Leiebiler i Albania

Leter du etter billige leiebiltilbud i Albania? Søk her!

Tirana, Albania
16. des. — 23. des.
Tirana, Albania
lø. 16.12.
12:00
lø. 23.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Albania

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Albania

Hvilket leiebilselskap er billigst i Albania?

For øyeblikket er det SURPRICE CAR RENTAL som er det billigste leiebilselskapet i Albania, med tilbud fra kun 194 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med SURPRICE CAR RENTAL finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 509 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Albania?

Hvis du planlegger å leie en bil i Albania, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos SURPRICE CAR RENTAL – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 32 % av brukerne våre SURPRICE CAR RENTAL når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 5,6 av 10, basert på 5 vurderinger.

Hvilket leiebilselskap i Albania har flest utleiesteder?

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Albania, er SURPRICE CAR RENTAL . De har for øyeblikket 31 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Tirana som er den mest populære destinasjonen. Tirana har også 10 utleiesteder tilknyttet SURPRICE CAR RENTAL .

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Albania?

Når det kommer til leie av bil i Albania, foretrekker reisende å leie en Økonomi. Faktisk har 38 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 409 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Albania

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Albania nedenfor
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

163 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Ford Ka
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

184 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

194 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Suzuki Vitara
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

205 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Citroen C3
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

232 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Ford Ka
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

256 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Toyota Yaris
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

260 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Volvo V40
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

360 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Suzuki Vitara
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

373 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Volkswagen Golf

Leiebilinformasjon for Albania

Har Albania noen unike trafikklover?

Albania har en rekke forskjellige lover og regler som dikterer ferdsel i trafikken enten det dreier seg om leiebiler eller ikke. For alle som skal kjøre bil er det lovpålagt å ha på seg setebelte til enhver tid og videre er det krav om at elektroniske artikler som mobil kun brukes med håndfri slik som via Bluetooth teknologi. Videre er minstealderen for å kjøre bil 18 år og all kjøring foregår på høyre side slik som i de fleste andre europeiske land. Når det gjelder fartsgrenser er de ganske like som tilsvarende land, og det er viktig å følge alle gjeldende fartsgrenser, uansett om du kjører på motorvei eller landevei. Det foretas jevnlige fartskontroller i Albania så det kan være lurt å holde seg innenfor det gjeldende regelverket.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Albania?

Det er flere lover og regler som det er viktig å følge når en ønsker å leie billige leiebiler i Albania som turist eller besøkende. Albania har strenge regler knyttet til hvem som får leie bil og det er et minstekrav om at sjåføren må ha hatt førerkort i tre år eller lengre for å leie bil ved en del utleiefirmaer. Minstealderen for å leie bil er satt til 21 år og det er egne regler for sjåfører som er under 25 år. Disse reglene kan medføre en økt kostnad for forsikring eller bilutleie så det er smart å ringe til ditt utleiefirma for å forhøre seg om diverse krav. Albania har svært varierende veikvalitet og det kan være lurt å dobbeltsjekke leiebilen ved overtakelse for å unngå skader eller defekter som kan være problematiske for leiebiler. Det er lurt å ta bilder av bilen som dokumentasjon, gjerne bilder av hele fronten og hekken, samtidig som at det kan være smart å filme interiøret innendørs. Ofte vil leiebilfirmaer gå igjennom bilen sammen med deg som kunde for å kontrollere eventuelle avvik.

Hvilke områder i Albania har mest trafikk?

Albania er et lite land og med en beskjeden befolkning som bor relativt spredt. Det betyr at med unntak av byer som hovedstaden Tirana vil det være begrenset med trafikk på hovedveiene flere steder og ute på landsbygda er det ofte veldig liten trafikk. Det som er viktig å huske på er at trafikken kan øke i mengde ganske hurtig slik at det er lurt å være forberedt. Videre kan det også være ekstremt mye trafikk inne i selve bykjernen av byer som Tirana selv uten store mengder leiebiler.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Albania?

Det beste stedet å leie en bilstarte for en vakker kjøretur i Albania er helt nordvest i landet langs den adriatiske kysten. Her vil man kjøre innom vakre og spennende byer som Durres før man fortsetter sørover langs det historiske og vakre landskapet som preger Albanias kystlinje og som er uberørt av turisme. Her er det masse koselige gamle fiskelandsbyer hvor man kan bo billig og bra. Her er det også viktig å få testet ut den lokale maten som er imponerende og har en rik historie. Fra sørspissen av Albania er det fint å kjøre nordover mot de indre delene av landet før man ender opp i landets hovedstad Tirana. Dette er en by som er verdt å besøke grunnet sin interessante historie og arkitektur. Her kan man virkelig få oppleve det ekte Albania ispedd en god dose kultur fra hele Balkan. Fra Tirana er det enkelt å fortsette til startstedet ved nordvestkysten av landet.


Tilbud på Albania bilutleie

Finn leiebil i Albania som passer for deg

Liten cars

253 kr - 780 kr

Alle biltyper

297 kr - 2 060 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Albania er 429 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Albania er i oktober. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 253 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Albania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Albania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Albania liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Albania er 587 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Albania er i mars. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med bare 419 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Albania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Albania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Albania mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Albania er 1 069 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Albania er i oktober. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 432 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Albania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Albania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Albania er 609 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Albania er i november. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 194 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Albania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Albania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Albania SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Albania er 708 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Albania er i oktober. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 380 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Albania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Albania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

163 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Ford Ka
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

184 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

194 kr/dag

7 jan.–9 jan.
Suzuki Vitara

Leiebilselskaper i Albania

Alle større selskaper som leier ut biler i Albania

SURPRICE CAR RENTAL

31 utleiesteder

GREEN MOTION

13 utleiesteder

SICILY BY CAR

9 utleiesteder

Sixt

9 utleiesteder

ADDCAR RENTAL

8 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

8 utleiesteder

CarWiz

7 utleiesteder

Sunnycars

7 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Albania

Nedenfor er de mest populære hotellene i Albania

Leiebiler i Albania

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Albania, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Albania?

I Albania kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Albania fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Hvor gode er veiene i Albania?

Albania har en veikvalitetsscore på 4,3 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Albania havner som nr. 52 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Albania variere for ulike områder.

Hva er promillegrensen i Albania?

0,50‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Albania. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Albania, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Albania fra biler sist?

Priser for biler fra Albania ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Albania fra biler?

Antall tilbydere fraAlbania biler er 210 fra og med desember 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Albania?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Albania. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Albania?

Når du leier en bil i Albania, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Albania?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Albania er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Albania?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Albania ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Albania med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Albania som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Albania på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Albania.

Finner jeg utleiebiler i Albania som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Albania på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Albania med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Albania på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Albania på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.