Leiebil Tromsø - Finn billig bilutleie i byen

Ser du etter billig leiebiltilbud ? Søk her!

man.. 24.6.
12:00
tir.. 25.6.
12:00
Sammenlign med momondo |

Tilbud på Tromsø bilutleie

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil nylig funnet av momondo-brukere
Focus
eller lignende Kompakt
4 1 4-5
623 NOK
19. jul. - 27. jul.
Tromsø
Flyplassvegen
623 NOK
19. jul. - 27. jul.

Populære leiebiler

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene
Leiebil (Økonomi) i Tromsø sixt
Økonomi
2 voksne, 2 kolli
Leiebil (Kompakt) i Tromsø sixt
Kompakt
4 voksne, 2 kolli
Leiebil (Medium) i Tromsø hertz
Medium
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Standard) i Tromsø sixt
Standard
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Stor) i Tromsø sixt
Stor
5 voksne, 2 kolli
Leiebil (SUV) i Tromsø sixt
Suv
4 voksne, 2 kolli

Populære leiebilselskaper

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
sixtrentacar
Billigste
Sixt
Sixt gir deg de billigste tilbudene på 2 steder rundt i byen
sixtrentacar
Mest populære
Sixt
Sixt har bra kundetilfredshet og har 2 steder rundt i byen
hertz
De fleste steder
Hertz
Hertz gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 3 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Tromsø

Alle store leiebilselskaper
$self.agencySymbol
Europcar
Fantastisk - 8,4 (1 vurdering)
2 steder
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Budget
Bra - 7,4 (4 184 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Thrifty
Bra - 7,1 (2 725 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Sunnycars
Bra - 6,8 (2 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 6,7 (6 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Dollar
Middelmådig - 3,0 (2 vurderinger)
1 sted

Flyplasser med leiebiler i Tromsø

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Tromso/Langnes flyplass
TOS

Leiebil i Tromsø

Hvor gammel må man være for å leie bil i Tromsø?

Aldersgrense for bilutleie i Tromsø varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer bil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Tromsø er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Tromsø er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Tromsø. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Tromsø sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du er på ferie med bil i Tromsø. Her er det blant annet gateparkering, parkeringsplasser og parkeringshus. Det er ingen parkeringsplasser i sentrum som er gratis i ukedagene, men det er noen steder der du kan parkere avgiftsfritt om kvelden og i helgen. Byen er delt inn i forskjellige parkeringssoner, som har egne regler. Du finner informasjon om disse via skilting. Velger du gateparkering er det kun lov å parkere der det er merket med offentlige skilt. Det er som regel kun lov å stå parkert her i en til to timer. Du betaler med kort i parkeringsautomater. Det er også tunneler i byen der man kan parkere, og her er det et automatisk bomsystem. Her kan du stå så lenge du vil også blir du trukket for antall timer du har stått når du forlater parkeringstunnelen.

Utfluktsmål i og rundt Tromsø

Har du leiebil i Tromsø kan du ha en fantastisk tur med din kjære, i det som kalles Nordens Paris. Er dere her om vinteren kan dere kjøre til et avsidesliggende sted der dere har god utsikt og kanskje ser dere nordlyset dersom dere er så heldige. Er dere glad i dyr, kan dere dra til verdens nordligste dyrepark i Bardu kommune, omtrent en to timers kjøretur fra byen. For turglade par er det perfekt å gå fjellturer i fjellene rundt Tromsø, kun en kort kjøretur fra sentrum. Gå for eksempel Rødtinden eller utforsk strendene på Vengsøya.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Tromsø er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Tromsø kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Tromsø. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Tromsø, Langnes. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Start planlegging av din reise