Leiebiler i Nederland

Leter du etter billige leiebiltilbud i Nederland? Søk her!

Amsterdam, Nederland
16. aug. — 23. aug.
Samme leveringssted
Amsterdam, Nederland
ti. 16.8.
12:00
ti. 23.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Nederland

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Nederland nedenfor
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

52 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

50 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Toyota Auris Touring Sports
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

70 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

53 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

66 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Volvo V40
Mercedes-Benz A-Class
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

50 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Mercedes-Benz A-Class
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

42 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Toyota Corolla

Leiebilinformasjon for Nederland

Nederland følger veldig mange av de samme reglene som andre steder i Europa slik som vikeplikt for trafikk for høyre og høyrekjøring som vi er vant med fra bilkjøring i Norge. Når man benytter seg av leiebiler i Nederland er det fornuftig å benytte seg av setebelter til enhver tid ettersom man kan bli bøtelagt for å bryte dette. Videre er det viktig å være bevisst på montering av barneseter hvis man benytter seg av det ved bilutleie. Nederland har også strenge regler når det gjelder alkoholbruk og mobilbruk. Det er også ekstremt viktig å vise hensyn for den store mengden syklister som benytter seg av veiene i Nederland, i store byer som Amsterdam og Haag gjelder det å være forsiktig når man skal svinge inn på en ny vei.

Nederland har veldig tradisjonelle krav til nye sjåfører som ser etter leiebiler. Ved bilutleie følger Nederland mange av de samme reglene som sine naboland. Det vil si at det er krav om at sjåføren har hatt førerkortet i minst ett år eller noen ganger lengre. Videre er det også krav som gjelder for dokumentasjon ved at pass må fremvises på forespørsel. Det er også viktig at vedkommende som skal leie en bil har kredittkort i eget navn. De fleste steder for bilutleie godtar også kontanter, men det kan være greit med kort i tilfelle. Det kan også være diverse aldersbegrensninger for yngre sjåfører både med tanke på hvilke biler som kan leies eller til hvilken pris. De fleste gode tilbud på billige leiebiler gjelder for sjåfører over 25 år og for de som er yngre er det gjerne ekstra kostander på toppen. Videre er det også lurt å merke seg at personer som ikke kommer fra Norge eller Europa bør ta med seg et internasjonalt førerkort ettersom flere leiebilfirmaer etterspør dette.

De områdene med mest trafikk i Nederland er alle rundt Amsterdam, Utrecht og Haag-området som ligger i hjertet av landet. Her kan det ofte være store trafikkmengder særlig om morgenen i forbindelse med rushtrafikk eller også om kvelden når arbeidsdagen er over. Utenfor hovedstadsområdet og østover mot Tyskland eller nordover mot Groningen er det som oftest langt mindre trafikk. I de nordlige delene av Nederland er det en langt lavere befolkningstetthet og ikke samme volumet av trafikk på veiene. Østover mot Nijmegen og byer som Enschede er det ofte også forholdsvis lite trafikk med unntak av ferieavvikling eller offentlige feriedager.

Det finnes flere gode områder for bilkjøring i Nederland som er verdt å sjekke ut med leiebiler. Ved å leie en bil i Nederland kan man raskt få se mye av dette kompaktet landet enten man starter reisen i Amsterdam eller et annet sted. En fin rute er å kjøre fra Groningen i nord langs kysten helt til det sørlige Nederland. Her passerer man vakre kystlandskap og gamle havnebyer med en masse historie. Byer som Utrecht med sine kanaler og koselige gater er et annet godt stoppested på veien hvis man fortsetter helt mot grensen til Belgia. Herifra er det også lett å kjøre nedover mot Eindhove og videre ned til Limburg og byer med sjarm og historie slik som Maastricht eller Roermond. Fra Maastricht i sør kan man fortsette reise nordøst mot ærverdige byer som Nijmegen med sin unike arkitektur og sentrum. Videre kan man reise tilbake til Amsterdam.


Tilbud på Nederland bilutleie

Finn leiebil i Nederland som passer for deg

Liten Leiebiler

253 kr - 1 854 kr

Alle biltyper

404 kr - 2 676 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Nederland er 748 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Nederland er i november. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 253 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nederland Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Nederland er 900 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Nederland er i september. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 433 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nederland Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Nederland er 1 556 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Nederland er i april. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 574 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 37 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Nederland er 588 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Nederland er i november. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 304 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nederland SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

42 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Toyota Corolla

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Nederland

Attraksjoner i nærheten:

Amsterdam ArenA11,9 km
Scheveningen Strand38,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Amsterdam ArenA100,4 km
Scheveningen Strand105,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Scheveningen Strand21,0 km
Amsterdam ArenA52,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Nederland

Nedenfor er de mest populære hotellene i Nederland

Leiebiler i Nederland

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Nederland, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Ifølge dataene våre er det Goldcar Rental SP som er det billigste leiebilselskapet i Nederland. Brukere som bestiller en leiebil hos Goldcar Rental SP finner ofte priser under gjennomsnittsprisen på 655 kr per dag. Du kan finne priser fra kun 208 kr per dag når du bestiller med Goldcar Rental SP, avhengig av hvilken type bil du er interessert i og hvor lenge du ønsker å leie.

GREEN MOTION er det mest populære leiebilselskapet i Nederland, og 39 % av momondo-brukerne valgte dette selskapet i forrige måned. GREEN MOTION har også 1 vurdering, og en score på 8,8 av 10, noe som gjør dette leiebilseslkapet til et populært alternativt blant reisende.

IfHvis du planlegger å reise til Nederland, og ønsker å leie bil, bør du ha i bakhodet at Free2Move er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder. Det er stor sannsynlighet for at du finner et av deres 333 landsdekkende utleiesteder enten på ankomstflyplassen, eller i sentrum av byen. Du bør vurdere å besøke Amsterdam – den mest populære byen i Nederland. Her har Free2Move 7 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

Den mest populære bilen å leie i Nederland, er en Mini. 24 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Nederland. Hvis en Mini innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 220 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Gjennomsnittsprisen på bensin i Nederland lå i forrige uke på 21,47 kr per liter. Derimot er det Algerie som for øyeblikket har de laveste bensinprisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 3,03 kr per liter. Du bør vurdere å besøke Hong Kong, men du skal være obs på at bensinen er dyere her, med en gjennomsnittspris på 29,08 kr per liter.


Leiebiler i populære regioner i Nederland

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Nederland som du ikke må gå glipp av

Leiebiler på populære flyplasser i Nederland

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Nederland

Start planleggingen av reisen til Nederland


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Nederland fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Nederland ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Nederland.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Nederland på momondo.

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Nederland.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Nederland.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.