Leiebiler i Alta, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Alta, Norge? Start søket her

Alta, Norge
17. jun. — 24. jun.
Samme leveringssted
Alta, Norge
to. 17.6.
middag
to. 24.6.
middag
Sjåførens alder:

Tilbud på Alta, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Små biler er ofte kategorisert som økonomibiler, kompakte biler og biler som er litt mindre enn gjennomsnittet. Du kan forvente deg en pris på 546 kr/dag for å leie en liten bil i Alta. Nedenfor ser du de beste prisene som ble funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
762 kr/dag
Alta
Alta Lufthavn
Chevrolet Sonic Sedan
762 kr/dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
778 kr/dag
Alta
Alta Lufthavn
Chevrolet Sonic Sedan
778 kr/dag
Se tilbud
Ford Focus
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
803 kr/dag
Alta
Alta Lufthavn
Ford Focus
803 kr/dag
Se tilbud
Ford Focus
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
822 kr/dag
Alta
Alta Lufthavn
Ford Focus
822 kr/dag
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
882 kr/dag
Alta
Alta Lufthavn
Kia Rio Hatchback
882 kr/dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 2/4 dører
990 kr/dag
Alta
Airport
Chevrolet Sonic Sedan
990 kr/dag
Se tilbud

Oversikt over leiebilselskaper i Alta

Alle større selskaper som leier ut biler i Alta, Norge
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

4,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

6,0
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Alta

Hvor gammel må man være for å leie bil i Alta?

Aldersgrense for bilutleie i Alta varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om du skal på tur med yngre sjåfør.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Alta er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Alta er det mellom 65 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er mye svinger eller dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Alta. Du finner parkeringshus her, blant annet Europark i Bjørn Wirkolas vei, et i Løkkeveien og et i Markveien. Det er totalt over 1000 parkeringsplasser i sentrum av Alta med soneparkering. Dette er både private og offentlige styrte parkeringsplasser. Disse har ulike priser og vilkår, og disse kan variere blant plassene i sentrum. Når det gjelder kommunale parkeringsplasser så er det avgift på hverdager fra ti-åtte og lørdager fra ti-seks. Private parkeringsplasser finner du blant annet i Amfi Alta sitt parkeringshus, her er det kort vei til mange severdigheter i byen. På parkeringsplassene i Alta kan du bruke kort for å betale på parkeringsautomatene. På den private parkeringsplassen på Amfi Alta kan du også betale med app. Da legger du inn betalingsinformasjon og registreringsnummer på bilen for å betale.

Utfluktsmål i og rundt Alta

Har du leiebil i Alta er du og vennegjengen i perfekt kjøreavstand til massevis av opplevelser. Her er det arktisk og spennende natur, og det er ofte lengre avstander til severdigheter så det er virkelig lurt å ha leiebil under oppholdet. Dette er et sted der man har gode sjanser for å se nordlyset, så få med hele vennegjengen på biltur for å finne et sted dere har perfekt utsikt. I tillegg til nordlyset, er Alta et fantastisk utgangspunkt for å oppleve nordlig natur. Dere kan for eksempel dra på dagstur til Nordkapp, som er en kjøretur på omtrent tre timer fra Alta.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Alta er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Alta kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Alta. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Alta. Det finnes også mange bilutleieselskaper i og rundt Alta sentrum.


Avstand fra Alta, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Alta flyplass

Leiebiler i Alta

Så langt i juni har 17 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Alta.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Alta for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Alta har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Europcar og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Alta. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Alta har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Sixt de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 828 kr/dag for en leiebil i Alta. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 2 utleiestedene deres i Alta er 365 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Alta, Norge?

Alle leiebilselskapene i Alta har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Alta inkluderer Avis, Europcar og keddy by Europcar, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilken type leiebile er best å leie i Alta i juli?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Alta i juli. Temperaturer på i gjennomsnitt 12 °C og en nedbørsmengde på 49 mm i løpet av juli betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Alta vil koste deg i gjennomsnitt 1 002 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Alta har flest utleiesteder?

Europcar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Alta, Norge. De har 3 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 1 057 kr i Alta, Norge.

Hva er fartsgrensen i Alta, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Alta, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Alta ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Alta, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvordan er været i Alta, Finnmark, Norge i juni?

Temperaturen i Alta i juni ligger normalt på 10 °C, og forventet nedbørsmengde er 33 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i juni?

Været i Alta i løpet av juni vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Alta. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Alta, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Golf, Volkswagen Polo og Opel Corsa.

Er været i Alta representativt for resten av Finnmark?

De som ønsker å leie bil i Alta for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Finnmark i løpet av juni vanligvis har temperaturer på 9 °C med en forventet nedbørsmengde på 42 mm.


Leiebiler på flyplasser i Alta

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Alta

Start planleggingen av reisen til Alta