Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Spania

Leter du etter billige leiebiltilbud i Spania? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
fr. 31.5.
fr. 7.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Spania

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Spania nedenfor
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

56 kr/dag

25 jun.–9 jul.
Toyota Yaris
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

56 kr/dag

3 jun.–10 jun.
Ford Ka
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

59 kr/dag

10 jun.–24 jun.
Toyota Aygo
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

64 kr/dag

30 mai–31 mai
Citroen C3
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

64 kr/dag

10 jun.–24 jun.
Toyota Yaris
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

66 kr/dag

29 mai–5 jun.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

67 kr/dag

25 jun.–9 jul.
Suzuki Vitara
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

67 kr/dag

7 jun.–14 jun.
Volkswagen Golf
Skoda Octavia
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

70 kr/dag

10 jun.–24 jun.
Skoda Octavia

Leiebiler innsikt og trender i Spania

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Spania

Hvilket leiebilselskap er billigst i Spania?

For øyeblikket er det Record Go som er det billigste leiebilselskapet i Spania, med tilbud fra kun 90 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med Record Go finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 426 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Spania?

Goldcar Rental SP er det mest populære leiebilselskapet i Spania, og 40 % av momondo-brukerne valgte dette selskapet i forrige måned. Goldcar Rental SP har også 18 vurderinger, og en score på 4,9 av 10, noe som gjør dette leiebilseslkapet til et populært alternativt blant reisende.

Hvilket leiebilselskap i Spania har flest utleiesteder?

For øyeblikket er det Sunnycars som har flest utleiesteder i Spania. Med totalt 450 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Sunnycars? Alicante er den mest populære byen å besøke i Spania, med 5 utleiesteder tilknyttet Sunnycars.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Spania?

Den mest populære bilen å leie i Spania, er en Kompakt. 32 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Spania. Hvis en Kompakt innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 373 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Tilbud på Spania bilutleie

Finn leiebil i Spania som passer for deg

Liten biler

143 kr - 343 kr

Alle biltyper

192 kr - 588 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Spania er 239 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Spania er i november. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 143 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Spania liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Spania er 395 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Spania er i november. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med bare 261 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Spania mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Spania er 711 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Spania er i november. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 233 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 50 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Spania er 294 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Spania er i november. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 161 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Spania SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Spania er 704 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Spania er i januar. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 376 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 49 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Spania varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Spania er 664 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Spania er i januar. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 219 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 46 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Spania er 347 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Spania er i november. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 141 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

56 kr/dag

25 jun.–9 jul.
Toyota Yaris
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

56 kr/dag

3 jun.–10 jun.
Ford Ka
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

64 kr/dag

30 mai–31 mai
Toyota Aygo

Leiebilselskaper i Spania

Alle større selskaper som leier ut biler i Spania

Sunnycars

450 utleiesteder

keddy by Europcar

259 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

196 utleiesteder

Free2Move

195 utleiesteder

Europcar

191 utleiesteder

Alquicoche

154 utleiesteder

Avis

154 utleiesteder

Budget

139 utleiesteder

Leiebiler i Spania

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Spania, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Spania?

Hvis du leier bil i Spania, må du være oppmerksom på at du til enhver tid må kjøre på høyre side.

Hvor gode er veiene i Spania?

I 2019 ble Spania rangert som nr. 11 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Spania fikk en score på 5,8 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Hva er promillegrensen i Spania?

Maks tillatte alkoholkonsentrasjon du kan ha i blodet ved kjøring (BAC) i Spania er 0,50‰. Men enkelte regioner og byer i Spania kan ha andre BAC-grenser, så det er viktig at du leser deg opp på dette før du reiser. Spania har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

Hva er prisen på bensin i Spania?

Gjennomsnittsprisen på bensin i Spania lå i forrige uke på 19,11 kr per liter. Til sammenligning er det Egypt som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,10 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 34,27 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Spania fra biler sist?

Priser for biler fra Spania ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Spania fra biler?

Fra og med mai 2024, er det 4 166 tilbydere å velge mellom fra Spania biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Spania?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Spania. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Spania?

For å leie en bil i Spania må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Spania?

Å bestille en leiebil i Spania via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Spania?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Spania ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Spania med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Spania eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Spania på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Spania medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Spania som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Spania.

Kan jeg søke etter leiebiler i Spania med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Spania.


En enklere måte å administrere reisen til Spania på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fr. 31.5.
12:00
fr. 7.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Spania