Leiebiler i Drammen, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Drammen, Norge? Start søket her

Drammen, Norge
26. okt. — 2. nov.
Samme leveringssted
Drammen, Norge
ti. 26.10.
12:00
ti. 2.11.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Drammen, Norge

Finn den rette leiebilen for deg
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Hertz

411 kr/dag

12 nov.–15 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Kia Sedona
eller som ligner på Minivan
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Avis

1 976 kr/dag

12 nov.–15 nov.
Kia Sedona
Ford Explorer
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Hertz

648 kr/dag

12 nov.–15 nov.
Ford Explorer
Audi A3
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Hertz

438 kr/dag

12 nov.–15 nov.
Audi A3
Chevrolet Equinox
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Avis

1 058 kr/dag

12 nov.–15 nov.
Chevrolet Equinox
Chevrolet Equinox
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Hertz

494 kr/dag

12 nov.–15 nov.
Chevrolet Equinox
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Hertz

383 kr/dag

12 nov.–15 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Tilbud på Drammen, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

477 kr - 779 kr

Alle biltyper

525 kr - 1 080 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Drammen i Norge, koster 356 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Drammen i Norge, er i desember. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 477 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Drammen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Drammen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Drammen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Drammen i Norge, koster 325 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Drammen i Norge, er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 453 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Drammen. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Drammen kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Drammen funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Hertz

383 kr/dag

12 nov.–15 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
Hertz

383 kr/dag

12 nov.–15 nov.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Hertz

416 kr/dag

5 nov.–7 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Oversikt over leiebilselskaper i Drammen

Alle større selskaper som leier ut biler i Drammen, Norge
3 utleiesteder
3 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Drammen

Hvor gammel må man være for å leie bil i Drammen?

Aldersgrense for bilutleie i Drammen varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om du skal på tur med unge venner.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Drammen er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Drammen er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Drammen. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Drammen sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Drammen. Det er noen regler du burde ta hensyn til, som står på skiltene ved parkeringsplassene. Her kan du se på sorte tall, som betyr at det er gjeldende fra mandag-fredag. Sorte tall i parentes betyr lørdag og røde tall er høytider og søndager. Det er ikke avgift på parkeringsplassene som er på gatene i Drammen på helligdager og høytider. Du kan betale med kort på alle parkeringsautomater i hele kommunen. I tillegg kan du bruke appen EasyPark hvis du vil ha et enkelt alternativ som du kan oppdatere uten å måtte legge ny billett i bilruta. Da kan du legge inn betalingsinformasjon og registreringsnummer, og deretter legge til tid inne i appen. Det er også noen parkeringshus du kan bruke, blant annet Blichs gate P-hus og Thams gate P-hus.

Utfluktsmål i og rundt Drammen

Har du leiebil i Drammen er du og vennegjengen i perfekt kjøreavstand til massevis av opplevelser. Blant annet kan dere kjøre inn til Oslo på kort tid, dette tar omtrent 40 minutter. Er dere på ferietur og har leiebil i Drammen om vinteren har dere også kort tur til fjell og skimuligheter. Vil dere prøve slalåm eller snowboard kan dere kjøre til Holmenkollen og Tryvann i Oslo, eller til Kongsberg der det også er gode skitilbud. Til Kongsberg tar det omtrent 50 minutter å kjøre fra Drammen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Drammen er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger.

Hvor i Drammen kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Drammen. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Oslo, Gardermoen eller Torp Sandefjord. Det finnes også bilutleieselskaper i og rundt Drammen sentrum.


Avstand fra Drammen, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Drammen

I oktober har vi kjørt 11 søk etter leiebiler i Drammen for momondo brukere.

Hvor mye koster det å leie en bil i Drammen, Norge i November?

Vår data viser at for leiebil i helg i November i Drammen, kan du forvente å betale rundt 436 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 427 kr, som er den laveste prisen for Drammen som vi har sett så langt. For leie i langhelg var laveste pris 353 kr, med flere alternativer rundt 357 kr.

Hvilket leiebilselskap i Drammen har de billigste prisene på leiebiler?

Sixt har generelt de billigste prisene per dag i Drammen på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 607 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 373 kr/dag for leiebiler i Drammen.

Hva er fartsgrensen i Drammen, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Drammen, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Drammen ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Drammen, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Drammen?

Ved leie av bil i Drammen, velger de fleste av brukerne våre Ford Ka med en pris på i gjennomsnitt 473 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Volkswagen Polo som i gjennomsnitt koster 534 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Ford Ka i Drammen for så lite som 334 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Volkswagen Polo for så lite som 358 kr/dag.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Drammen i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Drammen.

Er været i Drammen representativt for resten av Buskerud?

De som ønsker å leie bil i Drammen for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i Buskerud i løpet av oktober vanligvis har temperaturer på 3 °C med en forventet nedbørsmengde på 57 mm.


Leiebiler på flyplasser i Drammen

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Drammen

Start planleggingen av reisen til Drammen