Leiebiler i Tromsø, Troms

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Tromsø, Troms? Start søket her!

Tromsø, Norge
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Tromsø, Norge
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Tromsø

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Tromsø

Hvilket leiebilselskap er billigst i Tromsø?

De billigste leiebilene i Tromsø finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 279 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Tromsø er 449 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Tromsø?

Ifølge dataene våre er Peugeot 107 den mest populære bilen å leie i Tromsø. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Peugeot 107 for så lite som 517 kr/dag i Tromsø, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 586 kr/dag. En annen populær bil å leie i Tromsø, er Chevrolet Aveo Sedan som i gjennomsnitt koster 638 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 596 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Tromsø, Troms

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Tromsø, Troms
Økonomi292 kr/dag
Kompakt373 kr/dag
Medium416 kr/dag
Mini391 kr/dag
Medium SUV329 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor370 kr/dag
Standard SUV389 kr/dag
Kompakt SUV416 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn519 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Tromsø

Hvor gammel må man være for å leie bil i Tromsø?

Aldersgrense for bilutleie i Tromsø varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer bil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Tromsø er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Tromsø er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Tromsø. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Tromsø sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du er på ferie med bil i Tromsø. Her er det blant annet gateparkering, parkeringsplasser og parkeringshus. Det er ingen parkeringsplasser i sentrum som er gratis i ukedagene, men det er noen steder der du kan parkere avgiftsfritt om kvelden og i helgen. Byen er delt inn i forskjellige parkeringssoner, som har egne regler. Du finner informasjon om disse via skilting. Velger du gateparkering er det kun lov å parkere der det er merket med offentlige skilt. Det er som regel kun lov å stå parkert her i en til to timer. Du betaler med kort i parkeringsautomater. Det er også tunneler i byen der man kan parkere, og her er det et automatisk bomsystem. Her kan du stå så lenge du vil også blir du trukket for antall timer du har stått når du forlater parkeringstunnelen.

Utfluktsmål i og rundt Tromsø

Har du leiebil i Tromsø kan du ha en fantastisk tur med din kjære, i det som kalles Nordens Paris. Er dere her om vinteren kan dere kjøre til et avsidesliggende sted der dere har god utsikt og kanskje ser dere nordlyset dersom dere er så heldige. Er dere glad i dyr, kan dere dra til verdens nordligste dyrepark i Bardu kommune, omtrent en to timers kjøretur fra byen. For turglade par er det perfekt å gå fjellturer i fjellene rundt Tromsø, kun en kort kjøretur fra sentrum. Gå for eksempel Rødtinden eller utforsk strendene på Vengsøya.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Tromsø er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Tromsø kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Tromsø. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Tromsø, Langnes. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Tromsø, Troms bilutleie

Finn leiebil i Tromsø som passer for deg

Liten

587 kr - 1 291 kr

Alle biltyper

916 kr - 2 869 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Tromsø, Norge er 923 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Tromsø, Norge er i september. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 587 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tromsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tromsø Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Tromsø, Norge er 1 314 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Tromsø, Norge er i oktober. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 745 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tromsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tromsø Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Tromsø, Norge er 2 085 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Tromsø, Norge er i april. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 1 015 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 23 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tromsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Tromsø, Norge er 1 372 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Tromsø, Norge er i desember. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 814 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tromsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tromsø SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Tromsø, Norge er 2 216 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Tromsø, Norge er i januar. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 1 428 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tromsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Ford Fiesta
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

292 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Ford Fiesta
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

372 kr/dag

23 okt.–30 okt.
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

373 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Tromsø

Alle større selskaper som leier ut biler i Tromsø, Troms

Alamo

1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

9,3

Sixt

8,4
Veldig bra
1 vurdering2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,4

Komfort

9,7

Gjennomsnittlig

8,5

Hentes/Leveres

8,2

Value

9,1

Europcar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,2

Gjennomsnittlig

8,2

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,5

Hertz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

7,6

Hentes/Leveres

8,0

Value

7,0

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,0

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

5,0

Gjennomsnittlig

5,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

6,0

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Tromsø

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Tromsø

Mest populære selskap

Getaround

Populære biltyper

Economy, Compact, Wagon

Billigste leiebil

455 kr

Mest populære modell

Peugeot 107
Det mest populære bilutleiefirmaet i Tromsø funnet på momondo denne måneden er Getaround. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og Hertz
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Tromsø de siste 72 timene: Economy, Compact, Wagon.
Den laveste prisen for en leiebil i Tromsø er 455 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 672 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Tromsø de siste 7 dagene er Peugeot 107. Våre brukere foretrekker også Chevrolet Aveo Sedan som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Tromsø

Nedenfor er de mest populære hotellene i Tromsø

Kjøre med en leiebil i Tromsø - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tromsø, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Tromsø, Norge i oktober?

For leiebil en helg i Tromsø i oktober, var gjennomsnittsprisen 480 kr med billigere tilbud fra 480 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 279 kr, med gjennomsnittpris på 491 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Tromsø, Norge?

Leiebiler i Tromsø fra populære selskap som Alamo, Europcar og Hertz tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Tromsø, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Tromsø i oktober?

Hvis du leier en SUV for reisen din til Tromsø i oktober, vil du være godt rustet til været. En SUV er den perfekte leiebiltypen for Tromsø som normalt har 105 mm nedbør og en gjennomsnittstemperatur på −1 °C i oktober. En SUV er ideell for de snø og isete forhold takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i Tromsø vil koste deg i gjennomsnitt 608 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Tromsø, Norge?

Reisende som leier en bil i Tromsø må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Tromsø er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Tromsø, Norge i september?

De som ønsker å leie bil i Tromsø i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 7 °C og en nedsbørsmengde på omkring 100 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Tromsø representativt for resten av Troms?

Reisende som skal kjøre fra Tromsø på en biltur rundt omkring i Troms eller de omkringliggende områdene i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 7 °C, og ca. 88 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tromsø fra biler sist?

Priser for Tromsø fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tromsø fra biler?

Antall tilbydere fraTromsø biler er 18 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Tromsø?

Alderskravene for sjåfører varierer avhengig av landet, inkludert Tromsø. I en del EU-land må sjåførene være over 18 år. Generelt, for å leie en bil i utlandet, må du være minst 21 år gammel, og hvis du er under 25 år, kan du bli belastet med et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til ditt foretrukne utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Tromsø?

For å leie en bil i Tromsø må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Tromsø

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Tromsø

Leiebiltyper som er populære i Tromsø

Lei en av disse populære biltypene i Tromsø

Start planleggingen av reisen til Tromsø


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Tromsø?

Du bør bestille en leiebil i Tromsø med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Tromsø?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Tromsø ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Tromsø med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Tromsø.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Tromsø på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Tromsø.

Finner jeg utleiebiler i Tromsø som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Tromsø.

Kan jeg søke etter leiebiler i Tromsø med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Tromsø.


En enklere måte å administrere reisen til Tromsø på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.