Leiebil Kristiansand, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Kristiansand, Norge? Start søket her

Kristiansand, Norge
17. apr. — 24. apr.
Samme leveringssted
Kristiansand, Norge
lø. 17.4.
middag
lø. 24.4.
middag

Tilbud på Kristiansand, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Små biler er ofte kategorisert som økonomibiler, kompakte biler og biler som er litt mindre enn gjennomsnittet. Du kan forvente deg en pris på 648 kr/dag for å leie en liten bil i Kristiansand. Nedenfor ser du de beste prisene som ble funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 2/4 dører
449 kr/dag
15. mai - 20. mai
Kristiansand
Kjevik Airport Post Box 8
Chevrolet Sonic Sedan
449 kr/dag
15. mai - 20. mai
Se tilbud
Citroen C2
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
449 kr/dag
15. mai - 20. mai
Kristiansand
Kjevik Airport Post Box 8
Citroen C2
449 kr/dag
15. mai - 20. mai
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
461 kr/dag
15. mai - 20. mai
Kristiansand
Kristiansand Lufthavn
Kia Rio Hatchback
461 kr/dag
15. mai - 20. mai
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 2/4 dører
471 kr/dag
15. mai - 20. mai
Kristiansand
Kristiansand Lufthavn
Chevrolet Sonic Sedan
471 kr/dag
15. mai - 20. mai
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 2/4 dører
488 kr/dag
15. mai - 20. mai
Kristiansand
Kristiansand Lufthavn
Chevrolet Sonic Sedan
488 kr/dag
15. mai - 20. mai
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
505 kr/dag
15. mai - 20. mai
Kristiansand
Kjevik Airport Post Box 8
Chevrolet Sonic Sedan
505 kr/dag
15. mai - 20. mai
Se tilbud

Informasjon om reisen din til Kristiansand

Hvor gammel må man være for å leie bil i Kristiansand?

Aldersgrense for bilutleie i Kristiansand varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du tar med familien på sørlandsferie.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Kristiansand er det som regel en fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Kristiansand er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Kristiansand. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Kristiansand sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Kristiansand. Dersom du har leid en hydrogen- eller el-bil kan du parkere gratis i P-hus Kilden, Setesdalsveien eller KMV-tomta. Det finnes også en rekke parkeringsplasser med og uten avgift for andre typer leiebiler. Det finnes totalt rundt 3500 parkeringsplasser i Kristiansand. Disse består av gateparkering, utendørs parkeringsplasser og parkeringshus. P-hus slottet er et av de mest tilgjengelige parkeringshusene du finner i byen. Du kjører inn i parkeringshuset fra Tordenskjoldsgate eller E39. Her er det ingen maksimumstid, så du kan parkere så lenge du vil. Parkeringshuset er døgnåpent og ligger midt i sentrum av Kristiansand. Hvis du vil finne mer informasjon om parkering i Kristiansand kan du se på Kristiansand Kommune sine nettsider.

Utfluktsmål i og rundt Kristiansand

Har du leiebil i Kristiansand er du og familien i perfekt kjøreavstand til massevis av moro, spesielt om sommeren. Kristiansand ligger jo perfekt til på sørlandskysten. Kjør for eksempel til Dyreparken i Kristiansand. Her kan dere både se spennende dyr, alle vennene fra Kardemommeby og kanskje til og med dra på Kaptein Sabeltann-show? Om dagen er det heller ikke langt til koselige små sørlandsbyer og det åpne hav. Vil dere besøke Norges sørligste punkt kan dere kjøre i omtrent to timer ut til Lindesnes Fyr. På veien kan dere stoppe i koselige byer, som Mandal. Her er det strender, koselige gågater og god sjømat.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Kristiansand er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd og du burde spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger.

Hvor i Kristiansand kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Kristiansand. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Kristiansand. Det finnes også bilutleieselskaper like ved Kristiansand Dyrepark. De aller fleste bilutleierne finnes i og rundt bysentrum.


Avstand fra Kristiansand, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Stavanger Sola flyplass

Leiebiler i Kristiansand

Så langt i april har 50 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Kristiansand.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Kristiansand for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Kristiansand har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Sixt, Avis og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Kristiansand. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Kristiansand har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Kristiansand er Sixt med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 656 kr fra 2 utleiesteder i Kristiansand. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Sixt i Kristiansand med en pris på 286 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Kristiansand, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Kristiansand ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Kristiansand. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Kristiansand i mai?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Kristiansand i mai. Temperaturer på i gjennomsnitt 13 °C og en nedbørsmengde på 70 mm i løpet av mai betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Kristiansand vil koste deg i gjennomsnitt 854 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Kristiansand har flest utleiesteder?

Hertz har 2 utleiesteder. momondo-brukere kan forvente seg å betale i gjennomsnitt 584 kr/dag når de leier bil fra disse utleiestedene.

Hva er fartsgrensen i Kristiansand, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Kristiansand er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Kristiansand ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Kristiansand, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvordan er været i Kristiansand, Norge i april?

I april har Kristiansand vanligvis en nedbørsmengde på 60 mm og en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Kristiansand ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Kristiansand i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Kristiansand. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Kristiansand, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Polo, Opel Corsa og Ford Ka.

Er været i Kristiansand representativt for resten av Vest-Agder?

Klimaet i Vest-Agder i april innebærer vanligvis temperaturer på 5 °C og en forventet nedbørsmengde på 63,7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Kristiansand til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Kristiansand

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Kristiansand

Finn hotell og fly til Kristiansand