Leiebiler i Romania

Leter du etter billige leiebiltilbud i Romania? Søk her!

Bucuresti, Romania
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Bucuresti, Romania
fr. 9.12.
12:00
fr. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilinformasjon for Romania

Leiebiler i Romania er lett tilgjengelige og da er det også godt å vite litt om forholdene. Først og fremst: Romania har svært strenge trafikklover. Politi kan konfiskere all form for førerkort for en til tre måneder, og de kan bøtelegge de minste overtredelser av trafikkloven. Det er videre en absolutt nulltoleranse for kjøring i beruset tilstand, og barn under 12 år har ikke lov til å sitte i frontsetet. Og, husk å bruke sikkerhetsbeltet som også er påbudt. Disse strenge trafikkreglene, sammen med til tider dårlige veiforhold har til dels skapt et ufortjent dårlig rykte når det kommer til å kjøre i Romania. La deg ikke skremme, for det er ikke noe problem å ta seg frem med leiebil i Romania, og det er en flott måte å se landet på, og med gunstige leiebilpriser.

Når du vil leie en bil i Romania behøver du i utgangspunktet bare et gyldig førerkort og identifikasjonspapirer. Det godtas førerkort av EU standard eller internasjonale førerkort, og det bør være over et år gammelt. For å leie en bil må du også som regel være over 21 år, selv om aldersgrense for å føre en bil i Romania er på 18 år. Noen selskaper vil la yngre personer enn 21 år stille som sjåfør, men vær forberedt på å betale en ekstra avgift. Det er også påbudt med en forsikring når en anskaffer leiebiler i tilfelle uhell, og det anbefales å gå for en utvidet plan for din leiebil i Romania.

Som naturlig er vil du finne mest trafikk i sentrum av de større byene, men et mindre selvsagt hinder for trafikkflyten finner du på landsbygden der det ofte kan være ulikt av utstyr eller husdyr i veien. Vær også varsom med tanke på å kjøre i Bucuresti som er kjent for å være en av Europas mest problematiske byer å ta seg frem i med tanke på trafikkorker. Også i helgene er det mye trafikk på veiene, særlig langs hovedfartsårer mellom de større byene slik som for eksempel mellom Bucuresti og Brasov. Rushtiden i byene er i ukedagene noen timer og morgenen og noen timer om kvelden. Utenfor de større urbane sentrene er det fredag ettermiddag og søndag kveld at det er en markant stigning i trafikk. Dette kan være greit å vite ved bilutleie.

Leiebiler i Romania er populært da en lett kan komme seg rundt og ta inn det vakre landskapet. Noen av de beste rutene å ta med din leiebil er blant annet: "Transfagarasan" (DN7C) som vil ta deg opp i fjellene i den sydlige delen av Karpatene, og du vil passere høydepunkter som Poenari Festning, Vidraru dammen, og Balea innsjøen. Alle blant de mest populære turistdestinasjonene i landet. Denne ruten er åpen i sommerhalvåret og det bør nevnes at farten langsmed den gjerne er noe tregere på grunn av kjøreforholdene. For den som ønsker å se befestninger, klostre og andre kulturminner er veien mellom Brasov til Sighisora fylt med spennende turistattraksjoner. Denne ruten vil og ta deg innom Feldioara som er en landsby kjent for sine befestningsverk, men kanskje særlig for den befestede kirken som har blitt erklært et UNESCO monument. Sist, for den som liker naturen må veien mellom Brezoi til Obarsia nevnes. Start i Cozia nasjonalpark, kryss innsjøene Malaia og Vidra, og end i fjellene. Det er mange flotte opplevelser som venter deg med en leiebil i Romania.


Tilbud på Romania bilutleie

Finn leiebil i Romania som passer for deg

Liten Leiebiler

47 kr - 370 kr

Alle biltyper

63 kr - 805 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Romania er 229 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Romania er i november. Prisen er 80 % lavere enn resten av året med bare 47 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 45 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Romania er 302 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Romania er i november. Prisen er 69 % lavere enn resten av året med bare 96 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 27 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Romania er 532 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Romania er i desember. Prisen er 70 % lavere enn resten av året med bare 161 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 23 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Romania er 272 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Romania er i september. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 209 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Romania

Attraksjoner i nærheten:

RomExpo11,0 km
Piata Unirii16,0 km

Attraksjoner i nærheten:

RomExpo316,2 km
Piata Unirii322,3 km

Attraksjoner i nærheten:

RomExpo4,2 km
Piata Unirii8,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Romania

Nedenfor er de mest populære hotellene i Romania

Leiebiler i Romania

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Romania, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Right Cars bruker å ha de billigste tilbudene på leiebiler i Romania. Brukere kan ofte finne priser helt nede i 232 kr/dag når de bestiller gjennom Right Cars. Med Right Cars er det stor sannsynlighet for at du finner tilbud på leiebiler til en lavere pris enn landets gjennomsnittlige pris på 396 kr/dag. Disse prisene kan variere, avhengig av biltypen du ønsker å leie samt byen du leier den i.

Det mest populære leiebilselskapet i Romania er Klass Wagen. Dette leiebilselskapet har 5 vurderinger, med en gjennomsnittsscore fra kunder på 9,9 av 10. 62 % av momondo-brukere har nylig valgt Klass Wagen når de skulle leie bil for oppeholdet sitt i Romania.

Autonom har flere utleiesteder i Romania enn noe annet leiebilselskap. Med 61 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Autonom har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Romania. I Bucuresti finnes det for eksempel 4 Autonom utleiesteder.

I Romania kjører man alltid på høyre side av veien. Hvis du ikke følger denne regelen, kan du risikere å få trafikkbøter.

Romania har en veikvalitetsscore på 2,8 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Romania havner som nr. 121 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Romania variere for ulike områder.

Øvrige lovlige alkoholpromille (BAC) i Romania er 0,00‰. Det er uansett viktig å sjekke om det er lokale/regionale lover og regler da det kan differensiere. BAC i Romania kan også variere utifra alder, kjøreerfaring og om man kjører et kommersielt kjøretøy eller ikke. Romania har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

Den mest populære bilen å leie i Romania, er en Mini. 30 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Romania. Hvis en Mini innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 76 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 15,55 kr per liter for bensin i Romania. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Til sammenligning er det Algerie som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,23 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 28,86 kr per liter.


Start planleggingen av reisen til Romania


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Romania. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Romania, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Romania.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Romania.

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Romania på momondo.

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Romania med ubegrenset kjørelengde på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.