Leiebiler i Tromsø, Troms

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Tromsø, Troms? Start søket her!

Tromsø, Norge
14. aug. — 21. aug.
Samme leveringssted
Tromsø, Norge
sø. 14.8.
12:00
sø. 21.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Tromsø, Troms

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Tromsø, Troms nedenfor
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

48 kr/dag

12 sep.–28 sep.
Toyota Yaris
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

52 kr/dag

15 sep.–21 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

56 kr/dag

12 sep.–28 sep.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

76 kr/dag

15 sep.–21 sep.
Nissan Qashqai
Peugeot 5008
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

74 kr/dag

12 sep.–28 sep.
Peugeot 5008
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

51 kr/dag

12 sep.–28 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

55 kr/dag

15 sep.–21 sep.
Volvo V40
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

77 kr/dag

12 sep.–28 sep.
Mercedes-Benz GLA
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

51 kr/dag

12 sep.–28 sep.
Toyota Corolla

Viktig informasjon om leiebiler i Tromsø

Aldersgrense for bilutleie i Tromsø varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer bil.

I Tromsø er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Tromsø er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Tromsø. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Tromsø sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Det er ulike parkeringsmuligheter når du er på ferie med bil i Tromsø. Her er det blant annet gateparkering, parkeringsplasser og parkeringshus. Det er ingen parkeringsplasser i sentrum som er gratis i ukedagene, men det er noen steder der du kan parkere avgiftsfritt om kvelden og i helgen. Byen er delt inn i forskjellige parkeringssoner, som har egne regler. Du finner informasjon om disse via skilting. Velger du gateparkering er det kun lov å parkere der det er merket med offentlige skilt. Det er som regel kun lov å stå parkert her i en til to timer. Du betaler med kort i parkeringsautomater. Det er også tunneler i byen der man kan parkere, og her er det et automatisk bomsystem. Her kan du stå så lenge du vil også blir du trukket for antall timer du har stått når du forlater parkeringstunnelen.

Har du leiebil i Tromsø kan du ha en fantastisk tur med din kjære, i det som kalles Nordens Paris. Er dere her om vinteren kan dere kjøre til et avsidesliggende sted der dere har god utsikt og kanskje ser dere nordlyset dersom dere er så heldige. Er dere glad i dyr, kan dere dra til verdens nordligste dyrepark i Bardu kommune, omtrent en to timers kjøretur fra byen. For turglade par er det perfekt å gå fjellturer i fjellene rundt Tromsø, kun en kort kjøretur fra sentrum. Gå for eksempel Rødtinden eller utforsk strendene på Vengsøya.

Med leiebil i Tromsø er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Tromsø. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Tromsø, Langnes. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Tromsø, Troms bilutleie

Finn leiebil i Tromsø som passer for deg

Liten Leiebiler

492 kr - 2 619 kr

Alle biltyper

890 kr - 3 201 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Tromsø, Norge er 1 048 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Tromsø, Norge er i desember. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 492 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tromsø Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Tromsø, Norge er 1 354 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Tromsø, Norge er i desember. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 589 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tromsø Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Tromsø, Norge er 1 466 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Tromsø, Norge er i september. Prisen er 10 % lavere enn resten av året med bare 1 322 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Tromsø, Norge er 1 437 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Tromsø, Norge er i september. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 724 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tromsø SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Tromsø, Norge er 2 206 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Tromsø, Norge er i november. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 1 190 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tromsø kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

52 kr/dag

15 sep.–21 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

51 kr/dag

12 sep.–28 sep.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Tromsø

Alle større selskaper som leier ut biler i Tromsø, Troms
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

4,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

6,0
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
1 vurdering2 utleiesteder
1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Tromsø

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Tromsø

Mest populære selskap

Europcar

Populære biltyper

Compact, Economy, SUV

Billigste leiebil

725 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Det mest populære bilutleiefirmaet i Tromsø funnet på momondo denne måneden er Europcar. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Hertz og keddy by Europcar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Tromsø de siste 72 timene: Compact, Economy, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Tromsø er 725 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 300 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Tromsø de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Volkswagen up! som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Tromsø

Nedenfor er de mest populære hotellene i Tromsø

Kjøre med en leiebil i Tromsø - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tromsø, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For leiebil en helg i Tromsø i september, var gjennomsnittsprisen 1 759 kr med billigere tilbud fra 1 236 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 1 140 kr, med gjennomsnittpris på 1 140 kr.

Avis har generelt de billigste prisene per dag i Tromsø på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 1 296 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 493 kr/dag for leiebiler i Tromsø.

Leiebiler i Tromsø fra populære selskap som Hertz, Budget og Europcar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Tromsø, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Tromsø i september. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I september har Tromsø temperaturer på omkring 3 °C, og en nedbørsmengde på 129 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Tromsø vil koste deg i gjennomsnitt 714 kr/dag.

Hertz har flest utleiesteder i Tromsø, Norge med 3 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 1 259 kr/dag.

Reisende som leier en bil i Tromsø må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Tromsø er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

De som ønsker å leie bil i Tromsø i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 11 °C og en nedsbørsmengde på omkring 79 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Reisende som skal kjøre fra Tromsø på en biltur rundt omkring i Troms eller de omkringliggende områdene i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 11 °C, og ca. 72,3 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Tromsø

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Tromsø

Leiebiltyper som er populære i Tromsø

Lei en av disse populære biltypene i Tromsø

Start planleggingen av reisen til Tromsø


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Tromsø med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Tromsø ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke etter selskaper som tilbyr gratis avbestilling på leiebiler i Tromsø.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Tromsø.

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Tromsø.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Tromsø.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.