Leiebiler i Danmark

Leter du etter billige leiebiltilbud i Danmark? Søk her!

København, Danmark
23. aug. — 30. aug.
Samme leveringssted
København, Danmark
ti. 23.8.
12:00
ti. 30.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Danmark

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Danmark nedenfor
Audi A5 Sportback
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer

86 kr/dag

7 okt.–10 okt.
Audi A5 Sportback
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

9 kr/dag

10 nov.–13 nov.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

13 kr/dag

10 nov.–13 nov.
Toyota Auris Touring Sports
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

69 kr/dag

10 nov.–13 nov.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

24 kr/dag

17 sep.–1 okt.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

11 kr/dag

10 nov.–13 nov.
Volvo V40
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Standard stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer

60 kr/dag

17 sep.–1 okt.
Skoda Octavia Combi
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

7 kr/dag

10 nov.–13 nov.
Toyota Corolla
Audi A4
eller som ligner på Premium stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2 dører

110 kr/dag

7 okt.–10 okt.
Audi A4

Leiebilinformasjon for Danmark

I Danmark som i Norge gjelder høyrekjøring, noe som gjør det forholdsvis enkelt å sette seg bak rattet i en leiebil. Andre likheter med norske trafikklover er at det er ulovlig å snakke i telefonen mens man kjører, så du er nødt til å bruke handsfree hvis du ønsker å snakke i mobilen. Det er påbudt å bruke kjørelys selv på dagtid, så husk å sjekke lysinnstillingene på bilen du leier. Fartsgrensene i Danmark er noenlunde de samme som de du finner i Norge, men husk å følg skilting og følg nøye med. Når det gjelder parkering, er det vanlig med parkeringsskive, først og fremst på gratisplasser med tidsbegrensning, og det får du kjøpt på de fleste servicetorg og bensinstasjoner i landet. Bilbelte er alltid påkrevd i både for- og baksetet for både barn og voksne, og barn under seks år skal alltid sitte på bilpute eller i barnestol, også i leiebiler i Danmark.

Ønsker du å leie bil i Danmark må du være minst 21 år gammel og ha hatt førerkort i minst ett år. Det finnes for øvrig andre alderskrav for visse bilkategorier, så det kan være en god idé å sjekke om det er spesielle krav for den typen bil du ønsker å leie. Noen bilutleiefirmaer har også en øvre aldersgrense på 80. Hvis du er under 25 år gammel, må du ofte betale et ekstragebyr direkte til utleieren ved henting. For å leie bil i Danmark må du legge fram gyldig legitimasjon og førerkort som er minst ett år fra utløpsdato og et kredittkort i sjåførens navn. Visse bilutleiere kan kreve annen dokumentasjon i tillegg, så husk å sjekke hvilke regler som gjelder spesifikt for det selskapet du velger å leie bil gjennom.

Som så mange andre steder så er de mest trafikkerte veiene i Danmark motorveier ved de store byene, da særlig København. Motorveiene ved Husum og syd for Aalborg samt nord for Kolding har stadig økende trafikk år for år, så her kan du forvente en mengde andre motorkjøretøy. Inne i København finner du forskjellige parkeringssoner, både gratisplasser og plasser du må betale for. Gratisplassene har ofte en tidsbegrensning, så det kan være en god idé å bruke en parkeringsskive. Hvis du ønsker å unngå trafikken inne i byen, kan du skaffe deg et City Pass som gir deg ubegrenset tilgang til busser, tog, metro og havnebusser. Disse sonene dekker sentrum og transport til og fra flyplassen, så et City Pass kan være et godt alternativ til å leie en bil hvis du ønsker å oppholde deg inne i selve byen.

Den kanskje mest kjente veien for skjønn natur i Danmark er Margueritruten. Den tar deg gjennom de mest turistkjente stedene i landet, og lar deg oppleve Danmark på nært hold. Den tar deg gjennom Sjelland, Møn og Lolland Falster, Fyn, Syd- og Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland og Nordjylland – så med andre ord gjennom storparten av Danmark. Du kan oppleve fine sandstrender og nasjonalparker, finne bålplasser og hoteller langs ruten i leiebil, og virkelig se Danmark i all sin prakt. I tillegg til skjønn natur kan du oppleve spisesteder og andre severdigheter på ruten, og ta innover deg landet i eget tempo, i et kjøretøy som passer til reisestilen din med billige leiebiler i Danmark som du kan bestille gjennom momondo.


Tilbud på Danmark bilutleie

Finn leiebil i Danmark som passer for deg

Liten Leiebiler

149 kr - 729 kr

Alle biltyper

149 kr - 2 061 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Danmark er 442 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Danmark er i januar. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 149 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Danmark Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Danmark er 722 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Danmark er i november. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 227 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Danmark Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Danmark er 1 317 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Danmark er i oktober. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 340 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 37 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Danmark Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Danmark er 604 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Danmark er i oktober. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 345 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Danmark SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Danmark er 904 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Danmark er i desember. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 746 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 8 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Danmark er 1 144 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Danmark er i oktober. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 340 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Danmark kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Danmark Luksus utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

13 kr/dag

10 nov.–13 nov.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

7 kr/dag

10 nov.–13 nov.
Toyota Corolla

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Danmark

Attraksjoner i nærheten:

Tivoli-hagene8,5 km
Gråbrødretorv8,5 km
Pumpehuset8,7 km
Kultorvet8,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Legoland Billund1,6 km
Farup Sommerland172,7 km
Lonstrup Cliffs196,4 km
Pumpehuset213,8 km
Tivoli-hagene213,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Farup Sommerland23,3 km
Lonstrup Cliffs42,3 km
Legoland Billund157,3 km
Kultorvet229,4 km
Pumpehuset229,5 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Danmark

Nedenfor er de mest populære hotellene i Danmark

Leiebiler i Danmark

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Danmark, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Danmark finner man som regel hos Hertz. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 340 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Danmark på 700 kr/dag.

Hvis du planlegger å leie en bil i Danmark, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos Europcar – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 26 % av brukerne våre Europcar når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 6,9 av 10, basert på 11 vurderinger.

Sunnycars har flere utleiesteder i Danmark enn noe annet leiebilselskap. Med 76 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Du bør vurdere å besøke København – den mest populære byen i Danmark. Her har Sunnycars 5 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

I Danmark kjører man alltid på høyre side av veien. Hvis du ikke følger denne regelen, kan du risikere å få trafikkbøter.

Danmark har en veikvalitetsscore på 5,6 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Danmark havner som nr. 16 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Danmark variere for ulike områder.

Promillegrensen i bil i Danmark er 0,50‰. Regioner og byer i Danmark kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Danmark har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

Den mest populære bilen å leie i Danmark, er en Compact. 17 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Danmark. Hvis en Compact innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 225 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

I forrige uke lå gjennomsnittsprisen på bensin i Danmark på 20,47 kr per liter. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Algerie, som har en gjennomsnittspris på 3,09 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 28,78 kr per liter.


Leiebiler på populære flyplasser i Danmark

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Danmark

Start planleggingen av reisen til Danmark


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Danmark via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Danmark. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, enten det er leiebiler i Danmark eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Danmark.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Danmark.

Ja, leiebiltilbud i Danmark med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.