Leiebil Drammen, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Drammen, Norge? Start søket her

Drammen, Norge
19. apr. — 26. apr.
Samme leveringssted
Drammen, Norge
ma. 19.4.
middag
ma. 26.4.
middag

Informasjon om reisen din til Drammen

Hvor gammel må man være for å leie bil i Drammen?

Aldersgrense for bilutleie i Drammen varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om du skal på tur med unge venner.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Drammen er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Drammen er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Drammen. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Drammen sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Drammen. Det er noen regler du burde ta hensyn til, som står på skiltene ved parkeringsplassene. Her kan du se på sorte tall, som betyr at det er gjeldende fra mandag-fredag. Sorte tall i parentes betyr lørdag og røde tall er høytider og søndager. Det er ikke avgift på parkeringsplassene som er på gatene i Drammen på helligdager og høytider. Du kan betale med kort på alle parkeringsautomater i hele kommunen. I tillegg kan du bruke appen EasyPark hvis du vil ha et enkelt alternativ som du kan oppdatere uten å måtte legge ny billett i bilruta. Da kan du legge inn betalingsinformasjon og registreringsnummer, og deretter legge til tid inne i appen. Det er også noen parkeringshus du kan bruke, blant annet Blichs gate P-hus og Thams gate P-hus.

Utfluktsmål i og rundt Drammen

Har du leiebil i Drammen er du og vennegjengen i perfekt kjøreavstand til massevis av opplevelser. Blant annet kan dere kjøre inn til Oslo på kort tid, dette tar omtrent 40 minutter. Er dere på ferietur og har leiebil i Drammen om vinteren har dere også kort tur til fjell og skimuligheter. Vil dere prøve slalåm eller snowboard kan dere kjøre til Holmenkollen og Tryvann i Oslo, eller til Kongsberg der det også er gode skitilbud. Til Kongsberg tar det omtrent 50 minutter å kjøre fra Drammen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Drammen er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger.

Hvor i Drammen kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Drammen. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Oslo, Gardermoen eller Torp Sandefjord. Det finnes også bilutleieselskaper i og rundt Drammen sentrum.


Avstand fra Drammen, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Drammen

I april har vi kjørt 70 søk etter leiebiler i Drammen for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Drammen for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rengjøring av kjøretøy har alltid vært en prioritet for leiebilselskaper. Sixt, Avis og Hertz er noen av selskapene som implementerer forbedret rengjøring for å sikre at kjøretøyet ditt er sterilisert. Søk på siden vår for å se om det finnes et alternativ for forbedret rengjøring for leiebilen din i Drammen. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Drammen, Norge i mai?

Vår data viser at for leiebil i helg i mai i Drammen, kan du forvente å betale rundt 439 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 430 kr, som er den laveste prisen for Drammen som vi har sett så langt. For leie i langhelg var laveste pris 355 kr, med flere alternativer rundt 359 kr.

Hvilket leiebilselskap i Drammen har de billigste prisene på leiebiler?

Sixt har generelt de billigste prisene per dag i Drammen på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 611 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 375 kr/dag for leiebiler i Drammen.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Drammen, Norge?

Alle leiebilselskapene i Drammen har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Drammen inkluderer Sixt, Avis og Hertz, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hvilket leiebilselskap i Drammen har flest utleiesteder?

Sixt er veldig populær i Drammen, Norge ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 3 utleiesteder i Drammen, Norge, og du kan forvente deg å betale ca. 611 kr/dag for leiebilen din i Drammen, Norge.

Hva er fartsgrensen i Drammen, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Drammen, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Drammen ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Drammen, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i april?

Været i Drammen i løpet av april vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Drammen.

Er været i Drammen representativt for resten av Buskerud?

De som ønsker å leie bil i Drammen for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Buskerud i løpet av april vanligvis har temperaturer på 1 °C med en forventet nedbørsmengde på 25 mm.


Leiebiler på flyplasser i Drammen

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Drammen

Finn hotell og fly til Drammen