Leiebil Bodø, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bodø, Norge? Start søket her

Bodø, Norge
21. apr. — 28. apr.
Samme leveringssted
Bodø, Norge
on. 21.4.
middag
on. 28.4.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Bodø

Alle større selskaper som leier ut biler i Bodø, Norge
Byråets vurdering: Ok 5.6

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Ok 5.3

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Informasjon om reisen din til Bodø

Hvor gammel må man være for å leie bil i Bodø?

Aldersgrense for bilutleie i Bodø varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer bil spesielt hvis du reiser med unge venner.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Bodø er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Bodø er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Bodø. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Bodø sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du er på ferie med bil i Bodø. Her er det blant annet gateparkering, det er parkeringsplasser og parkeringshus. Det finnes noen gratis parkeringsplasser i sentrum, men de aller fleste har avgift. De som har gratis parkering gjelder som regel kun for maks to timer. Dersom du vil finne parkeringsplasser og priser, og hvor langt det er til parkeringsplassen fra der du befinner deg, anbefales det å bruke parkopedia som har en god oversikt over Bodø. Byen er delt inn i ulike soner, og i disse sonene er det forskjellige priser per time. Sone en er noe dyrere enn sone to, og det er avgift mandag til lørdag, men gratis på søndager. I sone to er det gratis en time lenger om morgenen, da det er avgift fra klokken 09 om morgenen.

Utfluktsmål i og rundt Bodø

Har du leiebil i Bodø er du og vennegjengen aldri langt fra spennende naturopplevelser. Dere kan kjøre til nærliggende turområder, for eksempel Keiservarden, Heggmotinden eller Steigtind. Dessuten kan dere kjøre langs en av verdens vakreste veier, hvor dere kan dra på oppdagelsesferd underveis. Kystriksveien som går fra Trøndelag, gjennom Namdalskysten og Helgelandskysten, ender i Bodø. Så dere kan starte i Bodø og kjøre nedover det vakre landskapet. Denne veien gjør Bodø til en av de beste stedene å leie bil i hele Norge.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Bodø er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Bodø kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Bodø. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Bodø. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Bodø, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bodø flyplass

Leiebiler i Bodø

117 brukere har sett etter leiebiler i Bodø med momondo i april.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bodø for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Enterprise, Avis og Dollar er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Bodø. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Bodø, Norge i mai?

For en helg i mai starter det beste tilbudet i Bodø på rundt 238 kr og opp til rundt 283 kr. For leie i langhelg var laveste pris 418 kr, med flere alternativer rundt 418 kr.

Hvilket leiebilselskap i Bodø har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Bodø tilbys av Europcar som har 2 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 284 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Bodø fra Europcar ligger på 843 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bodø, Norge?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Bodø. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Bodø tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilket leiebilselskap i Bodø har flest utleiesteder?

Budget er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Bodø, Norge med totalt 3 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 509 kr/dag når de leier en bil hos Budget i Bodø, Norge.

Hva er fartsgrensen i Bodø, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Bodø, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Bodø ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Bodø, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Klimaet i Bodø i april har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Bodø.

Er været i Bodø representativt for resten av Nordland?

Reisende som skal kjøre fra Bodø på en biltur rundt omkring i Nordland eller de omkringliggende områdene i løpet av april, kan forvente seg temperaturer på ca. 1 °C, og ca. 61,5 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Bodø

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Bodø

Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Brønnøysund, Evenes og Fauske i Nordland

Finn hotell og fly til Bodø