Leiebiler i Bergen, Hordaland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Bergen, Hordaland? Start søket her!

Bergen, Norge
14. aug. — 21. aug.
Samme leveringssted
Bergen, Norge
sø. 14.8.
12:00
sø. 21.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Bergen, Hordaland

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Bergen, Hordaland nedenfor
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

42 kr/dag

5 sep.–15 sep.
Toyota Yaris
Mercedes-Benz A-Class
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

43 kr/dag

5 sep.–15 sep.
Mercedes-Benz A-Class
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

47 kr/dag

5 sep.–15 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

47 kr/dag

4 sep.–14 sep.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

58 kr/dag

5 sep.–15 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

40 kr/dag

5 sep.–15 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

52 kr/dag

5 sep.–15 sep.
Volvo V40
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

73 kr/dag

5 sep.–15 sep.
Mercedes-Benz GLA
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Standard stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer

61 kr/dag

5 sep.–15 sep.
Skoda Octavia Combi

Viktig informasjon om leiebiler i Bergen

Aldersgrense for bilutleie i Bergen varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstra gebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du tar med familien på tur.

I Bergen er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet med både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Bergen er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Bergen. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene, og prisen er høyere i rushtiden om morgen og ettermiddag. Når du kjører i Bergen sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Skal du ta med familien på fjelltur i fjellene rundt Bergen, bør du ta hensyn til vær og kjøreforhold på fjellveiene.

I Bergen sentrum må du betale for gateparkering fra 08.00 om morgenen til 23.00 om kvelden. I boligsonene er det samme regel, men der kan du parkere gratis på lørdager etter klokken 17.00. Det er som regel gratis parkering på søndager og på helligdager når du parkerer på gaten. Reiser du med familien kan dere altså parkere sentralt, med kort vei til hotell. Du kan bruke parkeringsappen som heter Parkering i Bergen når du betaler. Da fyller du inn registreringskoden til bilen din, og deretter den takstkoden som gjelder for der du har parkert. Dette ser du på skiltene ved parkeringsplassen din, det står også inne på kartet i appen. Du velger stopp parkering når du skal kjøre videre, og da blir du trukket for det gjeldende tidsrommet. Du kan også betale med kort eller mynt i billettautomatene som står på gaten. Da legger du kvitteringen godt synlig i frontruten. Det finnes ulike typer parkeringsplasser, enten der du kan stå så lenge du ønsker, parkeringstid på maks to timer eller parkeringstid på maks en time. Disse heter ekspressplasser.

Har du leiebil i Bergen har du muligheten til å reise mange spennende steder. Ta med deg familien på en fantastisk reise i fjellene rundt den vakre vestlandsbyen. Reiser dere om høsten er det anbefalt å gå en tur fra Bjergane via Selhama og Åsedaen og tilbake. Her er det en turisthytte på veien og lett terreng, i tillegg finner du flere fiskemuligheter langs veien. Dette er en perfekt tur for hele familien. Vil dere utforske Rondane, kan dere kjøre til Otta og parkere ved Spranget før dere legger ut på fjelltur til en av de over 2000 toppene som finnes her.

Med leiebil i Bergen er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Bergen. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Bergen, Flesland. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Bergen, Hordaland bilutleie

Finn leiebil i Bergen som passer for deg

Liten Leiebiler

303 kr - 1 865 kr

Alle biltyper

463 kr - 2 798 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Bergen, Norge er 814 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Bergen, Norge er i januar. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 303 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bergen Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Bergen, Norge er 1 101 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Bergen, Norge er i desember. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 467 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bergen Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Bergen, Norge er 2 114 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Bergen, Norge er i januar. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 673 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 34 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Bergen, Norge er 1 320 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Bergen, Norge er i oktober. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 502 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bergen SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Bergen, Norge er 1 567 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Bergen, Norge er i april. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 774 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Bergen, Norge er 1 600 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Bergen, Norge er i januar. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 702 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

42 kr/dag

5 sep.–15 sep.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

38 kr/dag

5 sep.–15 sep.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

40 kr/dag

5 sep.–15 sep.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Bergen

Alle større selskaper som leier ut biler i Bergen, Hordaland
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,3

Value

6,6
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,5

Komfort

6,2

Gjennomsnittlig

4,2

Hentes/Leveres

4,2

Value

5,5
4 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Bergen

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Bergen

Mest populære selskap

Europcar

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste leiebil

604 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Det mest populære bilutleiefirmaet i Bergen funnet på momondo denne måneden er Europcar. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og Hertz
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Bergen de siste 72 timene: Compact, Economy, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Bergen er 604 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 730 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Bergen de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Volkswagen Golf som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Bergen

Attraksjoner i nærheten:

Bergen domkirke12,8 km
Bergenhus festning13,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Bergen domkirke116,9 km
Bergenhus festning117,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Bergenhus festning132,5 km
Bergen domkirke133,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Bergen

Nedenfor er de mest populære hotellene i Bergen

Kjøre med en leiebil i Bergen - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Bergen, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

480 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Bergen i september, og de billigste tilbudene starter på 480 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Bergen i september så tilbud i gjennomsnitt på 1 781 kr - men tilbud så lave som 1 104 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Generelt sett har Hertz de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 1 162 kr/dag for en leiebil i Bergen. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 5 utleiestedene deres i Bergen er 441 kr/dag.

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Bergen ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Bergen. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Når du planlegger å reise til Bergen i september, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Bergen i september med temperaturer som ligger på ca. 9 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 271 mm. Å leie en Økonomi i Bergen vil koste deg i gjennomsnitt 1 485 kr/dag.

Bergen, Norge har 5 utleiesteder som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 1 162 kr.

Fartsgrensen i bysonen i Bergen er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Bergen ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Bergen, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

I august har Bergen vanligvis en nedbørsmengde på 190 mm og en gjennomsnittstemperatur på 14 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Bergen ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Klimaet i Hordaland i august innebærer vanligvis temperaturer på 14 °C og en forventet nedbørsmengde på 190 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Bergen til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Bergen

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Bergen

Leiebiltyper som er populære i Bergen

Lei en av disse populære biltypene i Bergen

Start planleggingen av reisen til Bergen


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Bergen med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Bergen. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Bergen som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Bergen på momondo.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Bergen.

Ja, leiebiltilbud i Bergen med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.