Leiebiler i Irland

Leter du etter billige leiebiltilbud i Irland? Søk her!

Dublin, Irland
8. feb. — 15. feb.
Samme leveringssted
Dublin, Irland
on. 8.2.
12:00
on. 15.2.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilinformasjon for Irland

I Irland kjører man på venstre side av veien akkurat som i Storbritannia, noe som kan være verdt å huske på for alle som reiser fra Norge og høyrekjøring. Videre kan det være lurt å merke seg at toppfarten på irske motorveier er begrenset av sikkerhetsmessige årsaker. Samme gjelder mindre veier i tettbygde strøk hvor det også er begrensninger på fart. Det er også et nasjonalt påbud om å bruke setebelte for alle som oppholder seg i byen til enhver tid. I likhet med Norge er det også et forbud mot bruk av mobiltelefon eller andre håndholdte enheter bak rattet, her er kravet at sjåfør må kun bruke håndfrie enheter.

Irland har som de fleste andre land en rekke krav og regler knyttet til utleie av bil og hvem som har lov til akkurat å benytte seg av leiebiler. Irland krever at personer som skal leie bil i landet har et gyldig førerkort som møter visse retningslinjer. For personer fra USA, Storbritannia og EU-land vil det være nok med nasjonale førerkort når man skal leie en bil. For reisende som kommer utenfra EU-området, er det påbudt å medbringe et internasjonalt førerkort når man møter opp ved kontoret for bilutleie. En rekke leiebilfirmaer har også egne regler knyttet til utleie både når det gjelder minstealder og når det kommer til forsikring og leiepris. Mange steder kan ha høyere priser for sjåfører under 25 år så dette er best å sjekke for å finne billige leiebiler.

Irland er et lite og kompakt land med en relativt liten befolkning, noe som betyr at utenfor hovedstaden Dublin er det ofte begrenset med trafikk. Den største mengden med trafikk er å finne på veiene mellom byer som Dublin, Cork og Limerick hvor det ofte kan være hektisk om morgenen eller om ettermiddagen i anledning ettermiddagsrushet. Videre kan det også være mye trafikk inne i selve byene særlig ved spesielle anledninger eller høytider og fellesferier. Som hovedregel blir det roligere jo lengre ut på landsbygda en kommer og forskjellen med pulserende Dublin og de rolige områdene i vest kan være enorm til tider.

Irland kan by på et stort antall vakre og spesielle veier og områder som garantert vil få enhver besøkende til å fryde seg over utsikten og landskapet. Et godt utgangspunkt kan være den spektakulære kjøreturen mellom byene Cork og Kerry hvor man kjører forbi kjente severdigheter slik som Caha-fjellene og vakre kystlandskap. Dette er en tur for alle som ikke er redde for å kjøre på smale fjellveier med varierende kvalitet. Et annet utmerket valg for en kjøretur i Irland er å følge kysten og kjøre langs den historiske kopperkysten innom byer som Waterford, Dunhill og Kilmurrin før man ender opp ved Dungarvan. Mange som foretar denne ruten starter gjerne ved Tramore eller man kan fint snu opp ned på turen og begynne i Dungarvan. Uansett er det en fantastisk flott tur som tar deg innom en rekke historiske severdigheter, slott og flotte strender av ypperste kvalitet. For den som ønsker å kjøre i mer rolige og landlige omgivelser for å oppleve de grønne og frodige dalførene kan det være fint å kjøre fra Limerick i vest til Kilkenny via Clonmel. Her kan man se kyr som beiter og tradisjonelt landbruk i skjønn forening. Her er det også mulighet for å stoppe i små koselige landsbyer langs veien for å spise lokale produkter slik som den velkjente cheddar-osten.


Tilbud på Irland bilutleie

Finn leiebil i Irland som passer for deg

Liten Leiebiler

307 kr - 1 439 kr

Alle biltyper

430 kr - 2 498 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Irland er 821 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Irland er i oktober. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 307 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Irland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Irland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Irland er 820 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Irland er i desember. Prisen er 86 % lavere enn resten av året med bare 121 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Irland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Irland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Irland er 1 430 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Irland er i mars. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 657 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Irland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Irland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Irland er 995 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Irland er i januar. Prisen er 82 % lavere enn resten av året med bare 182 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Irland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Irland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Irland er 1 710 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Irland er i oktober. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 960 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 34 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Irland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Irland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Irland

Nedenfor er de mest populære hotellene i Irland

Leiebiler i Irland

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Irland, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Easirent er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Irland, med priser fra kun 182 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Irland på 1 095 kr per dag.

Budget er for øyeblikket det mest populære leiebilselskapet i Irland, og 21 % av brukerne valgte tjenestene deres den siste måneden. Budget er også et populært alternativ med 88 vurderinger, og en gjennomsnittlig tilfredshetsscore fra kunder på 6,7 av 10. Ha i bakhodet at det er mulig at Budget ikke har utleiekontorer på destinasjonen din i Irland, og du bør derfor ha et annet selskap som reserve.

IfHvis du planlegger å reise til Irland, og ønsker å leie bil, bør du ha i bakhodet at Sunnycars er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder. Det er stor sannsynlighet for at du finner et av deres 31 landsdekkende utleiesteder enten på ankomstflyplassen, eller i sentrum av byen. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Dublin som er den mest populære destinasjonen. Dublin har også 10 utleiesteder tilknyttet Sunnycars.

I Irland kjører man alltid på venstre side av veien. Hvis du ikke følger denne regelen, kan du risikere å få trafikkbøter.

Av totalt 137 land, ble Irland rangert som nr. 24 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Irland en score på 5,3 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

0,50‰ er maks tillatte alkoholkonsentrasjon i blodet ved kjøring i Irland. Både besøkende og fastboende i Irland kan bli dømt etter loven for å ha høyere BAC (maks tillattalkoholkonsentrasjon i blodet) enn dette. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Irland må du være minst 18 år gammel for å drikke.

De som reiser til Irland foretrekker som regel å leie en Economy. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 47 % av brukerne våre leid en Economy for reisen sin til Irland, med en gjennomsnittspris på 388 kr per dag.

Bensin i Irland kostet i forrige uke 17,12 kr per liter. Hvis du planlegger å leie bil i Irland, kan det være en god idé å legge til side penger til bensin, basert på hvor mye du ser for deg at du skal kjøre. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Irland, kan det være greit å huske på at Kuwait har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,41 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 29,52 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Leiebiler i populære regioner i Irland

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Irland som du ikke må gå glipp av

Leiebiler i populære byer i Irland

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Irland

Start planleggingen av reisen til Irland


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Irland. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Irland, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Irland og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Irland på momondo.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Irland.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Irland.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.