Leiebiler i Spania

Leter du etter billige leiebiltilbud i Spania? Søk her!

Alicante, Valencia, Spania
11. aug. — 18. aug.
Samme leveringssted
Alicante, Valencia, Spania
to. 11.8.
12:00
to. 18.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Spania

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Spania nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

22 kr/dag

2 sep.–9 sep.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

20 kr/dag

11 aug.–18 aug.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

23 kr/dag

14 sep.–19 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

21 kr/dag

14 sep.–19 sep.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

25 kr/dag

9 aug.–16 aug.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

21 kr/dag

12 sep.–24 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

25 kr/dag

6 sep.–22 sep.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

19 kr/dag

11 aug.–18 aug.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

16 kr/dag

6 sep.–22 sep.
Toyota Corolla

Leiebilinformasjon for Spania

Det er flere ting som kan være verdt å vite når man leier en bil i Spania for første gang. Spania har et stort og omfattende veinett som dekker hele landet og har sitt utspring i hovedstaden Madrid midt i landet. Dette gjør det enkelt å benytte seg av leiebiler. Fartsgrensene er i all hovedsak delt inn i fire ulike nivåer basert på veikvalitet og befolkningstetthet.  Hvis man blir tatt i fartskontroll som turist og ikke har fast bosted utenfor Spania vil politiet kunne be deg om å betale boten på stedet før du får fortsette å kjøre. Hvis betaling ikke er mulig, kan politiet beslaglegge bilen.

Det er flere ting som kan vært lurt å huske på når man skal leie bil i Spania slik som å medbringe dokumentasjon og møte andre formelle krav som gjelder for markedet for leiebiler. Minstealderen for å kunne leie bil i Spania er 21 år. Samtidig så er det verdt å merke seg at leiebilselskapene vil pålegge deg å betale en merkostnad for sjåfører som er under 25 år. Forskjellige bilutleiefirmaer kan også ha krav om at sjåfør må ha hatt førerkortet i minst ett  år ved utleie av bil. Det er også viktig at sertifikatet dekker den aktuelle bilklassen man etterspør ettersom ulike førerkort kan ha begrensninger knyttet til biltyper særlig rundt bruk av manuelt gir som fortsatt er standard ved mange spanske billige leiebiler. De fleste selskaper ser gjerne at du kan fremlegge pass som dokumentasjon slik at identiteten på førerkortet kan verifiseres. Ring gjerne rundt for en sammenligning av leiebil slik at du vet hvilke regler som gjelder.

Trafikkmengden på spanske veier kan variere betraktelig etter hvor i landet du befinner deg. I de større byene som Madrid, Barcelona og Valencia kan det være tett trafikk og til tider hektisk for uerfarne sjåfør. Derfor kan det ofte lønne seg å være tålmodig i storbyene og beregne god tid på grunn av den store mengden trafikk som kan oppstå særlig knyttet til morgen og ettermiddagsrushet. Store deler av sentrale Spania har relativt lite trafikk utenfor de større tettstedene og veiene har jevnt over veldig god kvalitet noe som bidrar til en effektiv trafikkflyt for alle leiebiler. Langs sørkysten, Costa del Sol og Costa Tropical kan det være mye trafikk særlig om sommeren knyttet til turistsesongen og her er det også mange utenlandske sjåfører grunnet lave leiebilpriser. For den som ikke vil risikere å sitte fast i køer eller saktegående trafikk kan et lurt tips være å følge merkede skilt som leder fram til motorveier med betalingstilgang. Her er det ofte langt mindre trafikk.

Det er et hav av vakre veier og ruter i Spania enten du befinner deg i det frodige Nord-Spania med sine grønne åser og kystlandskap. En fin rute kan være å kjøre fra Nord-Spania og vestover langs Biscay-bukten mot Galicia og vakre fiskelandsbyer. Her vil du passere kjente byer som San Sebastian og Bilbao før man ender opp helt vest i Spania ved Santiago de Compostela og Vigo mot den portugisiske grensen. En annen fin kjøretur kan være gjennom Sierra Nevada i den nordlige delen av Andalucia hvor man passerer vakre juv og dype daler i det hardføre landskapet. Et godt sted å starte reisen kan være Malaga før man kjører opp til Granada og videre opp mot Cordoba før man vender sydover mot Sevilla og deretter hjemreisen til Malaga.


Tilbud på Spania bilutleie

Finn leiebil i Spania som passer for deg

Liten Leiebiler

59 kr - 389 kr

Alle biltyper

100 kr - 860 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Spania er 256 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Spania er i november. Prisen er 77 % lavere enn resten av året med bare 59 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Spania Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Spania er 392 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Spania er i januar. Prisen er 84 % lavere enn resten av året med bare 65 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Spania Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Spania er 796 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Spania er i desember. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 496 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 39 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Spania er 314 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Spania er i november. Prisen er 83 % lavere enn resten av året med bare 55 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Spania SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Spania er 571 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Spania er i februar. Prisen er 78 % lavere enn resten av året med bare 126 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Spania er 700 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Spania er i desember. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 384 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Spania er 402 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Spania er i november. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 356 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Spania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

16 kr/dag

6 sep.–22 sep.
Toyota Corolla
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

12 kr/dag

9 aug.–16 aug.
Citroen C3

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Spania

Attraksjoner i nærheten:

Castillo de San Fernando354,8 km
Arenales Beach360,1 km
La Rambla492,1 km
Playa de Palmanova530,5 km
Playa de Palma Nova530,9 km

Attraksjoner i nærheten:

La Rambla12,0 km
Parc de la Mar198,2 km
Playa de Palmanova201,2 km
Playa de Palma Nova201,8 km
Playa de Palma203,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Playa de Palma2,0 km
Parc de la Mar7,5 km
Playa de Palma Nova17,1 km
Playa de Palmanova17,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Spania

Nedenfor er de mest populære hotellene i Spania

Leiebiler i Spania

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Spania, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det Dickmanns som er det billigste leiebilselskapet i Spania, med tilbud fra kun 73 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med Dickmanns finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 440 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Record Go er det mest populære leiebilselskapet i Spania, og 13 % av momondo-brukerne valgte dette selskapet i forrige måned. Record Go har også 2 vurderinger, og en score på 6,0 av 10, noe som gjør dette leiebilseslkapet til et populært alternativt blant reisende.

For øyeblikket er det Sunnycars som har flest utleiesteder i Spania. Med totalt 545 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Sunnycars? Alicante er den mest populære byen å besøke i Spania, med 4 utleiesteder tilknyttet Sunnycars.

Hvis du leier bil i Spania, må du være oppmerksom på at du til enhver tid må kjøre på høyre side.

I 2019 ble Spania rangert som nr. 11 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Spania fikk en score på 5,8 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

Maks tillatte alkoholkonsentrasjon du kan ha i blodet ved kjøring (BAC) i Spania er 0,50‰. Men enkelte regioner og byer i Spania kan ha andre BAC-grenser, så det er viktig at du leser deg opp på dette før du reiser. Spania har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

Den mest populære bilen å leie i Spania, er en Economy. 23 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Spania. Hvis en Economy innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 70 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Gjennomsnittsprisen på bensin i Spania lå i forrige uke på 18,78 kr per liter. Til sammenligning er det Algerie som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,02 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 29,00 kr per liter.


Start planleggingen av reisen til Spania


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Spania via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Spania ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, enten det er leiebiler i Spania eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Spania medfair fuel policy.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Spania.

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Spania.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.