Leiebiler i Sveits

Leter du etter billige leiebiltilbud i Sveits? Søk her!

Zürich, Sveits
9. des. — 16. des.
Zürich, Sveits
lø. 9.12.
12:00
lø. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Sveits

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Sveits

Hvilket leiebilselskap er billigst i Sveits?

GREEN MOTION er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Sveits, med priser fra kun 540 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Sveits på 849 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap i Sveits har flest utleiesteder?

Med totalt 124 utleiesteder over hele Sveits, har keddy by Europcar flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Genève som er den mest populære destinasjonen. Genève har også 5 utleiesteder tilknyttet keddy by Europcar.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Sveits?

39 % av momondo sine brukere foretrekker å leie en Kompakt når de besøker Sveits, noe som gjør den til landets mest populære leiebil. Prisene på leiebiler i Sveits varierer avhengig av by og leiebilselskap, men du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 1 264 kr per dag for en Kompakt.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Sveits

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Sveits nedenfor
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

451 kr/dag

7 des.–14 des.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

465 kr/dag

7 des.–14 des.
Toyota Corolla
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

479 kr/dag

7 des.–14 des.
Suzuki Vitara
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

488 kr/dag

7 des.–14 des.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

504 kr/dag

7 des.–14 des.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

514 kr/dag

7 des.–14 des.
Volvo V40
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

522 kr/dag

6 jan.–11 jan.
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

529 kr/dag

7 des.–14 des.
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

533 kr/dag

6 jan.–11 jan.
Volkswagen Golf

Leiebilinformasjon for Sveits

Har Sveits noen unike trafikklover?

Sveits følger mange av de samme reglene som er velkjente for folk i Norge eller resten av kontinentale Europa. Når man skal leie en bil er det kjøring på høyre side slik som i store deler av Europa og i Norge og de fleste av grunnreglene er akkurat de samme. De fleste stedene som driver med bilutleie vil at sjåfører skal ha fylt 21 år, men det finnes også steder som krever at vedkommende har fylt 25 år eller opp til 30 år for enkelte modeller. I Sveits er det også et eget system som gjelder for kjøring på motorveien slik som i Østerrike, man kjøper et bevis på at man har betalt slik at man får fri ferdsel. Dette er annerledes enn Norge og viktig å tenkte for alle med leiebiler.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Sveits?

I Sveits er det en rekke krav som må bli møtt når man skal leie en bil. Noe av det viktigste er at man har riktig type førerkort som både er gyldig for perioden du vil leie for, men som også dekker den biltypen du vil leie. Hvis du skal leie en bil med manuelt gir må du ha mulighet til det i førerkortet blant annet. Noe annet som er viktig å tenke på er om man har riktig type førerkort basert på nasjonalitet. For reisende fra Norge og resten av Europa er det ikke krav om internasjonalt førerkort. Hvis man derimot kommer fra et land utenfor Europa er det behov for å ta med et internasjonalt førerkort som tydelig viser informasjonen enten på fransk, tysk eller engelsk.

Hvilke områder i Sveits har mest trafikk?

Sveits er et forholdsvis lite land med kompakte forhold og relativt få leiebiler slik at hvis man unngår de større byene som Zurich eller Geneve burde ikke trafikken være et stort hinder for å kunne kose seg med billige leiebiler på ferie. I områdene som ligger i nærheten av alpene er det gjerne en god del trafikk i vintermånedene ettersom det er mye turisme i området, men utenfor sesongen vil det gjerne være rolige forhold. Det kan også være ganske mye trafikk i grenseområdene mot land som Tyskland eller Italia hvor det både er mye godstrafikk og ferieturister som kjører igjennom. Østover i Sveits pleier generelt å være mer rolig enn vestlige og nordlige deler av landet ettersom det er mange dagpendlere som kjører over fra både Tyskland og Frankrike.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Sveits?

Sveits er kjent for sin vakre natur og det er flust av imponerende kjøreturer for alle som verdsetter vakker natur og imponerende fjellpartier. Ved å leie en bil får man virkelig sett hele landet på en effektiv måte og de fleste leiebiler i Sveits er perfekte for blandingen av kjøring på motorvei og smallere fjellveier. Områdene mot kjente fjellsportsteder slik som Zermatt eller St Moritz kan by på vakre dagsturer enten du vil leie en bil i vinter eller sommerhalvåret. Det finnes også vakre dagsturer fra Zurich hvor man kan utforske fjellområdene i nord mot den tyske grensen. Dette er et perfekt område å utforske for alle med leiebiler ettersom det bare er en kort tur unna storbyen og kan by på mektige fjell og flotte daler. For den som heller vil se det frodige og grønne Sveits kan en kjøretur sørover mot Lugano og Locarno-innsjøen være et godt valg. Her kan man til og med se noen palmer inne i mellom. Vestover i Sveits mot den franske grensen vil man også se vakre fjorder og imponerende vingårder som lager fenomenal sveitsisk vin.


Tilbud på Sveits bilutleie

Finn leiebil i Sveits som passer for deg

Liten cars

540 kr - 1 308 kr

Alle biltyper

599 kr - 3 780 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Sveits er 922 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Sveits er i mai. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 540 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sveits. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sveits liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Sveits er 951 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Sveits er i oktober. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 584 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sveits. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sveits mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Sveits er 2 148 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Sveits er i juni. Prisen er 77 % lavere enn resten av året med bare 514 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 35 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sveits. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sveits stor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Sveits er 927 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Sveits er i oktober. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 552 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sveits. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sveits SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Sveits er 927 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Sveits er i januar. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 939 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sveits. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

465 kr/dag

7 des.–14 des.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

479 kr/dag

7 des.–14 des.
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

488 kr/dag

7 des.–14 des.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Sveits

Alle større selskaper som leier ut biler i Sveits

keddy by Europcar

124 utleiesteder

Europcar

109 utleiesteder

Sunnycars

69 utleiesteder

Hertz

53 utleiesteder

Shouqi

34 utleiesteder

Edel & Stark

29 utleiesteder

Avis

28 utleiesteder

FLIZZR

26 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Sveits

Attraksjoner i nærheten:

Schloss Laufen24,7 km
Zermatt-Matterhorn Ski Resort170,7 km
Palexpo229,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Palexpo0,6 km
Zermatt-Matterhorn Ski Resort128,4 km
Schloss Laufen248,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Schloss Laufen81,8 km
Zermatt-Matterhorn Ski Resort174,7 km
Palexpo184,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Sveits

Nedenfor er de mest populære hotellene i Sveits

Leiebiler i Sveits

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sveits, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Sveits?

Uansett om du leier eller eier en bil i Sveits, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Sveits?

Sveits ble i 2019 rangert som nr. 9 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Sveits en veikvalitetsscore på 5,9. Husk at veiforholdene i Sveits kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

Hva er promillegrensen i Sveits?

0,50‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Sveits. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Husk at du også må være minst 16 år gammel for å kunne konsumere alkoholholdige drikkevarer, og det frarådes å operere et kjøretøy i alkoholpåvirket tilstand.

Hva er prisen på bensin i Sveits?

Bensinprisen i Sveits lå i forrige uke på i gjennomsnitt 22,22 kr per liter. Derimot er det Kuwait som for øyeblikket har de laveste bensinprisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 3,65 kr per liter. Du bør vurdere å besøke Hong Kong, men du skal være obs på at bensinen er dyere her, med en gjennomsnittspris på 33,27 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sveits fra biler sist?

Priser for biler fra Sveits ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Sveits fra biler?

Fra og med desember 2023, er det 663 tilbydere å velge mellom fra Sveits biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Sveits?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Sveits. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Sveits?

For å leie en bil i Sveits må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Sveits?

Du bør bestille en leiebil i Sveits med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Sveits?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Sveits, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Sveits med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Sveits eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Sveits på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Sveits.

Finner jeg utleiebiler i Sveits som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Sveits.

Kan jeg søke etter leiebiler i Sveits med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Sveits.


En enklere måte å administrere reisen til Sveits på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.