Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Kristiansand, Vest-Agder

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Kristiansand, Vest-Agder? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
ti. 30.7.
ti. 6.8.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Kristiansand, Vest-Agder

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Kristiansand, Vest-Agder
Økonomi457 kr/dag
Kompakt384 kr/dag
Medium1 036 kr/dag
Standard861 kr/dag
Stor SUV1 447 kr/dag
Premium941 kr/dag
Standard SUV432 kr/dag
Medium SUV790 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor821 kr/dag
Kompakt SUV1 034 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Leiebiler innsikt og trender i Kristiansand

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Kristiansand

Hvilket leiebilselskap er billigst i Kristiansand?

De billigste leiebilene i Kristiansand finner man som regel hos Budget. Ved bestilling med Budget, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 424 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Kristiansand er 549 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Kristiansand?

Ifølge dataene våre er Toyota Yaris den mest populære bilen å leie i Kristiansand. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Toyota Yaris for så lite som 424 kr/dag i Kristiansand, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 610 kr/dag. En annen populær bil å leie i Kristiansand, er Toyota RAV4 som i gjennomsnitt koster 787 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 505 kr/dag.

Tilbud på Kristiansand, Vest-Agder bilutleie

Finn leiebil i Kristiansand som passer for deg

Liten biler

467 kr - 1 064 kr

Alle biltyper

699 kr - 1 437 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Kristiansand, Norge er 696 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Kristiansand, Norge er i desember. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 467 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kristiansand liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Kristiansand, Norge er 996 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Kristiansand, Norge er i mai. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 779 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kristiansand mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Kristiansand, Norge er 1 319 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Kristiansand, Norge er i oktober. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 677 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kristiansand stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Kristiansand, Norge er 1 029 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Kristiansand, Norge er i september. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 569 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 11 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kristiansand SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Kristiansand, Norge er 1 309 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Kristiansand, Norge er i mars. Prisen er 13 % lavere enn resten av året med bare 1 484 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 30 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Kristiansand, Norge er 843 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Kristiansand, Norge er i desember. Prisen er 8 % lavere enn resten av året med bare 918 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

384 kr/dag

29 jul.–5 aug.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

457 kr/dag

29 jul.–5 aug.
Toyota Yaris
Volkswagen Polo
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

546 kr/dag

2 aug.–9 aug.
Volkswagen Polo

Leiebilselskaper i Kristiansand

Alle større selskaper som leier ut biler i Kristiansand, Vest-Agder

Sixt

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

9,3

Hentes/Leveres

9,3

Value

8,6

Budget

1 utleiested

Hertz

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

10,0

Sunnycars

3 utleiesteder

YourRent

2 utleiesteder

keddy by Europcar

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Kristiansand

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Kristiansand

Mest populære selskap

Sixt

Populære biltyper

Economy, SUV, Standard

Billigste leiebil

507 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Det mest populære bilutleiefirmaet i Kristiansand funnet på momondo denne måneden er Sixt. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Budget og Alamo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Kristiansand de siste 72 timene: Economy, SUV, Standard.
Den laveste prisen for en leiebil i Kristiansand er 507 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 695 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Kristiansand de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Toyota RAV4 som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Kristiansand - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Kristiansand, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Kristiansand, Norge i august?

859 kr er den beste prisen for leiebil en helg i Kristiansand i august, og de billigste tilbudene starter på 573 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 480 kr til 662 kr.

Hvilken type leiebile er best å leie i Kristiansand i august?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Kristiansand i august. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I august har Kristiansand temperaturer på omkring 11 °C, og en nedbørsmengde på 110 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Kristiansand vil koste deg i gjennomsnitt 617 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Kristiansand, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Kristiansand er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Kristiansand ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Kristiansand, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Kia Niro i Kristiansand?

Hvordan er været i Kristiansand, Norge i juli?

I juli har Kristiansand vanligvis en nedbørsmengde på 80 mm og en gjennomsnittstemperatur på 16 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Kristiansand ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Kristiansand representativt for resten av Vest-Agder?

Klimaet i Vest-Agder i juli innebærer vanligvis temperaturer på 15 °C og en forventet nedbørsmengde på 88,7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Kristiansand til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kristiansand fra biler sist?

Priser for Kristiansand fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kristiansand fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 12 tilbydere å velge mellom fra Kristiansand biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Kristiansand?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Kristiansand. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Kristiansand?

For å leie en bil i Kristiansand må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Kristiansand?

Å bestille en leiebil i Kristiansand via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Kristiansand?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Kristiansand, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Kristiansand med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Kristiansand og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Kristiansand på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Kristiansand.

Finner jeg utleiebiler i Kristiansand som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Kristiansand.

Kan jeg søke etter leiebiler i Kristiansand med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Kristiansand med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Kristiansand på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ti. 30.7.
12:00
ti. 6.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kristiansand

Populære leiebiltyper i Kristiansand