Leiebiler i Drammen, Buskerud

Finn billige leiebiltilbud i Drammen, Buskerud

Drammen, Norge
7. apr. — 14. apr.
Samme leveringssted
Drammen, Norge
fr. 7.4.
12:00
fr. 14.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Drammen

Aldersgrense for bilutleie i Drammen varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om du skal på tur med unge venner.

I Drammen er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Drammen er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Drammen. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Drammen sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Drammen. Det er noen regler du burde ta hensyn til, som står på skiltene ved parkeringsplassene. Her kan du se på sorte tall, som betyr at det er gjeldende fra mandag-fredag. Sorte tall i parentes betyr lørdag og røde tall er høytider og søndager. Det er ikke avgift på parkeringsplassene som er på gatene i Drammen på helligdager og høytider. Du kan betale med kort på alle parkeringsautomater i hele kommunen. I tillegg kan du bruke appen EasyPark hvis du vil ha et enkelt alternativ som du kan oppdatere uten å måtte legge ny billett i bilruta. Da kan du legge inn betalingsinformasjon og registreringsnummer, og deretter legge til tid inne i appen. Det er også noen parkeringshus du kan bruke, blant annet Blichs gate P-hus og Thams gate P-hus.


Tilbud på Drammen, Buskerud bilutleie

Finn leiebil i Drammen som passer for deg

Liten Leiebiler

439 kr - 1 160 kr

Alle biltyper

600 kr - 1 955 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Drammen, Norge er 819 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Drammen, Norge er i januar. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 439 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Drammen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Drammen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Drammen, Norge er 1 155 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Drammen, Norge er i november. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 648 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Drammen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Drammen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Drammen, Norge er 1 268 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Drammen, Norge er i juli. Prisen er 7 % lavere enn resten av året med bare 1 187 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 1 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Drammen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Drammen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Drammen, Norge er 976 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Drammen, Norge er i september. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 660 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Drammen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Drammen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Drammen, Norge er 1 714 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Drammen, Norge er i desember. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 1 257 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 26 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Drammen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Drammen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Drammen, Norge er 957 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Drammen, Norge er i august. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 1 095 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Drammen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Drammen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Drammen

Alle større selskaper som leier ut biler i Drammen, Buskerud

Sixt

3 utleiesteder

Europcar

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Drammen

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Drammen

Populære biltyper

Standard, Full-size, Passenger Van

Billigste leiebil

800 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Drammen de siste 72 timene: Standard, Full-size, Passenger Van.
Den laveste prisen for en leiebil i Drammen er 800 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 469 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Drammen de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Toyota Aygo som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Drammen

Nedenfor er de mest populære hotellene i Drammen

Kjøre med en leiebil i Drammen - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Drammen, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Drammen finner man som regel hos Europcar. Ved bestilling med Europcar, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 460 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Drammen er 611 kr/dag.

Hvis du leier et kjøretøy i Drammen, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Drammen ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Drammen, er fartsgrensen 110 km/t.


Leiebiler på populære flyplasser nære Drammen

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Drammen

Start planleggingen av reisen til Drammen


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Drammen med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Drammen ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.