Leiebiler i Kroatia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Kroatia? Søk her!

Split, Kroatia
16. aug. — 23. aug.
Samme leveringssted
Split, Kroatia
ti. 16.8.
12:00
ti. 23.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Kroatia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Kroatia nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

18 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

21 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

19 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

19 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

18 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

21 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

21 kr/dag

8 okt.–15 okt.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

16 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Toyota Corolla

Leiebilinformasjon for Kroatia

Trafikklovene i Kroatia er lik resten av Europa med en fartsgrense og har en høy fartsgrense på motorveien. I by og tettsteder er fartsgrensen over det den er i Norge, mens på landeveien ligger den på rundt hundre kilometer i timen. Akkurat som i Norge kjører du på høyre siden av veien og det er påbudt med hands free når du bruker mobilen. Det er også påbudt å sikre alle i bilen og at barn under seks år år har en bilstol eller bilpute. Ofte kan du leie dette i tillegg når du leier leiebil i Kroatia.

For å leie leiebil i Kroatia må du ha hatt et gyldig førerkort i alle fall i et år, derfor må du være minst 19 år. Enkelte opererer med en ekstra avgift for deg som ennå ikke har fyllt 25 år og har tenkt til å leie leiebil i Kroatia. Du kan også møte på en øvre aldersgrense på 70 år. Når du leier leiebil i Kroatia må du fremvise både førerkort og pass. Førerkort-appen fra Statens Vegvesen er ikke gyldig som dokumentasjon her. Det er heller ikke ennå innført noen regel på internasjonalt førerkort som skal vises sammen med det vanlige førerkortet, men dette er nok underveis. Sammenlign prisene hos de forskjellige bilutleiefirmaene for å finne frem til den billigste leiebilen når du skal leie. Det lønner seg raskt. Det lønner seg også å forhåndsbestille før du reiser og du kan faktisk tjene en del på det når du leier leiebil i Kroatia. I tillegg må du ha forsikring. Dette kommer i tillegg til leieprisen og her kan det være smart å velge den med hel dekning. Planlegger du å reise ut av Kroatia med leiebilen, kan det være lurt å ha avtalt dette med bilutleiefirmaet på forhånd før du leier en bil.

Det er helt klart mest trafikk i og rundt Zagreb, men motorveien mellom Rijeka og Zagreb og mellom Zagreb og Split tar en god del av denne trafikken. Du kan bruke denne for å komme deg til vakre byer som de i området Dalmatia, men når du kjører til slike vakre småbyer må du huske på at gatene kan være rimelig trange. Derfor er det vanskelig å kjøre inn til sentrum og det kan være lurt å la leiebilen stå igjen på utsiden av sentrum, når du skal utforske byen. Du må også sette igjen leiebilen i Kroatia på fastlandet, hvis du vil utforske en av de mange øyene utenfor kysten. Her går det flere båter ut til øyene og det er lett å parkere bilen i nærheten.

Her er det helt klart kysten som er full av vakre rullesteinstrender så langt øyet kan se. Noen steder er det også vakre sandstrender og i steder som Fazana og Preko finner du herlige sandstrender med langrunne bukter. Ellers er det de vakre vinmarkene og olivenlundene som gjør en kjøretur i Kroatia til en vakker opplevelse. Midt i de naturskjønne perlene dukker det rett som det er opp et steinhus fra middelalderen eller to også. Kysten langs Kroatia er delt inn i tre deler med Dalamatia helt i sør, Istria helt i nord og Kvarner som ligger i mellom. Mens Istria er frodig, minner Kvarner til tider mer om et månelandskap foruten om lengst nord. Kroatia har med andre ord et svært spennende landskap å utforske.


Tilbud på Kroatia bilutleie

Finn leiebil i Kroatia som passer for deg

Liten Leiebiler

87 kr - 786 kr

Alle biltyper

97 kr - 1 887 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Kroatia er 273 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Kroatia er i desember. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 87 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Kroatia er 306 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Kroatia er i mars. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 346 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Kroatia er 545 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Kroatia er i april. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 597 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Kroatia er 234 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Kroatia er i desember. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 116 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kroatia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kroatia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

16 kr/dag

1 okt.–15 okt.
Toyota Corolla

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Kroatia

Attraksjoner i nærheten:

Bacvice12,7 km
Makarska Beach63,7 km
Plitvicesjøene nasjonalpark158,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Makarska Beach130,7 km
Bacvice181,2 km
Plitvicesjøene nasjonalpark334,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Plitvicesjøene nasjonalpark101,7 km
Bacvice250,5 km
Makarska Beach281,8 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Kroatia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Kroatia

Leiebiler i Kroatia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Kroatia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

SURPRICE CAR RENTAL er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Kroatia, med priser fra kun 288 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Kroatia på 725 kr per dag.

Med totalt 45 utleiesteder over hele Kroatia, har Mack flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Split som er den mest populære destinasjonen. Split har også 5 utleiesteder tilknyttet Mack.

Loven i Kroatia krever at du kjører på Kroatia side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Kroatia ble i 2019 rangert som nr. 19 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Kroatia en veikvalitetsscore på 5,6. Husk at veiforholdene i Kroatia kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

0,50‰ er maks tillatte alkoholkonsentrasjon i blodet ved kjøring i Kroatia. Både besøkende og fastboende i Kroatia kan bli dømt etter loven for å ha høyere BAC (maks tillattalkoholkonsentrasjon i blodet) enn dette. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Kroatia må du være minst 18 år gammel for å drikke.

De som reiser til Kroatia foretrekker som regel å leie en Economy. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 21 % av brukerne våre leid en Economy for reisen sin til Kroatia, med en gjennomsnittspris på 110 kr per dag.

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 16,39 kr per liter for bensin i Kroatia. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Til sammenligning er det Algerie som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,03 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 29,08 kr per liter.


Leiebiler på populære flyplasser i Kroatia

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Kroatia

Start planleggingen av reisen til Kroatia


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Kroatia. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Kroatia ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Kroatia.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Kroatia medfair fuel policy.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Kroatia.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Kroatia.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.