Leiebiler i Bergen, Hordaland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Bergen, Hordaland? Start søket her!

Bergen, Norge
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Bergen, Norge
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Bergen

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Bergen

Hvilket leiebilselskap er billigst i Bergen?

De billigste leiebilene i Bergen finner man som regel hos Thrifty. Ved bestilling med Thrifty, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 153 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Bergen er 389 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Bergen?

Leie av Toyota Yaris i Bergen er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Volkswagen Golf. Brukerne våre har funnet tilbud på Toyota Yaris i Bergen for i gjennomsnitt 604 kr per dag, og så billig som 153 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Volkswagen Golf i Bergen ligger på 380 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 249 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Bergen, Hordaland

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Bergen, Hordaland
Økonomi149 kr/dag
Kompakt222 kr/dag
Medium294 kr/dag
Mini141 kr/dag
Standard SUV194 kr/dag
Medium SUV240 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn300 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor303 kr/dag
Kompakt SUV303 kr/dag
Standard stasjonsvogn362 kr/dag
Premium stasjonsvogn448 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Bergen

Hvor gammel må man være for å leie bil i Bergen?

Aldersgrense for bilutleie i Bergen varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstra gebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du tar med familien på tur.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Bergen er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet med både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Bergen er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Bergen. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene, og prisen er høyere i rushtiden om morgen og ettermiddag. Når du kjører i Bergen sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Skal du ta med familien på fjelltur i fjellene rundt Bergen, bør du ta hensyn til vær og kjøreforhold på fjellveiene.

Parkering

I Bergen sentrum må du betale for gateparkering fra 08.00 om morgenen til 23.00 om kvelden. I boligsonene er det samme regel, men der kan du parkere gratis på lørdager etter klokken 17.00. Det er som regel gratis parkering på søndager og på helligdager når du parkerer på gaten. Reiser du med familien kan dere altså parkere sentralt, med kort vei til hotell. Du kan bruke parkeringsappen som heter Parkering i Bergen når du betaler. Da fyller du inn registreringskoden til bilen din, og deretter den takstkoden som gjelder for der du har parkert. Dette ser du på skiltene ved parkeringsplassen din, det står også inne på kartet i appen. Du velger stopp parkering når du skal kjøre videre, og da blir du trukket for det gjeldende tidsrommet. Du kan også betale med kort eller mynt i billettautomatene som står på gaten. Da legger du kvitteringen godt synlig i frontruten. Det finnes ulike typer parkeringsplasser, enten der du kan stå så lenge du ønsker, parkeringstid på maks to timer eller parkeringstid på maks en time. Disse heter ekspressplasser.

Utfluktsmål i og rundt Bergen

Har du leiebil i Bergen har du muligheten til å reise mange spennende steder. Ta med deg familien på en fantastisk reise i fjellene rundt den vakre vestlandsbyen. Reiser dere om høsten er det anbefalt å gå en tur fra Bjergane via Selhama og Åsedaen og tilbake. Her er det en turisthytte på veien og lett terreng, i tillegg finner du flere fiskemuligheter langs veien. Dette er en perfekt tur for hele familien. Vil dere utforske Rondane, kan dere kjøre til Otta og parkere ved Spranget før dere legger ut på fjelltur til en av de over 2000 toppene som finnes her.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Bergen er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Bergen kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Bergen. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Bergen, Flesland. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Bergen, Hordaland bilutleie

Finn leiebil i Bergen som passer for deg

Liten

336 kr - 1 273 kr

Alle biltyper

736 kr - 2 449 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Bergen, Norge er 711 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Bergen, Norge er i desember. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 336 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 49 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bergen Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Bergen, Norge er 1 121 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Bergen, Norge er i desember. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 497 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bergen Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Bergen, Norge er 1 670 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Bergen, Norge er i november. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 905 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 17 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Bergen, Norge er 1 315 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Bergen, Norge er i januar. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 448 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bergen SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Bergen, Norge er 1 925 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Bergen, Norge er i april. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 1 243 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Bergen, Norge er 1 761 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Bergen, Norge er i januar. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 770 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Bergen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Bergen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Bergen Luksus utleie funnet på momondo den siste uken.

Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

141 kr/dag

1 des.–31 des.
Hyundai i10
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

149 kr/dag

1 des.–31 des.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

222 kr/dag

1 des.–31 des.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Bergen

Alle større selskaper som leier ut biler i Bergen, Hordaland

Avis

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Europcar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

8,0

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

9,0

Hentes/Leveres

9,0

Value

8,9

Sixt

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,5

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

7,8

Value

6,5

Hertz

6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,1

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

5,7

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,4

Sunnycars

4 utleiesteder

Alamo

3 utleiesteder

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Bergen

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Bergen

Mest populære selskap

Thrifty

Populære biltyper

Compact, Mini, Economy

Billigste leiebil

264 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Det mest populære bilutleiefirmaet i Bergen funnet på momondo denne måneden er Thrifty. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og Getaround
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Bergen de siste 72 timene: Compact, Mini, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Bergen er 264 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 613 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Bergen de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Class Compact Car som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Bergen

Attraksjoner i nærheten:

Grieghallen12,2 km
Bergen domkirke12,8 km
Bryggen13,0 km
Bergenhus festning13,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Grieghallen116,3 km
Bergen domkirke116,9 km
Bryggen117,3 km
Bergenhus festning117,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Bryggen129,5 km
Bergen domkirke129,5 km
Bergenhus festning129,6 km
Grieghallen130,0 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Bergen

Nedenfor er de mest populære hotellene i Bergen

Kjøre med en leiebil i Bergen - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Bergen, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bergen, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Bergen ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Bergen. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Bergen i oktober?

Når du planlegger å reise til Bergen i oktober, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Bergen i oktober med temperaturer som ligger på ca. 5 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 259 mm. Å leie en Økonomi i Bergen vil koste deg i gjennomsnitt 388 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Bergen, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Bergen er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Bergen ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Bergen, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Volvo XC90 i Bergen?

Hvordan er været i Bergen, Norge i september?

I september har Bergen vanligvis en nedbørsmengde på 283 mm og en gjennomsnittstemperatur på 11 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Bergen ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Bergen representativt for resten av Hordaland?

Klimaet i Hordaland i september innebærer vanligvis temperaturer på 11 °C og en forventet nedbørsmengde på 283 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Bergen til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Bergen fra biler sist?

Priser for biler fra Bergen ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Bergen fra biler?

Antall tilbydere fraBergen biler er 35 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Bergen?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Bergen. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Bergen?

Alle sjåfører må ha et gyldig førerkort når de leier en bil i Bergen. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Det er alltid lurt å sjekke med det enkelte utleiefirmaet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Bergen

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Bergen

Leiebiltyper som er populære i Bergen

Lei en av disse populære biltypene i Bergen

Start planleggingen av reisen til Bergen


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Bergen?

Du bør bestille en leiebil i Bergen med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Bergen?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Bergen. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Bergen med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Bergen som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Bergen på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Bergen på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Bergen som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Bergen.

Kan jeg søke etter leiebiler i Bergen med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Bergen med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Bergen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.