Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Kroatia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Kroatia? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
Tue 4.6.
Tue 11.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Kroatia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Kroatia nedenfor
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

53 kr/dag

4 Jun–11 Jun
Vauxhall Mokka
Volkswagen T-ROC
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

85 kr/dag

4 Jun–11 Jun
Volkswagen T-ROC
Volkswagen Touran
eller som ligner på Minivan
Opptil 5 passasjerer

90 kr/dag

4 Jun–11 Jun
Volkswagen Touran
Volkswagen Multivan
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

93 kr/dag

4 Jun–11 Jun
Volkswagen Multivan
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

108 kr/dag

4 Jun–11 Jun
Opel Corsa
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

118 kr/dag

4 Jun–11 Jun
Ford Ka
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

133 kr/dag

13 Jun–22 Jun
Vauxhall Mokka
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

143 kr/dag

15 Jun–22 Jun
Volkswagen up!
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

143 kr/dag

15 Jun–22 Jun
Toyota Corolla

Leiebiler innsikt og trender i Kroatia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Kroatia

Hvilket leiebilselskap er billigst i Kroatia?

PRESTIGIO Rent a Car er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Kroatia, med priser fra kun 129 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Kroatia på 392 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap i Kroatia har flest utleiesteder?

Med totalt 53 utleiesteder over hele Kroatia, har Mack flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Split som er den mest populære destinasjonen. Split har også 6 utleiesteder tilknyttet Mack.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Kroatia?

De som reiser til Kroatia foretrekker som regel å leie en Kompakt. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 34 % av brukerne våre leid en Kompakt for reisen sin til Kroatia, med en gjennomsnittspris på 366 kr per dag.

Tilbud på Kroatia bilutleie

Finn leiebil i Kroatia som passer for deg

Liten biler

53 kr - 540 kr

Alle biltyper

53 kr - 917 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Kroatia er 210 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Kroatia er i februar. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 53 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Kroatia er 334 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Kroatia er i april. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 213 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Kroatia er 560 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Kroatia er i oktober. Prisen er 6 % lavere enn resten av året med bare 531 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 43 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Kroatia er 261 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Kroatia er i desember. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 100 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Kroatia er 551 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Kroatia er i mai. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 180 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 42 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

108 kr/dag

4 Jun–11 Jun
Opel Corsa
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

118 kr/dag

4 Jun–11 Jun
Ford Ka
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

143 kr/dag

15 Jun–22 Jun
Ford Ka

Leiebilselskaper i Kroatia

Alle større selskaper som leier ut biler i Kroatia

Mack

53 utleiesteder

FLEET

32 utleiesteder

AIR-RENTACAR

23 utleiesteder

CarWiz

23 utleiesteder

FLIZZR

23 utleiesteder

Sixt

22 utleiesteder

Sunnycars

22 utleiesteder

ACTIVE RENT A CAR

20 utleiesteder

Leiebiler i Kroatia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Kroatia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Kroatia?

Loven i Kroatia krever at du kjører på Kroatia side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Hvor gode er veiene i Kroatia?

Kroatia ble i 2019 rangert som nr. 19 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Kroatia en veikvalitetsscore på 5,6. Husk at veiforholdene i Kroatia kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

Hva er promillegrensen i Kroatia?

0,50‰ er maks tillatte alkoholkonsentrasjon i blodet ved kjøring i Kroatia. Både besøkende og fastboende i Kroatia kan bli dømt etter loven for å ha høyere BAC (maks tillattalkoholkonsentrasjon i blodet) enn dette. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Kroatia må du være minst 18 år gammel for å drikke.

Hva er prisen på bensin i Kroatia?

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 18,25 kr per liter for bensin i Kroatia. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Til sammenligning er det Egypt som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,05 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 33,67 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Kroatia fra biler sist?

Priser for Kroatia fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Kroatia fra biler?

Antall tilbydere fraKroatia biler er 817 fra og med mai 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Kroatia?

Blant forskjellige land, inkludert Kroatia, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Kroatia?

For å leie en bil i Kroatia må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Kroatia?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Kroatia. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Kroatia?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Kroatia ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Kroatia med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Kroatia.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Kroatia på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Kroatia medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Kroatia som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Kroatia.

Kan jeg søke etter leiebiler i Kroatia med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Kroatia.


En enklere måte å administrere reisen til Kroatia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Tue 4.6.
12:00
Tue 11.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Kroatia