Leiebiler i Evenes, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Evenes, Norge? Start søket her

Evenes, Norge
28. okt. — 4. nov.
Samme leveringssted
Evenes, Norge
to. 28.10.
12:00
to. 4.11.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Evenes, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

382 kr - 1 434 kr

Alle biltyper

382 kr - 1 339 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Evenes i Norge, koster 671 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Evenes i Norge, er i april. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med en pris på kun 382 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Evenes. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Evenes kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Evenes funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Mellomstor i Evenes i Norge, koster 527 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Mellomstor i Evenes i Norge, er i februar. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med en pris på kun 340 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Evenes. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Evenes kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Mellomstor i Evenes funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Evenes

Alle større selskaper som leier ut biler i Evenes, Norge
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,0
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Evenes, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Narvik Evenes flyplass

Leiebiler i Evenes

Så langt i oktober har 7 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Evenes.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Evenes for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Evenes har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Budget og Europcar. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Evenes. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Evenes, Norge i November?

For en helg i November starter det beste tilbudet i Evenes på rundt 374 kr og opp til rundt 693 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 336 kr til 392 kr.

Hvilket leiebilselskap i Evenes har de billigste prisene på leiebiler?

Generelt sett har Sixt de billigste prisene med en gjennomsnittspris på 1 123 kr/dag for en leiebil i Evenes. Den absolutt beste prisen som er funnet på de 2 utleiestedene deres i Evenes er 352 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Evenes, Norge?

Flertallet av bilutleieselskapene i Evenes som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Evenes som Avis, Budget og Europcar ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hvilket leiebilselskap i Evenes har flest utleiesteder?

Europcar er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Evenes, Norge. De har 1 utleiested, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 1 450 kr i Evenes, Norge.

Hva er fartsgrensen i Evenes, Norge?

Hvis du leier et kjøretøy i Evenes, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Evenes ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Evenes, er fartsgrensen 110 km/t.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Evenes i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Evenes.

Er været i Evenes representativt for resten av Nordland?

Klimaet i Nordland i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 4 °C og en forventet nedbørsmengde på 140,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Evenes til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Evenes

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Evenes

Utforsk flere leiebiler i Nordland

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som , og i Nordland