Leiebil Cala d'Or, Spania - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Cala d'Or, Spania? Start søket her

Cala d'Or, Mallorca, Spania
15. apr. — 22. apr.
Samme leveringssted
Cala d'Or, Mallorca, Spania
to. 15.4.
middag
to. 22.4.
middag

Avstand fra Cala d'Or, Spania til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Palma de Mallorca Son Sant Joan flyplass

Leiebiler i Cala d'Or

I april har vi kjørt 10 søk etter leiebiler i Cala d'Or for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Cala d'Or for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Cala d'Or har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Budget og Europcar. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Cala d'Or. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Cala d'Or, Spania?

Leiebiler i Cala d'Or fra populære selskap som Avis, Budget og Europcar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Cala d'Or, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hva er fartsgrensen i Cala d'Or, Spania?

Fartsgrensen i Cala d'Or er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Cala d'Or er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 120 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Cala d'Or i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Cala d'Or.

Er været i Cala d'Or representativt for resten av Balearene?

De som ønsker å leie bil i Cala d'Or for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Balearene i løpet av april vanligvis har temperaturer på 14 °C med en forventet nedbørsmengde på 35 mm.


Leiebiler på flyplasser i Cala d'Or

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Cala d'Or

Utforsk flere leiebiler i Mallorca

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Alcúdia, Cala Ratjada og Ibiza by i Mallorca

Finn hotell og fly til Cala d'Or