Leiebiler i Frankrike

Leter du etter billige leiebiltilbud i Frankrike? Søk her!

Paris, Frankrike
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Paris, Frankrike
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Frankrike

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Frankrike

Hvilket leiebilselskap er billigst i Frankrike?

De billigste leiebilene i Frankrike finner man som regel hos Firefly. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Firefly, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 221 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Frankrike på 627 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Frankrike?

Det mest populære leiebilselskapet i Frankrike er INTERRENT . Dette leiebilselskapet har 2 vurderinger, med en gjennomsnittsscore fra kunder på 5,2 av 10. 55 % av momondo-brukere har nylig valgt INTERRENT når de skulle leie bil for oppeholdet sitt i Frankrike.

Hvilket leiebilselskap i Frankrike har flest utleiesteder?

Free2Move har flere utleiesteder i Frankrike enn noe annet leiebilselskap. Med 710 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Frankrike du skal reise til, bør du vurdere Nice, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Free2Move 3 utleiesteder rundt omkring i området.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Frankrike?

En Økonomi er den mest populære leiebilen for de som reiser til Frankrike. Ifølge dataene våre foretrekker 33 % av brukerne våre en Økonomi fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Økonomi i Frankrike, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 990 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Frankrike

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Frankrike nedenfor
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

224 kr/dag

26 sep.–18 okt.
Volkswagen up!
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

249 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Ford Ka
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

255 kr/dag

26 sep.–18 okt.
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

296 kr/dag

8 okt.–14 okt.
Suzuki Vitara
Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

296 kr/dag

6 okt.–15 okt.
Volkswagen up!
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

309 kr/dag

26 sep.–18 okt.
Suzuki Vitara
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

316 kr/dag

26 sep.–18 okt.
Suzuki Vitara
Volkswagen Polo
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

328 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Volkswagen Polo
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

330 kr/dag

26 sep.–18 okt.
Volvo V40

Leiebilinformasjon for Frankrike

Har Frankrike noen unike trafikklover?

Frankrike som de fleste andre land har flere ulike fartsgrenser avhengig av veikvalitet og området. På motorveiene er det maksgrenser, og ved reduserte forhold kan denne maksgrensen settes ned. Hvis du kjører på en vanlig to-veis regionvei eller landevei er fartsgrensen som oftest enda lavere og i urbane strøk er fartsgrensen gjerne begrenset til svært begrenset med lokale forbehold på leiebiler. Frankrike som de aller fleste land i Vest-Europa kjører på høyre side og det er vikeplikt for bilister som kommer fra høyre. Det kan også være smart å huske på at u-svinger ikke er tillatt i Frankrike. Noe annet som kan være lurt å merke seg er hvordan en del franske byer har iverksatt et system for å luke ut forurensede biler i perioder ved høy luftforurensing. Her gjelder det å fremvise et spesielt klistremerke i frontruten for å vise at din bil møter nye utslippskrav slik at du slipper å måtte la bilen stå.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Frankrike?

I likhet med en rekke andre land så er det noen dokumenter som du må ha med for å kunne leie en bil i Frankrike. Det viktigste er å medbringe et gyldig førerkort som møter de kravene satt av franske myndigheter. Internasjonale og EU/EØS-sertifikater er godkjent for leiebiler i Frankrike. Det er også krav om gyldig ID slik som pass. Videre er det også viktig å medbringe et bankkort som viser adresse og annen relevant informasjon på en klar måte. For borgere som ikke er fra et europeisk land er det viktig å ta med et internasjonalt godkjent førerkort som møter de formelle krav ved bilutleie i Frankrike.

Hvilke områder i Frankrike har mest trafikk?

Som hovedregel er det mest trafikk rundt de store byene slik som Paris, Lyon og Marseille hvor det gjerne er flere ringveier som omslutter bykjernen. Paris er kjent for å være en by med mye biltrafikk særlig om sommeren knyttet til turistsesongen og billige leiebiler så her anbefales det gjerne å ikke kjøre midt i byen i helgene eller fellesferien hvis man kan unngå det. Videre har Frankrike et velutviklet trafikknettverk med gode forbindelser nord til sør på komfortable motorveier. Veikvaliteten her er generelt veldig høy. Jevnt over er det mer trafikk nord i landet og særlig mot tett befolkede områder som den belgiske grensen eller lengre sørøst mot grensen til Tyskland og Sveits hvor det også er mye internasjonal trafikk mellom landene.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Frankrike?

Det er en rekke forskjellige naturskjønne områder og veier i Frankrike. Langs grensen mot Sveits sørøst i landet befinner man seg i vakre alpine omgivelser med høye fjell og kjente destinasjoner slik som Chamonix. Her finnes det også mange små fjellandsbyer hvor man kan finne koselige hoteller og overnattingssteder før man tar fatt videre på reisen. Her kan man enkelt kjøre sørover mot Middelhavskysten før man beveger seg vestover mot kjente feriebyer som Nice, Cannes, St Tropez, St Raphael og videre mot den spennende havnebyen Marseille. Fra Marseille kan man enten kjøre vestover mot den vakre Biskay-bukten eller man kan reise nord-vestover mot det legendariske vinlandskapet i Bordeaux som er verdenskjent for alle vinelskere. Herifra kan man enkelt fortsette nordover langs kysten i Bretagne og Normandie hvor det finnes et vell av koselige franske landsbyer og småbyer. Fra Normandie har man en rekke spennende muligheter enten man vil utforske området nærmere eller kjøre østover mot det frodige grenselandskapet som omkranser Strasbourg og grensen mot Tyskland.


Tilbud på Frankrike bilutleie

Finn leiebil i Frankrike som passer for deg

Liten Leiebiler

451 kr - 995 kr

Alle biltyper

583 kr - 2 084 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Frankrike er 706 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Frankrike er i oktober. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 451 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 40 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Frankrike er 891 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Frankrike er i desember. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 364 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Frankrike er 1 429 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Frankrike er i mars. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 805 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 18 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Frankrike er 697 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Frankrike er i november. Prisen er 71 % lavere enn resten av året med bare 209 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 41 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Frankrike er 1 067 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Frankrike er i mars. Prisen er 25 % lavere enn resten av året med bare 805 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Frankrike Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Frankrike er 1 288 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Frankrike er i september. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 1 000 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Frankrike er 1 213 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Frankrike er i april. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 893 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Frankrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Frankrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Volkswagen up!
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

224 kr/dag

26 sep.–18 okt.
Volkswagen up!
Ford Ka
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

249 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Ford Ka
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

255 kr/dag

26 sep.–18 okt.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Frankrike

Alle større selskaper som leier ut biler i Frankrike

Free2Move

710 utleiesteder

keddy by Europcar

620 utleiesteder

Sunnycars

570 utleiesteder

Europcar

507 utleiesteder

Hertz

456 utleiesteder

Rent@Car

443 utleiesteder

ADA

349 utleiesteder

Avis

339 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Frankrike

Attraksjoner i nærheten:

Disneyland Paris22,6 km
Walt Disney Studios Park23,0 km
Pont Royal23,3 km
Champs-Elysées23,6 km
Luxembourghagen24,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Palais de l’Isle82,5 km
Méribel120,4 km
Val Thorens Ski Resort125,4 km
Avoriaz140,0 km
Palais des Festivals285,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Tour Montparnasse13,3 km
Luxembourghagen13,4 km
Pont Royal15,2 km
Eiffeltårnet15,6 km
Champs-Elysées16,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Frankrike

Nedenfor er de mest populære hotellene i Frankrike

Leiebiler i Frankrike

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Frankrike, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Frankrike?

I Frankrike kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Frankrike fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Hvor gode er veiene i Frankrike?

Kvaliteten på veinettet i Frankrike har en score på 6,1 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 7 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

Hva er promillegrensen i Frankrike?

Maks tillatte alkoholkonsentrasjon du kan ha i blodet ved kjøring (BAC) i Frankrike er 0,50‰. Men enkelte regioner og byer i Frankrike kan ha andre BAC-grenser, så det er viktig at du leser deg opp på dette før du reiser. Frankrike har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

Hva er prisen på bensin i Frankrike?

Bensinprisen i Frankrike lå i forrige uke på i gjennomsnitt 22,37 kr per liter. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Frankrike, bør du vurdere Kuwait. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,66 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 33,24 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Frankrike fra biler sist?

Priser for Frankrike fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Frankrike fra biler?

Antall tilbydere fraFrankrike biler er 6 821 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Frankrike?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Frankrike. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Frankrike?

For å leie en bil i Frankrike må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære regioner i Frankrike

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Frankrike som du ikke må gå glipp av

Leiebiler i populære byer i Frankrike

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Frankrike

Leiebiler på populære flyplasser i Frankrike

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Frankrike

Start planleggingen av reisen til Frankrike


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Frankrike?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Frankrike er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Frankrike?

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Frankrike ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Viser momondo leiebiler i Frankrike med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Frankrike med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Frankrike på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Frankrike medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Frankrike som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Frankrike.

Kan jeg søke etter leiebiler i Frankrike med ubegrenset kjørelengde på momondo?

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Frankrike.


En enklere måte å administrere reisen til Frankrike på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.