Leiebil Porsgrunn, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Porsgrunn, Norge? Start søket her

Porsgrunn, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Porsgrunn, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Porsgrunn

Det er enkelt å finne en leiebil i Porsgrunn, enten du ser etter en mindre og rimeligere bil, eller en større og mer eksklusiv SUV. Bilutleieselskaper som Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og keddy by Europcar holder til her, og mange har praktiske fordeler inkludert i leieavtalene, som gratis kansellering inntil 48 timer, rettferdige drivstoffvilkår, fri kjørelengde, kollisjonskadeforsikring og tyveriforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Porsgrunn?

Den laveste aldersgrensen for å leie bil i Porsgrunn og i Norge generelt, er 19 år. Dette er fordi de aller fleste selskaper for bilutleie har som hovedkrav at man skal ha hatt førerkort i minimum ett år. Imidlertid har mange bilutleieselskaper egne regler når det kommer til alder, og ofte kan du oppleve å måtte betale ekstra gebyrer eller få visse restriksjoner dersom du er under 25 år eller over 75 år. Dette kan for eksempel være begrensninger på hvilken biltype du kan leie. Derfor er det viktig at du leser betingelsene for billeie grundig før du signerer avtalen, slik at du vet hvilke vilkår som gjelder for deg.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter i Porsgrunn sentrum, og her er det blant annet mange gateparkeringsplasser hvor du kan stå i inntil to timer ved bruk av parkeringsskive eller lapp i frontruten. Alternativt kan du også stå på parkeringsplassene ved Skomværgata, Franklintorget, Aallsgate, Kammerherreløkka eller Hammondgården. Her må du trekke billett fra automat, og etter to timer koster det 25 NOK per time. Disse reglene gjelder mandag til fredag kl. 08:00-17:00. Ser du etter langtidsparkering i tilknytning til sentrum, kan du enten parkere ved Gamle Urædd i Engvegen/Dr. Munks Gate eller Kirketjernet på Vessia. Disse plassene koster 14 NOK per time fra mandag til fredag kl. 08:00-16:00 med en maksimal dagspris på 70 NOK, og betales med mynt eller kort på automat.

Utfluktsmål i og rundt Porsgrunn

Seilskutebyen Porsgrunn, også kalt «porselensbyen», ligger vakkert til ved Porsgrunnselva, og området har utallige idylliske naturopplevelser å by på. Besøk blant annet geoparken Gea Norvegica Unesco, bli med på en historisk digital vandring på øya i Brevik, eller besøk porselensmuseet i Porsgrunn. Med en leiebil i Porsgrunn har du også fleksibiliteten til å reise akkurat dit du vil, når du vil, og du kan enkelt besøke resten av Grenland på egen hånd, inkludert Skien, Siljan og Bamble.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å undersøke hvilke forsikringer du trenger når du skal leie bil i Porsgrunn og i resten av Norge. Noen forsikringer får du inkludert som standard i leiekontrakten, som blant annet ansvarsforsikring og kaskoforsikring, og ofte også tyveriforsikring. Kombinasjonen av disse tre forsikringene gjør at du er godt dekket mot skader på andre mennesker, dyr, bygninger, eiendeler og kjøretøy, i tillegg til at ditt økonomiske ansvar ved tyveri av eller skader på leiebilen reduseres til en obligatorisk egenandel. Denne egenandelen avhenger som regel av hvilken biltype du leier. Andre forsikringer du kan velge å kjøpe utenom er blant annet utvidet kasko, som dekker skader på glass og hjul, egenandelsreduksjon ved skade, personlig ulykkesforsikring, frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring. Dersom du har gyldig reiseforsikring før du reiser, bør du også undersøke hva denne dekker, slik at du ikke kjøper forsikringer som allerede er dekket av denne.

Hvor i Porsgrunn kan man hente og levere leiebilen?

Hvor du skal hente og levere leiebilen din avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger, samt hva som passer best for deg. Hvis du vil hente bilen i Porsgrunn sentrum, kan du velge Sixt som holder til i Jernbanegata 9 eller Hertz i Hovengsgate 6. Dersom du heller foretrekker å hente bilen på Torp Sandefjord lufthavn, finner du de fleste kjente bilutleieselskapene her. Alternativt kan du også hente og levere bilen i andre nærliggende byer, som blant annet Skien. (Informasjon kontrollert: 25/05/2019).


Avstand fra Porsgrunn, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Porsgrunn

Så langt i mars har 17 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Porsgrunn.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Porsgrunn for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Porsgrunn. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Porsgrunn, Norge i april?

Vår data viser at for leiebil i helg i april i Porsgrunn, kan du forvente å betale rundt 649 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 421 kr, som er den laveste prisen for Porsgrunn som vi har sett så langt. For leie i langhelg var laveste pris 731 kr, med flere alternativer rundt 731 kr.

Hvilket leiebilselskap i Porsgrunn har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Porsgrunn når du bruker Budget på utleiestedet deres i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 421 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 604 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Porsgrunn, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Porsgrunn ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Porsgrunn. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilket leiebilselskap i Porsgrunn har flest utleiesteder?

Porsgrunn, Norge har 2 utleiesteder som eies av Sixt med en gjennomsnittlig pris per dag på 535 kr.

Hva er fartsgrensen i Porsgrunn, Norge?

Fartsgrensen i Porsgrunn er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Porsgrunn er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Porsgrunn i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Porsgrunn.

Er været i Porsgrunn representativt for resten av Telemark?

Hvis du ser etter en leiebil i Porsgrunn for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mars, er det viktig at du vet at resten av Telemark vanligvis har en temperatur på 0 °C, og en forventet nedbørsmengde på 51 mm.


Leiebiler på flyplasser i Porsgrunn

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Porsgrunn

Finn hotell og fly til Porsgrunn

  • Få den siste informasjonen om Porsgrunn flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Porsgrunn
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Porsgrunn mest populære nabolag

    Finn hoteller i Porsgrunn