Leiebiler i Frankrike

Leter du etter billige leiebiltilbud i Frankrike? Søk her!

Paris, Frankrike
16. aug. — 23. aug.
Samme leveringssted
Paris, Frankrike
ti. 16.8.
12:00
ti. 23.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Frankrike

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Frankrike nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

60 kr/dag

6 sep.–20 sep.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

50 kr/dag

5 okt.–12 okt.
Volvo V40
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

41 kr/dag

6 sep.–20 sep.
Toyota Yaris
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

41 kr/dag

2 sep.–16 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

52 kr/dag

5 okt.–12 okt.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

73 kr/dag

5 okt.–12 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

35 kr/dag

1 sep.–15 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

55 kr/dag

19 aug.–14 sep.
Volvo V40
Ford S-MAX
eller som ligner på Minibuss
Opptil 5 passasjerer

80 kr/dag

6 sep.–20 sep.
Ford S-MAX

Leiebilinformasjon for Frankrike

Frankrike som de fleste andre land har flere ulike fartsgrenser avhengig av veikvalitet og området. På motorveiene er det maksgrenser, og ved reduserte forhold kan denne maksgrensen settes ned. Hvis du kjører på en vanlig to-veis regionvei eller landevei er fartsgrensen som oftest enda lavere og i urbane strøk er fartsgrensen gjerne begrenset til svært begrenset med lokale forbehold på leiebiler. Frankrike som de aller fleste land i Vest-Europa kjører på høyre side og det er vikeplikt for bilister som kommer fra høyre. Det kan også være smart å huske på at u-svinger ikke er tillatt i Frankrike. Noe annet som kan være lurt å merke seg er hvordan en del franske byer har iverksatt et system for å luke ut forurensede biler i perioder ved høy luftforurensing. Her gjelder det å fremvise et spesielt klistremerke i frontruten for å vise at din bil møter nye utslippskrav slik at du slipper å måtte la bilen stå.

I likhet med en rekke andre land så er det noen dokumenter som du må ha med for å kunne leie en bil i Frankrike. Det viktigste er å medbringe et gyldig førerkort som møter de kravene satt av franske myndigheter. Internasjonale og EU/EØS-sertifikater er godkjent for leiebiler i Frankrike. Det er også krav om gyldig ID slik som pass. Videre er det også viktig å medbringe et bankkort som viser adresse og annen relevant informasjon på en klar måte. For borgere som ikke er fra et europeisk land er det viktig å ta med et internasjonalt godkjent førerkort som møter de formelle krav ved bilutleie i Frankrike.

Som hovedregel er det mest trafikk rundt de store byene slik som Paris, Lyon og Marseille hvor det gjerne er flere ringveier som omslutter bykjernen. Paris er kjent for å være en by med mye biltrafikk særlig om sommeren knyttet til turistsesongen og billige leiebiler så her anbefales det gjerne å ikke kjøre midt i byen i helgene eller fellesferien hvis man kan unngå det. Videre har Frankrike et velutviklet trafikknettverk med gode forbindelser nord til sør på komfortable motorveier. Veikvaliteten her er generelt veldig høy. Jevnt over er det mer trafikk nord i landet og særlig mot tett befolkede områder som den belgiske grensen eller lengre sørøst mot grensen til Tyskland og Sveits hvor det også er mye internasjonal trafikk mellom landene.

Det er en rekke forskjellige naturskjønne områder og veier i Frankrike. Langs grensen mot Sveits sørøst i landet befinner man seg i vakre alpine omgivelser med høye fjell og kjente destinasjoner slik som Chamonix. Her finnes det også mange små fjellandsbyer hvor man kan finne koselige hoteller og overnattingssteder før man tar fatt videre på reisen. Her kan man enkelt kjøre sørover mot Middelhavskysten før man beveger seg vestover mot kjente feriebyer som Nice, Cannes, St Tropez, St Raphael og videre mot den spennende havnebyen Marseille. Fra Marseille kan man enten kjøre vestover mot den vakre Biskay-bukten eller man kan reise nord-vestover mot det legendariske vinlandskapet i Bordeaux som er verdenskjent for alle vinelskere. Herifra kan man enkelt fortsette nordover langs kysten i Bretagne og Normandie hvor det finnes et vell av koselige franske landsbyer og småbyer. Fra Normandie har man en rekke spennende muligheter enten man vil utforske området nærmere eller kjøre østover mot det frodige grenselandskapet som omkranser Strasbourg og grensen mot Tyskland.


Tilbud på Frankrike bilutleie

Finn leiebil i Frankrike som passer for deg

Liten Leiebiler

186 kr - 1 102 kr

Alle biltyper

186 kr - 2 085 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Frankrike er 555 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Frankrike er i november. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 186 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Frankrike er 739 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Frankrike er i desember. Prisen er 65 % lavere enn resten av året med bare 259 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Frankrike er 1 066 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Frankrike er i mars. Prisen er 32 % lavere enn resten av året med bare 730 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 18 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Frankrike er 491 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Frankrike er i november. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 190 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Frankrike er 737 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Frankrike er i mars. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 730 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Frankrike er 708 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Frankrike er i oktober. Prisen er 5 % lavere enn resten av året med bare 675 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

31 kr/dag

1 sep.–15 sep.
Toyota Corolla

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Frankrike

Attraksjoner i nærheten:

Disneyland Paris22,6 km
Walt Disney Studios Park23,0 km
Pont Royal23,3 km
Luxembourghagen24,2 km
Tour Montparnasse25,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Palais de l’Isle82,5 km
Méribel120,4 km
Avoriaz140,0 km
Palais des Festivals285,7 km
Juan-les-Pins Beach287,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Tour Montparnasse13,3 km
Luxembourghagen13,4 km
Pont Royal15,2 km
Eiffeltårnet15,6 km
Disneyland Paris34,6 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Frankrike

Nedenfor er de mest populære hotellene i Frankrike

Leiebiler i Frankrike

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Frankrike, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Frankrike finner man som regel hos Firefly. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Firefly, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 200 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Frankrike på 973 kr/dag.

Sunnycars har flere utleiesteder i Frankrike enn noe annet leiebilselskap. Med 895 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Frankrike du skal reise til, bør du vurdere Nice, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Sunnycars 6 utleiesteder rundt omkring i området.

I Frankrike kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Frankrike fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Kvaliteten på veinettet i Frankrike har en score på 6,1 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 7 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

Maks tillatte alkoholkonsentrasjon du kan ha i blodet ved kjøring (BAC) i Frankrike er 0,50‰. Men enkelte regioner og byer i Frankrike kan ha andre BAC-grenser, så det er viktig at du leser deg opp på dette før du reiser. Frankrike har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

En Economy er den mest populære leiebilen for de som reiser til Frankrike. Ifølge dataene våre foretrekker 23 % av brukerne våre en Economy fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Economy i Frankrike, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 205 kr per dag.

Bensinprisen i Frankrike lå i forrige uke på i gjennomsnitt 18,44 kr per liter. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Frankrike, bør du vurdere Algerie. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,03 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 29,08 kr per liter.


Leiebiler på populære flyplasser i Frankrike

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Frankrike

Start planleggingen av reisen til Frankrike


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Frankrike er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Frankrike ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Frankrike med gratis avbestilling.

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Frankrike medfair fuel policy.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Frankrike.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Frankrike.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.