Leiebiler i Ukraina

Leter du etter billige leiebiltilbud i Ukraina? Søk her!

Kyiv, Ukraina
5. des. — 12. des.
Samme leveringssted
Kyiv, Ukraina
ma. 5.12.
12:00
ma. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Ukraina

Nedenfor er de mest populære hotellene i Ukraina

Leiebiler i Ukraina

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Ukraina, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Budget er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Ukraina, med priser fra kun 256 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Ukraina på 256 kr per dag.

Budget er det mest populære leiebilselskapet i Ukraina, og 100 % av momondo-brukerne valgte dette selskapet i forrige måned. Budget har også 14 vurderinger, og en score på 6,7 av 10, noe som gjør dette leiebilseslkapet til et populært alternativt blant reisende.

Sixt har flere utleiesteder i Ukraina enn noe annet leiebilselskap. Med 28 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Odesa som er den mest populære destinasjonen. Odesa har også 2 utleiesteder tilknyttet Sixt.

I Ukraina kjører man alltid på høyre side av veien. Hvis du ikke følger denne regelen, kan du risikere å få trafikkbøter.

Av totalt 137 land, ble Ukraina rangert som nr. 132 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Ukraina en score på 2,4 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,20‰ i Ukraina - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,20‰ er ulovlig i Ukraina og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Husk at du også må være minst 18 år gammel for å kunne konsumere alkoholholdige drikkevarer, og det frarådes å operere et kjøretøy i alkoholpåvirket tilstand.

Den mest populære bilen å leie i Ukraina, er en Compact. 26 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Ukraina. Hvis en Compact innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 323 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 13,22 kr per liter i Ukraina. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Derimot er det Algerie som for øyeblikket har de laveste bensinprisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 3,26 kr per liter. Du bør vurdere å besøke Hong Kong, men du skal være obs på at bensinen er dyere her, med en gjennomsnittspris på 29,10 kr per liter.


Leiebiler i populære byer i Ukraina

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Ukraina

Start planleggingen av reisen til Ukraina


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Ukraina. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Ukraina, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Ukraina.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Ukraina på momondo.

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Ukraina på momondo.

Ja, leiebiltilbud i Ukraina med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.