Leiebiler i Norge

Leter du etter billige leiebiltilbud i Norge? Søk her!

Oslo, Norge
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Oslo, Norge
to. 8.12.
12:00
to. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Norge

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Norge nedenfor
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

23 kr/dag

7 des.–14 des.
Volkswagen Golf
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Stasjonsvogn – mellomstor
Opptil 5 passasjerer

28 kr/dag

7 des.–14 des.
Skoda Octavia Combi
Volkswagen Polo
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

21 kr/dag

7 des.–12 des.
Volkswagen Polo
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

7 des.–14 des.
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

21 kr/dag

7 des.–12 des.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

20 kr/dag

7 des.–12 des.
Toyota Yaris
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

27 kr/dag

7 des.–14 des.
Volkswagen Jetta
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

21 kr/dag

7 des.–12 des.
Volkswagen Golf
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Stasjonsvogn – mellomstor
Opptil 5 passasjerer

27 kr/dag

7 des.–14 des.
Skoda Octavia Combi

Leiebilinformasjon for Norge

I Norge er fartsgrensen 50 km/t i tettbygde strøk og 80 km/t ellers, og når dette ikke gjelder, er det skiltet. Vikeplikten er spesielt viktig når du kjører, og i 50 km/t og under har du alltid vikeplikt for trikk og buss. Pass alltid på vikeplikten fra høyre og fra venstre i rundkjøringer. Blir du stoppet av politiet, er det som regel en rutinekontroll, enten det er promillekontroll eller fartskontroll. Holder du deg innenfor lover og regler, går dette helt fint. Da må du alltid vise sertifikatet ditt, og har du det som en app på smarttelefonen, må du la politiet få holde smarttelefonen din slik at de kan se førerkortappen.

Når du skal leie bil i Norge, må du ha hatt førerkortet i ett år. Det er strengere regler for deg som ikke har hatt førerkortet i minst fem år enn det er for deg som har hatt det lenger. For de fleste bilutleierne holder det ikke med førerkortappen; de vil ha et fysisk førerkort som de tar bilde av og beholder en kopi så lenge du leier bilen hos dem. For å kunne dokumentere eventuelle skader blir du rådet til å ta bilder av leiebilen før og etter leieperioden slik at du kan fremlegge disse ved forespørsel fra utleier. Da må du ta bilde foran og bak, på sidene og av dashbordet og setene inne i bilen.

Norge er et langstrakt land og for å få varer rundt i landet blir det i tillegg til båt og tog, brukt lastebiler. Den mest trafikkerte veien i Norge blir nok derfor E6 som strekker seg helt fra Østlandet i sør og langt nord i landet. Ellers er det rundt byene det er mye trafikk, og spesielt mye er det rundt og i hovedstaden Oslo. Fra grensen til Sverige til Oslo og videre ut i landet, er nok det området som du må regne med har mest trafikk, og derfor er det her du må beregne god tid når du er undeveis på tur.

Herom strides de lærde. Norge er et langstrakt land med store vidder og trange daler, så det er umulig å trekke frem bare én naturskjønn vei. Likevel har du ikke vært i Norge uten å ha kjørt langs de dype fjordene på vestlandet. Her kjører du mellom bratte fjell med utsikt over fjorden, og har du vokst opp i by, kommer du til å gispe av begeistring. Det er langs denne kysten at utenlandske turister betaler av rikdommen sin for å dra på cruise en gang i livet og se denne storslåtte, nesten urørte naturen. Lenger nord kan du nyte en mer naken natur, og kommer du til Lofoten så vil du se bratte fjell møte digert hav i midnattssol. Mer majestetisk enn det blir det ikke, selv om både Preikestolen utenfor Stavanger og Nordkapp i Troms og Finnmark står høyt i kongelig kurs. Flere steder har Norge en liten bit av istiden, nemlig små bretunger fra Jostedalsbreen. Innerst inne i dalene kan du møte på slike hvite breer som har vært med på å forme dette fantastiske landskapet og som lyser opp midt i alt det grønne og grå på sommerstid. Vannet som kommer fra disse bretungene, er så klart og rent at du ser rett til bunns i elvene som renner når de tiner om sommeren. Noen turister lurer på når fossefallene slås av om kvelden og på om morgenen, og svaret er rett og slett at dette er urørt og vill natur.


Tilbud på Norge bilutleie

Finn leiebil i Norge som passer for deg

Liten Leiebiler

424 kr - 1 840 kr

Alle biltyper

927 kr - 2 937 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Norge er 851 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Norge er i november. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 424 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Norge Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Norge er 1 268 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Norge er i januar. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 704 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Norge Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Norge er 1 856 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Norge er i oktober. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 1 074 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Norge er 1 126 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Norge er i januar. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 474 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Norge SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Norge er 2 336 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Norge er i november. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 1 220 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 36 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Norge er 2 054 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Norge er i oktober. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 1 097 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Norge kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

20 kr/dag

7 des.–12 des.
Toyota Yaris
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

21 kr/dag

7 des.–12 des.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

21 kr/dag

7 des.–12 des.
Volkswagen Golf

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Norge

Attraksjoner i nærheten:

Lillestrøm Stadion26,0 km
Tøyenparken35,5 km
Bislett Stadion36,2 km
Rockefeller36,5 km
Oslo Spektrum36,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Bergen domkirke12,8 km
Bryggen13,0 km
Bergenhus festning13,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Kongeparken16,0 km
Roldal Skicenter122,3 km
Bergen domkirke169,5 km
Bryggen169,9 km
Bergenhus festning170,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Norge

Nedenfor er de mest populære hotellene i Norge

Leiebiler i Norge

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Norge, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Getaround bruker å ha de billigste tilbudene på leiebiler i Norge. Brukere kan ofte finne priser helt nede i 260 kr/dag når de bestiller gjennom Getaround. Med Getaround er det stor sannsynlighet for at du finner tilbud på leiebiler til en lavere pris enn landets gjennomsnittlige pris på 589 kr/dag. Disse prisene kan variere, avhengig av biltypen du ønsker å leie samt byen du leier den i.

Ifølge dataene våre er Hertz det mest populære leiebilselskapet i Norge. I forrige måned valgte 25 % av brukerne å bestille leiebilen sin hos Hertz. 98 av våre andre brukere har vurdert opplevelsen sin med Hertz under oppholdet sitt i Norge, og de gir selskapet en gjennomsnittsscore på 7,1 av 10.

Med totalt 153 utleiesteder over hele Norge, har Sunnycars flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Sunnycars har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Norge. I Oslo finnes det for eksempel 15 Sunnycars utleiesteder.

Uansett om du leier eller eier en bil i Norge, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Kvaliteten på veinettet i Norge har en score på 4 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 65 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

0,20‰ er maks tillatte alkoholkonsentrasjon i blodet ved kjøring i Norge. Både besøkende og fastboende i Norge kan bli dømt etter loven for å ha høyere BAC (maks tillattalkoholkonsentrasjon i blodet) enn dette. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Norge, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Den mest populære bilen å leie i Norge, er en Economy. 21 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Norge. Hvis en Economy innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 380 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Gjennomsnittsprisen på bensin i Norge lå i forrige uke på 20,85 kr per liter. Til sammenligning er det Algerie som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,28 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 29,29 kr per liter.


Start planleggingen av reisen til Norge


Populære momondo reisemål

Utforsk anbefalte reisemål andre brukere liker å leie bil hele året

Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Norge kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Norge. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Norge med gratis avbestilling.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Norge medfair fuel policy.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Norge.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Norge.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.