du leier en bil i Norge, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Norge?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Norge kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Norge?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Norge. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Norge med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Norge med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Norge på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Norge medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Norge som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Norge.

Kan jeg søke etter leiebiler i Norge med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Norge.


En enklere måte å administrere reisen til Norge på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Norge


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Norge
fr. 8.3.
12:00
fr. 15.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post