Leiebiler i Sveits

Leter du etter billige leiebiltilbud i Sveits? Søk her!

Zürich, Sveits
30. nov. — 7. des.
Samme leveringssted
Zürich, Sveits
on. 30.11.
12:00
on. 7.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Sveits

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Sveits nedenfor
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

30 nov.–7 des.
Volkswagen Golf
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

29 kr/dag

28 nov.–5 des.
Volkswagen Jetta
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Standard stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer

32 kr/dag

30 nov.–7 des.
Skoda Octavia Combi
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

30 nov.–7 des.
Toyota Corolla
Ford Focus Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

31 kr/dag

30 nov.–7 des.
Ford Focus Wagon
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Stasjonsvogn – mellomstor
Opptil 5 passasjerer

32 kr/dag

30 nov.–7 des.
Skoda Octavia Combi
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

35 kr/dag

28 nov.–5 des.
Nissan Qashqai
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

31 kr/dag

30 nov.–7 des.
Volkswagen Golf
Mercedes-Benz C-Class
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer

54 kr/dag

28 nov.–5 des.
Mercedes-Benz C-Class

Leiebilinformasjon for Sveits

Sveits følger mange av de samme reglene som er velkjente for folk i Norge eller resten av kontinentale Europa. Når man skal leie en bil er det kjøring på høyre side slik som i store deler av Europa og i Norge og de fleste av grunnreglene er akkurat de samme. De fleste stedene som driver med bilutleie vil at sjåfører skal ha fylt 21 år, men det finnes også steder som krever at vedkommende har fylt 25 år eller opp til 30 år for enkelte modeller. I Sveits er det også et eget system som gjelder for kjøring på motorveien slik som i Østerrike, man kjøper et bevis på at man har betalt slik at man får fri ferdsel. Dette er annerledes enn Norge og viktig å tenkte for alle med leiebiler.

I Sveits er det en rekke krav som må bli møtt når man skal leie en bil. Noe av det viktigste er at man har riktig type førerkort som både er gyldig for perioden du vil leie for, men som også dekker den biltypen du vil leie. Hvis du skal leie en bil med manuelt gir må du ha mulighet til det i førerkortet blant annet. Noe annet som er viktig å tenke på er om man har riktig type førerkort basert på nasjonalitet. For reisende fra Norge og resten av Europa er det ikke krav om internasjonalt førerkort. Hvis man derimot kommer fra et land utenfor Europa er det behov for å ta med et internasjonalt førerkort som tydelig viser informasjonen enten på fransk, tysk eller engelsk.

Sveits er et forholdsvis lite land med kompakte forhold og relativt få leiebiler slik at hvis man unngår de større byene som Zurich eller Geneve burde ikke trafikken være et stort hinder for å kunne kose seg med billige leiebiler på ferie. I områdene som ligger i nærheten av alpene er det gjerne en god del trafikk i vintermånedene ettersom det er mye turisme i området, men utenfor sesongen vil det gjerne være rolige forhold. Det kan også være ganske mye trafikk i grenseområdene mot land som Tyskland eller Italia hvor det både er mye godstrafikk og ferieturister som kjører igjennom. Østover i Sveits pleier generelt å være mer rolig enn vestlige og nordlige deler av landet ettersom det er mange dagpendlere som kjører over fra både Tyskland og Frankrike.

Sveits er kjent for sin vakre natur og det er flust av imponerende kjøreturer for alle som verdsetter vakker natur og imponerende fjellpartier. Ved å leie en bil får man virkelig sett hele landet på en effektiv måte og de fleste leiebiler i Sveits er perfekte for blandingen av kjøring på motorvei og smallere fjellveier. Områdene mot kjente fjellsportsteder slik som Zermatt eller St Moritz kan by på vakre dagsturer enten du vil leie en bil i vinter eller sommerhalvåret. Det finnes også vakre dagsturer fra Zurich hvor man kan utforske fjellområdene i nord mot den tyske grensen. Dette er et perfekt område å utforske for alle med leiebiler ettersom det bare er en kort tur unna storbyen og kan by på mektige fjell og flotte daler. For den som heller vil se det frodige og grønne Sveits kan en kjøretur sørover mot Lugano og Locarno-innsjøen være et godt valg. Her kan man til og med se noen palmer inne i mellom. Vestover i Sveits mot den franske grensen vil man også se vakre fjorder og imponerende vingårder som lager fenomenal sveitsisk vin.


Tilbud på Sveits bilutleie

Finn leiebil i Sveits som passer for deg

Liten Leiebiler

566 kr - 3 021 kr

Alle biltyper

721 kr - 3 173 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Sveits er 1 098 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Sveits er i oktober. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 566 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sveits Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Sveits er 1 106 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Sveits er i september. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 809 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sveits Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Sveits er 1 364 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Sveits er i oktober. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 492 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sveits Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Sveits er 847 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Sveits er i oktober. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 294 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sveits SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Sveits er 1 559 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Sveits er i september. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 1 188 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Sveits er 821 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Sveits er i august. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med bare 701 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sveits kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

27 kr/dag

30 nov.–7 des.
Hyundai i10
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

30 nov.–7 des.
Volkswagen Golf
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

30 nov.–7 des.
Suzuki Vitara/Escudo

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Sveits

Attraksjoner i nærheten:

Schloss Laufen24,7 km
Palexpo229,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Palexpo0,6 km
Schloss Laufen248,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Schloss Laufen81,8 km
Palexpo184,7 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Sveits

Nedenfor er de mest populære hotellene i Sveits

Leiebiler i Sveits

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sveits, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Alamo er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Sveits, med priser fra kun 741 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Sveits på 1 314 kr per dag.

Europcar er det mest populære leiebilselskapet i Sveits, og 48 % av momondo-brukerne valgte dette selskapet i forrige måned. Europcar har også 44 vurderinger, og en score på 8,8 av 10, noe som gjør dette leiebilseslkapet til et populært alternativt blant reisende.

Med totalt 111 utleiesteder over hele Sveits, har keddy by Europcar flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Zürich som er den mest populære destinasjonen. Zürich har også 9 utleiesteder tilknyttet keddy by Europcar.

Uansett om du leier eller eier en bil i Sveits, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Sveits ble i 2019 rangert som nr. 9 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Sveits en veikvalitetsscore på 5,9. Husk at veiforholdene i Sveits kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

0,50‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Sveits. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Husk at du også må være minst 16 år gammel for å kunne konsumere alkoholholdige drikkevarer, og det frarådes å operere et kjøretøy i alkoholpåvirket tilstand.

29 % av momondo sine brukere foretrekker å leie en Compact når de besøker Sveits, noe som gjør den til landets mest populære leiebil. Prisene på leiebiler i Sveits varierer avhengig av by og leiebilselskap, men du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 161 kr per dag for en Compact.

Bensinprisen i Sveits lå i forrige uke på i gjennomsnitt 20,87 kr per liter. Derimot er det Algerie som for øyeblikket har de laveste bensinprisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 3,36 kr per liter. Du bør vurdere å besøke Hong Kong, men du skal være obs på at bensinen er dyere her, med en gjennomsnittspris på 30,04 kr per liter.


Leiebiler på populære flyplasser i Sveits

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Sveits

Start planleggingen av reisen til Sveits


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Sveits med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Sveits, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Ja, enten det er leiebiler i Sveits eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Sveits.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Sveits.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Sveits.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.