Leiebil Alicante - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Alicante? Start søket her

Alicante, Valencia, Spania
28. jan. — 4. feb.
Samme leveringssted
Alicante, Valencia, Spania
to. 28.1.
middag
to. 4.2.
middag

Når er det billigst å leie bil i Alicante?

Alle

13 kr - 233 kr

Økonomi

15 kr - 158 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Alicante er i november. Prisen er 71% lavere enn resten av året til bare 25 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. Dersom du ser etter en spesifikk biltype, vurder å leie økonomiklasse i november. Prisen på leiebil i Alicante kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Alicante

Alle større selskaper som leier ut biler i Alicante
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 3 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger

Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering

Byråets vurdering: Fantastisk 9.5

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 7.9

Poengsummen er basert på 4 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.4

Poengsummen er basert på 7 vurderinger

Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 2 vurderinger


Informasjon om reisen din til Alicante

Hvor gammel må man være for å leie bil i Alicante?

Aldersgrense for bilutleie i Alicante varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år kommer det ofte ekstra kostnader i forbindelse med forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er også påbudt å ha barnesete til de under 4 år. Reiser du med små barn kan det være greit å ha med seg barnesete i tilfelle standarden ikke er like høy som i Norge. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

Parkering

I Alicante finner du blå parkeringssoner der du betaler for å stå parkert. Her bruker du billettautomater til å kjøpe billett, og du kan maks parkere i to timer. Det er også mange hoteller som har parkeringsplass til sine kunder, så dersom du skal bo på hotell i Alicante kan det være lurt å undersøke om de har dette på forhånd, så slipper du å bruke tid på å lete etter parkering på egenhånd. Det kan være vanskelig å parkere helt i sentrum av byen, og spesielt i rushtiden kan det være vanskelig å finne ledig plass. Dersom du kjører til havnen kan du finne to store parkeringsplasser som pleier å ha ledige plasser.

Utfluktsmål i og rundt Alicante

Har du leiebil i Alicante finnes det en rekke flotte steder for dagsturer med familien. Her kan du blant annet kjøre til Algar, der det finnes vakre fossefall. Dette er kun litt over en times kjøretur fra byen og her er det grønt og frodig, med dramatiske fossefall og små bassenger man kan bade i. Ta med familien på tur langs de vakre stiene. Omtrent 40 minutter fra Alicante ligger Benidorm som også er en familievennlig by å besøke. Her er det blant annet badeland og fornøyelsespark.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du bruker leiebil i Alicante er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene for å redusere din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandelen med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd og du burde spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Alicante, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Alicante trenger du ikke internasjonalt førerkort. Men dersom du vil være på den sikre siden kan du skaffe et internasjonalt førerkort i tilfelle du skulle komme i en kontroll der de må oversette førerkortet ditt.

Hvor i Alicante kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Alicante. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Alicante. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Alicante til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Alicante flyplass

Leiebiler i Alicante

1 196 personer har sett etter leiebil i Alicante i Januar.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Alicante for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Enterprise, National og Avis er noen av selskapene i Alicante som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Alicante. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Alicante?

Leiebiler i Alicante fra populære selskap som Enterprise, National og Avis tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Alicante, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Alicante i februar?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Alicante i februar. Temperaturer på i gjennomsnitt 14 °C og en nedbørsmengde på 26 mm i løpet av februar betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Alicante vil koste deg i gjennomsnitt 332 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Alicante har flest utleiesteder?

Sixt er veldig populær i Alicante ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 3 utleiesteder i Alicante, og du kan forvente deg å betale ca. 599 kr/dag for leiebilen din i Alicante.

Hva er fartsgrensen i Alicante?

Når du bestiller en leiebil i Alicante, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Alicante er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Alicante du befinner deg.

Hvordan er været i Alicante, Spania i Januar?

I løpet av Januar ligger gjennomsnittstemperaturen i Alicante på 12 °C, og forventet nedbørsmengde er 22 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Alicante.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

Været i Alicante i løpet av Januar vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Alicante. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Alicante, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Nissan Juke, Ford Focus og Opel Corsa.

Er været i Alicante representativt for resten av Valencia?

Hvis du ser etter en leiebil i Alicante for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av Januar, er det viktig at du vet at resten av Valencia vanligvis har en temperatur på 12 °C, og en forventet nedbørsmengde på 26,3 mm.


Utforsk flere leiebiler i Valencia

Sjekk ut tilbudene våre på leiebiler i byer som Benidorm, Castellón de la Plana og Denia i Valencia

Finn hotell og fly til Alicante

 • Få den siste informasjonen om Alicante flyvninger

  Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

  Finn flyvninger til Alicante
 • Start planlegging av din reise i dag

  Få en oversikt over populære hoteller i Alicante mest populære nabolag

  Finn hoteller i Alicante
 • Overnatt i en feriebolig

  Nyt fasilitetene du er vant til hjemme også når du er på ferie. Les mer om ferieboliger her.

  Finn ferieboliger i Alicante