Leiebil Bodø - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Bodø? Start søket her

Bodø, Norge13. okt. — 16. okt.
Bodø, Norge

Når er det billigst å leie bil i Bodø?

Alle

276 kr - 1 408 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Bodø er i februar. Prisen er 45% lavere enn resten av året til bare 276 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. Prisen på leiebil i Bodø kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Bodø

Alle større selskaper som leier ut biler i Bodø
Byråets vurdering: Ok 5.6

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Ok 5.3

Poengsummen er basert på 3 vurderinger


Informasjon om reisen din til Bodø

Hvor gammel må man være for å leie bil i Bodø?

Aldersgrense for bilutleie i Bodø varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer bil spesielt hvis du reiser med unge venner.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Bodø er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Bodø er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Bodø. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Bodø sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du er på ferie med bil i Bodø. Her er det blant annet gateparkering, det er parkeringsplasser og parkeringshus. Det finnes noen gratis parkeringsplasser i sentrum, men de aller fleste har avgift. De som har gratis parkering gjelder som regel kun for maks to timer. Dersom du vil finne parkeringsplasser og priser, og hvor langt det er til parkeringsplassen fra der du befinner deg, anbefales det å bruke parkopedia som har en god oversikt over Bodø. Byen er delt inn i ulike soner, og i disse sonene er det forskjellige priser per time. Sone en er noe dyrere enn sone to, og det er avgift mandag til lørdag, men gratis på søndager. I sone to er det gratis en time lenger om morgenen, da det er avgift fra klokken 09 om morgenen.

Utfluktsmål i og rundt Bodø

Har du leiebil i Bodø er du og vennegjengen aldri langt fra spennende naturopplevelser. Dere kan kjøre til nærliggende turområder, for eksempel Keiservarden, Heggmotinden eller Steigtind. Dessuten kan dere kjøre langs en av verdens vakreste veier, hvor dere kan dra på oppdagelsesferd underveis. Kystriksveien som går fra Trøndelag, gjennom Namdalskysten og Helgelandskysten, ender i Bodø. Så dere kan starte i Bodø og kjøre nedover det vakre landskapet. Denne veien gjør Bodø til en av de beste stedene å leie bil i hele Norge.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Bodø er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Bodø kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Bodø. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Bodø. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Bodø til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bodo flyplass

Radisson Blu Hotel, Bodo

Storgata 2

1.8 km fra flyplass

Scandic Havet

Tollbugaten 5

1.8 km fra flyplass

Scandic Bodø

Sjøgata 23

2.1 km fra flyplass

Radisson Blu Hotel, Bodo

Storgata 2

1.8 km fra flyplass

Scandic Havet

Tollbugaten 5

1.8 km fra flyplass

Scandic Bodø

Sjøgata 23

2.1 km fra flyplass

Clarion Collection Hotel Grand Bodo

Professor Schyttes Gate 1

1.8 km fra flyplass

Bodø Vandrerhjem

Sjøgata 57

2.3 km fra flyplass

Thon Hotel Nordlys

Moloveien 14

1.5 km fra flyplass

City Hotell

Storgata 39

2.3 km fra flyplass

Bodø Hotell

Prof.Schyttesgt.5

1.8 km fra flyplass

Skagen Hotel

Nyholmsgata 11

1.5 km fra flyplass

Kjerringøy Bryggehotell

Kaiveien 3

33 km fra flyplass

Zefyr Hotel

Biskop Kroghs Gate 21

2.1 km fra flyplass

Opsahl Gjestegaard

Prinsensgt. 131

2.2 km fra flyplass


Leiebiler i Bodø

117 brukere har sett etter leiebiler i Bodø med momondo i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Bodø for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Enterprise, Avis og Dollar er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Bodø. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Bodø har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Bodø tilbys av Europcar som har 2 utleiesteder i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 318 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Bodø fra Europcar ligger på 944 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Bodø?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Bodø. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Bodø tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilket leiebilselskap i Bodø har flest utleiesteder?

Budget er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Bodø med totalt 2 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 570 kr/dag når de leier en bil hos Budget i Bodø.

Hva er fartsgrensen i Bodø?

Hvis du leier et kjøretøy i Bodø, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Bodø ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Bodø, er fartsgrensen 110 km/t.


Leiebiler i andre byer i Norge


Finn hotell og fly til Bodø

  • Få den siste informasjonen om Bodø flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Bodø
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Bodø mest populære nabolag

    Finn hoteller i Bodø