Leiebiler i Narvik, Nordland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Narvik, Nordland? Start søket her!

Narvik, Norge
29. mar. — 5. apr.
Samme leveringssted
Narvik, Norge
on. 29.3.
12:00
on. 5.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Narvik

Aldersgrense for bilutleie i Narvik varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du tar med familien på biltur i Narvik.

I norske byer er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrumsområder. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere og tett bebyggelse. Kjører du på motorveiene inn og ut av Narvik er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av mange byer og kommuner i Norge, disse betales som bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Med leiebil i Narvik kan du parkere på offentlige parkeringsplasser. Disse har avgifter, med timespriser som varierer. Det er som regel rød eller blå avgift på parkeringsplassene rundt i Narvik. De blå har høyere satser enn de røde. Du finner priser på parkeringsautomater eller ved å sjekke mobilappen Waytopark. Du kan betale for parkeringen i automatene med kort, eller du kan bruke mobilappen Waytopark. Denne gjør det enklere å betale, du legger bare inn betalingsinformasjonen din der, så slipper du å gå til automaten og legge kvittering i ruten på bilen. Bor du på hotell i Narvik har disse noen ganger også privat parkeringsplass til sine gjester, men dette bør du undersøke på forhånd. Det er kommunen som driver parkeringen i Narvik, og jobber for å overholde at alle betaler som de skal.


Tilbud på Narvik, Nordland bilutleie

Finn leiebil i Narvik som passer for deg

Liten Leiebiler

604 kr - 2 369 kr

Alle biltyper

528 kr - 3 160 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Narvik, Norge er 1 223 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Narvik, Norge er i januar. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 604 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Narvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Narvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Narvik, Norge er 1 460 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Narvik, Norge er i januar. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 562 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 3 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Narvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Narvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Narvik, Norge er 1 596 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Narvik, Norge er i november. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 700 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Narvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Narvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Narvik, Norge er 1 254 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Narvik, Norge er i januar. Prisen er 73 % lavere enn resten av året med bare 339 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Narvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Narvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Narvik

Alle større selskaper som leier ut biler i Narvik, Nordland

Sixt

1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Hertz

1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Budget

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Narvik

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Narvik

Mest populære selskap

Alamo

Populære biltyper

Compact, SUV, Economy

Billigste leiebil

671 kr

Mest populære modell

Volkswagen ID.4
Det mest populære bilutleiefirmaet i Narvik funnet på momondo denne måneden er Alamo. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Hertz og Europcar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Narvik de siste 72 timene: Compact, SUV, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Narvik er 671 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 009 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Narvik de siste 7 dagene er Volkswagen ID.4. Våre brukere foretrekker også Ford Mondeo Estate som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Narvik

Nedenfor er de mest populære hotellene i Narvik

Kjøre med en leiebil i Narvik - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Narvik, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For leiebil en helg i Narvik i april, var gjennomsnittsprisen 962 kr med billigere tilbud fra 955 kr. 980 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Narvik, men for april er det ikke uvanlig å se priser så billig som 860 kr, avhengig av dine krav.

De billigste leiebilene i Narvik finner man som regel hos Major Agency. Ved bestilling med Major Agency, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 325 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Narvik er 325 kr/dag.


Leiebiler på populære flyplasser nære Narvik

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Narvik

Leiebiltyper som er populære i Narvik

Lei en av disse populære biltypene i Narvik

Start planleggingen av reisen til Narvik


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Narvik er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Narvik, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.