Innsikt
Nyeste tilbud
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Alta, Finnmark

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Alta, Finnmark? Start søket her!

Alta, Norge
5. apr. — 12. apr.
Alta, Norge
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Leiebiler innsikt og trender i Alta

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Alta

Hvilket leiebilselskap er billigst i Alta?

De billigste leiebilene i Alta finner man som regel hos keddy by Europcar. Ved bestilling med keddy by Europcar, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 527 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Alta er 527 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Alta?

De fleste momondo-brukere leier Toyota Corolla Wagon i Alta, men Volkswagen Golf er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Toyota Corolla Wagon, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 862 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Toyota Corolla Wagon i Alta for så lite som 862 kr per dag. Leiebiler av typen Volkswagen Golf i Alta koster i gjennomsnitt 918 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 897 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Alta, Finnmark

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Alta, Finnmark
Økonomi635 kr/dag
Kompakt597 kr/dag
Medium1 207 kr/dag
Minivan1 211 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn771 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor893 kr/dag
Standard stasjonsvogn919 kr/dag
Kompakt SUV1 046 kr/dag
Medium SUV1 069 kr/dag
Standard SUV1 125 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Alta

Hvor gammel må man være for å leie bil i Alta?

Aldersgrense for bilutleie i Alta varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om du skal på tur med yngre sjåfør.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Alta er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Alta er det mellom 65 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er mye svinger eller dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Alta. Du finner parkeringshus her, blant annet Europark i Bjørn Wirkolas vei, et i Løkkeveien og et i Markveien. Det er totalt over 1000 parkeringsplasser i sentrum av Alta med soneparkering. Dette er både private og offentlige styrte parkeringsplasser. Disse har ulike priser og vilkår, og disse kan variere blant plassene i sentrum. Når det gjelder kommunale parkeringsplasser så er det avgift på hverdager fra ti-åtte og lørdager fra ti-seks. Private parkeringsplasser finner du blant annet i Amfi Alta sitt parkeringshus, her er det kort vei til mange severdigheter i byen. På parkeringsplassene i Alta kan du bruke kort for å betale på parkeringsautomatene. På den private parkeringsplassen på Amfi Alta kan du også betale med app. Da legger du inn betalingsinformasjon og registreringsnummer på bilen for å betale.

Utfluktsmål i og rundt Alta

Har du leiebil i Alta er du og vennegjengen i perfekt kjøreavstand til massevis av opplevelser. Her er det arktisk og spennende natur, og det er ofte lengre avstander til severdigheter så det er virkelig lurt å ha leiebil under oppholdet. Dette er et sted der man har gode sjanser for å se nordlyset, så få med hele vennegjengen på biltur for å finne et sted dere har perfekt utsikt. I tillegg til nordlyset, er Alta et fantastisk utgangspunkt for å oppleve nordlig natur. Dere kan for eksempel dra på dagstur til Nordkapp, som er en kjøretur på omtrent tre timer fra Alta.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Alta er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Alta kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Alta. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Alta. Det finnes også mange bilutleieselskaper i og rundt Alta sentrum.


Tilbud på Alta, Finnmark bilutleie

Finn leiebil i Alta som passer for deg

Liten biler

402 kr - 1 448 kr

Alle biltyper

402 kr - 1 613 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Alta, Norge er 915 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Alta, Norge er i oktober. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 402 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alta. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alta kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alta liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Alta, Norge er 1 131 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Alta, Norge er i januar. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 744 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alta. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alta kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alta mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Alta, Norge er 1 031 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Alta, Norge er i mai. Prisen er 14 % lavere enn resten av året med bare 890 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alta. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alta kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alta SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

597 kr/dag

12 apr.–16 apr.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

635 kr/dag

12 apr.–16 apr.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

771 kr/dag

12 apr.–16 apr.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Alta

Alle større selskaper som leier ut biler i Alta, Finnmark

Europcar

3 utleiesteder

Avis

3 utleiesteder

Sixt

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

6,0

Hertz

2 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

6,0

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Shouqi

1 utleiested

Sunnycars

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Alta

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Alta

Populære biltyper

Mini, Economy, Compact

Billigste leiebil

867 kr

Mest populære modell

Class Compact Wagon
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Alta de siste 72 timene: Mini, Economy, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Alta er 867 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 576 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Alta de siste 7 dagene er Class Compact Wagon. Våre brukere foretrekker også Toyota Corolla Wagon som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Alta

Nedenfor er de mest populære hotellene i Alta
Sorrisniva Igloo Hotel

Sorrisniva Igloo Hotel

Sorrisniva 20, Alta, Finnmark, Norway

11,7 km fra sentrum

Canyon Hotell

Canyon Hotell

Markedsgata 18, Alta, Finnmark, Norway

0,3 km fra sentrum

Scandic Alta

Scandic Alta

Lokkeveien 61, Alta, Finnmark, Norway

0,3 km fra sentrum

Thon Hotel Alta

Thon Hotel Alta

Labyrinten 6, Alta, Finnmark, Norway

0,4 km fra sentrum

Altafjord Gjestegaard & Spa

Altafjord Gjestegaard & Spa

Bossekopveien 19, Alta, Finnmark, Norway

1,4 km fra sentrum

Sorrisniva Arctic Wilderness Lodge

Sorrisniva Arctic Wilderness Lodge

Sorrisniva 20, Alta, Finnmark, Norway

11,7 km fra sentrum

Alten Lodge

Alten Lodge

Nikkihompen 47, Alta, Finnmark, Norway

13,2 km fra sentrum

Flatmoen Natur Lodge

Flatmoen Natur Lodge

Alta, Finnmark, Norway

5,6 km fra sentrum


Kjøre med en leiebil i Alta - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Alta, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken type leiebile er best å leie i Alta i april?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Alta i april. Temperaturer på i gjennomsnitt 5 °C og en nedbørsmengde på 20 mm i løpet av april betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Alta vil koste deg i gjennomsnitt 1 892 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Alta, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Alta, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Alta ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Alta, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvordan er været i Alta, Finnmark, Norge i mars?

Temperaturen i Alta i mars ligger normalt på −5 °C, og forventet nedbørsmengde er 23 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Alta representativt for resten av Finnmark?

De som ønsker å leie bil i Alta for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Finnmark i løpet av mars vanligvis har temperaturer på −5 °C med en forventet nedbørsmengde på 35,3 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Alta fra biler sist?

Priser for Alta fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Alta fra biler?

Fra og med mars 2024, er det 18 tilbydere å velge mellom fra Alta biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Alta?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Alta. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Alta?

Når du leier en bil i Alta, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Alta?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Alta kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Alta?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Alta ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Alta med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Alta.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Alta på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Alta.

Finner jeg utleiebiler i Alta som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Alta.

Kan jeg søke etter leiebiler i Alta med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Alta.


En enklere måte å administrere reisen til Alta på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 5.4.
12:00
fr. 12.4.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post