Leiebiler i Narvik, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Narvik, Norge? Start søket her

Narvik, Norge
1. nov. — 8. nov.
Samme leveringssted
Narvik, Norge
ma. 1.11.
12:00
ma. 8.11.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Narvik, Norge

Finn den rette leiebilen for deg
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Sixt

634 kr/dag

15 des.–19 des.
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Explorer
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Hertz

1 885 kr/dag

15 des.–19 des.
Ford Explorer
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Sixt

755 kr/dag

15 des.–19 des.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Equinox
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 4-5 dører
Budget

1 572 kr/dag

15 des.–19 des.
Chevrolet Equinox

Tilbud på Narvik, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

426 kr - 1 020 kr

Alle biltyper

508 kr - 1 052 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Narvik i Norge, koster 411 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Narvik i Norge, er i september. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 426 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Narvik. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Narvik kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Narvik funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Kia Rio Hatchback
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Sixt

618 kr/dag

15 des.–19 des.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Sixt

634 kr/dag

15 des.–19 des.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2/4 dører
Sixt

662 kr/dag

15 des.–19 des.
Chevrolet Sonic Sedan

Oversikt over leiebilselskaper i Narvik

Alle større selskaper som leier ut biler i Narvik, Norge
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

8,6

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

7,3
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Narvik

Hvor gammel må man være for å leie bil i Narvik?

Aldersgrense for bilutleie i Narvik varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du tar med familien på biltur i Narvik.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I norske byer er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrumsområder. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere og tett bebyggelse. Kjører du på motorveiene inn og ut av Narvik er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av mange byer og kommuner i Norge, disse betales som bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Med leiebil i Narvik kan du parkere på offentlige parkeringsplasser. Disse har avgifter, med timespriser som varierer. Det er som regel rød eller blå avgift på parkeringsplassene rundt i Narvik. De blå har høyere satser enn de røde. Du finner priser på parkeringsautomater eller ved å sjekke mobilappen Waytopark. Du kan betale for parkeringen i automatene med kort, eller du kan bruke mobilappen Waytopark. Denne gjør det enklere å betale, du legger bare inn betalingsinformasjonen din der, så slipper du å gå til automaten og legge kvittering i ruten på bilen. Bor du på hotell i Narvik har disse noen ganger også privat parkeringsplass til sine gjester, men dette bør du undersøke på forhånd. Det er kommunen som driver parkeringen i Narvik, og jobber for å overholde at alle betaler som de skal.

Utfluktsmål i og rundt Narvik

Med leiebil i Narvik kan du og familien kjøre til mange ulike steder for å oppleve den vakre nord-norske naturen. Er dere her om vinteren kan dere kjøre en kort tur ut fra sentrum til Narvikfjellet skisenter. Her kan dere stå på slalåm og teste ferdighetene i bakken. Det er også mange gode turmuligheter. Om sommeren er det perfekt å ta med familien til Fagernesfjellet, kun et kvarter kjøring fra Narvik. En annen utfordrende tur og landemerke i Narvik er Rombakstøtta eller «tøttatoppen» som de lokale kaller det. Kun ti minutters kjøring fra byen begynner turen opp til den 1230 meter høye toppen. Dette er en ganske lang tur, omtrent på fem timer, så man bør ha med godt med niste og gode tur-klær og sko. Dere kjører til minikraftverket som ligger ved porten til Tøttadalen der dere kan parkere bilen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Narvik er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Narvik kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebil i Narvik hos bilutleieselskaper som holder til ved Harstad/Narvik Evenes Lufthavn eller nærmere sentrum av Narvik.


Avstand fra Narvik, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Tromso/Langnes flyplass

Leiebiler i Narvik

I oktober har vi kjørt 84 søk etter leiebiler i Narvik for momondo brukere.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Narvik for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Avis er et av mange leiebilselskaper i Narvik som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Narvik. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Narvik har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Sixt når du besøker Narvik. Med gjennomsnittspriser på 741 kr/dag på utleiestedet deres, er Sixt et godt alternativ når du skal leie bil.

Hva er fartsgrensen i Narvik, Norge?

Reisende som leier en bil i Narvik må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Narvik er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Narvik?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai Accent i Narvik, men Volkswagen Polo er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai Accent, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 755 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai Accent i Narvik for så lite som 330 kr per dag. Leiebiler av typen Volkswagen Polo i Narvik koster i gjennomsnitt 681 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 334 kr per dag.

Hvordan er været i Narvik, Norge i oktober?

I oktober har Narvik vanligvis en nedbørsmengde på 110 mm og en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Narvik ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Klimaet i Narvik i oktober har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Narvik. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Narvik, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent, Volkswagen Polo og Volkswagen Golf.

Er været i Narvik representativt for resten av Nordland?

Klimaet i Nordland i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 4 °C og en forventet nedbørsmengde på 140,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Narvik til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Narvik

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Narvik

Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som , og i Nordland

Start planleggingen av reisen til Narvik