Leiebiler i Spania

Leter du etter billige leiebiltilbud i Spania? Søk her!

Alicante, Valencia, Spania
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Alicante, Valencia, Spania
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Spania

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Spania

Hvilket leiebilselskap er billigst i Spania?

For øyeblikket er det Dickmanns som er det billigste leiebilselskapet i Spania, med tilbud fra kun 80 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med Dickmanns finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 285 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Spania?

Goldcar Rental SP er det mest populære leiebilselskapet i Spania, og 41 % av momondo-brukerne valgte dette selskapet i forrige måned. Goldcar Rental SP har også 29 vurderinger, og en score på 5,1 av 10, noe som gjør dette leiebilseslkapet til et populært alternativt blant reisende.

Hvilket leiebilselskap i Spania har flest utleiesteder?

For øyeblikket er det Sunnycars som har flest utleiesteder i Spania. Med totalt 444 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Sunnycars? Alicante er den mest populære byen å besøke i Spania, med 4 utleiesteder tilknyttet Sunnycars.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Spania?

Den mest populære bilen å leie i Spania, er en Kompakt. 30 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Spania. Hvis en Kompakt innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 513 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Spania

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Spania nedenfor
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

71 kr/dag

3 okt.–7 okt.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

73 kr/dag

3 nov.–14 nov.
Toyota Yaris
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

76 kr/dag

4 okt.–11 okt.
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

78 kr/dag

4 okt.–11 okt.
Opel Corsa
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

79 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Citroen C3
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

79 kr/dag

3 okt.–7 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

80 kr/dag

4 okt.–11 okt.
Volkswagen Golf
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

81 kr/dag

9 okt.–13 okt.
Toyota Aygo
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

82 kr/dag

3 okt.–7 okt.
Vauxhall Mokka

Leiebilinformasjon for Spania

Har Spania noen unike trafikklover?

Det er flere ting som kan være verdt å vite når man leier en bil i Spania for første gang. Spania har et stort og omfattende veinett som dekker hele landet og har sitt utspring i hovedstaden Madrid midt i landet. Dette gjør det enkelt å benytte seg av leiebiler. Fartsgrensene er i all hovedsak delt inn i fire ulike nivåer basert på veikvalitet og befolkningstetthet.  Hvis man blir tatt i fartskontroll som turist og ikke har fast bosted utenfor Spania vil politiet kunne be deg om å betale boten på stedet før du får fortsette å kjøre. Hvis betaling ikke er mulig, kan politiet beslaglegge bilen.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Spania?

Det er flere ting som kan vært lurt å huske på når man skal leie bil i Spania slik som å medbringe dokumentasjon og møte andre formelle krav som gjelder for markedet for leiebiler. Minstealderen for å kunne leie bil i Spania er 21 år. Samtidig så er det verdt å merke seg at leiebilselskapene vil pålegge deg å betale en merkostnad for sjåfører som er under 25 år. Forskjellige bilutleiefirmaer kan også ha krav om at sjåfør må ha hatt førerkortet i minst ett  år ved utleie av bil. Det er også viktig at sertifikatet dekker den aktuelle bilklassen man etterspør ettersom ulike førerkort kan ha begrensninger knyttet til biltyper særlig rundt bruk av manuelt gir som fortsatt er standard ved mange spanske billige leiebiler. De fleste selskaper ser gjerne at du kan fremlegge pass som dokumentasjon slik at identiteten på førerkortet kan verifiseres. Ring gjerne rundt for en sammenligning av leiebil slik at du vet hvilke regler som gjelder.

Hvilke områder i Spania har mest trafikk?

Trafikkmengden på spanske veier kan variere betraktelig etter hvor i landet du befinner deg. I de større byene som Madrid, Barcelona og Valencia kan det være tett trafikk og til tider hektisk for uerfarne sjåfør. Derfor kan det ofte lønne seg å være tålmodig i storbyene og beregne god tid på grunn av den store mengden trafikk som kan oppstå særlig knyttet til morgen og ettermiddagsrushet. Store deler av sentrale Spania har relativt lite trafikk utenfor de større tettstedene og veiene har jevnt over veldig god kvalitet noe som bidrar til en effektiv trafikkflyt for alle leiebiler. Langs sørkysten, Costa del Sol og Costa Tropical kan det være mye trafikk særlig om sommeren knyttet til turistsesongen og her er det også mange utenlandske sjåfører grunnet lave leiebilpriser. For den som ikke vil risikere å sitte fast i køer eller saktegående trafikk kan et lurt tips være å følge merkede skilt som leder fram til motorveier med betalingstilgang. Her er det ofte langt mindre trafikk.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Spania?

Det er et hav av vakre veier og ruter i Spania enten du befinner deg i det frodige Nord-Spania med sine grønne åser og kystlandskap. En fin rute kan være å kjøre fra Nord-Spania og vestover langs Biscay-bukten mot Galicia og vakre fiskelandsbyer. Her vil du passere kjente byer som San Sebastian og Bilbao før man ender opp helt vest i Spania ved Santiago de Compostela og Vigo mot den portugisiske grensen. En annen fin kjøretur kan være gjennom Sierra Nevada i den nordlige delen av Andalucia hvor man passerer vakre juv og dype daler i det hardføre landskapet. Et godt sted å starte reisen kan være Malaga før man kjører opp til Granada og videre opp mot Cordoba før man vender sydover mot Sevilla og deretter hjemreisen til Malaga.


Tilbud på Spania bilutleie

Finn leiebil i Spania som passer for deg

Liten

171 kr - 381 kr

Alle biltyper

213 kr - 1 090 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Spania er 267 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Spania er i januar. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 171 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 55 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Spania Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Spania er 377 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Spania er i januar. Prisen er 59 % lavere enn resten av året med bare 156 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Spania Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Spania er 839 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Spania er i januar. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 340 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Spania er 310 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Spania er i november. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 147 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 47 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Spania SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Spania er 592 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Spania er i januar. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 242 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Spania Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Spania er 867 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Spania er i januar. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 321 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 33 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Spania er 923 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Spania er i januar. Prisen er 85 % lavere enn resten av året med bare 142 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 37 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

71 kr/dag

3 okt.–7 okt.
Toyota Aygo
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

73 kr/dag

3 nov.–14 nov.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

80 kr/dag

4 okt.–11 okt.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Spania

Alle større selskaper som leier ut biler i Spania

Sunnycars

444 utleiesteder

keddy by Europcar

245 utleiesteder

Free2Move

192 utleiesteder

Europcar

186 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

180 utleiesteder

Avis

153 utleiesteder

Budget

137 utleiesteder

Alquicoche

124 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Spania

Attraksjoner i nærheten:

Plaza del Pilar260,3 km
Castillo de San Fernando354,8 km
Arenales Beach360,1 km
Majestic Hotel & Spa Barcelona GL491,6 km
La Rambla492,1 km

Attraksjoner i nærheten:

La Rambla12,0 km
Majestic Hotel & Spa Barcelona GL12,7 km
Basilica de Santa Maria del Mar12,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Arenales Beach392,3 km
Castillo de San Fernando398,9 km
Plaza del Pilar635,3 km
Playa de Palma Nova690,9 km
Playa de Palmanova691,0 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Spania

Nedenfor er de mest populære hotellene i Spania

Leiebiler i Spania

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Spania, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Spania?

Hvis du leier bil i Spania, må du være oppmerksom på at du til enhver tid må kjøre på høyre side.

Hvor gode er veiene i Spania?

I 2019 ble Spania rangert som nr. 11 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Spania fikk en score på 5,8 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Hva er promillegrensen i Spania?

Maks tillatte alkoholkonsentrasjon du kan ha i blodet ved kjøring (BAC) i Spania er 0,50‰. Men enkelte regioner og byer i Spania kan ha andre BAC-grenser, så det er viktig at du leser deg opp på dette før du reiser. Spania har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

Hva er prisen på bensin i Spania?

Gjennomsnittsprisen på bensin i Spania lå i forrige uke på 20,07 kr per liter. Til sammenligning er det Kuwait som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,65 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 33,16 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Spania fra biler sist?

Priser for biler fra Spania ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Spania fra biler?

Fra og med september 2023, er det 3 804 tilbydere å velge mellom fra Spania biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Spania?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Spania. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Spania?

For å leie en bil i Spania må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære regioner i Spania

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Spania som du ikke må gå glipp av

Start planleggingen av reisen til Spania


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Spania?

Å bestille en leiebil i Spania via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Spania?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Spania ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Spania med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Spania eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Spania på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Spania medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Spania som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Spania.

Kan jeg søke etter leiebiler i Spania med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Spania.


En enklere måte å administrere reisen til Spania på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.