Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Danmark

Leter du etter billige leiebiltilbud i Danmark? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
on. 24.7.
on. 31.7.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Danmark

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Danmark nedenfor
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

212 kr/dag

3 sep.–24 sep.
Ford Ka
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

215 kr/dag

3 sep.–24 sep.
Suzuki Vitara
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

216 kr/dag

3 sep.–24 sep.
Ford Ka
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

219 kr/dag

18 aug.–1 sep.
Volkswagen Golf
Toyota Corolla Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

219 kr/dag

10 aug.–24 aug.
Toyota Corolla Wagon
Chevrolet Spark
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

226 kr/dag

10 aug.–24 aug.
Chevrolet Spark
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

226 kr/dag

18 aug.–1 sep.
Fiat Panda
Citroen C3
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

226 kr/dag

16 aug.–1 sep.
Citroen C3
Volkswagen Polo
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

238 kr/dag

18 aug.–1 sep.
Volkswagen Polo

Leiebiler innsikt og trender i Danmark

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Danmark

Hvilket leiebilselskap er billigst i Danmark?

De billigste leiebilene i Danmark finner man som regel hos Avis. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 343 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Danmark på 761 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Danmark har flest utleiesteder?

Sunnycars har flere utleiesteder i Danmark enn noe annet leiebilselskap. Med 49 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Du bør vurdere å besøke København – den mest populære byen i Danmark. Her har Sunnycars 3 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Danmark?

Den mest populære bilen å leie i Danmark, er en Kompakt. 36 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Danmark. Hvis en Kompakt innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 511 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Tilbud på Danmark bilutleie

Finn leiebil i Danmark som passer for deg

Liten biler

275 kr - 1 006 kr

Alle biltyper

416 kr - 4 080 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Danmark er 529 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Danmark er i september. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 275 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Danmark liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Danmark er 834 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Danmark er i november. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 400 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Danmark mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Danmark er 1 370 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Danmark er i september. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 423 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Danmark stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Danmark er 541 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Danmark er i april. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 340 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 47 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Danmark SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Danmark er 1 500 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Danmark er i februar. Prisen er 72 % lavere enn resten av året med bare 427 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 33 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Danmark er 1 422 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Danmark er i februar. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 496 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 30 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Danmark luksus bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

212 kr/dag

3 sep.–24 sep.
Ford Ka
Chevrolet Spark
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

216 kr/dag

3 sep.–24 sep.
Chevrolet Spark
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

226 kr/dag

10 aug.–24 aug.
Ford Ka

Leiebilselskaper i Danmark

Alle større selskaper som leier ut biler i Danmark

Sunnycars

49 utleiesteder

keddy by Europcar

42 utleiesteder

Europcar

36 utleiesteder

Avis

35 utleiesteder

Budget

35 utleiesteder

Hertz

33 utleiesteder

FLIZZR

30 utleiesteder

Sixt

27 utleiesteder

Leiebiler i Danmark

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Danmark, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Danmark?

I Danmark kjører man alltid på høyre side av veien. Hvis du ikke følger denne regelen, kan du risikere å få trafikkbøter.

Hvor gode er veiene i Danmark?

Danmark har en veikvalitetsscore på 5,6 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Danmark havner som nr. 16 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Danmark variere for ulike områder.

Hva er promillegrensen i Danmark?

Promillegrensen i bil i Danmark er 0,50‰. Regioner og byer i Danmark kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Danmark har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

Hva er prisen på bensin i Danmark?

I forrige uke lå gjennomsnittsprisen på bensin i Danmark på 24,84 kr per liter. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Egypt, som har en gjennomsnittspris på 3,01 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 35,05 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Danmark fra biler sist?

Priser for Danmark fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Danmark fra biler?

Antall tilbydere fraDanmark biler er 340 fra og med juli 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Danmark?

Blant forskjellige land, inkludert Danmark, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Danmark?

For å leie en bil i Danmark må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Danmark?

Å bestille en leiebil i Danmark via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Danmark?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Danmark. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Danmark med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Danmark eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Danmark på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Danmark.

Finner jeg utleiebiler i Danmark som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Danmark.

Kan jeg søke etter leiebiler i Danmark med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Danmark med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Danmark på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
on. 24.7.
12:00
on. 31.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Danmark