Leiebiler i Kristiansand, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Kristiansand, Norge? Start søket her

Kristiansand, Norge
23. sep. — 30. sep.
Samme leveringssted
Kristiansand, Norge
to. 23.9.
12:00
to. 30.9.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Kristiansand, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

390 kr - 767 kr

Alle biltyper

466 kr - 1 271 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Kristiansand i Norge, koster 353 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Kristiansand i Norge, er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 390 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Kristiansand funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Kristiansand i Norge, koster 521 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Kristiansand i Norge, er i november. Prisen er 3 % lavere enn resten av året med en pris på kun 510 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Kristiansand funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Stor i Kristiansand i Norge, koster 594 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Stor i Kristiansand i Norge, er i juli. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 962 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Stor i Kristiansand funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Kristiansand

Alle større selskaper som leier ut biler i Kristiansand, Norge
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

8,9
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Kristiansand

Hvor gammel må man være for å leie bil i Kristiansand?

Aldersgrense for bilutleie i Kristiansand varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du tar med familien på sørlandsferie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Kristiansand er det som regel en fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Kristiansand er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Kristiansand. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Kristiansand sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Kristiansand. Dersom du har leid en hydrogen- eller el-bil kan du parkere gratis i P-hus Kilden, Setesdalsveien eller KMV-tomta. Det finnes også en rekke parkeringsplasser med og uten avgift for andre typer leiebiler. Det finnes totalt rundt 3500 parkeringsplasser i Kristiansand. Disse består av gateparkering, utendørs parkeringsplasser og parkeringshus. P-hus slottet er et av de mest tilgjengelige parkeringshusene du finner i byen. Du kjører inn i parkeringshuset fra Tordenskjoldsgate eller E39. Her er det ingen maksimumstid, så du kan parkere så lenge du vil. Parkeringshuset er døgnåpent og ligger midt i sentrum av Kristiansand. Hvis du vil finne mer informasjon om parkering i Kristiansand kan du se på Kristiansand Kommune sine nettsider.

Utfluktsmål i og rundt Kristiansand

Har du leiebil i Kristiansand er du og familien i perfekt kjøreavstand til massevis av moro, spesielt om sommeren. Kristiansand ligger jo perfekt til på sørlandskysten. Kjør for eksempel til Dyreparken i Kristiansand. Her kan dere både se spennende dyr, alle vennene fra Kardemommeby og kanskje til og med dra på Kaptein Sabeltann-show? Om dagen er det heller ikke langt til koselige små sørlandsbyer og det åpne hav. Vil dere besøke Norges sørligste punkt kan dere kjøre i omtrent to timer ut til Lindesnes Fyr. På veien kan dere stoppe i koselige byer, som Mandal. Her er det strender, koselige gågater og god sjømat.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Kristiansand er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd og du burde spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger.

Hvor i Kristiansand kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Kristiansand. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Kristiansand. Det finnes også bilutleieselskaper like ved Kristiansand Dyrepark. De aller fleste bilutleierne finnes i og rundt bysentrum.


Avstand fra Kristiansand, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Stavanger Sola flyplass

Leiebiler i Kristiansand

Så langt i september har 4 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Kristiansand.

Hvilket leiebilselskap i Kristiansand har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Kristiansand er Sixt med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 665 kr fra 2 utleiesteder i Kristiansand. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Sixt i Kristiansand med en pris på 290 kr.

Hvilken type leiebile er best å leie i Kristiansand i oktober?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Kristiansand i oktober. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I oktober har Kristiansand temperaturer på omkring 3 °C, og en nedbørsmengde på 140 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Kristiansand vil koste deg i gjennomsnitt 460 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Kristiansand, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Kristiansand er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Kristiansand ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Kristiansand, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Kristiansand?

Leie av Volkswagen Polo i Kristiansand er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Hyundai Accent. Brukerne våre har funnet tilbud på Volkswagen Polo i Kristiansand for i gjennomsnitt 409 kr per dag, og så billig som 337 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Hyundai Accent i Kristiansand ligger på 510 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 320 kr per dag.

Hvordan er været i Kristiansand, Norge i september?

I september har Kristiansand vanligvis en nedbørsmengde på 110 mm og en gjennomsnittstemperatur på 11 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Kristiansand ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Kristiansand i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Kristiansand. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Kristiansand, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Polo, Hyundai Accent og Hyundai i10.

Er været i Kristiansand representativt for resten av Vest-Agder?

Klimaet i Vest-Agder i september innebærer vanligvis temperaturer på 11 °C og en forventet nedbørsmengde på 139 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Kristiansand til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Kristiansand

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Kristiansand

Start planleggingen av reisen til Kristiansand