Leiebiler i Kroatia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Kroatia? Søk her!

Split, Kroatia
5. okt. — 12. okt.
Samme leveringssted
Split, Kroatia
to. 5.10.
12:00
to. 12.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Kroatia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Kroatia

Hvilket leiebilselskap er billigst i Kroatia?

Ok Mobility er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Kroatia, med priser fra kun 87 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Kroatia på 344 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap i Kroatia har flest utleiesteder?

Med totalt 53 utleiesteder over hele Kroatia, har Mack flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Split som er den mest populære destinasjonen. Split har også 6 utleiesteder tilknyttet Mack.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Kroatia?

De som reiser til Kroatia foretrekker som regel å leie en Økonomi. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 33 % av brukerne våre leid en Økonomi for reisen sin til Kroatia, med en gjennomsnittspris på 392 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Kroatia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Kroatia nedenfor
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

56 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

60 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Toyota Corolla
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

64 kr/dag

17 nov.–27 nov.
Volkswagen up!
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

69 kr/dag

21 okt.–31 okt.
Toyota Yaris
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

69 kr/dag

19 okt.–24 okt.
Ford Ka
Volkswagen T-ROC
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

70 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Volkswagen T-ROC
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

71 kr/dag

21 okt.–31 okt.
Toyota Corolla
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

73 kr/dag

14 okt.–17 okt.
Ford Ka
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

74 kr/dag

14 okt.–17 okt.
Opel Corsa

Leiebilinformasjon for Kroatia

Har Kroatia noen noen unike trafikklover?

Trafikklovene i Kroatia er lik resten av Europa med en fartsgrense og har en høy fartsgrense på motorveien. I by og tettsteder er fartsgrensen over det den er i Norge, mens på landeveien ligger den på rundt hundre kilometer i timen. Akkurat som i Norge kjører du på høyre siden av veien og det er påbudt med hands free når du bruker mobilen. Det er også påbudt å sikre alle i bilen og at barn under seks år år har en bilstol eller bilpute. Ofte kan du leie dette i tillegg når du leier leiebil i Kroatia.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Kroatia?

For å leie leiebil i Kroatia må du ha hatt et gyldig førerkort i alle fall i et år, derfor må du være minst 19 år. Enkelte opererer med en ekstra avgift for deg som ennå ikke har fyllt 25 år og har tenkt til å leie leiebil i Kroatia. Du kan også møte på en øvre aldersgrense på 70 år. Når du leier leiebil i Kroatia må du fremvise både førerkort og pass. Førerkort-appen fra Statens Vegvesen er ikke gyldig som dokumentasjon her. Det er heller ikke ennå innført noen regel på internasjonalt førerkort som skal vises sammen med det vanlige førerkortet, men dette er nok underveis. Sammenlign prisene hos de forskjellige bilutleiefirmaene for å finne frem til den billigste leiebilen når du skal leie. Det lønner seg raskt. Det lønner seg også å forhåndsbestille før du reiser og du kan faktisk tjene en del på det når du leier leiebil i Kroatia. I tillegg må du ha forsikring. Dette kommer i tillegg til leieprisen og her kan det være smart å velge den med hel dekning. Planlegger du å reise ut av Kroatia med leiebilen, kan det være lurt å ha avtalt dette med bilutleiefirmaet på forhånd før du leier en bil.

Hvilke områder i Kroatia har mest trafikk?

Det er helt klart mest trafikk i og rundt Zagreb, men motorveien mellom Rijeka og Zagreb og mellom Zagreb og Split tar en god del av denne trafikken. Du kan bruke denne for å komme deg til vakre byer som de i området Dalmatia, men når du kjører til slike vakre småbyer må du huske på at gatene kan være rimelig trange. Derfor er det vanskelig å kjøre inn til sentrum og det kan være lurt å la leiebilen stå igjen på utsiden av sentrum, når du skal utforske byen. Du må også sette igjen leiebilen i Kroatia på fastlandet, hvis du vil utforske en av de mange øyene utenfor kysten. Her går det flere båter ut til øyene og det er lett å parkere bilen i nærheten.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Kroatia?

Her er det helt klart kysten som er full av vakre rullesteinstrender så langt øyet kan se. Noen steder er det også vakre sandstrender og i steder som Fazana og Preko finner du herlige sandstrender med langrunne bukter. Ellers er det de vakre vinmarkene og olivenlundene som gjør en kjøretur i Kroatia til en vakker opplevelse. Midt i de naturskjønne perlene dukker det rett som det er opp et steinhus fra middelalderen eller to også. Kysten langs Kroatia er delt inn i tre deler med Dalamatia helt i sør, Istria helt i nord og Kvarner som ligger i mellom. Mens Istria er frodig, minner Kvarner til tider mer om et månelandskap foruten om lengst nord. Kroatia har med andre ord et svært spennende landskap å utforske.


Tilbud på Kroatia bilutleie

Finn leiebil i Kroatia som passer for deg

Liten

163 kr - 537 kr

Alle biltyper

273 kr - 1 594 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Kroatia er 380 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Kroatia er i oktober. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 163 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Kroatia er 477 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Kroatia er i desember. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 123 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Kroatia er 700 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Kroatia er i april. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 435 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Kroatia er 387 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Kroatia er i desember. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 128 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Kroatia er 868 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Kroatia er i oktober. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 661 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

56 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

60 kr/dag

3 okt.–10 okt.
Toyota Corolla
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

64 kr/dag

17 nov.–27 nov.
Volkswagen up!

Leiebilselskaper i Kroatia

Alle større selskaper som leier ut biler i Kroatia

Mack

53 utleiesteder

FLEET

32 utleiesteder

CarWiz

23 utleiesteder

AIR-RENTACAR

22 utleiesteder

Sixt

22 utleiesteder

Sunnycars

22 utleiesteder

FLIZZR

21 utleiesteder

AVAX

20 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Kroatia

Attraksjoner i nærheten:

Plitvicesjøene nasjonalpark101,7 km
Bacvice250,5 km
Makarska Beach281,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Bacvice12,7 km
Makarska Beach63,7 km
Plitvicesjøene nasjonalpark158,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Makarska Beach130,7 km
Bacvice181,2 km
Plitvicesjøene nasjonalpark334,1 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Kroatia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Kroatia

Leiebiler i Kroatia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Kroatia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Kroatia?

Loven i Kroatia krever at du kjører på Kroatia side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Hvor gode er veiene i Kroatia?

Kroatia ble i 2019 rangert som nr. 19 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Kroatia en veikvalitetsscore på 5,6. Husk at veiforholdene i Kroatia kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

Hva er promillegrensen i Kroatia?

0,50‰ er maks tillatte alkoholkonsentrasjon i blodet ved kjøring i Kroatia. Både besøkende og fastboende i Kroatia kan bli dømt etter loven for å ha høyere BAC (maks tillattalkoholkonsentrasjon i blodet) enn dette. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Kroatia må du være minst 18 år gammel for å drikke.

Hva er prisen på bensin i Kroatia?

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 18,76 kr per liter for bensin i Kroatia. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Til sammenligning er det Kuwait som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,67 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 33,32 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kroatia fra biler sist?

Priser for Kroatia fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kroatia fra biler?

Antall tilbydere fraKroatia biler er 751 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Kroatia?

Blant forskjellige land, inkludert Kroatia, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Kroatia?

For å leie en bil i Kroatia må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære byer i Kroatia

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Kroatia

Leiebiler på populære flyplasser i Kroatia

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Kroatia

Start planleggingen av reisen til Kroatia


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Kroatia?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Kroatia. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Kroatia?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Kroatia ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Kroatia med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Kroatia.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Kroatia på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Kroatia medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Kroatia som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Kroatia.

Kan jeg søke etter leiebiler i Kroatia med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Kroatia.


En enklere måte å administrere reisen til Kroatia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.