Leiebiler i Tyskland

Leter du etter billige leiebiltilbud i Tyskland? Søk her!

Berlin, Tyskland
22. aug. — 29. aug.
Samme leveringssted
Berlin, Tyskland
ma. 22.8.
12:00
ma. 29.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Tyskland

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Tyskland nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

35 kr/dag

2 sep.–22 sep.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

29 kr/dag

2 sep.–22 sep.
Volvo V40
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

23 kr/dag

2 sep.–22 sep.
Toyota Yaris
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

34 kr/dag

8 sep.–11 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

32 kr/dag

2 sep.–22 sep.
Toyota Corolla
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Standard stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer

38 kr/dag

4 nov.–7 nov.
Skoda Octavia Combi
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

35 kr/dag

2 sep.–22 sep.
Volvo V40
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

29 kr/dag

2 sep.–22 sep.
Toyota Corolla
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

27 kr/dag

8 sep.–11 sep.
Citroen C3

Leiebilinformasjon for Tyskland

Hvis du legger ut på en kjøretur i Tyskland, er det smart å vite at radarvarsling med GPS er forbudt her og at hvis du ikke deaktiverer denne i GPS-en så kan du få en klekkelig bot. Leier du leiebil i Tyskland er nok denne allerede deaktivert, men det er lurt å sjekke for sikkerhets skyld. En annen ting som er forskjellig fra Norge og som det er lurt å vite om, er at flere og flere tyske byer har miljøsoner for å begrense forurensing og at du derfor må ha et oblat som skal vises i frontruta for å kunne kjøre i disse sonene. Her er det type drivstoff og alder på bilen som avgjør hvilken type oblat du har. Det er tre miljømerker og har du et rødt får du ikke kjøre i miljøsonene i det hele tatt. Fartsgrensene i Tyskland har vært lenge kjent i Norge på folkemunne, særlig fordi at fartsgrensen på Autobahn blir anbefalt. På vanlig hovedvei ligger den litt over det som er vanlig i Norge, mens i tettbygde strøk er den det samme.

Som utenlandsk sjåfør må du fremvise både førerkort og pass ved bilutleie når du skal leie en bil. Her gjelder ikke Førerkort-appen fra Statens vegvesen. Du må også ha forsikring på leiebilen og dette kan du kjøpe i tillegg når du leier leiebil i Tyskland. Sammenlign gjerne prisene med forsikring når du sammenligner utleieprisene til de forskjellige selskapene. Dette kan utgjøre en stor forskjell og gjøre at du finner en billig leiebil.

Tyskland ligger så sentralt i Europa at det generelt er mye trafikk gjennom hele landet og spesielt på Autobahn. Her er det mye tungtrafikk også. I tillegg er det mye trafikk i og rundt byene, og da spesielt Berlin. Siden Tyskland blir et knutepunkt mellom sør og nord, øst og vest i Europa, så er det vanskelig å si når på døgnet eller året det faktisk er mer trafikk. Men rundt og i byene er det mer trafikk i rushtiden som gjerne varer i noen timer om morgenen og noen timerpå ettermiddagen, i likhet med i Norge.

Tyskland er kanskje ikke mest kjent for sin natur, særlig for oss nordmenn som tar imot så mye skryt for naturen vår fra tyske turister. Men Tyskland har faktisk veldig mye vakkert å by på for naturelskeren. Har du sansen for utsikt skal du ta turen til Berchtesgaden Land og fantastiske Rossfeldpanaromastrasse. Her kan du begynne fra øst og kjøre vestover eller fra vest og kjøre østover og bare nyte en rekke panoramautsikter på veien. I tillegg har Tyskland flere nydelige vindistrikt som du kan nyte synet av på en kjøretur som Badische Weinstrasse og Bergstrasse Weinstrasse. Du kan også nyte historiske steder som Via Claudia Augusta. Men de er gjerne knyttet til historiske vandresteder der det er vakkert å kunne gå en tur. Via Claudia Augusta har noen nydelige slott som minner som slottene i Disney-filmer slik som det nydelige hvite slottet i Fussen. Området rundt er frodig og vakkert, og slottet selv ligger og troner majestetisk på toppen av et fjell. Men for å virkelig nyte en naturperle i Tyskland, ta turen til Lindau og nyt. Eller du kan kjøre opp til de tyske Alpene. Det er mye vakkert å se i det langstrakte Tyskland.


Tilbud på Tyskland bilutleie

Finn leiebil i Tyskland som passer for deg

Liten Leiebiler

252 kr - 694 kr

Alle biltyper

294 kr - 2 098 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Tyskland er 414 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Tyskland er i november. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 252 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 50 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Tyskland er 720 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Tyskland er i november. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 350 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Tyskland er 914 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Tyskland er i desember. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 539 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Tyskland er 880 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Tyskland er i oktober. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 298 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 6 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Tyskland er 1 183 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Tyskland er i januar. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 726 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 30 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Tyskland er 612 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Tyskland er i januar. Prisen er 17 % lavere enn resten av året med bare 514 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 27 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

23 kr/dag

2 sep.–22 sep.
Toyota Yaris
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

27 kr/dag

8 sep.–11 sep.
Citroen C3

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Tyskland

Attraksjoner i nærheten:

Nurburgring119,1 km
Lanxess Arena149,4 km
Altes Rathaus167,4 km
Maximiliansplatz167,6 km
Veltins-Arena198,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Englischer Garten25,2 km
Marienplatz28,7 km
Theresienwiese30,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Gendarmenmarkt18,4 km
Alexanderplatz18,7 km
Tropical Islands39,6 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Tyskland

Nedenfor er de mest populære hotellene i Tyskland

Leiebiler i Tyskland

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tyskland, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

INTERRENT er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Tyskland, med priser fra kun 203 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Tyskland på 935 kr per dag.

Enterprise er det mest populære leiebilselskapet i Tyskland, og 18 % av momondo-brukerne valgte dette selskapet i forrige måned. Enterprise har også 50 vurderinger, og en score på 7,4 av 10, noe som gjør dette leiebilseslkapet til et populært alternativt blant reisende.

For øyeblikket er det Sunnycars som har flest utleiesteder i Tyskland. Med totalt 1 471 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Munchen som er den mest populære destinasjonen. Munchen har også 40 utleiesteder tilknyttet Sunnycars.

Uansett om du leier eller eier en bil i Tyskland, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Tyskland har en veikvalitetsscore på 5,7 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Tyskland havner som nr. 13 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Tyskland variere for ulike områder.

Promillegrensen i bil i Tyskland er 0,50‰. Regioner og byer i Tyskland kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Hvis du er yngre enn 16 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Tyskland, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

De som reiser til Tyskland foretrekker som regel å leie en Compact. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 15 % av brukerne våre leid en Compact for reisen sin til Tyskland, med en gjennomsnittspris på 252 kr per dag.

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 17,02 kr per liter for bensin i Tyskland. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Til sammenligning er det Algerie som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,06 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 28,49 kr per liter.


Leiebiler i populære regioner i Tyskland

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Tyskland som du ikke må gå glipp av

Leiebiler på populære flyplasser i Tyskland

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Tyskland

Start planleggingen av reisen til Tyskland


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Tyskland. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Tyskland. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Tyskland som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Tyskland på momondo.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Tyskland med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Tyskland.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.