Leiebil Evenes - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Evenes? Start søket her

Evenes, Norge
28. jan. — 4. feb.
Samme leveringssted
Evenes, Norge
to. 28.1.
middag
to. 4.2.
middag

Når er det billigst å leie bil i Evenes?

Alle

317 kr - 1 541 kr

Økonomi

317 kr - 1 069 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Evenes er i januar. Prisen er 43% lavere enn resten av året til bare 317 kr per dag. Den dyreste måneden er august. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i januar. Prisen på leiebil i Evenes kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Evenes

Alle større selskaper som leier ut biler i Evenes
Byråets vurdering: Fantastisk 9.8

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 8.6

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.6

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Avstand fra Evenes til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Narvik Evenes flyplass

Leiebiler i Evenes

Så langt i Januar har 151 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Evenes.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Evenes for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Evenes har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Sixt og Budget. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Evenes. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Evenes i februar?

For en helg i februar starter det beste tilbudet i Evenes på rundt 439 kr og opp til rundt 1 182 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 542 kr til 865 kr.

Hvilket leiebilselskap i Evenes har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Sixt de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 1 145 kr/dag for en leiebil i Evenes. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 2 utleiestedene deres i Evenes er 359 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Evenes?

Flertallet av bilutleieselskapene i Evenes som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Evenes som Avis, Sixt og Budget ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilket leiebilselskap i Evenes har flest utleiesteder?

keddy by Europcar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Evenes. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 473 kr i Evenes.

Hva er fartsgrensen i Evenes?

Hvis du leier et kjøretøy i Evenes, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Evenes ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Evenes, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Været i Evenes i løpet av Januar vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Evenes.

Er været i Evenes representativt for resten av Nordland?

Klimaet i Nordland i Januar innebærer vanligvis temperaturer på −3 °C og en forventet nedbørsmengde på 107,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Evenes til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Bodø, Brønnøysund og Fauske i Nordland