Leiebiler i Østerrike

Leter du etter billige leiebiltilbud i Østerrike? Søk her!

Wien, Østerrike
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Wien, Østerrike
fr. 29.9.
12:00
fr. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Østerrike

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Østerrike

Hvilket leiebilselskap er billigst i Østerrike?

Det billigste leiebilselskapet i Østerrike er Budget. Reisende har funnet leiebiler hos Budget til kun 1 652 kr/dag ved noen av utleiestedene deres, noe som er billigere sammenlignet med gjennomsnittsprisen i landet som ligger på 1 747 kr/dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken type bil du trenger samt hvor du leier den.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Østerrike?

Det mest populære leiebilselskapet i Østerrike er Budget. Dette leiebilselskapet har 47 vurderinger, med en gjennomsnittsscore fra kunder på 7,4 av 10. 41 % av momondo-brukere har nylig valgt Budget når de skulle leie bil for oppeholdet sitt i Østerrike.

Hvilket leiebilselskap i Østerrike har flest utleiesteder?

Europcar har flere utleiesteder i Østerrike enn noe annet leiebilselskap. Med 32 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Wien er den mest populære byen å besøke i Østerrike, og du kan enkelt leie bil hos Europcar som har 4 utleiesteder rundt omkring i byen.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Østerrike?

En Økonomi er den mest populære leiebilen for de som reiser til Østerrike. Ifølge dataene våre foretrekker 41 % av brukerne våre en Økonomi fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Økonomi i Østerrike, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 936 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Østerrike

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Østerrike nedenfor
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

272 kr/dag

21 okt.–23 okt.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

348 kr/dag

21 okt.–23 okt.
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

360 kr/dag

21 okt.–23 okt.
Toyota Corolla
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

362 kr/dag

21 okt.–23 okt.
Suzuki Vitara
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

406 kr/dag

21 okt.–23 okt.
Toyota Auris Touring Sports
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

409 kr/dag

21 okt.–23 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Camry
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer

516 kr/dag

21 okt.–23 okt.
Toyota Camry
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

543 kr/dag

13 des.–19 des.
Suzuki Vitara
Ford Focus Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

553 kr/dag

21 okt.–23 okt.
Ford Focus Wagon

Leiebilinformasjon for Østerrike

Har Østerrike noen unike trafikklover?

Østerrike har egne regler for bruk av motorveier ettersom de fleste krever bompenger når du skal leie en bil. For å kjøre på motorveier i Østerrike må man gå til innkjøp av klistremerker som festes på frontruten for å vise at man har betalt veiavgiften. Prisen i Østerrike for leiebiler avhenger av flere faktorer slik som vekt på leiebilen og lengden på oppholdet. Det kan være lurt å forhøre seg nærmere med ditt leiebilfirma for å finne ut hvilke regler som gjelder til enhver tid. Videre kan også enkelte strekninger ha spesielle bomavgifter som må betales før en får lov til å kjøre videre. Dette er gjerne knyttet til de store tunnelene som finnes vestover i Østerrike mot den italienske eller sveitsiske grensen. Når det gjelder fartsgrenser, er maksimal fart på motorveier langt høyere enn i urbane strøk og mindre tettsteder.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Østerrike?

I likhet med de fleste andre land finnes det noen spesifikke krav og regler for hvem som kan leie bil i Østerrike. For det første så er minstealder for å kunne leie bil i Østerrike 19 år, og det er krav om at sjåføren har hatt sertifikatet i minst ett år. Videre er det også egne priser og retningslinjer som gjelder for sjåfører som ikke har fylt 25 år. Her er det anbefalt å ta kontakt med ditt leiebilfirma for en sammenligning av leiebil og priser. Det kan også være fint å merke seg at det er krav om internasjonalt godkjent førerkort for sjåfører fra land utenfor EU/EØS. Pass og andre identifikasjonspapirer kan også være lurt å medbringe ettersom en del selskaper involvert med bilutleie kan kreve dette.

Hvilke områder i Østerrike har mest trafikk?

Østerrike er et relativt kompakt land sentralt i Europa med en rekke mindre byer og så hovedstaden Wien som har godt over en million innbyggere. Det kan ofte være mye trafikk i Wien og nærliggende områder så det anbefales for personer som leier bil å begrense kjøringen inne i selve byen når det er fellesferie og turistsesong. Generelt sett er det rundt de større byene slik som Salzburg, Graz og Linz hvor en kan forvente å møte på større mengder trafikk. Her kan det oppstå køer særlig ved ferier og offentlige helligdager. Jevnt over holder veiene i Østerrike svært høy kvalitet med motorveier av ypperste klasse. Grenseovergangene til Sveits og Italia kan være hektiske ved ferieavvikling, så her anbefales det gjerne å kjøre pent og smøre seg med tålmodighet særlig om sommeren når veiene også lokker til seg en større andel internasjonale besøkende.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Østerrike?

Østerrike har et stort utvalg av spennende og vakre landskap og veier gjennom hele landet. Enten du ankommer Østerrike fra Italia, Tyskland eller Sveits så finnes det et imponerende antall broer og tunneler som kan by på verdensledende design løsninger. Østerrike er først og fremst et alpeland og landskapet bærer preg av grønne daler og høye alpine fjelltopper særlig på veiene utenfor Innsbruck slik som ved det velkjente Brennerpasset og vestover på A12/14 mot Arlberg og Bregenz. Her finner man noen av landets høyeste fjelltopper og et imponerende utvalg skidestinasjoner som er perfekte stoppesteder for den som vil strekke på beina. Videre kan også veiene fra Salzburg i sentrale Østerrike og østover mot Linz eller nordover mot den tyske grensen by på en rekke vakre og imponerende landskap. Her finner man koselige småbyer og historiske slott tett i tett i nærheten av veien.


Tilbud på Østerrike bilutleie

Finn leiebil i Østerrike som passer for deg

Liten Leiebiler

318 kr - 1 036 kr

Alle biltyper

622 kr - 1 654 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Østerrike er 706 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Østerrike er i oktober. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 318 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Østerrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Østerrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Østerrike Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Østerrike er 922 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Østerrike er i november. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 413 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Østerrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Østerrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Østerrike Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Østerrike er 1 422 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Østerrike er i mars. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 714 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 27 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Østerrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Østerrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Østerrike er 869 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Østerrike er i november. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 284 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 17 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Østerrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Østerrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Østerrike SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Østerrike er 1 016 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Østerrike er i mars. Prisen er 11 % lavere enn resten av året med bare 908 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 3 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Østerrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Østerrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Østerrike er 1 002 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Østerrike er i mars. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 607 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Østerrike. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Østerrike kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

272 kr/dag

21 okt.–23 okt.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

348 kr/dag

21 okt.–23 okt.
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

360 kr/dag

21 okt.–23 okt.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Østerrike

Alle større selskaper som leier ut biler i Østerrike

Europcar

32 utleiesteder

Hertz

32 utleiesteder

Sunnycars

32 utleiesteder

keddy by Europcar

31 utleiesteder

Sixt

22 utleiesteder

MEGADRIVE

21 utleiesteder

BUCHBINDER

20 utleiesteder

FLIZZR

20 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Østerrike

Attraksjoner i nærheten:

Wiener Messe16,0 km
Prater16,7 km
Konserthus Wien16,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Ischgl221,2 km
Konserthus Wien254,9 km
Prater256,6 km
Wiener Messe257,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Ischgl83,5 km
Konserthus Wien390,4 km
Prater392,3 km
Wiener Messe393,0 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Østerrike

Nedenfor er de mest populære hotellene i Østerrike

Leiebiler i Østerrike

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Østerrike, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Østerrike?

Loven i Østerrike krever at du kjører på Østerrike side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Hvor gode er veiene i Østerrike?

Kvaliteten på veinettet i Østerrike har en score på 6,1 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 6 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

Hva er promillegrensen i Østerrike?

Promillegrensen i bil i Østerrike er 0,50‰. Regioner og byer i Østerrike kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Hvis du er yngre enn 16 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Østerrike, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

Hva er prisen på bensin i Østerrike?

Bensinprisen i Østerrike lå i forrige uke på i gjennomsnitt 19,76 kr per liter. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Østerrike, bør du vurdere Kuwait. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,67 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 33,35 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Østerrike fra biler sist?

Priser for Østerrike fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Østerrike fra biler?

Antall tilbydere fraØsterrike biler er 399 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Østerrike?

Blant forskjellige land, inkludert Østerrike, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Østerrike?

For å leie en bil i Østerrike må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære byer i Østerrike

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Østerrike

Leiebiler på populære flyplasser i Østerrike

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Østerrike

Start planleggingen av reisen til Østerrike


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Østerrike?

Du bør bestille en leiebil i Østerrike med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Østerrike?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Østerrike, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Østerrike med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Østerrike og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Østerrike på momondo?

momondo lar deg søke spesifikt etter leiebiler i Østerrike medfair fuel policy.

Finner jeg utleiebiler i Østerrike som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Østerrike.

Kan jeg søke etter leiebiler i Østerrike med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Østerrike med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Østerrike på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.