Leiebiler i Nederland

Leter du etter billige leiebiltilbud i Nederland? Søk her!

Amsterdam, Nederland
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Amsterdam, Nederland
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Nederland

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Nederland

Hvilket leiebilselskap er billigst i Nederland?

Ifølge dataene våre er det Goldcar Rental SP som er det billigste leiebilselskapet i Nederland. Brukere som bestiller en leiebil hos Goldcar Rental SP finner ofte priser under gjennomsnittsprisen på 601 kr per dag. Du kan finne priser fra kun 229 kr per dag når du bestiller med Goldcar Rental SP, avhengig av hvilken type bil du er interessert i og hvor lenge du ønsker å leie.

Hvilket leiebilselskap i Nederland har flest utleiesteder?

IfHvis du planlegger å reise til Nederland, og ønsker å leie bil, bør du ha i bakhodet at Free2Move er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder. Det er stor sannsynlighet for at du finner et av deres 326 landsdekkende utleiesteder enten på ankomstflyplassen, eller i sentrum av byen. Du bør vurdere å besøke Amsterdam – den mest populære byen i Nederland. Her har Free2Move 1 utleiested, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Nederland?

Den mest populære bilen å leie i Nederland, er en Mini. 34 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Nederland. Hvis en Mini innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 680 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Nederland

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Nederland nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

301 kr/dag

6 okt.–15 okt.
Nissan Qashqai
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

312 kr/dag

6 okt.–15 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

330 kr/dag

4 okt.–11 okt.
Volkswagen Golf
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

357 kr/dag

4 okt.–11 okt.
Ford Ka
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

363 kr/dag

6 okt.–15 okt.
Vauxhall Mokka
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

368 kr/dag

6 okt.–15 okt.
Suzuki Vitara
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

391 kr/dag

4 okt.–11 okt.
Volkswagen Golf
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

394 kr/dag

6 okt.–15 okt.
Suzuki Vitara
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

416 kr/dag

6 okt.–15 okt.
Volkswagen Jetta

Leiebilinformasjon for Nederland

Har Nederland noen unike trafikklover?

Nederland følger veldig mange av de samme reglene som andre steder i Europa slik som vikeplikt for trafikk for høyre og høyrekjøring som vi er vant med fra bilkjøring i Norge. Når man benytter seg av leiebiler i Nederland er det fornuftig å benytte seg av setebelter til enhver tid ettersom man kan bli bøtelagt for å bryte dette. Videre er det viktig å være bevisst på montering av barneseter hvis man benytter seg av det ved bilutleie. Nederland har også strenge regler når det gjelder alkoholbruk og mobilbruk. Det er også ekstremt viktig å vise hensyn for den store mengden syklister som benytter seg av veiene i Nederland, i store byer som Amsterdam og Haag gjelder det å være forsiktig når man skal svinge inn på en ny vei.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Nederland?

Nederland har veldig tradisjonelle krav til nye sjåfører som ser etter leiebiler. Ved bilutleie følger Nederland mange av de samme reglene som sine naboland. Det vil si at det er krav om at sjåføren har hatt førerkortet i minst ett år eller noen ganger lengre. Videre er det også krav som gjelder for dokumentasjon ved at pass må fremvises på forespørsel. Det er også viktig at vedkommende som skal leie en bil har kredittkort i eget navn. De fleste steder for bilutleie godtar også kontanter, men det kan være greit med kort i tilfelle. Det kan også være diverse aldersbegrensninger for yngre sjåfører både med tanke på hvilke biler som kan leies eller til hvilken pris. De fleste gode tilbud på billige leiebiler gjelder for sjåfører over 25 år og for de som er yngre er det gjerne ekstra kostander på toppen. Videre er det også lurt å merke seg at personer som ikke kommer fra Norge eller Europa bør ta med seg et internasjonalt førerkort ettersom flere leiebilfirmaer etterspør dette.

Hvilke områder i Nederland har mest trafikk?

De områdene med mest trafikk i Nederland er alle rundt Amsterdam, Utrecht og Haag-området som ligger i hjertet av landet. Her kan det ofte være store trafikkmengder særlig om morgenen i forbindelse med rushtrafikk eller også om kvelden når arbeidsdagen er over. Utenfor hovedstadsområdet og østover mot Tyskland eller nordover mot Groningen er det som oftest langt mindre trafikk. I de nordlige delene av Nederland er det en langt lavere befolkningstetthet og ikke samme volumet av trafikk på veiene. Østover mot Nijmegen og byer som Enschede er det ofte også forholdsvis lite trafikk med unntak av ferieavvikling eller offentlige feriedager.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Nederland?

Det finnes flere gode områder for bilkjøring i Nederland som er verdt å sjekke ut med leiebiler. Ved å leie en bil i Nederland kan man raskt få se mye av dette kompaktet landet enten man starter reisen i Amsterdam eller et annet sted. En fin rute er å kjøre fra Groningen i nord langs kysten helt til det sørlige Nederland. Her passerer man vakre kystlandskap og gamle havnebyer med en masse historie. Byer som Utrecht med sine kanaler og koselige gater er et annet godt stoppested på veien hvis man fortsetter helt mot grensen til Belgia. Herifra er det også lett å kjøre nedover mot Eindhove og videre ned til Limburg og byer med sjarm og historie slik som Maastricht eller Roermond. Fra Maastricht i sør kan man fortsette reise nordøst mot ærverdige byer som Nijmegen med sin unike arkitektur og sentrum. Videre kan man reise tilbake til Amsterdam.


Tilbud på Nederland bilutleie

Finn leiebil i Nederland som passer for deg

Liten

373 kr - 1 286 kr

Alle biltyper

575 kr - 3 211 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Nederland er 669 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Nederland er i november. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 373 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nederland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nederland Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Nederland er 908 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Nederland er i september. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 474 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nederland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nederland Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Nederland er 1 991 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Nederland er i april. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 632 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 43 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nederland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nederland Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Nederland er 879 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Nederland er i november. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 335 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nederland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Nederland SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Nederland er 997 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Nederland er i oktober. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 886 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Nederland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Nederland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

312 kr/dag

6 okt.–15 okt.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

330 kr/dag

4 okt.–11 okt.
Volkswagen Golf
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

357 kr/dag

4 okt.–11 okt.
Fiat Panda

Leiebilselskaper i Nederland

Alle større selskaper som leier ut biler i Nederland

Free2Move

326 utleiesteder

Sunnycars

190 utleiesteder

Hertz

58 utleiesteder

Budget

51 utleiesteder

Avis

45 utleiesteder

keddy by Europcar

42 utleiesteder

Thrifty

40 utleiesteder

Dollar

39 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Nederland

Attraksjoner i nærheten:

Melkweg10,1 km
Ziggo Dome11,6 km
Amsterdam ArenA11,9 km
Scheveningen Strand38,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Amsterdam ArenA100,4 km
Ziggo Dome100,5 km
Scheveningen Strand105,3 km
Melkweg107,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Scheveningen Strand21,0 km
Ziggo Dome52,4 km
Amsterdam ArenA52,7 km
Melkweg54,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Nederland

Nedenfor er de mest populære hotellene i Nederland

Leiebiler i Nederland

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Nederland, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hva er prisen på bensin i Nederland?

Gjennomsnittsprisen på bensin i Nederland lå i forrige uke på 24,47 kr per liter. Derimot er det Kuwait som for øyeblikket har de laveste bensinprisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 3,65 kr per liter. Du bør vurdere å besøke Hong Kong, men du skal være obs på at bensinen er dyere her, med en gjennomsnittspris på 33,16 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Nederland fra biler sist?

Priser for Nederland fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Nederland fra biler?

Fra og med september 2023, er det 984 tilbydere å velge mellom fra Nederland biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Nederland?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Nederland. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Nederland?

Når du leier en bil i Nederland, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære regioner i Nederland

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Nederland som du ikke må gå glipp av

Leiebiler i populære byer i Nederland

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Nederland

Leiebiler på populære flyplasser i Nederland

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Nederland

Start planleggingen av reisen til Nederland


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Nederland?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Nederland fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Nederland?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Nederland ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Nederland med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Nederland.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Nederland på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Nederland på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Nederland som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Nederland.

Kan jeg søke etter leiebiler i Nederland med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Nederland.


En enklere måte å administrere reisen til Nederland på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.