Leiebil Ålesund - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Ålesund? Start søket her

Ålesund, Norge
28. jan. — 4. feb.
Samme leveringssted
Ålesund, Norge
to. 28.1.
middag
to. 4.2.
middag

Når er det billigst å leie bil i Ålesund?

Alle

275 kr - 1 179 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Ålesund er i januar. Prisen er 34% lavere enn resten av året til bare 275 kr per dag. Den dyreste måneden er juni. Prisen på leiebil i Ålesund kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Tilbud på Ålesund bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Små biler er ofte kategorisert som økonomibiler, kompakte biler og biler som er litt mindre enn gjennomsnittet. Du kan forvente deg en pris på 503 kr/dag for å leie en liten bil i Ålesund. Nedenfor ser du de beste prisene som ble funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
371 kr/dag
19. feb. - 26. feb.
Ålesund
Nedre Strandgt 50
Chevrolet Sonic Sedan
371 kr/dag
19. feb. - 26. feb.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
378 kr/dag
11. feb. - 14. feb.
Ålesund
Europcar/aalesund Ap Vigra
Chevrolet Sonic Sedan
378 kr/dag
11. feb. - 14. feb.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
404 kr/dag
19. feb. - 26. feb.
Ålesund
Vigra
Chevrolet Sonic Sedan
404 kr/dag
19. feb. - 26. feb.
Finn lignende
Ford Focus
eller lignende Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
410 kr/dag
11. feb. - 14. feb.
Ålesund
Europcar/aalesund Ap Vigra
Ford Focus
410 kr/dag
11. feb. - 14. feb.
Finn lignende
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
415 kr/dag
19. feb. - 26. feb.
Ålesund
P.boks Vigra Lufthavn
Kia Rio Hatchback
415 kr/dag
19. feb. - 26. feb.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
430 kr/dag
11. feb. - 14. feb.
Ålesund
Europcar/aalesund Ap Vigra
Chevrolet Sonic Sedan
430 kr/dag
11. feb. - 14. feb.
Finn lignende

Oversikt over leiebilselskaper i Ålesund

Alle større selskaper som leier ut biler i Ålesund
Byråets vurdering: Fantastisk 9.8

Poengsummen er basert på 10 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 9.4

Poengsummen er basert på 6 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 5 vurderinger


Informasjon om reisen din til Ålesund

Hvor gammel må man være for å leie bil i Ålesund?

Aldersgrense for bilutleie i Ålesund varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad involvert. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du tar med familien på vestlandstur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Ålesund er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Ålesund er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Ålesund. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Ålesund sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Ålesund. De fleste parkeringsplasser har avgift i sentrum, men det er mulig å stå gratis på enkelte steder på lørdager mellom åtte og fire om dagen. Det finnes flere parkeringshus i sentrum av Ålesund. Disse er blant annet Torghallen, Brunholmen, Kremmergaarden og Sankten. Dersom du heller vil finne gateparkering, er det bare å se etter skilting. Disse viser hvem som kan parkere der, hvor lenge og hvor mye det koster. Det er også noen områder som utelukkende er for de som bor i området, dette kalles boligsoneparkering. Du kan bruke appen EasyPark for å betale for parkering. Du registrerer betalingskortet ditt og registreringsnummeret på bilen i appen, så kan du fylle på parkeringstid der, uten å måtte legge lapp i ruta på bilen. Ser du at tiden begynner å gå ut, kan du fylle på mer.

Utfluktsmål i og rundt Ålesund

Har du leiebil i Ålesund er du og familien i perfekt kjøreavstand til massevis av vakker natur. Dra for eksempel ut til Alnes Fyr på Godøya, bare en halvtime å kjøre fra Ålesund sentrum. Det er også mange fjellturer man kan begi seg ut på, som passer både store og små. En god idé er å kjøre til Herdalen. Denne ligger 500 meter over havet fra Norddal og er en del av området som ligger på UNESCOs verdensarvsliste. Når dere kjører oppover er det bratt terreng og masse fascinerende for barna å se fra baksetet. Her er det fossefall og spennende, dramatisk natur.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Ålesund er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Ålesund kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Ålesund. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Ålesund. Det finnes også bilutleieselskaper i og rundt Ålesund sentrum.


Avstand fra Ålesund til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Ålesund Vigra flyplass

Leiebiler i Ålesund

Vi har hatt 71 søk fra brukere som ser etter leiebiler i Ålesund så langt denne måneden.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Ålesund for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Ålesund innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis, Europcar og Budget. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Ålesund i februar?

For å leie en bil i Ålesund for en helg i februar, har vi funnet priser så lave som 378 kr med gjennomsnitt på 401 kr. 221 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Ålesund, men for februar er det ikke uvanlig å se priser så billig som 221 kr, avhengig av dine krav.

Hvilket leiebilselskap i Ålesund har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Budget de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 548 kr/dag for en leiebil i Ålesund. Den absolutt beste prisen som er funnet på utleiestedet deres i Ålesund er 221 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Ålesund?

Alle leiebilselskapene i Ålesund har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Ålesund inkluderer Avis, Europcar og keddy by Europcar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilket leiebilselskap i Ålesund har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Ålesund. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 616 kr i Ålesund.

Hva er fartsgrensen i Ålesund?

Hvis du leier et kjøretøy i Ålesund, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Ålesund ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Ålesund, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Klimaet i Ålesund i Januar har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Ålesund.

Er været i Ålesund representativt for resten av Møre og Romsdal?

Hvis du ser etter en leiebil i Ålesund for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av Januar, er det viktig at du vet at resten av Møre og Romsdal vanligvis har en temperatur på 1 °C, og en forventet nedbørsmengde på 147 mm.


Finn hotell og fly til Ålesund

 • Få den siste informasjonen om Ålesund flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Ålesund
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Ålesund mest populære nabolag

  Finn hoteller i Ålesund
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Ålesund