Leiebil Bergen - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bergen? Start søket her

fre.. 23.8.
12:00
lør.. 24.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Tilbud på Bergen bilutleie

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil i Bergen nylig funnet av momondo-brukere
Focus
eller lignende Kompakt
4 1 4-5
325 NOK
6. sep. - 8. sep.
Bergen
Airport
325 NOK
6. sep. - 8. sep.
Zafira Tourer
eller lignende Standard
5 2 4-5
955 NOK
25. okt. - 27. okt.
Bergen
Flyplassvegen 555
955 NOK
25. okt. - 27. okt.

Populære bilutleiefirmaer i Bergen

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene
Leiebil (Økonomi) i Bergen hertz
Økonomi
2 voksne, 2 kolli
Leiebil (Kompakt) i Bergen hertz
Kompakt
4 voksne, 2 kolli
Leiebil (Medium) i Bergen hertz
Medium
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Standard) i Bergen hertz
Standard
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Stor) i Bergen sixt
Stor
5 voksne, 2 kolli
Leiebil (SUV) i Bergen sixt
Suv
4 voksne, 2 kolli

Oversikt over bilutleiefirmaer i Bergen

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
hertz Billigste Hertz Hertz gir deg de billigste tilbudene på 4 steder rundt i byen
alamo Mest populære Alamo Alamo gir deg de billigste tilbudene på 1 sted rundt i byen
hertz De fleste steder Hertz Hertz gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 4 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Bergen

Alle større selskaper som leier ut biler i Bergen
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 799 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Sixt
Fantastisk - 8,4 (3 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,2 (3 780 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,6 (2 255 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Dollar
Bra - 7,6 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Bra - 7,6 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
Thrifty
Bra - 7,6 (2 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Budget
Bra - 7,4 (4 187 vurderinger)
2 steder

Flyplasser med leiebiler i Bergen

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Bergen Flesland flyplass
BGO

Leiebil i Bergen

Hvor gammel må man være for å leie bil i Bergen?

Aldersgrense for bilutleie i Bergen varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstra gebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du tar med familien på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Bergen er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet med både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Bergen er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Bergen. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene, og prisen er høyere i rushtiden om morgen og ettermiddag. Når du kjører i Bergen sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Skal du ta med familien på fjelltur i fjellene rundt Bergen, bør du ta hensyn til vær og kjøreforhold på fjellveiene.

Parkering

I Bergen sentrum må du betale for gateparkering fra 08.00 om morgenen til 23.00 om kvelden. I boligsonene er det samme regel, men der kan du parkere gratis på lørdager etter klokken 17.00. Det er som regel gratis parkering på søndager og på helligdager når du parkerer på gaten. Reiser du med familien kan dere altså parkere sentralt, med kort vei til hotell. Du kan bruke parkeringsappen som heter Parkering i Bergen når du betaler. Da fyller du inn registreringskoden til bilen din, og deretter den takstkoden som gjelder for der du har parkert. Dette ser du på skiltene ved parkeringsplassen din, det står også inne på kartet i appen. Du velger stopp parkering når du skal kjøre videre, og da blir du trukket for det gjeldende tidsrommet. Du kan også betale med kort eller mynt i billettautomatene som står på gaten. Da legger du kvitteringen godt synlig i frontruten. Det finnes ulike typer parkeringsplasser, enten der du kan stå så lenge du ønsker, parkeringstid på maks to timer eller parkeringstid på maks en time. Disse heter ekspressplasser.

Utfluktsmål i og rundt Bergen

Har du leiebil i Bergen har du muligheten til å reise mange spennende steder. Ta med deg familien på en fantastisk reise i fjellene rundt den vakre vestlandsbyen. Reiser dere om høsten er det anbefalt å gå en tur fra Bjergane via Selhama og Åsedaen og tilbake. Her er det en turisthytte på veien og lett terreng, i tillegg finner du flere fiskemuligheter langs veien. Dette er en perfekt tur for hele familien. Vil dere utforske Rondane, kan dere kjøre til Otta og parkere ved Spranget før dere legger ut på fjelltur til en av de over 2000 toppene som finnes her.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Bergen er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Bergen kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Bergen. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Bergen, Flesland. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Finn hotell og fly til Bergen