Leiebiler i Slovenia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Slovenia? Søk her!

Ljubljana, Slovenia
5. des. — 12. des.
Samme leveringssted
Ljubljana, Slovenia
ma. 5.12.
12:00
ma. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Slovenia bilutleie

Finn leiebil i Slovenia som passer for deg

Liten Leiebiler

153 kr - 701 kr

Alle biltyper

153 kr - 760 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Slovenia er 246 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Slovenia er i desember. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 153 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Slovenia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Slovenia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Slovenia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Slovenia

Leiebiler i Slovenia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Slovenia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det Alamo som er det billigste leiebilselskapet i Slovenia, med tilbud fra kun 331 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med Alamo finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 331 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Alamo er for øyeblikket det mest populære leiebilselskapet i Slovenia, og 100 % av brukerne valgte tjenestene deres den siste måneden. Alamo er også et populært alternativ med 1 vurdering, og en gjennomsnittlig tilfredshetsscore fra kunder på 1,9 av 10. Ha i bakhodet at det er mulig at Alamo ikke har utleiekontorer på destinasjonen din i Slovenia, og du bør derfor ha et annet selskap som reserve.

For øyeblikket er det Free2Move som har flest utleiesteder i Slovenia. Med totalt 29 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Ljubljana som er den mest populære destinasjonen. Ljubljana har også 5 utleiesteder tilknyttet Free2Move.

Hvis du leier bil i Slovenia, må du være oppmerksom på at du til enhver tid må kjøre på høyre side.

Ifølge data fra 2019 er Slovenia nr. 44 i verden hva gjelder veikvalitet. Landet har en veikvalitetsscore på 4,7 av 7, der 7 er høyest mulige score. Husk at også faktorer som værforhold og veiarbeid kan påvirke veiforholdene under oppholdet ditt.

Promillegrensen i bil i Slovenia er 0,50‰. Regioner og byer i Slovenia kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Husk at du også må være minst 18 år gammel for å kunne konsumere alkoholholdige drikkevarer, og det frarådes å operere et kjøretøy i alkoholpåvirket tilstand.

De som reiser til Slovenia foretrekker som regel å leie en Mini. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 34 % av brukerne våre leid en Mini for reisen sin til Slovenia, med en gjennomsnittspris på 250 kr per dag.

Bensinprisen i Slovenia lå i forrige uke på i gjennomsnitt 15,09 kr per liter. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Slovenia, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,26 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 29,10 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Leiebiler i populære byer i Slovenia

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Slovenia

Start planleggingen av reisen til Slovenia


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Slovenia fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Slovenia, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Slovenia.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Slovenia.

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Slovenia på momondo.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Slovenia.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.