Leiebiler i Bergen, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bergen, Norge? Start søket her

Bergen, Norge
22. jun. — 29. jun.
Samme leveringssted
Bergen, Norge
ti. 22.6.
12:00
ti. 29.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Bergen, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Cars

258 kr - 1 223 kr

All Car Types

259 kr - 1 636 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Bergen i Norge, koster 461 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Bergen i Norge, er i april. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 0 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Bergen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Bergen i Norge, koster 617 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Bergen i Norge, er i mars. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 0 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Bergen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Bergen i Norge, koster 852 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Bergen i Norge, er i februar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 0 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 17 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Bergen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen SUV i Bergen i Norge, koster 518 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en SUV i Bergen i Norge, er i januar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 0 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen SUV i Bergen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 2/4 dører
446 kr/dag
Bergen
Kanalveien 48
Chevrolet Sonic Sedan
446 kr/dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 2/4 dører
473 kr/dag
Bergen
Kanalveien 48
Chevrolet Sonic Sedan
473 kr/dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
507 kr/dag
Bergen
Kanalveien 48
Chevrolet Sonic Sedan
507 kr/dag
Se tilbud

Oversikt over leiebilselskaper i Bergen

Alle større selskaper som leier ut biler i Bergen, Norge
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,8

Henting/levering

8,4

Valuta for pengene

8,4
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,6

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,8

Komfort

8,8

Gjennomsnittlig

7,7

Henting/levering

8,8

Valuta for pengene

7,3
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

7,1

Henting/levering

6,6

Valuta for pengene

6,8
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Attraksjoner i nærheten:

Bergen domkirke12,8 km
Bergenhus festning13,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Bergen domkirke116,9 km
Bergenhus festning117,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Bergen domkirke129,5 km
Bergenhus festning129,6 km

Informasjon om reisen din til Bergen

Hvor gammel må man være for å leie bil i Bergen?

Aldersgrense for bilutleie i Bergen varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstra gebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du tar med familien på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Bergen er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet med både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Bergen er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Bergen. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene, og prisen er høyere i rushtiden om morgen og ettermiddag. Når du kjører i Bergen sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Skal du ta med familien på fjelltur i fjellene rundt Bergen, bør du ta hensyn til vær og kjøreforhold på fjellveiene.

Parkering

I Bergen sentrum må du betale for gateparkering fra 08.00 om morgenen til 23.00 om kvelden. I boligsonene er det samme regel, men der kan du parkere gratis på lørdager etter klokken 17.00. Det er som regel gratis parkering på søndager og på helligdager når du parkerer på gaten. Reiser du med familien kan dere altså parkere sentralt, med kort vei til hotell. Du kan bruke parkeringsappen som heter Parkering i Bergen når du betaler. Da fyller du inn registreringskoden til bilen din, og deretter den takstkoden som gjelder for der du har parkert. Dette ser du på skiltene ved parkeringsplassen din, det står også inne på kartet i appen. Du velger stopp parkering når du skal kjøre videre, og da blir du trukket for det gjeldende tidsrommet. Du kan også betale med kort eller mynt i billettautomatene som står på gaten. Da legger du kvitteringen godt synlig i frontruten. Det finnes ulike typer parkeringsplasser, enten der du kan stå så lenge du ønsker, parkeringstid på maks to timer eller parkeringstid på maks en time. Disse heter ekspressplasser.

Utfluktsmål i og rundt Bergen

Har du leiebil i Bergen har du muligheten til å reise mange spennende steder. Ta med deg familien på en fantastisk reise i fjellene rundt den vakre vestlandsbyen. Reiser dere om høsten er det anbefalt å gå en tur fra Bjergane via Selhama og Åsedaen og tilbake. Her er det en turisthytte på veien og lett terreng, i tillegg finner du flere fiskemuligheter langs veien. Dette er en perfekt tur for hele familien. Vil dere utforske Rondane, kan dere kjøre til Otta og parkere ved Spranget før dere legger ut på fjelltur til en av de over 2000 toppene som finnes her.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Bergen er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Bergen kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Bergen. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Bergen, Flesland. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Bergen, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bergen Flesland flyplass

Leiebiler i Bergen

I juni har vi kjørt 235 søk etter leiebiler i Bergen for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bergen for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Bergen. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Bergen, Norge i juli?

376 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Bergen i juli, og de billigste tilbudene starter på 203 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Bergen i juli så tilbud i gjennomsnitt på 597 kr - men tilbud så lave som 219 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilket leiebilselskap i Bergen har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Sixt de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 1 016 kr/dag for en leiebil i Bergen. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 3 utleiestedene deres i Bergen er 256 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bergen, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Bergen ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Bergen. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Bergen i juli?

Når du planlegger å reise til Bergen i juli, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Bergen i juli med temperaturer som ligger på ca. 14 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 190 mm. Å leie en Økonomi i Bergen vil koste deg i gjennomsnitt 740 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Bergen har flest utleiesteder?

Bergen, Norge har 5 utleiesteder som eies av Hertz med en gjennomsnittlig pris per dag på 891 kr.

Hva er fartsgrensen i Bergen, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Bergen er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Bergen ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Bergen, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Bergen, Norge i juni?

I juni har Bergen vanligvis en nedbørsmengde på 132 mm og en gjennomsnittstemperatur på 13 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Bergen ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Været i Bergen i løpet av juni vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Bergen. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Bergen, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Polo, Opel Corsa og Volkswagen Golf.

Er været i Bergen representativt for resten av Hordaland?

Klimaet i Hordaland i juni innebærer vanligvis temperaturer på 13 °C og en forventet nedbørsmengde på 132 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Bergen til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Bergen

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Bergen

Start planleggingen av reisen til Bergen