Leiebiler i Sverige

Leter du etter billige leiebiltilbud i Sverige? Søk her!

Stockholm, Sverige
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Stockholm, Sverige
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Sverige

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Sverige

Hvilket leiebilselskap er billigst i Sverige?

De billigste leiebilene i Sverige finner man som regel hos Avis. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 225 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Sverige på 613 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Sverige?

For øyeblikket er det Sverige som er det mest populære leiebilselskapet i Hertz. 37 brukere har gitt Hertz en gjennomsnittsscore på 7,8 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 62 % av brukerne å leie bil hos Hertz for oppholdet sitt i Sverige.

Hvilket leiebilselskap i Sverige har flest utleiesteder?

Med totalt 246 utleiesteder over hele Sverige, har Hertz flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Du bør vurdere å besøke Stockholm – den mest populære byen i Sverige. Her har Hertz 17 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Sverige?

Når det kommer til leie av bil i Sverige, foretrekker reisende å leie en Kompakt. Faktisk har 48 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 1 077 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Sverige

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Sverige nedenfor
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

234 kr/dag

29 sep.–5 okt.
Suzuki Vitara
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

281 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Fiat Panda
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

340 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

354 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Toyota Yaris
Mercedes-Benz A-Class
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

365 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Mercedes-Benz A-Class
Ford Focus Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

368 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Ford Focus Wagon
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Stasjonsvogn – mellomstor
Opptil 5 passasjerer

374 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Skoda Octavia Combi
Volkswagen T-ROC
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

405 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Volkswagen T-ROC
Toyota C-HR
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

460 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Toyota C-HR

Leiebilinformasjon for Sverige

Har Sverige noen unike trafikklover?

Det er viktig å lære seg reglene før du tenker deg å booke leiebiler i Sverige. Du må ha gyldig førerkort og minst 18 år for å kjøre leiebiler. I Sverige kjører du på høyre side, men du kan passere tregere biler til venstre så lenge du gjør det på en varsom måte. Veiskiltene følger standard internasjonale symboler, men kan også bestå av tekst på svensk. Avstandene vil være i kilometer. Det er enkelt å leie bil i Sverige, så lenge du er minst 20 år. Utleieselskapene kommer til å be om å se pass og førerkort når du skal hente leiebiler. Hastighetsskiltene i Sverige er runde og gule med røde omriss. Fartsgrensene for byområder er som regel lavere enn på landeveier, som igjen er lavere enn på motorveier.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Sverige?

Ditt nåværende førerkort, pass, forsikringsbevis på bil og registrering må du ha med deg når du kjører. Når det kommer til sikkerhetsbelter, så er dette nødvendig til enhver tid, samt frontlykter. Lysene skal være på uansett om det er sol eller ei. Vinterdekk er påbudt fra desember til mars og selv ved bilutleie. Det er lite med bomavgifter i Sverige, utenom Gøtebort og Stockholm. Mye av trafikkreglene som gjelder i Sverige er de samme som i Norge. Et unntak gjelder parkering, hvorav du kun skal parkere på høyre side av veien med kjøreretningen, for at alle biler skal stå samme vei. Når du leier en bil så anbefales det å ha med seg en parkeringsskive å legge i frontruten på bilen, når du har parkert.

Hvilke områder i Sverige har mest trafikk?

På grunn av den såkalte "harryhandelen" kan det være mye trafikk for reisende fra Varmland. Flere kan komme kjørende fra E18 ved Ørje i retning Sverige, noe som resulterer i traffikkork blant kjørende som skal samme vei i Sverige. Stockholm har lenge slitt med mye trafikk i tillegg, dermed er det mye veiarbeid på gang som skal kunne forkorte reisetiden ved E4 i Stockholm.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Sverige?

Det er mye flott natur å oppleve på bilferie i Sverige med billige leiebiler. En kjøretur langs den svenske vestkysten bør oppleves. Her følger du E6 sørover mot Gøteborg, for litt ferie ved sjøen med gode campingplasser og flotte strandhotell langs hele kysten. På Bohuslan kan du blant annet øyhoppe på fantastiske øyperler og litt surfing i Halland. For et eventyr med hele familien vil en bilferie i Småland ikke slå feil. Her er det noe for både store og små å nyte. Her er selveste filmbyen med Emil i Lønneberget og Pippi å få gjenoppleve. Småland byr også på en flott opplevelse i den "ville vesten", hvor du får kle deg ut og oppleve flotte idylliske cowboy-omgivelser. Videre på Granna har du mulighet for litt polkagrisbaking og nyte flere søtsaker som du kan ta med deg videre på bilturen. For en kortreist naturferie, kan du kjøre gjennom Varmland. Her kan du gå på ski og dra på flåteferd i selvbyggende tømmerflåter. For den mer kulturinteresserte kan neste stopp bli Selma Lagerløfs, Alfred Nobels og Mårbacka anbefales. Varmland byr dessuten også på minnerike overnatting på ranch eller herregårder. Det er mye å oppleve i Sverige, som ikke bare består av veier og asfalt. Opplev mer av hva naturen har å by på når du kjører selv, da det er så mye flotte skogområder og sjø å nyte. Med varierte leiebilpriser kan du forvente deg å finne tilbudet som passer deg og dine behov best.


Tilbud på Sverige bilutleie

Finn leiebil i Sverige som passer for deg

Liten Leiebiler

437 kr - 980 kr

Alle biltyper

411 kr - 1 752 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Sverige er 643 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Sverige er i november. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 437 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sverige Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Sverige er 810 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Sverige er i november. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 353 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sverige Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Sverige er 1 250 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Sverige er i november. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 412 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sverige Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Sverige er 786 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Sverige er i oktober. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 366 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sverige SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Sverige er 805 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Sverige er i august. Prisen er 34 % lavere enn resten av året med bare 540 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

234 kr/dag

29 sep.–5 okt.
Suzuki Vitara
Fiat Panda
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

281 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Fiat Panda
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

340 kr/dag

29 sep.–1 okt.
Volkswagen Golf

Leiebilselskaper i Sverige

Alle større selskaper som leier ut biler i Sverige

Hertz

246 utleiesteder

keddy by Europcar

236 utleiesteder

Europcar

196 utleiesteder

Sunnycars

189 utleiesteder

MABI

151 utleiesteder

Sixt

133 utleiesteder

Avis

126 utleiesteder

Budget

79 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Sverige

Attraksjoner i nærheten:

Stockholm sentralbanestasjon36,5 km
Kungsträdgården36,6 km
Moderna museet37,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Liseberg fornøyelsespark17,9 km
Ullevi18,2 km
Götaplatsen18,5 km
Göteborgs Stadsmuseum19,6 km
Casino Cosmopol19,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Stockholm sentralbanestasjon7,0 km
Kungsträdgården7,7 km
Moderna museet8,5 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Sverige

Nedenfor er de mest populære hotellene i Sverige

Leiebiler i Sverige

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sverige, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Sverige?

I Sverige kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Sverige fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Hvor gode er veiene i Sverige?

Sverige har en veikvalitetsscore på 5,4 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Sverige havner som nr. 23 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Sverige variere for ulike områder.

Hva er promillegrensen i Sverige?

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,20‰ i Sverige - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,20‰ er ulovlig i Sverige og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Sverige, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Sverige?

Bensinprisen i Sverige lå i forrige uke på i gjennomsnitt 20,65 kr per liter. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Kuwait, som har en gjennomsnittspris på 3,66 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 33,24 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sverige fra biler sist?

Priser for biler fra Sverige ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Sverige fra biler?

Fra og med september 2023, er det 1 559 tilbydere å velge mellom fra Sverige biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Sverige?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Sverige. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Sverige?

For å leie en bil i Sverige må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære byer i Sverige

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Sverige

Leiebiler på populære flyplasser i Sverige

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Sverige

Start planleggingen av reisen til Sverige


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Sverige?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Sverige fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Sverige?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Sverige ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Sverige med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Sverige.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Sverige på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Sverige på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Sverige som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Sverige.

Kan jeg søke etter leiebiler i Sverige med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Sverige med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Sverige på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.