Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Sverige

Leter du etter billige leiebiltilbud i Sverige? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
ma. 22.7.
ma. 29.7.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Sverige

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Sverige nedenfor
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

412 kr/dag

22 jul.–29 jul.
Vauxhall Mokka
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

473 kr/dag

22 jul.–29 jul.
Suzuki Vitara
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

503 kr/dag

22 jul.–29 jul.
Toyota Corolla
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

514 kr/dag

22 jul.–29 jul.
Nissan Qashqai
Skoda Octavia
eller som ligner på Standard stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer

538 kr/dag

22 jul.–29 jul.
Skoda Octavia
Peugeot 3008
eller som ligner på Standard SUV
Opptil 5 passasjerer

552 kr/dag

22 jul.–26 jul.
Peugeot 3008
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

561 kr/dag

22 jul.–29 jul.
Volkswagen Golf
Ford Focus Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

577 kr/dag

22 jul.–26 jul.
Ford Focus Wagon
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

589 kr/dag

22 jul.–29 jul.
Nissan Qashqai

Leiebiler innsikt og trender i Sverige

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Sverige

Hvilket leiebilselskap er billigst i Sverige?

De billigste leiebilene i Sverige finner man som regel hos Hertz. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 405 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Sverige på 756 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Sverige?

For øyeblikket er det Sverige som er det mest populære leiebilselskapet i Sixt. 84 brukere har gitt Sixt en gjennomsnittsscore på 8,1 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 31 % av brukerne å leie bil hos Sixt for oppholdet sitt i Sverige.

Hvilket leiebilselskap i Sverige har flest utleiesteder?

Med totalt 256 utleiesteder over hele Sverige, har Hertz flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Du bør vurdere å besøke Stockholm – den mest populære byen i Sverige. Her har Hertz 17 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Sverige?

Når det kommer til leie av bil i Sverige, foretrekker reisende å leie en Kompakt. Faktisk har 43 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 674 kr per dag.

Tilbud på Sverige bilutleie

Finn leiebil i Sverige som passer for deg

Liten biler

414 kr - 939 kr

Alle biltyper

431 kr - 1 113 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Sverige er 562 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Sverige er i september. Prisen er 27 % lavere enn resten av året med bare 414 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sverige liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Sverige er 603 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Sverige er i november. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 275 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sverige mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Sverige er 547 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Sverige er i mai. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 371 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sverige stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Sverige er 646 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Sverige er i september. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 365 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sverige SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

473 kr/dag

22 jul.–29 jul.
Volkswagen Golf
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

503 kr/dag

22 jul.–29 jul.
Suzuki Vitara
Ford Focus Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

561 kr/dag

22 jul.–29 jul.
Ford Focus Wagon

Leiebilselskaper i Sverige

Alle større selskaper som leier ut biler i Sverige

Hertz

256 utleiesteder

keddy by Europcar

243 utleiesteder

Europcar

208 utleiesteder

Sunnycars

199 utleiesteder

MABI

157 utleiesteder

Avis

138 utleiesteder

Sixt

134 utleiesteder

Budget

82 utleiesteder

Leiebiler i Sverige

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sverige, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Sverige?

I Sverige kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Sverige fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Hvor gode er veiene i Sverige?

Sverige har en veikvalitetsscore på 5,4 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Sverige havner som nr. 23 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Sverige variere for ulike områder.

Hva er promillegrensen i Sverige?

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,20‰ i Sverige - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,20‰ er ulovlig i Sverige og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Sverige, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Sverige?

Bensinprisen i Sverige lå i forrige uke på i gjennomsnitt 18,75 kr per liter. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Egypt, som har en gjennomsnittspris på 3,02 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 34,91 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sverige fra biler sist?

Priser for biler fra Sverige ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Sverige fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 1 642 tilbydere å velge mellom fra Sverige biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Sverige?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Sverige. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Sverige?

For å leie en bil i Sverige må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Sverige?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Sverige fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Sverige?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Sverige ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Sverige med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Sverige.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Sverige på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Sverige på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Sverige som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Sverige.

Kan jeg søke etter leiebiler i Sverige med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Sverige med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Sverige på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
ma. 22.7.
12:00
ma. 29.7.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Sverige