Leiebiler i Portugal

Leter du etter billige leiebiltilbud i Portugal? Søk her!

Lisboa, Portugal
18. aug. — 25. aug.
Samme leveringssted
Lisboa, Portugal
to. 18.8.
12:00
to. 25.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Portugal

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Portugal nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

36 kr/dag

7 okt.–17 okt.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

40 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

29 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

45 kr/dag

10 sep.–30 sep.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

27 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

19 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Toyota Corolla
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

25 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Citroen C3

Leiebilinformasjon for Portugal

Portugal har en rekke lover og regler som gjelder for sjåfører av alle slag så vel som for leiebiler. Det er klare regler knyttet til fartsgrenser og det kan være lurt å kjenne til disse ved ankomst i Portugal. På portugisiske motorveier er fartsgrensen begrenset og på mindre regionale veier er fartsgrensen gjelder det samme. Portugal er det i likhet med størsteparten av Europa kjøring på høyre side. Det er også vikeplikt for trafikk fra høyre, med mindre det dreier seg om en rundkjøring. I rundkjøringer må all trafikk som kommer utenfra vike for bilister som allerede er i rundkjøringen.

I Portugal anbefales det å medbringe pass og gyldig førerkort for å kunne leie bil. For reisende som ankommer fra områder utenfor EU så er det krav om et internasjonalt førerkort så det er verdt å merke seg. Videre så har Portugal i likhet med de fleste andre land egne regler knyttet til leiebiler og utleie av bil for sjåfører under 25 år. Her kan det ofte være en fordel å ta direkte kontakt med bilutleie selskaper for en direkte sammenligning av leiebil og priser. Portugal har alle de store internasjonale selskapene representert, men det finnes også en rekke lokale selskaper som lar deg leie en bil driver med bilutleie slik at litt research er å anbefale for å finne frem til billige leiebiler i Portugal.

Portugal har en relativt liten befolkning tatt størrelsen i betraktning og det er få områder som er utpreget trafikkerte med unntak av de større byene slik som Lisboa og Porto. For reisende som akkurat har ankommet Portugal kan det kanskje være en fordel å unngå de trange gatene i Portos gamleby eller å navigere seg rundt i Lisboas historiske områder. Ute på landet og borte fra større byer og tettsteder vil trafikken ofte være begrenset særlig i ukedagene og utenfor turistsesongen siden det er færre leiebiler.. Portugal er et yndet feriested for turister og det kan være lokalt mye trafikk langs kysten ved populære områder som Algarve og Faro i høysesongen. Videre vil områdene nordøst i landet mot Spania som oftest ha svært lite trafikk da det er færre byer og tettsteder som er sentrert i dette området. Fra hele nordkysten i Braga til Lisboa kan trafikken være tett, og det lønner seg å være forberedt på muligheten for stillestående køer særlig knyttet til ferieavvikling.

Portugal med sin landsstrakte Atlanterhavskyst har noen helt spesielle landskap som det absolutt kan være verdt å få med seg. Et fint startsted kan være helt i nord ved grensen mot Spania hvor man følger kysten sørøver mot byer som Braga, Coimbra og Porto for en god dose historie og spennende vinlandskap. Veien sørøver mot Leiria og det kjente surfestedet Nazare er virkelig å anbefale. Her kan man strekke på beina og se utover noen av de høyeste bølgene i Europa som kommer krasjende inn med jevne mellomrom. Sørover tar veien deg videre til hovedstaden Lisboa og verdenskjente Cascais som i dag er et populært feriested med sine flotte strender, arkitektur og parker. Et godt tips er å fortsette ferden sørover mot spissen av Portugal hvor man ender opp i verdenskjente områder som Lagos og Faro med alle sine kulinariske overraskelser. Fra Faro er det muligheter til å kjøre østover mot den spanske grensen ved Huelva eller å ta en u-sving og reise nordvest over.


Tilbud på Portugal bilutleie

Finn leiebil i Portugal som passer for deg

Liten Leiebiler

78 kr - 1 048 kr

Alle biltyper

83 kr - 1 509 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Portugal er 394 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Portugal er i november. Prisen er 81 % lavere enn resten av året med bare 78 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Portugal Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Portugal er 585 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Portugal er i februar. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 219 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Portugal Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Portugal er 896 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Portugal er i desember. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med bare 766 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Portugal er 544 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Portugal er i november. Prisen er 85 % lavere enn resten av året med bare 87 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Portugal SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Portugal er 633 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Portugal er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 748 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Portugal er 396 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Portugal er i oktober. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 206 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

19 kr/dag

13 nov.–15 nov.
Toyota Corolla

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Portugal

Attraksjoner i nærheten:

Praça dos Restauradores6,7 km
Praia da Rocha191,8 km
Old Town Of Albufeira202,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Praça dos Restauradores284,1 km
Praia da Rocha459,2 km
Old Town Of Albufeira463,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Old Town Of Albufeira26,6 km
Praia da Rocha51,6 km
Praça dos Restauradores215,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Portugal

Nedenfor er de mest populære hotellene i Portugal

Leiebiler i Portugal

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Portugal, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det DriveGO som er det billigste leiebilselskapet i Portugal, med tilbud fra kun 289 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med DriveGO finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 642 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

For øyeblikket er det Sunnycars som har flest utleiesteder i Portugal. Med totalt 195 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Du bør vurdere å besøke Lisboa – den mest populære byen i Portugal. Her har Sunnycars 10 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

I Portugal kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Portugal fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Portugal har en veikvalitetsscore på 6,2 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Portugal havner som nr. 5 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Portugal variere for ulike områder.

Promillegrensen i bil i Portugal er 0,50‰. Regioner og byer i Portugal kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Portugal, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

De som reiser til Portugal foretrekker som regel å leie en Economy. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 27 % av brukerne våre leid en Economy for reisen sin til Portugal, med en gjennomsnittspris på 200 kr per dag.

Gjennomsnittsprisen på bensin i Portugal lå i forrige uke på 18,66 kr per liter. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Portugal, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,08 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 28,66 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Leiebiler i populære regioner i Portugal

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Portugal som du ikke må gå glipp av

Start planleggingen av reisen til Portugal


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Portugal. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Portugal. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Portugal og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Portugal.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Portugal.

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Portugal.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.