Leiebiler i Alta, Finnmark

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Alta, Finnmark? Start søket her!

Alta, Norge
30. mar. — 6. apr.
Samme leveringssted
Alta, Norge
to. 30.3.
12:00
to. 6.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Alta

Aldersgrense for bilutleie i Alta varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om du skal på tur med yngre sjåfør.

I Alta er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Alta er det mellom 65 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er mye svinger eller dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Alta. Du finner parkeringshus her, blant annet Europark i Bjørn Wirkolas vei, et i Løkkeveien og et i Markveien. Det er totalt over 1000 parkeringsplasser i sentrum av Alta med soneparkering. Dette er både private og offentlige styrte parkeringsplasser. Disse har ulike priser og vilkår, og disse kan variere blant plassene i sentrum. Når det gjelder kommunale parkeringsplasser så er det avgift på hverdager fra ti-åtte og lørdager fra ti-seks. Private parkeringsplasser finner du blant annet i Amfi Alta sitt parkeringshus, her er det kort vei til mange severdigheter i byen. På parkeringsplassene i Alta kan du bruke kort for å betale på parkeringsautomatene. På den private parkeringsplassen på Amfi Alta kan du også betale med app. Da legger du inn betalingsinformasjon og registreringsnummer på bilen for å betale.


Tilbud på Alta, Finnmark bilutleie

Finn leiebil i Alta som passer for deg

Liten Leiebiler

738 kr - 1 441 kr

Alle biltyper

800 kr - 2 050 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Alta, Norge er 1 012 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Alta, Norge er i november. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 738 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alta. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alta kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Alta, Norge er 1 399 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Alta, Norge er i mai. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 848 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alta. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alta kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Alta, Norge er 1 189 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Alta, Norge er i mai. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 723 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alta. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alta kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Alta

Alle større selskaper som leier ut biler i Alta, Finnmark

Sixt

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

4,0

Avis

3 utleiesteder

Europcar

3 utleiesteder

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Shouqi

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Alta

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Alta

Mest populære selskap

Sixt

Populære biltyper

Compact, Wagon, Standard

Billigste leiebil

771 kr

Mest populære modell

Class Compact Wagon
Det mest populære bilutleiefirmaet i Alta funnet på momondo denne måneden er Sixt. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Hertz og Europcar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Alta de siste 72 timene: Compact, Wagon, Standard.
Den laveste prisen for en leiebil i Alta er 771 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 048 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Alta de siste 7 dagene er Class Compact Wagon. Våre brukere foretrekker også Class Standard Van som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Alta

Nedenfor er de mest populære hotellene i Alta

Kjøre med en leiebil i Alta - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Alta, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Alta finner man som regel hos keddy by Europcar. Ved bestilling med keddy by Europcar, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 511 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Alta er 511 kr/dag.

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Alta i april. Temperaturer på i gjennomsnitt 5 °C og en nedbørsmengde på 20 mm i løpet av april betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Alta vil koste deg i gjennomsnitt 2 094 kr/dag.


Leiebiler på populære flyplasser nære Alta

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Alta

Start planleggingen av reisen til Alta


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Alta kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Alta ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.