Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Tyskland

Leter du etter billige leiebiltilbud i Tyskland? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
on. 29.5.
on. 5.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Tyskland

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Tyskland nedenfor
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

177 kr/dag

27 mai–3 jun.
Toyota Aygo
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

184 kr/dag

27 mai–3 jun.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

222 kr/dag

27 mai–3 jun.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

248 kr/dag

8 aug.–22 aug.
Opel Corsa
Skoda Octavia
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

252 kr/dag

27 mai–3 jun.
Skoda Octavia
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

256 kr/dag

30 jun.–4 jul.
Hyundai i10
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

265 kr/dag

8 aug.–22 aug.
Volkswagen Golf
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

265 kr/dag

22 jul.–28 jul.
Toyota Aygo
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

266 kr/dag

30 jun.–4 jul.
Opel Corsa

Leiebiler innsikt og trender i Tyskland

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Tyskland

Hvilket leiebilselskap er billigst i Tyskland?

Alamo er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Tyskland, med priser fra kun 271 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Tyskland på 479 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Tyskland?

Sixt er det mest populære leiebilselskapet i Tyskland, og 37 % av momondo-brukerne valgte dette selskapet i forrige måned. Sixt har også 274 vurderinger, og en score på 6,8 av 10, noe som gjør dette leiebilseslkapet til et populært alternativt blant reisende.

Hvilket leiebilselskap i Tyskland har flest utleiesteder?

For øyeblikket er det keddy by Europcar som har flest utleiesteder i Tyskland. Med totalt 810 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Munchen som er den mest populære destinasjonen. Munchen har også 28 utleiesteder tilknyttet keddy by Europcar.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Tyskland?

De som reiser til Tyskland foretrekker som regel å leie en Kompakt. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 36 % av brukerne våre leid en Kompakt for reisen sin til Tyskland, med en gjennomsnittspris på 524 kr per dag.

Tilbud på Tyskland bilutleie

Finn leiebil i Tyskland som passer for deg

Liten biler

356 kr - 697 kr

Alle biltyper

498 kr - 974 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Tyskland er 513 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Tyskland er i november. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 356 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Tyskland er 671 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Tyskland er i oktober. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 465 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Tyskland er 1 010 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Tyskland er i februar. Prisen er 14 % lavere enn resten av året med bare 875 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 25 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Tyskland er 625 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Tyskland er i juni. Prisen er 29 % lavere enn resten av året med bare 447 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Tyskland er 1 413 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Tyskland er i oktober. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 376 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 46 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Tyskland er 1 135 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Tyskland er i januar. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 545 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 33 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Tyskland luksus bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Tyskland er 869 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Tyskland er i desember. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 670 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tyskland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tyskland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

177 kr/dag

27 mai–3 jun.
Toyota Aygo
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

184 kr/dag

27 mai–3 jun.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

222 kr/dag

27 mai–3 jun.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Tyskland

Alle større selskaper som leier ut biler i Tyskland

keddy by Europcar

810 utleiesteder

Sunnycars

729 utleiesteder

Europcar

643 utleiesteder

FLIZZR

549 utleiesteder

Global Rent A Car

524 utleiesteder

Sixt

496 utleiesteder

BUCHBINDER

483 utleiesteder

Avis

375 utleiesteder

Leiebiler i Tyskland

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tyskland, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Tyskland?

Uansett om du leier eller eier en bil i Tyskland, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Tyskland?

Tyskland har en veikvalitetsscore på 5,7 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Tyskland havner som nr. 13 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Tyskland variere for ulike områder.

Hva er promillegrensen i Tyskland?

Promillegrensen i bil i Tyskland er 0,50‰. Regioner og byer i Tyskland kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Hvis du er yngre enn 16 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Tyskland, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

Hva er prisen på bensin i Tyskland?

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 20,84 kr per liter for bensin i Tyskland. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Til sammenligning er det Egypt som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,10 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 34,30 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tyskland fra biler sist?

Priser for Tyskland fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tyskland fra biler?

Antall tilbydere fraTyskland biler er 6 843 fra og med mai 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Tyskland?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Tyskland. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Tyskland?

For å leie en bil i Tyskland må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Tyskland?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Tyskland. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Tyskland?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Tyskland. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Tyskland med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Tyskland som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Tyskland på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Tyskland på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Tyskland som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Tyskland med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Tyskland med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Tyskland.


En enklere måte å administrere reisen til Tyskland på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
on. 29.5.
12:00
on. 5.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Tyskland