Leiebiler i Albania

Leter du etter billige leiebiltilbud i Albania? Søk her!

Tirana, Albania
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Tirana, Albania
to. 6.10.
12:00
to. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Albania

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Albania nedenfor
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

24 kr/dag

28 okt.–30 okt.
Volvo V40
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

12 kr/dag

29 okt.–31 okt.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

36 kr/dag

28 okt.–30 okt.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

38 kr/dag

6 jan.–8 jan.
Volvo V40
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

19 kr/dag

29 okt.–31 okt.
Toyota Yaris
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

32 kr/dag

27 des.–6 jan.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

12 kr/dag

29 okt.–31 okt.
Toyota Corolla

Leiebilinformasjon for Albania

Albania har en rekke forskjellige lover og regler som dikterer ferdsel i trafikken enten det dreier seg om leiebiler eller ikke. For alle som skal kjøre bil er det lovpålagt å ha på seg setebelte til enhver tid og videre er det krav om at elektroniske artikler som mobil kun brukes med håndfri slik som via Bluetooth teknologi. Videre er minstealderen for å kjøre bil 18 år og all kjøring foregår på høyre side slik som i de fleste andre europeiske land. Når det gjelder fartsgrenser er de ganske like som tilsvarende land, og det er viktig å følge alle gjeldende fartsgrenser, uansett om du kjører på motorvei eller landevei. Det foretas jevnlige fartskontroller i Albania så det kan være lurt å holde seg innenfor det gjeldende regelverket.

Det er flere lover og regler som det er viktig å følge når en ønsker å leie billige leiebiler i Albania som turist eller besøkende. Albania har strenge regler knyttet til hvem som får leie bil og det er et minstekrav om at sjåføren må ha hatt førerkort i tre år eller lengre for å leie bil ved en del utleiefirmaer. Minstealderen for å leie bil er satt til 21 år og det er egne regler for sjåfører som er under 25 år. Disse reglene kan medføre en økt kostnad for forsikring eller bilutleie så det er smart å ringe til ditt utleiefirma for å forhøre seg om diverse krav. Albania har svært varierende veikvalitet og det kan være lurt å dobbeltsjekke leiebilen ved overtakelse for å unngå skader eller defekter som kan være problematiske for leiebiler. Det er lurt å ta bilder av bilen som dokumentasjon, gjerne bilder av hele fronten og hekken, samtidig som at det kan være smart å filme interiøret innendørs. Ofte vil leiebilfirmaer gå igjennom bilen sammen med deg som kunde for å kontrollere eventuelle avvik.

Albania er et lite land og med en beskjeden befolkning som bor relativt spredt. Det betyr at med unntak av byer som hovedstaden Tirana vil det være begrenset med trafikk på hovedveiene flere steder og ute på landsbygda er det ofte veldig liten trafikk. Det som er viktig å huske på er at trafikken kan øke i mengde ganske hurtig slik at det er lurt å være forberedt. Videre kan det også være ekstremt mye trafikk inne i selve bykjernen av byer som Tirana selv uten store mengder leiebiler.

Det beste stedet å leie en bilstarte for en vakker kjøretur i Albania er helt nordvest i landet langs den adriatiske kysten. Her vil man kjøre innom vakre og spennende byer som Durres før man fortsetter sørover langs det historiske og vakre landskapet som preger Albanias kystlinje og som er uberørt av turisme. Her er det masse koselige gamle fiskelandsbyer hvor man kan bo billig og bra. Her er det også viktig å få testet ut den lokale maten som er imponerende og har en rik historie. Fra sørspissen av Albania er det fint å kjøre nordover mot de indre delene av landet før man ender opp i landets hovedstad Tirana. Dette er en by som er verdt å besøke grunnet sin interessante historie og arkitektur. Her kan man virkelig få oppleve det ekte Albania ispedd en god dose kultur fra hele Balkan. Fra Tirana er det enkelt å fortsette til startstedet ved nordvestkysten av landet.


Tilbud på Albania bilutleie

Finn leiebil i Albania som passer for deg

Liten Leiebiler

218 kr - 712 kr

Alle biltyper

282 kr - 2 812 kr

The average price of a Liten rental in Albania is 359 kr. The cheapest time to rent a Liten in Albania is in mars. The price is 40% lower than the rest of the year at just 218 kr per day. A Liten rental is typically 47 % billigere than the average car rental in Albania. The average price of a vehicle rental in Albania can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car. Below are the best prices for Albania Liten rentals found on momondo in the past week.

The average price of a Mellomstor rental in Albania is 430 kr. The cheapest time to rent a Mellomstor in Albania is in mai. The price is 0% lower than the rest of the year at just 529 kr per day. A Mellomstor rental is typically 37 % billigere than the average car rental in Albania. The average price of a vehicle rental in Albania can vary based on a number of factors including supply, popularity of the vehicle, and how far out you book your rental car. Below are the best prices for Albania Mellomstor rentals found on momondo in the past week.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

12 kr/dag

29 okt.–31 okt.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

12 kr/dag

29 okt.–31 okt.
Toyota Corolla

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Albania

Nedenfor er de mest populære hotellene i Albania

Leiebiler i Albania

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Albania, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det SICILY BY CAR som er det billigste leiebilselskapet i Albania, med tilbud fra kun 230 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med SICILY BY CAR finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 458 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Albania, er SURPRICE CAR RENTAL . De har for øyeblikket 26 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Tirana som er den mest populære destinasjonen. Tirana har også 9 utleiesteder tilknyttet SURPRICE CAR RENTAL .

I Albania kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Albania fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Albania har en veikvalitetsscore på 4,3 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Albania havner som nr. 52 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Albania variere for ulike områder.

0,50‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Albania. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Albania, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Når det kommer til leie av bil i Albania, foretrekker reisende å leie en Mini. Faktisk har 51 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 113 kr per dag.


Leiebiler i populære byer i Albania

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Albania

Leiebiler på populære flyplasser i Albania

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Albania

Utforsk flere leiebiler i Europa

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Europa

Start planleggingen av reisen til Albania


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Albania er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Albania ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Albania som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Albania.

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Albania på momondo.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Albania på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.