Leiebiler i Sverige

Leter du etter billige leiebiltilbud i Sverige? Søk her!

Stockholm, Sverige
19. aug. — 26. aug.
Samme leveringssted
Stockholm, Sverige
fr. 19.8.
12:00
fr. 26.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Sverige

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Sverige nedenfor
BMW 3 Series Touring
eller som ligner på Stasjonsvogn – full størrelse
Opptil 5 passasjerer

52 kr/dag

17 nov.–19 nov.
BMW 3 Series Touring
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

42 kr/dag

19 aug.–26 aug.
Toyota Yaris
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

38 kr/dag

17 nov.–19 nov.
Toyota Auris Touring Sports
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

40 kr/dag

17 nov.–19 nov.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

41 kr/dag

12 sep.–14 sep.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

44 kr/dag

19 aug.–26 aug.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

34 kr/dag

17 nov.–19 nov.
Toyota Corolla
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

42 kr/dag

17 nov.–19 nov.
Toyota Auris Touring Sports
Audi A4
eller som ligner på Premium stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2 dører

55 kr/dag

17 nov.–19 nov.
Audi A4

Leiebilinformasjon for Sverige

Det er viktig å lære seg reglene før du tenker deg å booke leiebiler i Sverige. Du må ha gyldig førerkort og minst 18 år for å kjøre leiebiler. I Sverige kjører du på høyre side, men du kan passere tregere biler til venstre så lenge du gjør det på en varsom måte. Veiskiltene følger standard internasjonale symboler, men kan også bestå av tekst på svensk. Avstandene vil være i kilometer. Det er enkelt å leie bil i Sverige, så lenge du er minst 20 år. Utleieselskapene kommer til å be om å se pass og førerkort når du skal hente leiebiler. Hastighetsskiltene i Sverige er runde og gule med røde omriss. Fartsgrensene for byområder er som regel lavere enn på landeveier, som igjen er lavere enn på motorveier.

Ditt nåværende førerkort, pass, forsikringsbevis på bil og registrering må du ha med deg når du kjører. Når det kommer til sikkerhetsbelter, så er dette nødvendig til enhver tid, samt frontlykter. Lysene skal være på uansett om det er sol eller ei. Vinterdekk er påbudt fra desember til mars og selv ved bilutleie. Det er lite med bomavgifter i Sverige, utenom Gøtebort og Stockholm. Mye av trafikkreglene som gjelder i Sverige er de samme som i Norge. Et unntak gjelder parkering, hvorav du kun skal parkere på høyre side av veien med kjøreretningen, for at alle biler skal stå samme vei. Når du leier en bil så anbefales det å ha med seg en parkeringsskive å legge i frontruten på bilen, når du har parkert.

På grunn av den såkalte "harryhandelen" kan det være mye trafikk for reisende fra Varmland. Flere kan komme kjørende fra E18 ved Ørje i retning Sverige, noe som resulterer i traffikkork blant kjørende som skal samme vei i Sverige. Stockholm har lenge slitt med mye trafikk i tillegg, dermed er det mye veiarbeid på gang som skal kunne forkorte reisetiden ved E4 i Stockholm.

Det er mye flott natur å oppleve på bilferie i Sverige med billige leiebiler. En kjøretur langs den svenske vestkysten bør oppleves. Her følger du E6 sørover mot Gøteborg, for litt ferie ved sjøen med gode campingplasser og flotte strandhotell langs hele kysten. På Bohuslan kan du blant annet øyhoppe på fantastiske øyperler og litt surfing i Halland. For et eventyr med hele familien vil en bilferie i Småland ikke slå feil. Her er det noe for både store og små å nyte. Her er selveste filmbyen med Emil i Lønneberget og Pippi å få gjenoppleve. Småland byr også på en flott opplevelse i den "ville vesten", hvor du får kle deg ut og oppleve flotte idylliske cowboy-omgivelser. Videre på Granna har du mulighet for litt polkagrisbaking og nyte flere søtsaker som du kan ta med deg videre på bilturen. For en kortreist naturferie, kan du kjøre gjennom Varmland. Her kan du gå på ski og dra på flåteferd i selvbyggende tømmerflåter. For den mer kulturinteresserte kan neste stopp bli Selma Lagerløfs, Alfred Nobels og Mårbacka anbefales. Varmland byr dessuten også på minnerike overnatting på ranch eller herregårder. Det er mye å oppleve i Sverige, som ikke bare består av veier og asfalt. Opplev mer av hva naturen har å by på når du kjører selv, da det er så mye flotte skogområder og sjø å nyte. Med varierte leiebilpriser kan du forvente deg å finne tilbudet som passer deg og dine behov best.


Tilbud på Sverige bilutleie

Finn leiebil i Sverige som passer for deg

Liten Leiebiler

283 kr - 1 581 kr

Alle biltyper

312 kr - 1 581 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Sverige er 578 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Sverige er i november. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 283 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sverige Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Sverige er 609 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Sverige er i november. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 329 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Sverige er 591 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Sverige er i november. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 196 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sverige Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Sverige er 620 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Sverige er i oktober. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 377 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Sverige kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Sverige SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

34 kr/dag

17 nov.–19 nov.
Toyota Corolla

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Sverige

Attraksjoner i nærheten:

Stockholm sentralbanestasjon36,5 km
Visby Ringmur224,5 km
Skara Sommarland286,3 km
Kosterhavets nationalpark402,0 km
Ullevi405,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Liseberg fornøyelsespark17,9 km
Ullevi18,2 km
Götaplatsen18,5 km
Casino Cosmopol19,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Stockholm sentralbanestasjon88,9 km
Visby Ringmur151,3 km
Skara Sommarland199,3 km
Ullevi312,0 km
Liseberg fornøyelsespark312,3 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Sverige

Nedenfor er de mest populære hotellene i Sverige

Leiebiler i Sverige

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Sverige, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Sverige finner man som regel hos Budget. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Budget, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 270 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Sverige på 670 kr/dag.

For øyeblikket er det Sverige som er det mest populære leiebilselskapet i Hertz. 24 brukere har gitt Hertz en gjennomsnittsscore på 7,4 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 45 % av brukerne å leie bil hos Hertz for oppholdet sitt i Sverige.

Med totalt 254 utleiesteder over hele Sverige, har Sunnycars flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Du bør vurdere å besøke Stockholm – den mest populære byen i Sverige. Her har Sunnycars 25 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplassen og i bykjernen.

I Sverige kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Sverige fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Sverige har en veikvalitetsscore på 5,4 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Sverige havner som nr. 23 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Sverige variere for ulike områder.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,20‰ i Sverige - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,20‰ er ulovlig i Sverige og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Sverige, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

Når det kommer til leie av bil i Sverige, foretrekker reisende å leie en Compact. Faktisk har 23 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 379 kr per dag.

Bensinprisen i Sverige lå i forrige uke på i gjennomsnitt 18,74 kr per liter. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Algerie, som har en gjennomsnittspris på 3,05 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 28,35 kr per liter.


Leiebiler på populære flyplasser i Sverige

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Sverige

Start planleggingen av reisen til Sverige


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Sverige fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Sverige ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Sverige.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Sverige på momondo.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Sverige.

Ja, leiebiltilbud i Sverige med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.