Leiebil Tromsø, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Tromsø, Norge? Start søket her

Tromsø, Norge
15. apr. — 22. apr.
Samme leveringssted
Tromsø, Norge
to. 15.4.
middag
to. 22.4.
middag

Tilbud på Tromsø, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Små biler er ofte kategorisert som økonomibiler, kompakte biler og biler som er litt mindre enn gjennomsnittet. Du kan forvente deg en pris på 753 kr/dag for å leie en liten bil i Tromsø. Nedenfor ser du de beste prisene som ble funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Citroen C2
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
324 kr/dag
25. apr. - 10. mai
Tromsø
Fridtjof Nansenplass 3c
Citroen C2
324 kr/dag
25. apr. - 10. mai
Se tilbud
Citroen C2
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
350 kr/dag
25. apr. - 3. mai
Tromsø
Fridtjof Nansenplass 3c
Citroen C2
350 kr/dag
25. apr. - 3. mai
Se tilbud
Citroen C2
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
353 kr/dag
25. apr. - 10. mai
Tromsø
Tromsoe Airport Langnes
Citroen C2
353 kr/dag
25. apr. - 10. mai
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
375 kr/dag
25. apr. - 10. mai
Tromsø
Tromsoe Airport Langnes
Chevrolet Sonic Sedan
375 kr/dag
25. apr. - 10. mai
Se tilbud
Citroen C2
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
378 kr/dag
25. apr. - 3. mai
Tromsø
Tromsoe Airport Langnes
Citroen C2
378 kr/dag
25. apr. - 3. mai
Se tilbud
Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
379 kr/dag
24. mai - 29. mai
Tromsø
Tromsoe Airport Langnes
Kia Rio Hatchback
379 kr/dag
24. mai - 29. mai
Se tilbud

Når er det billigst å leie bil i Tromsø?

Alle

250 kr - 2 400 kr

Økonomi

247 kr - 1 142 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Tromsø, Norge er i februar. Prisen er 57% lavere enn resten av året til bare 250 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i februar. Prisen på leiebil i Tromsø kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Tromsø

Alle større selskaper som leier ut biler i Tromsø, Norge
Byråets vurdering: Fantastisk 8.9

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.9

Poengsummen er basert på 8 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.4

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Bra 6.4

Poengsummen er basert på 20 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Ok 4.6

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Middelmådig 3.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Informasjon om reisen din til Tromsø

Hvor gammel må man være for å leie bil i Tromsø?

Aldersgrense for bilutleie i Tromsø varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer bil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Tromsø er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Tromsø er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Tromsø. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Tromsø sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du er på ferie med bil i Tromsø. Her er det blant annet gateparkering, parkeringsplasser og parkeringshus. Det er ingen parkeringsplasser i sentrum som er gratis i ukedagene, men det er noen steder der du kan parkere avgiftsfritt om kvelden og i helgen. Byen er delt inn i forskjellige parkeringssoner, som har egne regler. Du finner informasjon om disse via skilting. Velger du gateparkering er det kun lov å parkere der det er merket med offentlige skilt. Det er som regel kun lov å stå parkert her i en til to timer. Du betaler med kort i parkeringsautomater. Det er også tunneler i byen der man kan parkere, og her er det et automatisk bomsystem. Her kan du stå så lenge du vil også blir du trukket for antall timer du har stått når du forlater parkeringstunnelen.

Utfluktsmål i og rundt Tromsø

Har du leiebil i Tromsø kan du ha en fantastisk tur med din kjære, i det som kalles Nordens Paris. Er dere her om vinteren kan dere kjøre til et avsidesliggende sted der dere har god utsikt og kanskje ser dere nordlyset dersom dere er så heldige. Er dere glad i dyr, kan dere dra til verdens nordligste dyrepark i Bardu kommune, omtrent en to timers kjøretur fra byen. For turglade par er det perfekt å gå fjellturer i fjellene rundt Tromsø, kun en kort kjøretur fra sentrum. Gå for eksempel Rødtinden eller utforsk strendene på Vengsøya.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Tromsø er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Tromsø kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Tromsø. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Tromsø, Langnes. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Tromsø, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Tromso/Langnes flyplass

Leiebiler i Tromsø

Så langt i april har det vært 149 søk på momondo for leiebiler i Tromsø.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Tromsø for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Tromsø har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Hertz, Budget og Thrifty. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Tromsø. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Tromsø, Norge i mai?

For leiebil en helg i Tromsø i mai, var gjennomsnittsprisen 469 kr med billigere tilbud fra 391 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 328 kr, med gjennomsnittpris på 335 kr.

Hvilket leiebilselskap i Tromsø har de billigste prisene på leiebiler?

Sixt har generelt de billigste prisene per dag i Tromsø på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 1 186 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 353 kr/dag for leiebiler i Tromsø.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Tromsø, Norge?

Leiebiler i Tromsø fra populære selskap som Hertz, Budget og Thrifty tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Tromsø, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Tromsø i mai?

Med gjennomsnittstemperaturer på 9 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 55 mm i mai bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Tromsø. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av mai, og er et populært valg for reisende som skal til Tromsø. Å leie en Standard i Tromsø vil koste deg i gjennomsnitt 1 100 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Tromsø har flest utleiesteder?

Hertz har flest utleiesteder i Tromsø, Norge med 3 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 877 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Tromsø, Norge?

Reisende som leier en bil i Tromsø må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Tromsø er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Tromsø, Norge i april?

De som ønsker å leie bil i Tromsø i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 1 °C og en nedsbørsmengde på omkring 61 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Tromsø i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Tromsø. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Tromsø, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Polo, Volkswagen Golf og Ford Ka.

Er været i Tromsø representativt for resten av Troms?

Reisende som skal kjøre fra Tromsø på en biltur rundt omkring i Troms eller de omkringliggende områdene i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 0 °C, og ca. 51,3 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Tromsø

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Tromsø

Finn hotell og fly til Tromsø