Leiebiler i Kristiansand, Vest-Agder

Finn billige leiebiltilbud i Kristiansand, Vest-Agder

Kristiansand, Norge
29. mar. — 5. apr.
Samme leveringssted
Kristiansand, Norge
on. 29.3.
12:00
on. 5.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Kristiansand

Aldersgrense for bilutleie i Kristiansand varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du tar med familien på sørlandsferie.

I Kristiansand er det som regel en fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Kristiansand er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Kristiansand. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Kristiansand sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Kristiansand. Dersom du har leid en hydrogen- eller el-bil kan du parkere gratis i P-hus Kilden, Setesdalsveien eller KMV-tomta. Det finnes også en rekke parkeringsplasser med og uten avgift for andre typer leiebiler. Det finnes totalt rundt 3500 parkeringsplasser i Kristiansand. Disse består av gateparkering, utendørs parkeringsplasser og parkeringshus. P-hus slottet er et av de mest tilgjengelige parkeringshusene du finner i byen. Du kjører inn i parkeringshuset fra Tordenskjoldsgate eller E39. Her er det ingen maksimumstid, så du kan parkere så lenge du vil. Parkeringshuset er døgnåpent og ligger midt i sentrum av Kristiansand. Hvis du vil finne mer informasjon om parkering i Kristiansand kan du se på Kristiansand Kommune sine nettsider.


Tilbud på Kristiansand, Vest-Agder bilutleie

Finn leiebil i Kristiansand som passer for deg

Liten Leiebiler

532 kr - 1 222 kr

Alle biltyper

628 kr - 1 887 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Kristiansand, Norge er 758 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Kristiansand, Norge er i februar. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 532 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Kristiansand, Norge er 1 001 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Kristiansand, Norge er i oktober. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 625 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Kristiansand, Norge er 1 124 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Kristiansand, Norge er i februar. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 810 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 3 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Kristiansand, Norge er 1 044 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Kristiansand, Norge er i januar. Prisen er 65 % lavere enn resten av året med bare 370 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Kristiansand, Norge er 1 413 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Kristiansand, Norge er i januar. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 822 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 23 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kristiansand. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kristiansand kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Kristiansand

Alle større selskaper som leier ut biler i Kristiansand, Vest-Agder

Avis

1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

10,0

Sunnycars

4 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Sixt

2 utleiesteder

YourRent

2 utleiesteder

Budget

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Kristiansand

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Kristiansand

Mest populære selskap

Alamo

Populære biltyper

Compact, Economy, Wagon

Billigste leiebil

347 kr

Mest populære modell

Volkswagen Golf
Det mest populære bilutleiefirmaet i Kristiansand funnet på momondo denne måneden er Alamo. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Hertz og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Kristiansand de siste 72 timene: Compact, Economy, Wagon.
Den laveste prisen for en leiebil i Kristiansand er 347 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 614 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Kristiansand de siste 7 dagene er Volkswagen Golf. Våre brukere foretrekker også Toyota Corolla som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Kristiansand

Nedenfor er de mest populære hotellene i Kristiansand

Kjøre med en leiebil i Kristiansand - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Kristiansand, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Kristiansand finner man som regel hos Major Agency. Ved bestilling med Major Agency, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 323 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Kristiansand er 411 kr/dag.

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Kristiansand i april. Temperaturer på i gjennomsnitt 10 °C og en nedbørsmengde på 60 mm i løpet av april betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Kristiansand vil koste deg i gjennomsnitt 1 240 kr/dag.


Leiebiler på populære flyplasser nære Kristiansand

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Kristiansand

Leiebiltyper som er populære i Kristiansand

Lei en av disse populære biltypene i Kristiansand

Start planleggingen av reisen til Kristiansand


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Kristiansand via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Kristiansand, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.