Leiebil Bergen, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bergen, Norge? Start søket her

Bergen, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Bergen, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Når er det billigst å leie bil i Bergen?

Alle

205 kr - 1 264 kr

Økonomi

255 kr - 942 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Bergen, Norge er i desember. Prisen er 46% lavere enn resten av året til bare 272 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i januar. Prisen på leiebil i Bergen kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Bergen

Alle større selskaper som leier ut biler i Bergen, Norge
Byråets vurdering: Fantastisk 8.9

Poengsummen er basert på 19 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.3

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.2

Poengsummen er basert på 16 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 27 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.8

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Bergen Flesland flyplass

Bergen, Norge

Attraksjoner i nærheten:

Bergen domkirke12,8 km
Bergenhus festning13,1 km
Haugesund flyplass

Haugesund, Norge

Attraksjoner i nærheten:

Bergen domkirke116,9 km
Bergenhus festning117,6 km
Florø flyplass

Florø, Norge

Attraksjoner i nærheten:

Bergenhus festning132,5 km
Bergen domkirke133,2 km

Informasjon om reisen din til Bergen

Hvor gammel må man være for å leie bil i Bergen?

Aldersgrense for bilutleie i Bergen varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstra gebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du tar med familien på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Bergen er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet med både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Bergen er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Bergen. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene, og prisen er høyere i rushtiden om morgen og ettermiddag. Når du kjører i Bergen sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Skal du ta med familien på fjelltur i fjellene rundt Bergen, bør du ta hensyn til vær og kjøreforhold på fjellveiene.

Parkering

I Bergen sentrum må du betale for gateparkering fra 08.00 om morgenen til 23.00 om kvelden. I boligsonene er det samme regel, men der kan du parkere gratis på lørdager etter klokken 17.00. Det er som regel gratis parkering på søndager og på helligdager når du parkerer på gaten. Reiser du med familien kan dere altså parkere sentralt, med kort vei til hotell. Du kan bruke parkeringsappen som heter Parkering i Bergen når du betaler. Da fyller du inn registreringskoden til bilen din, og deretter den takstkoden som gjelder for der du har parkert. Dette ser du på skiltene ved parkeringsplassen din, det står også inne på kartet i appen. Du velger stopp parkering når du skal kjøre videre, og da blir du trukket for det gjeldende tidsrommet. Du kan også betale med kort eller mynt i billettautomatene som står på gaten. Da legger du kvitteringen godt synlig i frontruten. Det finnes ulike typer parkeringsplasser, enten der du kan stå så lenge du ønsker, parkeringstid på maks to timer eller parkeringstid på maks en time. Disse heter ekspressplasser.

Utfluktsmål i og rundt Bergen

Har du leiebil i Bergen har du muligheten til å reise mange spennende steder. Ta med deg familien på en fantastisk reise i fjellene rundt den vakre vestlandsbyen. Reiser dere om høsten er det anbefalt å gå en tur fra Bjergane via Selhama og Åsedaen og tilbake. Her er det en turisthytte på veien og lett terreng, i tillegg finner du flere fiskemuligheter langs veien. Dette er en perfekt tur for hele familien. Vil dere utforske Rondane, kan dere kjøre til Otta og parkere ved Spranget før dere legger ut på fjelltur til en av de over 2000 toppene som finnes her.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Bergen er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Bergen kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Bergen. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Bergen, Flesland. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Bergen, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bergen Flesland flyplass

Leiebiler i Bergen

I mars har vi kjørt 235 søk etter leiebiler i Bergen for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bergen for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Bergen. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Bergen, Norge i april?

892 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Bergen i april, og de billigste tilbudene starter på 276 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Bergen i april så tilbud i gjennomsnitt på 1 033 kr - men tilbud så lave som 498 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilket leiebilselskap i Bergen har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Sixt de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 1 035 kr/dag for en leiebil i Bergen. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 3 utleiestedene deres i Bergen er 260 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bergen, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Bergen ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Bergen. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Bergen i april?

Når du planlegger å reise til Bergen i april, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Bergen i april med temperaturer som ligger på ca. 11 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 106 mm. Å leie en Økonomi i Bergen vil koste deg i gjennomsnitt 754 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Bergen har flest utleiesteder?

Bergen, Norge har 4 utleiesteder som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 908 kr.

Hva er fartsgrensen i Bergen, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Bergen er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Bergen ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Bergen, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Bergen, Norge i mars?

I mars har Bergen vanligvis en nedbørsmengde på 170 mm og en gjennomsnittstemperatur på 3 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Bergen ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Bergen i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Bergen. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Bergen, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Polo, Opel Corsa og Volkswagen Golf.

Er været i Bergen representativt for resten av Hordaland?

Klimaet i Hordaland i mars innebærer vanligvis temperaturer på 3 °C og en forventet nedbørsmengde på 170 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Bergen til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Bergen

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Bergen

Finn hotell og fly til Bergen

 • Få den siste informasjonen om Bergen flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Bergen
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Bergen mest populære nabolag

  Finn hoteller i Bergen
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Bergen