Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Narvik, Nordland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Narvik, Nordland? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
Thu 20.6.
Thu 27.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Leiebiler innsikt og trender i Narvik

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Narvik

Hvilket leiebilselskap er billigst i Narvik?

De billigste leiebilene i Narvik finner man som regel hos Alamo. Ved bestilling med Alamo, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 415 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Narvik er 1 450 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Narvik?

Leie av Toyota RAV4 i Narvik er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Volkswagen ID.4. Brukerne våre har funnet tilbud på Toyota RAV4 i Narvik for i gjennomsnitt 1 819 kr per dag, og så billig som 1 672 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Volkswagen ID.4 i Narvik ligger på 1 113 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 1 113 kr per dag.

Tilbud på Narvik, Nordland bilutleie

Finn leiebil i Narvik som passer for deg

Liten biler

535 kr - 1 800 kr

Alle biltyper

566 kr - 2 159 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Narvik, Norge er 1 064 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Narvik, Norge er i november. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 535 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Narvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Narvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Narvik, Norge er 1 132 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Narvik, Norge er i desember. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 512 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Narvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Narvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Narvik, Norge er 1 108 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Narvik, Norge er i desember. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 336 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Narvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Narvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Narvik, Norge er 1 576 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Narvik, Norge er i desember. Prisen er 77 % lavere enn resten av året med bare 375 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 22 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Narvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Narvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Narvik, Norge er 1 163 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Narvik, Norge er i november. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 1 156 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Narvik. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Narvik kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Narvik

Alle større selskaper som leier ut biler i Narvik, Nordland

Budget

1 utleiested

Sixt

1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Avis

1 utleiested

Hertz

1 utleiested
Oversikt

Renhet

2,0

Komfort

2,0

Gjennomsnittlig

2,0

Hentes/Leveres

2,0

Value

2,0

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Shouqi

2 utleiesteder

Sunnycars

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Narvik

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Narvik

Mest populære selskap

Hertz

Populære biltyper

Compact, SUV, Mini

Billigste leiebil

698 kr

Mest populære modell

Toyota RAV4
Det mest populære bilutleiefirmaet i Narvik funnet på momondo denne måneden er Hertz. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Alamo og Europcar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Narvik de siste 72 timene: Compact, SUV, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Narvik er 698 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 688 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Narvik de siste 7 dagene er Toyota RAV4. Våre brukere foretrekker også Class Compact Car som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Narvik - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Narvik, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Narvik, Norge i juli?

For leiebil en helg i Narvik i juli, var gjennomsnittsprisen 1 584 kr med billigere tilbud fra 1 584 kr. 1 697 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Narvik, men for juli er det ikke uvanlig å se priser så billig som 1 591 kr, avhengig av dine krav.

Hvilken type leiebile er best å leie i Narvik i juli?

Når du planlegger å reise til Narvik i juli, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Narvik i juli med temperaturer som ligger på ca. 13 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 82 mm. Å leie en Økonomi i Narvik vil koste deg i gjennomsnitt 738 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Narvik, Norge?

Reisende som leier en bil i Narvik må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Narvik er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Narvik, Norge i juni?

I juni har Narvik vanligvis en nedbørsmengde på 53 mm og en gjennomsnittstemperatur på 11 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Narvik ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Narvik representativt for resten av Nordland?

Klimaet i Nordland i juni innebærer vanligvis temperaturer på 9 °C og en forventet nedbørsmengde på 54,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Narvik til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Narvik fra biler sist?

Pris for Narvik fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Narvik fra biler?

Antall tilbydere fraNarvik biler er 11 fra og med juni 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Narvik?

Blant forskjellige land, inkludert Narvik, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Narvik?

For å leie en bil i Narvik må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Narvik?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Narvik er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Narvik?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Narvik, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Narvik med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Narvik.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Narvik på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Narvik.

Finner jeg utleiebiler i Narvik som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Narvik.

Kan jeg søke etter leiebiler i Narvik med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Narvik på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Narvik på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Thu 20.6.
12:00
Thu 27.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Narvik

Populære leiebiltyper i Narvik