Leiebiler i Leknes, Nordland

Finn billige leiebiltilbud i Leknes, Nordland

Leknes, Norge
29. mar. — 5. apr.
Samme leveringssted
Leknes, Norge
on. 29.3.
12:00
on. 5.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Leknes

Med en leiebil i Leknes har du muligheten og fleksibiliteten til å kjøre rundt på egen hånd for å utforske det fantastiske landskapet i Lofoten. Flere selskaper for bilutleie holder til her, og du kan leie bil hos blant annet Avis, Budget, Europcar, keddy by Europcar, Hertz og Sixt. Bilene du kan velge mellom er alt fra små og kompakte biler til større SUV-biler og varebiler, alt ettersom hva du har behov for. Som regel kan du betale enten når du bestiller eller når du henter bilen, og det finnes kjøretøy i alle prisklasser, fra økonomi-biler til luksusbiler.

Som hovedregel må du ha hatt førerkort i minimum ett år for å leie bil i Leknes og i resten av Norge. Dette betyr at den laveste mulige aldersgrensen er 19 år, men mange bilutleieselskaper har egne aldersrestriksjoner, og dette er viktig å sjekke opp før du signerer avtalen. I tillegg har mange av selskapene visse begrensninger og gebyrer for unge sjåfører som er under 25 år, som blant annet kan innebære at du ikke kan velge fritt blant alle bilkategoriene. Noen har også en øvre aldersgrense på 75 år, og krever en legeerklæring som bekrefter at du er egnet til å kjøre bil dersom du er over 75 år.

I Leknes finner du både avgiftsfrie og avgiftspliktige parkeringsplasser på kryss og tvers av byen. I tillegg til gateparkering i boligområdene, finnes det større parkeringsplasser i tilknytning til de største institusjonene, som skoler, sykehus og togstasjoner. Du finner også en stor parkeringsplass med automatisk skiltgjenkjenning på Leknes lufthavn.

Det er utallige vakre steder å besøke både i Leknes og i nærområdene. Lofoten er et av Norges vakreste steder, og med en leiebil her kan du virkelig utforske alt det beste området har å by på. Ikke overraskende er de fleste severdighetene her naturattraksjoner, og blant annet bør du ta en tur til de vakre strendene ved Kvalvika, Uttakleiv og Haukland, og besøke Sakrisøy mellom Reine og Hamnøy i Moskenes kommune. En tur til Leknes og Lofoten er heller ikke komplett uten å ha kjørt ut til Vesterålen for å se det uslåelige naturlandskapet og oppleve en ekte hvalsafari. Dra gjerne også til Lofotr Vikingmuseum for å se et rekonstruert vikingskip og langhus med spennende arkeologiske utstillinger.


Tilbud på Leknes, Nordland bilutleie

Finn leiebil i Leknes som passer for deg

Liten Leiebiler

548 kr - 1 677 kr

Alle biltyper

710 kr - 2 183 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Leknes, Norge er 867 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Leknes, Norge er i mai. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 548 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Leknes. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Leknes kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Leknes, Norge er 1 493 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Leknes, Norge er i februar. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 518 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 26 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Leknes. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Leknes kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Leknes, Norge er 1 068 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Leknes, Norge er i februar. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 518 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Leknes. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Leknes kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Leknes

Alle større selskaper som leier ut biler i Leknes, Nordland

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Sixt

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

6,0

Hertz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

4,0

Sunnycars

3 utleiesteder

Europcar

2 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Budget

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Leknes

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Leknes

Populære biltyper

Economy, SUV, Compact

Billigste leiebil

828 kr

Mest populære modell

Toyota Aygo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Leknes de siste 72 timene: Economy, SUV, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Leknes er 828 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 870 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Leknes de siste 7 dagene er Toyota Aygo. Våre brukere foretrekker også Toyota Yaris som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Leknes

Nedenfor er de mest populære hotellene i Leknes

Kjøre med en leiebil i Leknes - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Leknes, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Leknes finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 822 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Leknes er 1 023 kr/dag.

Hvis du leier et kjøretøy i Leknes, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Leknes ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Leknes, er fartsgrensen 110 km/t.


Leiebiler på populære flyplasser nære Leknes

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Leknes

Start planleggingen av reisen til Leknes


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Leknes via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Leknes. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.