Leiebil Leknes - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Leknes? Start søket her

Leknes, Norge
9. mar. — 16. mar.
Samme leveringssted
Leknes, Norge
ti. 9.3.
middag
ti. 16.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Leknes

Alle større selskaper som leier ut biler i Leknes
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 9.2

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 8.4

Poengsummen er basert på 5 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.3

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Informasjon om reisen din til Leknes

Med en leiebil i Leknes har du muligheten og fleksibiliteten til å kjøre rundt på egen hånd for å utforske det fantastiske landskapet i Lofoten. Flere selskaper for bilutleie holder til her, og du kan leie bil hos blant annet Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Hertz og Sixt. Bilene du kan velge mellom er alt fra små og kompakte biler til større SUV-biler og varebiler, alt ettersom hva du har behov for. Som regel kan du betale enten når du bestiller eller når du henter bilen, og det finnes kjøretøy i alle prisklasser, fra økonomi-biler til luksusbiler.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Leknes?

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år for å leie bil i Leknes og i resten av Norge. Dette betyr at den laveste mulige aldersgrensen er 19 år, men mange bilutleieselskaper har egne aldersrestriksjoner, og dette er viktig å sjekke opp før du signerer avtalen. I tillegg har mange av selskapene visse begrensninger og gebyrer for unge sjåfører som er under 25 år, som blant annet kan innebære at du ikke kan velge fritt blant alle bilkategoriene. Noen har også en øvre aldersgrense på 75 år, og krever en legeerklæring som bekrefter at du er egnet til å kjøre bil dersom du er over 75 år.

Parkering

I Leknes finner du både avgiftsfrie og avgiftspliktige parkeringsplasser på kryss og tvers av byen. I tillegg til gateparkering i boligområdene, finnes det større parkeringsplasser i tilknytning til de største institusjonene, som skoler, sykehus og togstasjoner. Du finner også en stor parkeringsplass med automatisk skiltgjenkjenning på Leknes lufthavn.

Utfluktsmål i og rundt Leknes

Det er utallige vakre steder å besøke både i Leknes og i nærområdene. Lofoten er et av Norges vakreste steder, og med en leiebil her kan du virkelig utforske alt det beste området har å by på. Ikke overraskende er de fleste severdighetene her naturattraksjoner, og blant annet bør du ta en tur til de vakre strendene ved Kvalvika, Uttakleiv og Haukland, og besøke Sakrisøy mellom Reine og Hamnøy i Moskenes kommune. En tur til Leknes og Lofoten er heller ikke komplett uten å ha kjørt ut til Vesterålen for å se det uslåelige naturlandskapet og oppleve en ekte hvalsafari. Dra gjerne også til Lofotr Vikingmuseum for å se et rekonstruert vikingskip og langhus med spennende arkeologiske utstillinger.

Hvilke forsikringer trenger man?

Før du signerer avtalen for leiebil i Leknes, må du undersøke hvilke forsikringer du trenger. Det rimeligste og minst dekkende alternativet til bilforsikring, er ansvarsforsikringen. Denne er lovpålagt etter bilansvarsloven, og er derfor alltid inkludert når du leier bil i Norge. Den dekker skader som er påført andre mennesker og dyr, i tillegg til andres kjøretøy, eiendeler og bygninger. Den dekker imidlertid ikke skader på egen bil, men det gjør kaskoforsikringen, som vanligvis også er inkludert. Med kaskoforsikring trenger du kun å betale en obligatorisk egenandel ved skade og hærverk på bilen, som kan spare deg for svært mange tusenlapper. En tredje forsikring som ofte er inkludert i leieavtalen, er biltyveriforsikringen, som også sørger for at du kun trenger å betale en egenandel dersom du opplever innbrudd i bilen, eller tyveri av bilen. Egenandelens størrelse avhenger av biltypen og omfanget av skaden. Ved skade på frontrute som krever utskifting eller reparasjon, kan egenandelen ligge på hele 10,000-20,000 NOK. Derfor velger noen å kjøpe en egen frontruteforsikring, eller en egenandelsforsikring for å redusere egenandelen. Hvis du har en gyldig reiseforsikring, bør du også undersøke hva denne dekker.

Hvor i Leknes kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du henter og leverer bilen avhenger av hvilket selskap for billeie du velger. Dersom du kommer med fly, kan du hente og levere bilen på Leknes lufthavn eller Svolvær lufthavn, avhengig av hvor du lander. Alternativt kan du også leie bil fra flere steder i Leknes sentrum, blant annet Idrettsgata 28 (Hertz), J M Johansensvei 2 (Hertz), Lufthavnveien 30 (Avis), Storgata 81 (Sixt), Verksveien 12 (Keddy) og Storgata 105 (Europcar). (Informasjon kontrollert: 22/05/2019).


Avstand fra Leknes til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bodø flyplass

Leiebiler i Leknes

7 personer har sett etter leiebil i Leknes i mars.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Leknes for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Leknes har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Sixt, Hertz og Budget. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Leknes. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Leknes har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Leknes når du bruker keddy by Europcar på ett av deres totalt 2 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 672 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 707 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Leknes?

Leiebiler i Leknes fra populære selskap som Sixt, Hertz og keddy by Europcar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Leknes, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilket leiebilselskap i Leknes har flest utleiesteder?

keddy by Europcar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Leknes. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 707 kr i Leknes.

Hva er fartsgrensen i Leknes?

Hvis du leier et kjøretøy i Leknes, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Leknes ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Leknes, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Leknes i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Leknes.

Er været i Leknes representativt for resten av Nordland?

De som ønsker å leie bil i Leknes for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Nordland i løpet av mars vanligvis har temperaturer på −1 °C med en forventet nedbørsmengde på 80 mm.


Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Bodø, Brønnøysund og Evenes i Nordland

Finn hotell og fly til Leknes

  • Få den siste informasjonen om Leknes flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Leknes
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Leknes mest populære nabolag

    Finn hoteller i Leknes