Leiebiler i Kypros

Leter du etter billige leiebiltilbud i Kypros? Søk her!

Larnaka, Kypros
8. des. — 15. des.
Samme leveringssted
Larnaka, Kypros
to. 8.12.
12:00
to. 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Kypros

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Kypros nedenfor
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

37 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Opel Corsa
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

48 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Suzuki Vitara/Escudo
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

39 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

48 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Volkswagen Golf
Volkswagen Multivan
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

99 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Volkswagen Multivan
Volkswagen T-ROC
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

115 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Volkswagen T-ROC
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

52 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Fiat Panda
Volkswagen Passat
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer

129 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Volkswagen Passat
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

135 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Volkswagen Golf

Leiebilinformasjon for Kypros

Kypros har som et av få land i EU kjøring på venstre side noe som kan være lurt å forberede seg på for reisende fra områder med høyrekjøring. Kypros har et lignende fartssystem som i Norge med en maksimal fartsgrense på motorveien som er tilnærmet nøyaktig som her hjemme, på mindre regionale og hovedveier er fartsgrensen noe lavere og den kryper ned til en ganske beskjeden hastighet i områder med høy befolkningstetthet slik som byer og tettsteder. Det er også viktig å få med seg at alle passasjerer er lovpålagt å ha på seg setebelte til enhver tid og dersom dette brytes kan man bli bøtelagt av politiet.

Kypros har en rekke krav, regler og lover knyttet til bilutleie av bil og det er en fordel å sette seg inn i gjeldende krav før man ankommer landet. Som standard er det mulig å benytte de fleste vanlige nasjonale førerkort på Kypros uten problemer. For personer med et førerkort som ikke har engelsk eller gresk påskrevet kan det være lurt med en offisiell oversettelse for å være på den sikre siden. Det er ulike regler knyttet til minstealder for utleie og bruk av leiebil på Kypros. Mange leiebilfirmaer vil la 18 åringer leie bil uten problem andre steder kan laveste alder være 21 år så her gjelder det å forhøre seg i forkant for å unngå overraskelser. Videre er det også egne krav for sjåfører som ikke har fylt 25 år når man vil leie en bil, her vil det gjerne legges på en ekstra avgift som enten er basert per dag eller for hele oppholdet sett under ett.

Kypros er en kompakt og lite befolket øy som utenfor hovedstaden Limassol og den andre storbyen Larnaca har relativt lave trafikkmengder. Her er det verdt å merke seg at trafikken fort kan endre seg og det finnes tettsteder hvor mye trafikk kan oppstå tilsynelatende uten grunn ved fellesferier, høytider eller nasjonale feiringer. En god hovedregel er at kystområdene gjerne har mer trafikk ettersom det er flere folk som bor her sammenlignet med resten av innlandet. Videre kan det også være en god del trafikk i ytre områder av byer slik som Limassol og Larnaca hvor det både er mange turister og travle turistområder som omkranser strendene. Grunnet den kompakte størrelsen kan det også være en god del trafikk særlig i helgene i høysesongen hvor mange gjerne setter seg i bilen på vei mot strendene, dette er noe som kan være lurt å ha i bakhodet før man setter seg bak rattet.

Her er det flere ting som kan spille inn slik som preferanser, tilgjengelig tid og sesong, men det anbefales sterkt å kjøre langs kysten fra hovedstaden Limassol til Larnaca hvor en kan se et variert landskap utenfor bilvinduet samt finne billige leiebiler. Her vil en se både det tradisjonelle Kypros med små fiskelandsbyer og moderne turistkomplekser som har blitt oppført i nyere tid. Å kjøre langs kysten er en fin anledning til å få et bedre innblikk og forståelse for landet og historien. For den som ønsker kan det også være verdt å ta med leiebilen en tur innlands og inn mot de mer fjellignende områdene på øya som er preget av skarpe formasjoner, klipper og imponerende daler. Her vil en kunne kjøre forbi koselige landsbyer som selger tradisjonelle matvarer og håndlagde produkter, denne delen av Kypros er ganske annerledes enn de mer besøkte turistområdene som ligger langs kysten så det anbefales sterkt å ta turen.


Tilbud på Kypros bilutleie

Finn leiebil i Kypros som passer for deg

Liten Leiebiler

58 kr - 415 kr

Alle biltyper

58 kr - 1 154 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Kypros er 235 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Kypros er i februar. Prisen er 76 % lavere enn resten av året med bare 58 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 51 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kypros. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kypros kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kypros Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Kypros er 303 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Kypros er i november. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 105 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kypros. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kypros kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kypros Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Kypros er 687 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Kypros er i november. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 734 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kypros. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kypros kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Kypros er 515 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Kypros er i mars. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 250 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kypros. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kypros kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Kypros SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

37 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Opel Corsa
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

39 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

48 kr/dag

7 mar.–8 mar.
Volkswagen Golf

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Kypros

Attraksjoner i nærheten:

Fig Tree Bay42,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Fig Tree Bay147,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Fig Tree Bay52,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Kypros

Nedenfor er de mest populære hotellene i Kypros

Leiebiler i Kypros

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Kypros, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det Alamo som er det billigste leiebilselskapet i Kypros, med tilbud fra kun 198 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med Alamo finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 452 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

For øyeblikket er det Kypros som er det mest populære leiebilselskapet i Sixt. 18 brukere har gitt Sixt en gjennomsnittsscore på 6,4 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 40 % av brukerne å leie bil hos Sixt for oppholdet sitt i Kypros.

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Kypros, er CarWiz. De har for øyeblikket 38 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Kypros du skal reise til, bør du vurdere Larnaka, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har CarWiz 7 utleiesteder rundt omkring i området.

Uansett om du leier eller eier en bil i Kypros, er det lovbefalt å kjøre på venstre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Ifølge data fra 2019 er Kypros nr. 31 i verden hva gjelder veikvalitet. Landet har en veikvalitetsscore på 5 av 7, der 7 er høyest mulige score. Husk at også faktorer som værforhold og veiarbeid kan påvirke veiforholdene under oppholdet ditt.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Kypros - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Kypros og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Husk at du også må være minst 17 år gammel for å kunne konsumere alkoholholdige drikkevarer, og det frarådes å operere et kjøretøy i alkoholpåvirket tilstand.

37 % av momondo sine brukere foretrekker å leie en Mini når de besøker Kypros, noe som gjør den til landets mest populære leiebil. Prisene på leiebiler i Kypros varierer avhengig av by og leiebilselskap, men du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 99 kr per dag for en Mini.

Bensinprisen i Kypros lå i forrige uke på i gjennomsnitt 15,69 kr per liter. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Kypros, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,28 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 29,29 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Leiebiler i populære byer i Kypros

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Kypros

Leiebiler på populære flyplasser i Kypros

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Kypros

Start planleggingen av reisen til Kypros


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Kypros er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Kypros, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Kypros som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Kypros.

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Kypros på momondo.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Kypros på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.