Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Romania

Leter du etter billige leiebiltilbud i Romania? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
Fr 31.5.
Fr 7.6.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Romania

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Romania nedenfor
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

102 kr/dag

30 Mai–6 Jun
Citroen C3
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

102 kr/dag

30 Mai–6 Jun
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

103 kr/dag

30 Mai–6 Jun
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

131 kr/dag

11 Jul–22 Jul
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

157 kr/dag

11 Jul–22 Jul
Suzuki Vitara
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

176 kr/dag

30 Mai–6 Jun
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

178 kr/dag

11 Jul–22 Jul
Vauxhall Mokka
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

179 kr/dag

30 Mai–6 Jun
Hyundai i10
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

180 kr/dag

30 Mai–6 Jun
Volvo V40

Leiebiler innsikt og trender i Romania

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Romania

Hvilket leiebilselskap er billigst i Romania?

Direct Rent bruker å ha de billigste tilbudene på leiebiler i Romania. Brukere kan ofte finne priser helt nede i 116 kr/dag når de bestiller gjennom Direct Rent. Med Direct Rent er det stor sannsynlighet for at du finner tilbud på leiebiler til en lavere pris enn landets gjennomsnittlige pris på 244 kr/dag. Disse prisene kan variere, avhengig av biltypen du ønsker å leie samt byen du leier den i.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Romania?

Det mest populære leiebilselskapet i Romania er Alamo. Dette leiebilselskapet har 8 vurderinger, med en gjennomsnittsscore fra kunder på 6,0 av 10. 40 % av momondo-brukere har nylig valgt Alamo når de skulle leie bil for oppeholdet sitt i Romania.

Hvilket leiebilselskap i Romania har flest utleiesteder?

Autonom har flere utleiesteder i Romania enn noe annet leiebilselskap. Med 68 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Autonom har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Romania. I Bucuresti finnes det for eksempel 4 Autonom utleiesteder.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Romania?

Den mest populære bilen å leie i Romania, er en SUV. 35 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Romania. Hvis en SUV innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 351 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Tilbud på Romania bilutleie

Finn leiebil i Romania som passer for deg

Liten biler

24 kr - 515 kr

Alle biltyper

33 kr - 525 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Romania er 180 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Romania er i januar. Prisen er 87 % lavere enn resten av året med bare 24 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Romania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Romania liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Romania er 305 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Romania er i november. Prisen er 83 % lavere enn resten av året med bare 55 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 16 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Romania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Romania mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Romania er 502 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Romania er i februar. Prisen er 96 % lavere enn resten av året med bare 23 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 49 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Romania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Romania er 244 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Romania er i november. Prisen er 88 % lavere enn resten av året med bare 30 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Romania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Romania SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Romania er 395 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Romania er i mars. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 281 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 35 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Romania. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Romania kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

102 kr/dag

30 Mai–6 Jun
Citroen C3
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

102 kr/dag

30 Mai–6 Jun
Toyota Yaris
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

131 kr/dag

11 Jul–22 Jul
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Romania

Alle større selskaper som leier ut biler i Romania

Autonom

68 utleiesteder

Flexicar

46 utleiesteder

Flex Rent a Car

41 utleiesteder

Autounion Car Rental

40 utleiesteder

DISCOUNT.QUEBEC

35 utleiesteder

Sunnycars

25 utleiesteder

keddy by Europcar

22 utleiesteder

ADDCAR RENTAL

17 utleiesteder

Leiebiler i Romania

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Romania, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Romania?

I Romania kjører man alltid på høyre side av veien. Hvis du ikke følger denne regelen, kan du risikere å få trafikkbøter.

Hvor gode er veiene i Romania?

Romania har en veikvalitetsscore på 2,8 på en skala fra 1 til 7, der 1 er den laveste scoren. Dette gjør at Romania havner som nr. 121 av totalt 137 land hva gjelder veiforhold. Husk at veikvaliteten i Romania variere for ulike områder.

Hva er promillegrensen i Romania?

Øvrige lovlige alkoholpromille (BAC) i Romania er 0,00‰. Det er uansett viktig å sjekke om det er lokale/regionale lover og regler da det kan differensiere. BAC i Romania kan også variere utifra alder, kjøreerfaring og om man kjører et kommersielt kjøretøy eller ikke. Romania har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

Hva er prisen på bensin i Romania?

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 16,87 kr per liter for bensin i Romania. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Til sammenligning er det Egypt som har den billigste gjennomsnittsprisen på bensin, der den ligger på 3,10 kr per liter, og Hong Kong som har den dyreste gjennomsnittsprisen med 34,27 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Romania fra biler sist?

Priser for biler fra Romania ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Romania fra biler?

Fra og med mai 2024, er det 761 tilbydere å velge mellom fra Romania biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Romania?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Romania. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Romania?

For å leie en bil i Romania må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Romania?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Romania. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Romania?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Romania, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Romania med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Romania.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Romania på momondo?

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Romania.

Finner jeg utleiebiler i Romania som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Romania på momondo.

Kan jeg søke etter leiebiler i Romania med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Absolutt. Du kan spesifikt filtrere etter leiebiltilbud i Romania med ubegrenset kjørelengde på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Romania på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Fr 31.5.
12:00
Fr 7.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Romania