Leiebil Tromsø - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Tromsø? Start søket her

Tromsø, Norge
28. jan. — 4. feb.
Samme leveringssted
Tromsø, Norge
to. 28.1.
middag
to. 4.2.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Tromsø

Alle større selskaper som leier ut biler i Tromsø
Byråets vurdering: Fantastisk 8.9

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.9

Poengsummen er basert på 8 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.4

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 6.4

Poengsummen er basert på 20 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 4.6

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Middelmådig 3.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Når er det billigst å leie bil i Tromsø?

Alle

248 kr - 1 690 kr

Økonomi

378 kr - 1 023 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Tromsø er i desember. Prisen er 43% lavere enn resten av året til bare 390 kr per dag. Den dyreste måneden er august. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i desember. Prisen på leiebil i Tromsø kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Tilbud på Tromsø bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Små biler er ofte kategorisert som økonomibiler, kompakte biler og biler som er litt mindre enn gjennomsnittet. Du kan forvente deg en pris på 756 kr/dag for å leie en liten bil i Tromsø. Nedenfor ser du de beste prisene som ble funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
386 kr/dag
15. feb. - 22. feb.
Tromsø
Flyplassvegen
Chevrolet Sonic Sedan
386 kr/dag
15. feb. - 22. feb.
Finn lignende
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 2/4 dører
417 kr/dag
14. feb. - 21. feb.
Tromsø
Fridtjof Nansenplass 3c
Chevrolet Sonic Sedan
417 kr/dag
14. feb. - 21. feb.
Finn lignende
Citroen C2
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
417 kr/dag
14. feb. - 21. feb.
Tromsø
Fridtjof Nansenplass 3c
Citroen C2
417 kr/dag
14. feb. - 21. feb.
Finn lignende
Mitsubishi Lancer
eller lignende Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
425 kr/dag
15. feb. - 22. feb.
Tromsø
Flyplassvegen
Mitsubishi Lancer
425 kr/dag
15. feb. - 22. feb.
Finn lignende
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
426 kr/dag
15. feb. - 22. feb.
Tromsø
Tromsoe Airport Langnes
Kia Rio Hatchback
426 kr/dag
15. feb. - 22. feb.
Finn lignende
Citroen C2
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
434 kr/dag
14. feb. - 21. feb.
Tromsø
Tromsoe Airport Langnes
Citroen C2
434 kr/dag
14. feb. - 21. feb.
Finn lignende

Informasjon om reisen din til Tromsø

Hvor gammel må man være for å leie bil i Tromsø?

Aldersgrense for bilutleie i Tromsø varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer bil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Tromsø er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Tromsø er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Tromsø. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Tromsø sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du er på ferie med bil i Tromsø. Her er det blant annet gateparkering, parkeringsplasser og parkeringshus. Det er ingen parkeringsplasser i sentrum som er gratis i ukedagene, men det er noen steder der du kan parkere avgiftsfritt om kvelden og i helgen. Byen er delt inn i forskjellige parkeringssoner, som har egne regler. Du finner informasjon om disse via skilting. Velger du gateparkering er det kun lov å parkere der det er merket med offentlige skilt. Det er som regel kun lov å stå parkert her i en til to timer. Du betaler med kort i parkeringsautomater. Det er også tunneler i byen der man kan parkere, og her er det et automatisk bomsystem. Her kan du stå så lenge du vil også blir du trukket for antall timer du har stått når du forlater parkeringstunnelen.

Utfluktsmål i og rundt Tromsø

Har du leiebil i Tromsø kan du ha en fantastisk tur med din kjære, i det som kalles Nordens Paris. Er dere her om vinteren kan dere kjøre til et avsidesliggende sted der dere har god utsikt og kanskje ser dere nordlyset dersom dere er så heldige. Er dere glad i dyr, kan dere dra til verdens nordligste dyrepark i Bardu kommune, omtrent en to timers kjøretur fra byen. For turglade par er det perfekt å gå fjellturer i fjellene rundt Tromsø, kun en kort kjøretur fra sentrum. Gå for eksempel Rødtinden eller utforsk strendene på Vengsøya.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Tromsø er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Tromsø kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Tromsø. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Tromsø, Langnes. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Tromsø til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Tromso/Langnes flyplass

Leiebiler i Tromsø

Så langt i Januar har det vært 149 søk på momondo for leiebiler i Tromsø.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Tromsø for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Tromsø har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Hertz, Budget og Thrifty. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Tromsø. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Tromsø i februar?

For leiebil en helg i Tromsø i februar, var gjennomsnittsprisen 858 kr med billigere tilbud fra 632 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 470 kr, med gjennomsnittpris på 1 146 kr.

Hvilket leiebilselskap i Tromsø har de billigste prisene på leiebiler?

Sixt har generelt de billigste prisene per dag i Tromsø på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 1 190 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 354 kr/dag for leiebiler i Tromsø.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Tromsø?

Leiebiler i Tromsø fra populære selskap som Hertz, Budget og Thrifty tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Tromsø, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Tromsø i februar?

Hvis du leier en SUV for reisen din til Tromsø i februar, vil du være godt rustet til været. En SUV er den perfekte leiebiltypen for Tromsø som normalt har 69 mm nedbør og en gjennomsnittstemperatur på −2 °C i februar. En SUV er ideell for de snø og isete forhold takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i Tromsø vil koste deg i gjennomsnitt 1 509 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Tromsø har flest utleiesteder?

Hertz har flest utleiesteder i Tromsø med 3 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 881 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Tromsø?

Reisende som leier en bil i Tromsø må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Tromsø er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Tromsø, Norge i Januar?

De som ønsker å leie bil i Tromsø i løpet av Januar, kan forvente seg temperaturer på ca. −4 °C og en nedsbørsmengde på omkring 92 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Måneden Januar i Tromsø byr vanligvis på minusgrader, og det er høyere sjanse for is og snø. Det er som regel best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Tromsø.

Er været i Tromsø representativt for resten av Troms?

Reisende som skal kjøre fra Tromsø på en biltur rundt omkring i Troms eller de omkringliggende områdene i løpet av Januar, kan forvente seg temperaturer på ca. −6 °C, og ca. 84,3 mm nedbør.


Finn hotell og fly til Tromsø

 • Få den siste informasjonen om Tromsø flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Tromsø
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Tromsø mest populære nabolag

  Finn hoteller i Tromsø
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Tromsø