Leiebiler i Belgia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Belgia? Søk her!

Brussel, Belgia
8. feb. — 15. feb.
Samme leveringssted
Brussel, Belgia
on. 8.2.
12:00
on. 15.2.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilinformasjon for Belgia

I likhet med de fleste andre land er det flust med unike lover og regler om hvordan man skal oppføre seg i trafikken i Belgia. All kjøring foregår på høyre hånd noe som også er gjeldende for Norge og de fleste andre Europeiske land. Videre er det strenge regler knyttet til bruk av mobiltelefon eller annet forstyrrende teknologi bak rattet. Her kan man bøtelegges kraftig hvis man bryter reglene rundt mobilbruk. Det er lov til å benytte seg av håndfri-teknologi for den som har det tilgjengelig. Videre er det også strenge regler knyttet til fartsgrensene som er fastsatt og det er anbefalt for turister å være oppmerksom på lokale regler knyttet til fartsgrenser.

For å kunne leie bil i Belgia er første bud at man må ha et gyldig førerkort som dekker hele den perioden man vil leie bil. Bilutleie er populært i landet og det finnes en rekke billige leiebiler for den som ønsker å benytte seg av akkurat dette. Når det er sagt så gjelder det også at man møter de obligatoriske kravene til alder og erfaring. I Belgia må sjåfører ha hatt førerkortet i minst ett år før man har mulighet til å leie en bil og flere steder har minstegrenser på 21 år for sjåfører som vil benytte seg av bilutleie. Enkelte selskaper kan også ha krav om at man må ha fylt 25 år for å kunne benytte seg av leiebiler og her gjelder det å ta nærmere kontakt med ditt utleiefirma for å få oppdatert informasjon rundt hvilke regler som gjelder. Begrensningene vil typisk gjelde for hva man må betale for forsikring og at man er utelatt visse dyrere modeller.

Siden Belgia er et lite og kompakt land med en høy tetthet av byer så er det mye trafikk over hele landet. Beliggenheten mellom Nederland og Frankrike betyr også at det er mye aktivitet i grenseområdene enten det er godstransport eller turisme. Aller mest trafikk er det i bykjernen av byer som Brussel og Antwerpen hvor det kan bli rimelig hektisk i morgenrushet eller om kvelden. Den roligste delen av Belgia er områdene sørøst mot Luxembourg og Tyskland hvor det finnes vakre skogsområder som er tynt befolket. Her kan man enkelt legge ut på langtur uten å risikere masse trafikk.

De vakreste veiene I Belgia kan deles inn i flere kategorier. Hvis du foretrekker naturskjønne kystlandskap er området helt nord i landet særdeles vakkert med byer som Ostende og Ghent i dette området. Hvis man leier en bil ved grensen til Nederland kan man kjøre gjennom dette flotte landskapet sørover og ta innover seg det ville og historiske landskapet. Alternativt går det også ann å starte turen i Brussel for så å kjøre sørover mot den franske grensen eller mot Luxembourg. Her vil man finne store uberørte skoger preget av en masse spennende historie og søte små landsbyer som omkranser de lokale småveiene. Her vil en virkelig få oppleve det tradisjonelle Belgia og det er samtidig kort vei til andre spennende byer som Liege eller Namur som kan by på flotte bysentrum og museer. Et annet godt tips kan være å kjøre langs grensen mot Frankrike hvor det også er naturskjønne områder som danner grunnlaget for dette området. Her vil man finne store bøkeskoger og vakre slott rundt omkring i landskapet.


Tilbud på Belgia bilutleie

Finn leiebil i Belgia som passer for deg

Liten Leiebiler

648 kr - 1 029 kr

Alle biltyper

680 kr - 1 942 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Belgia er 798 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Belgia er i april. Prisen er 19 % lavere enn resten av året med bare 648 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Belgia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Belgia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Belgia er 894 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Belgia er i september. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 491 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Belgia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Belgia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Belgia er 765 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Belgia er i desember. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 900 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Belgia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Belgia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Belgia er 513 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Belgia er i september. Prisen er 11 % lavere enn resten av året med bare 460 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 50 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Belgia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Belgia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Belgia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Belgia

Leiebiler i Belgia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Belgia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Belgia finner man som regel hos Alamo. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Alamo, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 375 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Belgia på 911 kr/dag.

Det mest populære leiebilselskapet i Belgia er Enterprise. Dette leiebilselskapet har 3 vurderinger, med en gjennomsnittsscore fra kunder på 10,0 av 10. 65 % av momondo-brukere har nylig valgt Enterprise når de skulle leie bil for oppeholdet sitt i Belgia.

Med totalt 54 utleiesteder over hele Belgia, har Free2Move flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Brussel er den mest populære byen å besøke i Belgia, og du kan enkelt leie bil hos Free2Move som har 2 utleiesteder rundt omkring i byen.

I Belgia kjører man alltid på høyre side av veien. Hvis du ikke følger denne regelen, kan du risikere å få trafikkbøter.

Av totalt 137 land, ble Belgia rangert som nr. 30 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Belgia en score på 5,1 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Belgia - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Belgia og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Belgia har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 16 år.

En Economy er den mest populære leiebilen for de som reiser til Belgia. Ifølge dataene våre foretrekker 34 % av brukerne våre en Economy fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Economy i Belgia, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 295 kr per dag.

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 20,42 kr per liter for bensin i Belgia. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Belgia, bør du vurdere Kuwait. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,41 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 29,52 kr per liter.


Leiebiler på populære flyplasser i Belgia

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Belgia

Start planleggingen av reisen til Belgia


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Belgia via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Belgia, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, enten det er leiebiler i Belgia eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Belgia.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Belgia med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Belgia.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.