Leiebiler i Porsgrunn, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Porsgrunn, Norge? Start søket her

Porsgrunn, Norge
29. okt. — 5. nov.
Samme leveringssted
Porsgrunn, Norge
fr. 29.10.
12:00
fr. 5.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Porsgrunn, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

413 kr - 876 kr

Alle biltyper

473 kr - 1 089 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Porsgrunn i Norge, koster 311 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Porsgrunn i Norge, er i juni. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 413 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Porsgrunn. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Porsgrunn kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Porsgrunn funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Porsgrunn

Alle større selskaper som leier ut biler i Porsgrunn, Norge
3 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Porsgrunn

Det er enkelt å finne en leiebil i Porsgrunn, enten du ser etter en mindre og rimeligere bil, eller en større og mer eksklusiv SUV. Bilutleieselskaper som Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og keddy by Europcar holder til her, og mange har praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gratis kansellering inntil 48 timer, rettferdige drivstoffvilkår, fri kjørelengde, kollisjonskadeforsikring og tyveriforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Porsgrunn?

Den laveste aldersgrensen for å leie bil i Porsgrunn og i Norge generelt, er 19 år. Dette er fordi de aller fleste selskaper for bilutleie har som hovedkrav at man skal ha hatt førerkort i minimum ett år. Imidlertid har mange bilutleieselskaper egne regler når det kommer til alder, og ofte kan du oppleve å måtte betale ekstra gebyrer eller få visse restriksjoner dersom du er under 25 år eller over 75 år. Dette kan for eksempel være begrensninger på hvilken biltype du kan leie. Derfor er det viktig at du leser betingelsene for billeie grundig før du signerer avtalen, slik at du vet hvilke vilkår som gjelder for deg.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter i Porsgrunn sentrum, og her er det blant annet mange gateparkeringsplasser hvor du kan stå i inntil to timer ved bruk av parkeringsskive eller lapp i frontruten. Alternativt kan du også stå på parkeringsplassene ved Skomværgata, Franklintorget, Aallsgate, Kammerherreløkka eller Hammondgården. Her må du trekke billett fra automat, og etter to timer koster det 25 NOK per time. Disse reglene gjelder mandag til fredag kl. 08:00-17:00. Ser du etter langtidsparkering i tilknytning til sentrum, kan du enten parkere ved Gamle Urædd i Engvegen/Dr. Munks Gate eller Kirketjernet på Vessia. Disse plassene koster 14 NOK per time fra mandag til fredag kl. 08:00-16:00 med en maksimal dagspris på 70 NOK, og betales med mynt eller kort på automat.

Utfluktsmål i og rundt Porsgrunn

Seilskutebyen Porsgrunn, også kalt «porselensbyen», ligger vakkert til ved Porsgrunnselva, og området har utallige idylliske naturopplevelser å by på. Besøk blant annet geoparken Gea Norvegica Unesco, bli med på en historisk digital vandring på øya i Brevik, eller besøk porselensmuseet i Porsgrunn. Med en leiebil i Porsgrunn har du også fleksibiliteten til å reise akkurat dit du vil, når du vil, og du kan enkelt besøke resten av Grenland på egen hånd, inkludert Skien, Siljan og Bamble.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å undersøke hvilke forsikringer du trenger når du skal leie bil i Porsgrunn og i resten av Norge. Noen forsikringer får du inkludert som standard i leiekontrakten, som blant annet ansvarsforsikring og kaskoforsikring, og ofte også tyveriforsikring. Kombinasjonen av disse tre forsikringene gjør at du er godt dekket mot skader på andre mennesker, dyr, bygninger, eiendeler og kjøretøy, i tillegg til at ditt økonomiske ansvar ved tyveri av eller skader på leiebilen reduseres til en obligatorisk egenandel. Denne egenandelen avhenger som regel av hvilken biltype du leier. Andre forsikringer du kan velge å kjøpe utenom er blant annet utvidet kasko, som dekker skader på glass og hjul, egenandelsreduksjon ved skade, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Dersom du har gyldig reiseforsikring før du reiser, bør du også undersøke hva denne dekker, slik at du ikke kjøper forsikringer som allerede er dekket av denne.

Hvor i Porsgrunn kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere leiebilen din avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger, samt hva som passer best for deg. Hvis du vil hente bilen i Porsgrunn sentrum, kan du velge Sixt som holder til i Jernbanegata 9 eller Hertz i Hovengsgate 6. Dersom du heller foretrekker å hente bilen på Torp Sandefjord lufthavn, finner du de fleste kjente bilutleieselskapene her. Alternativt kan du også hente og levere bilen i andre nærliggende byer, som blant annet Skien.


Avstand fra Porsgrunn, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Porsgrunn

Hvilket leiebilselskap i Porsgrunn har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Porsgrunn når du bruker Budget på utleiestedet deres i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 414 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 594 kr/dag for en leiebil.

Hva er fartsgrensen i Porsgrunn, Norge?

Fartsgrensen i Porsgrunn er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Porsgrunn er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Porsgrunn i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Porsgrunn.

Er været i Porsgrunn representativt for resten av Telemark?

Hvis du ser etter en leiebil i Porsgrunn for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av oktober, er det viktig at du vet at resten av Telemark vanligvis har en temperatur på 7 °C, og en forventet nedbørsmengde på 106 mm.


Leiebiler på flyplasser i Porsgrunn

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Porsgrunn

Start planleggingen av reisen til Porsgrunn