Leiebiler i Portugal

Leter du etter billige leiebiltilbud i Portugal? Søk her!

Lisboa, Portugal
1. Dec — 8. Dec
Lisboa, Portugal
Fri 1.12.
12:00
Fri 8.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Portugal

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Portugal

Hvilket leiebilselskap er billigst i Portugal?

For øyeblikket er det DRIVEONHOLIDAYS som er det billigste leiebilselskapet i Portugal, med tilbud fra kun 61 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med DRIVEONHOLIDAYS finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 327 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Portugal?

Hertz er for øyeblikket det mest populære leiebilselskapet i Portugal, og 31 % av brukerne valgte tjenestene deres den siste måneden. Hertz er også et populært alternativ med 102 vurderinger, og en gjennomsnittlig tilfredshetsscore fra kunder på 7,8 av 10. Ha i bakhodet at det er mulig at Hertz ikke har utleiekontorer på destinasjonen din i Portugal, og du bør derfor ha et annet selskap som reserve.

Hvilket leiebilselskap i Portugal har flest utleiesteder?

For øyeblikket er det Free2Move som har flest utleiesteder i Portugal. Med totalt 177 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Du bør vurdere å besøke Lisboa – den mest populære byen i Portugal. Her har Free2Move 10 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Portugal?

De som reiser til Portugal foretrekker som regel å leie en Økonomi. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 36 % av brukerne våre leid en Økonomi for reisen sin til Portugal, med en gjennomsnittspris på 387 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Portugal

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Portugal nedenfor
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

55 kr/dag

19 Dec–26 Dec
Volkswagen Golf
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

55 kr/dag

13 Dec–17 Dec
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

56 kr/dag

19 Dec–26 Dec
Opel Corsa
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

57 kr/dag

13 Dec–17 Dec
Hyundai i10
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

59 kr/dag

19 Dec–26 Dec
Vauxhall Mokka
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

60 kr/dag

13 Dec–17 Dec
Opel Corsa
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

62 kr/dag

19 Dec–26 Dec
Toyota Auris Touring Sports
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

64 kr/dag

19 Dec–26 Dec
Hyundai i10
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

73 kr/dag

6 Jan–27 Jan
Toyota Corolla

Leiebilinformasjon for Portugal

Har Portugal noen unike trafikklover?

Portugal har en rekke lover og regler som gjelder for sjåfører av alle slag så vel som for leiebiler. Det er klare regler knyttet til fartsgrenser og det kan være lurt å kjenne til disse ved ankomst i Portugal. På portugisiske motorveier er fartsgrensen begrenset og på mindre regionale veier er fartsgrensen gjelder det samme. Portugal er det i likhet med størsteparten av Europa kjøring på høyre side. Det er også vikeplikt for trafikk fra høyre, med mindre det dreier seg om en rundkjøring. I rundkjøringer må all trafikk som kommer utenfra vike for bilister som allerede er i rundkjøringen.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Portugal?

I Portugal anbefales det å medbringe pass og gyldig førerkort for å kunne leie bil. For reisende som ankommer fra områder utenfor EU så er det krav om et internasjonalt førerkort så det er verdt å merke seg. Videre så har Portugal i likhet med de fleste andre land egne regler knyttet til leiebiler og utleie av bil for sjåfører under 25 år. Her kan det ofte være en fordel å ta direkte kontakt med bilutleie selskaper for en direkte sammenligning av leiebil og priser. Portugal har alle de store internasjonale selskapene representert, men det finnes også en rekke lokale selskaper som lar deg leie en bil driver med bilutleie slik at litt research er å anbefale for å finne frem til billige leiebiler i Portugal.

Hvilke områder i Portugal har mest trafikk?

Portugal har en relativt liten befolkning tatt størrelsen i betraktning og det er få områder som er utpreget trafikkerte med unntak av de større byene slik som Lisboa og Porto. For reisende som akkurat har ankommet Portugal kan det kanskje være en fordel å unngå de trange gatene i Portos gamleby eller å navigere seg rundt i Lisboas historiske områder. Ute på landet og borte fra større byer og tettsteder vil trafikken ofte være begrenset særlig i ukedagene og utenfor turistsesongen siden det er færre leiebiler.. Portugal er et yndet feriested for turister og det kan være lokalt mye trafikk langs kysten ved populære områder som Algarve og Faro i høysesongen. Videre vil områdene nordøst i landet mot Spania som oftest ha svært lite trafikk da det er færre byer og tettsteder som er sentrert i dette området. Fra hele nordkysten i Braga til Lisboa kan trafikken være tett, og det lønner seg å være forberedt på muligheten for stillestående køer særlig knyttet til ferieavvikling.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Portugal?

Portugal med sin landsstrakte Atlanterhavskyst har noen helt spesielle landskap som det absolutt kan være verdt å få med seg. Et fint startsted kan være helt i nord ved grensen mot Spania hvor man følger kysten sørøver mot byer som Braga, Coimbra og Porto for en god dose historie og spennende vinlandskap. Veien sørøver mot Leiria og det kjente surfestedet Nazare er virkelig å anbefale. Her kan man strekke på beina og se utover noen av de høyeste bølgene i Europa som kommer krasjende inn med jevne mellomrom. Sørover tar veien deg videre til hovedstaden Lisboa og verdenskjente Cascais som i dag er et populært feriested med sine flotte strender, arkitektur og parker. Et godt tips er å fortsette ferden sørover mot spissen av Portugal hvor man ender opp i verdenskjente områder som Lagos og Faro med alle sine kulinariske overraskelser. Fra Faro er det muligheter til å kjøre østover mot den spanske grensen ved Huelva eller å ta en u-sving og reise nordvest over.


Tilbud på Portugal bilutleie

Finn leiebil i Portugal som passer for deg

Liten cars

222 kr - 927 kr

Alle biltyper

350 kr - 1 553 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Portugal er 435 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Portugal er i november. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 222 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Portugal liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Portugal er 567 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Portugal er i februar. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 382 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Portugal mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Portugal er 1 195 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Portugal er i desember. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med bare 790 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 39 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Portugal stor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Portugal er 449 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Portugal er i november. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 120 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Portugal SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Portugal er 1 037 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Portugal er i desember. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 655 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Portugal varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Portugal er 1 204 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Portugal er i februar. Prisen er 72 % lavere enn resten av året med bare 349 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 39 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Portugal er 512 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Portugal er i februar. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 137 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Portugal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Portugal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Portugal kabriolet utleie funnet på momondo den siste uken.

Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

55 kr/dag

19 Dec–26 Dec
Volkswagen Golf
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

55 kr/dag

13 Dec–17 Dec
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

60 kr/dag

13 Dec–17 Dec
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Portugal

Alle større selskaper som leier ut biler i Portugal

Free2Move

177 utleiesteder

Sunnycars

154 utleiesteder

keddy by Europcar

135 utleiesteder

Europcar

94 utleiesteder

Guerin

89 utleiesteder

Hertz

69 utleiesteder

Firefly

59 utleiesteder

Avis

53 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Portugal

Attraksjoner i nærheten:

EXPO 983,4 km
Praça dos Restauradores6,7 km
Praia da Rocha191,8 km
Old Town Of Albufeira202,9 km
Madeira Casino977,5 km

Attraksjoner i nærheten:

EXPO 98277,4 km
Praça dos Restauradores284,1 km
Praia da Rocha459,2 km
Old Town Of Albufeira463,7 km
Madeira Casino1202,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Old Town Of Albufeira26,6 km
Praia da Rocha51,6 km
Praça dos Restauradores215,4 km
EXPO 98219,0 km
Madeira Casino949,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Portugal

Nedenfor er de mest populære hotellene i Portugal

Leiebiler i Portugal

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Portugal, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Portugal?

I Portugal kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Portugal fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Hvor gode er veiene i Portugal?

Portugal har en veikvalitetsscore på 6,2 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Portugal havner som nr. 5 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Portugal variere for ulike områder.

Hva er promillegrensen i Portugal?

Promillegrensen i bil i Portugal er 0,50‰. Regioner og byer i Portugal kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Portugal, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Portugal?

Gjennomsnittsprisen på bensin i Portugal lå i forrige uke på 20,32 kr per liter. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Portugal, kan det være greit å huske på at Kuwait har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,66 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 33,33 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Portugal fra biler sist?

Priser for Portugal fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Portugal fra biler?

Fra og med november 2023, er det 1 893 tilbydere å velge mellom fra Portugal biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Portugal?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Portugal. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Portugal?

Når du leier en bil i Portugal, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Portugal?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Portugal. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Portugal?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Portugal. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Portugal med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Portugal og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Portugal på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Portugal.

Finner jeg utleiebiler i Portugal som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Portugal.

Kan jeg søke etter leiebiler i Portugal med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Portugal.


En enklere måte å administrere reisen til Portugal på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.