Leiebiler i Pula, Kroatia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Pula, Kroatia? Start søket her

Pula, Kroatia
24. sep. — 1. okt.
Samme leveringssted
Pula, Kroatia
fr. 24.9.
12:00
fr. 1.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Pula

Alle større selskaper som leier ut biler i Pula, Kroatia
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Informasjon om reisen din til Pula

Det er enkelt å få tak i en leiebil i Pula, og du finner de fleste store selskapene for bilutleie både i byen og på flyplassen. Med et bredt utvalg av ulike biltyper å velge mellom, kan du fritt velge en liten og kompakt bil dersom du reiser på budsjett, en større SUV hvis du trenger mer plass, eller kanskje en kabriolet hvis du vil nyte å kjenne vinden i håret mens du utforsker Pula og nærområdene. Dra nytte av fordeler som gratis kansellering inntil 48 t i forveien, gode drivstoffvilkår og fri kjørelengde, i tillegg til forsikringer som tyveriforsikring og kollisjonsskadeforsikring.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Pula?

For å leie bil i Pula må du være mellom 18 og 70 år, og det tilkommer ofte ekstra gebyrer for unge sjåfører under 25 år.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Kroatia kjører man på høyre side av veien, og forbikjøring skjer derfor i venstre felt. Alle som sitter i bilen må ha på seg bilbelte, og barn under 12 år har ikke lov til å sitte i forsetet. Promillegrensen for sjåfører under 25 år er 0, og 0,5 promille for sjåfører over 25 år. Du må bruke vinterdekk fra november til mars, og du må vike for offentlig transport og skolebusser. Farsgrensene her er 50 km/t i tettbebygde strøk, 80 km/t på åpne veier og 130 km/t på motorveier.

Parkering

Det kan være utfordrende å finne ledige parkeringsplasser i Pula, spesielt i høysesongen om sommeren. Derfor kan det være en god idé å undersøke parkeringsmulighetene på forhånd, slik at du slipper å bruke unødvendig tid på å lete etter parkering. Ofte bør du nøye deg med å parkere litt i utkanten av sentrumskjernen, og deretter nyte en koselig rusletur inn til sentrum.

Utfluktsmål i og rundt Pula

Pula er et spennende reisemål som er full av vakker arkitektur i det historiske sentrum. Her bør du blant annet se Pula Arena, som er verdens sjette største gjenlevende romerske amfiteater, og ble bygget samtidig som Colosseum i Roma. Dra videre til Augustus-tempelet som huser en utstilling av vakre bronseskulpturer, og besøk deretter St Maria-kirken for å beundre den storslåtte gulvmosaikken i kapellet. Med en leiebil her har du i tillegg en unik mulighet til å besøke de nærliggende byene og områdene helt på egen hånd, uten å være avhengig av noen andre.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er svært viktig å ha de nødvendige forsikringene på plass når du skal leie bil i Pula. Ofte er noen forsikringer inkludert i leieavtalen til selskapet for billeie, som blant annet ansvarsforsikring, kaskoforsikring og tyveriforsikring. Kombinasjonen av disse gjør at du er godt dekket for skader påført tredjeparter, enten det er mennesker, dyr, eiendeler, bygninger eller kjøretøy, i tillegg til at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skader eller hærverk på bilen, eller ved tyveri av eller innbrudd i bilen. Andre forsikringer du kan skaffe deg utenom er utvidet kasko, som sørger for at du også får dekket skader på glass og hjul på eget kjøretøy, og egenandelsforsikring som sørger for at egenandelen din blir betydelig redusert. I tillegg kan du skaffe deg frontruteforsikring og rednings- og assistanseforsikring, dersom du ønsker å være på den sikre siden.

Kan man bruke det norske førerkortet i Pula, eller må man ha et internasjonalt?

Som hovedregel trenger du ikke internasjonalt førerkort, som er en oversettelse av ditt norske førerkort, for å kjøre i Kroatia. Imidlertid anbefales det for å være på den sikre siden og unngå eventuelle misforståelser.

Hvor i Pula kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere bilen flere steder i Pula sentrum, hos kjente bilutleieselskaper. Dersom du ankommer byen med fly, kan du også hente og levere leiebil din på Pula lufthavn. (Informasjon kontrollert: 30/05/2019).


Avstand fra Pula, Kroatia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Zadar flyplass

Leiebiler i Pula

128 personer har sett etter leiebil i Pula i september.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Pula for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Forbedret rengjøring er et av de nye tiltakene du kan dra nytte av når du leier bil i Pula. Bruk søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Pula har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Pula når du bruker CarWiz på ett av deres totalt 2 utleiesteder i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 120 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 377 kr/dag for en leiebil.

Hvilken type leiebile er best å leie i Pula i oktober?

De aller fleste leier en økonomibil når de reiser til Pula i oktober. Bilens begrensede drivstofforbruk og evne til å håndtere våte kjøreforhold gjør økonomibilen til et godt valg når nedbørdsmengden i gjennomsnitt ligger på 110 mm og temperaturene ligger på ca. 9 °C. Å leie en Økonomi i Pula vil koste deg i gjennomsnitt 278 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Pula, Kroatia?

Hvis du leier et kjøretøy i Pula, må du være oppmerksom på at den gjeldende fartsgrensen i byen eller innenfor bygrensen er 50 km/t med mindre skiltingen viser noe annet. Fartgrensen i utkanten av Pula ligger vanligvis på 90 km/t. Hvis du kjører på en motorvei i Pula, er fartsgrensen 130 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Pula?

De fleste momondo-brukere leier Hyundai Accent i Pula, men Hyundai i10 er det populært andrevalg ifølge dataene våre. Hvis du er interessert i å leie Hyundai Accent, kan du forvente deg priser på i gjennomsnitt 201 kr per dag. Noen brukere har funnet tilbud på leie av Hyundai Accent i Pula for så lite som 61 kr per dag. Leiebiler av typen Hyundai i10 i Pula koster i gjennomsnitt 201 kr per dag, og noen av de billigste tilbudene ligger på 54 kr per dag.

Hvordan er været i Pula, Kroatia i september?

I september har Pula vanligvis en nedbørsmengde på 80 mm og en gjennomsnittstemperatur på 18 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Pula ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Ettersom Pula vanligvis opplever høye temperaturer i september med liten sjanse for regn, anbefaler momondo å leie en karbiolet som er perfekt for å nyte det gode været.

Er været i Pula representativt for resten av Istarska?

Klimaet i Istarska i september innebærer vanligvis temperaturer på 19 °C og en forventet nedbørsmengde på 72,5 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Pula til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i Kroatia

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Split, Dubrovnik og Zagreb i Kroatia

Leiebiler på flyplasser i Pula

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Pula

Start planleggingen av reisen til Pula