Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Frankrike

Leter du etter billige leiebiltilbud i Frankrike? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
fre 19.7.
fre 26.7.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Frankrike

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Frankrike nedenfor
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

232 kr/dag

1 okt–8 okt
Ford Ka
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

270 kr/dag

26 sep–9 okt
Toyota Aygo
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

273 kr/dag

13 sep–23 sep
Hyundai i10
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

279 kr/dag

13 sep–23 sep
Toyota Yaris
Citroen C3
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

279 kr/dag

26 sep–9 okt
Citroen C3
Citroen C3
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

281 kr/dag

26 sep–9 okt
Citroen C3
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

298 kr/dag

1 okt–8 okt
Toyota Yaris
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

301 kr/dag

5 aug–16 aug
Hyundai i10
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

308 kr/dag

1 okt–8 okt
Volkswagen Golf

Leiebiler innsikt og trender i Frankrike

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Frankrike

Hvilket leiebilselskap er billigst i Frankrike?

De billigste leiebilene i Frankrike finner man som regel hos Enterprise Rent-A-Car. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Enterprise Rent-A-Car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 275 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Frankrike på 607 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Frankrike har flest utleiesteder?

Free2Move har flere utleiesteder i Frankrike enn noe annet leiebilselskap. Med 877 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Frankrike du skal reise til, bør du vurdere Nice, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Free2Move 5 utleiesteder rundt omkring i området.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Frankrike?

En Kompakt er den mest populære leiebilen for de som reiser til Frankrike. Ifølge dataene våre foretrekker 32 % av brukerne våre en Kompakt fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Kompakt i Frankrike, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 715 kr per dag.

Tilbud på Frankrike bilutleie

Finn leiebil i Frankrike som passer for deg

Liten biler

305 kr - 794 kr

Alle biltyper

313 kr - 964 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Frankrike er 528 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Frankrike er i januar. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 305 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Frankrike er 785 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Frankrike er i januar. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 427 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 5 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Frankrike er 1 140 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Frankrike er i desember. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 551 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 35 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Frankrike er 506 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Frankrike er i mai. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 514 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Frankrike er 1 261 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Frankrike er i oktober. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 375 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 41 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Frankrike er 1 095 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Frankrike er i september. Prisen er 1 % lavere enn resten av året med bare 1 092 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 32 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Frankrike er 1 034 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Frankrike er i februar. Prisen er 31 % lavere enn resten av året med bare 723 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

232 kr/dag

1 okt–8 okt
Ford Ka
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

270 kr/dag

26 sep–9 okt
Toyota Aygo
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

273 kr/dag

13 sep–23 sep
Hyundai i10

Leiebilselskaper i Frankrike

Alle større selskaper som leier ut biler i Frankrike

Free2Move

877 utleiesteder

keddy by Europcar

688 utleiesteder

Sunnycars

601 utleiesteder

Europcar

513 utleiesteder

Hertz

474 utleiesteder

Rent@Car

444 utleiesteder

ADA

360 utleiesteder

Avis

353 utleiesteder

Leiebiler i Frankrike

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Frankrike, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Frankrike?

I Frankrike kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Frankrike fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Hvor gode er veiene i Frankrike?

Kvaliteten på veinettet i Frankrike har en score på 6,1 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 7 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

Hva er promillegrensen i Frankrike?

Maks tillatte alkoholkonsentrasjon du kan ha i blodet ved kjøring (BAC) i Frankrike er 0,50‰. Men enkelte regioner og byer i Frankrike kan ha andre BAC-grenser, så det er viktig at du leser deg opp på dette før du reiser. Frankrike har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

Hva er prisen på bensin i Frankrike?

Bensinprisen i Frankrike lå i forrige uke på i gjennomsnitt 20,80 kr per liter. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Frankrike, bør du vurdere Egypt. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,01 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 34,74 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Frankrike fra biler sist?

Priser for Frankrike fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Frankrike fra biler?

Antall tilbydere fraFrankrike biler er 7 405 fra og med juli 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Frankrike?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Frankrike. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Frankrike?

For å leie en bil i Frankrike må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Frankrike?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Frankrike er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Frankrike?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Frankrike ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Frankrike med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Frankrike med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Frankrike på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Frankrike medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Frankrike som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Frankrike.

Kan jeg søke etter leiebiler i Frankrike med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Frankrike.


En enklere måte å administrere reisen til Frankrike på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
fre 19.7.
12:00
fre 26.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Frankrike