Leiebiler i Tyskland

Leter du etter billige leiebiltilbud i Tyskland? Søk her!

Berlin, Tyskland
5. okt. — 12. okt.
Samme leveringssted
Berlin, Tyskland
to. 5.10.
12:00
to. 12.10.
12:00

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Tyskland

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Tyskland

Hvilket leiebilselskap er billigst i Tyskland?

INTERRENT er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Tyskland, med priser fra kun 229 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Tyskland på 813 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Tyskland?

Ok Mobility er det mest populære leiebilselskapet i Tyskland, og 35 % av momondo-brukerne valgte dette selskapet i forrige måned. Ok Mobility har også 3 vurderinger, og en score på 7,3 av 10, noe som gjør dette leiebilseslkapet til et populært alternativt blant reisende.

Hvilket leiebilselskap i Tyskland har flest utleiesteder?

For øyeblikket er det keddy by Europcar som har flest utleiesteder i Tyskland. Med totalt 785 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Berlin som er den mest populære destinasjonen. Berlin har også 21 utleiesteder tilknyttet keddy by Europcar.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Tyskland?

De som reiser til Tyskland foretrekker som regel å leie en Økonomi. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 35 % av brukerne våre leid en Økonomi for reisen sin til Tyskland, med en gjennomsnittspris på 863 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Tyskland

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Tyskland nedenfor
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

274 kr/dag

5 okt.–8 okt.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

276 kr/dag

23 okt.–26 okt.
Toyota Corolla
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

277 kr/dag

5 okt.–8 okt.
Nissan Qashqai
Ford Fiesta
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

284 kr/dag

5 okt.–8 okt.
Ford Fiesta
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

291 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Toyota Aygo
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

297 kr/dag

24 nov.–26 nov.
Hyundai i10
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

307 kr/dag

5 okt.–8 okt.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

315 kr/dag

28 okt.–30 okt.
Toyota Yaris
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

318 kr/dag

5 okt.–8 okt.
Volvo V40

Leiebilinformasjon for Tyskland

Har Tyskland noen noen unike trafikklover?

Hvis du legger ut på en kjøretur i Tyskland, er det smart å vite at radarvarsling med GPS er forbudt her og at hvis du ikke deaktiverer denne i GPS-en så kan du få en klekkelig bot. Leier du leiebil i Tyskland er nok denne allerede deaktivert, men det er lurt å sjekke for sikkerhets skyld. En annen ting som er forskjellig fra Norge og som det er lurt å vite om, er at flere og flere tyske byer har miljøsoner for å begrense forurensing og at du derfor må ha et oblat som skal vises i frontruta for å kunne kjøre i disse sonene. Her er det type drivstoff og alder på bilen som avgjør hvilken type oblat du har. Det er tre miljømerker og har du et rødt får du ikke kjøre i miljøsonene i det hele tatt. Fartsgrensene i Tyskland har vært lenge kjent i Norge på folkemunne, særlig fordi at fartsgrensen på Autobahn blir anbefalt. På vanlig hovedvei ligger den litt over det som er vanlig i Norge, mens i tettbygde strøk er den det samme.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Tyskland?

Som utenlandsk sjåfør må du fremvise både førerkort og pass ved bilutleie når du skal leie en bil. Her gjelder ikke Førerkort-appen fra Statens vegvesen. Du må også ha forsikring på leiebilen og dette kan du kjøpe i tillegg når du leier leiebil i Tyskland. Sammenlign gjerne prisene med forsikring når du sammenligner utleieprisene til de forskjellige selskapene. Dette kan utgjøre en stor forskjell og gjøre at du finner en billig leiebil.

Hvilke områder i Tyskland har mest trafikk?

Tyskland ligger så sentralt i Europa at det generelt er mye trafikk gjennom hele landet og spesielt på Autobahn. Her er det mye tungtrafikk også. I tillegg er det mye trafikk i og rundt byene, og da spesielt Berlin. Siden Tyskland blir et knutepunkt mellom sør og nord, øst og vest i Europa, så er det vanskelig å si når på døgnet eller året det faktisk er mer trafikk. Men rundt og i byene er det mer trafikk i rushtiden som gjerne varer i noen timer om morgenen og noen timerpå ettermiddagen, i likhet med i Norge.

Hvor er de mest naturskjønne veiene på Tyskland?

Tyskland er kanskje ikke mest kjent for sin natur, særlig for oss nordmenn som tar imot så mye skryt for naturen vår fra tyske turister. Men Tyskland har faktisk veldig mye vakkert å by på for naturelskeren. Har du sansen for utsikt skal du ta turen til Berchtesgaden Land og fantastiske Rossfeldpanaromastrasse. Her kan du begynne fra øst og kjøre vestover eller fra vest og kjøre østover og bare nyte en rekke panoramautsikter på veien. I tillegg har Tyskland flere nydelige vindistrikt som du kan nyte synet av på en kjøretur som Badische Weinstrasse og Bergstrasse Weinstrasse. Du kan også nyte historiske steder som Via Claudia Augusta. Men de er gjerne knyttet til historiske vandresteder der det er vakkert å kunne gå en tur. Via Claudia Augusta har noen nydelige slott som minner som slottene i Disney-filmer slik som det nydelige hvite slottet i Fussen. Området rundt er frodig og vakkert, og slottet selv ligger og troner majestetisk på toppen av et fjell. Men for å virkelig nyte en naturperle i Tyskland, ta turen til Lindau og nyt. Eller du kan kjøre opp til de tyske Alpene. Det er mye vakkert å se i det langstrakte Tyskland.


Tilbud på Tyskland bilutleie

Finn leiebil i Tyskland som passer for deg

Liten

490 kr - 861 kr

Alle biltyper

650 kr - 1 061 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Tyskland er 673 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Tyskland er i september. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 490 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Tyskland er 739 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Tyskland er i februar. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 472 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Tyskland er 1 075 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Tyskland er i januar. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 365 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Tyskland er 820 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Tyskland er i oktober. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 526 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Tyskland er 708 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Tyskland er i februar. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 379 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Tyskland er 1 051 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Tyskland er i oktober. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 893 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 19 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland Luksus utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Tyskland er 642 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Tyskland er i september. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 400 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

274 kr/dag

5 okt.–8 okt.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

276 kr/dag

23 okt.–26 okt.
Toyota Corolla
Volkswagen Polo
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

284 kr/dag

5 okt.–8 okt.
Volkswagen Polo

Leiebilselskaper i Tyskland

Alle større selskaper som leier ut biler i Tyskland

keddy by Europcar

785 utleiesteder

Sunnycars

672 utleiesteder

Europcar

635 utleiesteder

FLIZZR

542 utleiesteder

Global Rent A Car

504 utleiesteder

Sixt

488 utleiesteder

BUCHBINDER

479 utleiesteder

Avis

344 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Tyskland

Attraksjoner i nærheten:

Nurburgring119,1 km
Lanxess Arena149,4 km
Altes Rathaus167,4 km
Maximiliansplatz167,6 km
Veltins-Arena198,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Gendarmenmarkt18,4 km
Alexanderplatz18,7 km
Tropical Islands39,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Englischer Garten25,2 km
Marienplatz28,7 km
Theresienwiese30,3 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Tyskland

Nedenfor er de mest populære hotellene i Tyskland

Leiebiler i Tyskland

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tyskland, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Tyskland?

Uansett om du leier eller eier en bil i Tyskland, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Tyskland?

Tyskland har en veikvalitetsscore på 5,7 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Tyskland havner som nr. 13 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Tyskland variere for ulike områder.

Hva er promillegrensen i Tyskland?

Promillegrensen i bil i Tyskland er 0,50‰. Regioner og byer i Tyskland kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Hvis du er yngre enn 16 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Tyskland, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

Hva er prisen på bensin i Tyskland?

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 21,89 kr per liter for bensin i Tyskland. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Til sammenligning er det Kuwait som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,67 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 33,32 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tyskland fra biler sist?

Priser for Tyskland fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tyskland fra biler?

Antall tilbydere fraTyskland biler er 6 495 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Tyskland?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Tyskland. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Tyskland?

For å leie en bil i Tyskland må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære regioner i Tyskland

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Tyskland som du ikke må gå glipp av

Leiebiler i populære byer i Tyskland

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Tyskland

Start planleggingen av reisen til Tyskland


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Tyskland?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Tyskland. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Tyskland?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Tyskland. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Tyskland med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Tyskland som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Tyskland på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Tyskland på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Tyskland som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Tyskland med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Tyskland med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Tyskland.


En enklere måte å administrere reisen til Tyskland på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.