Leiebiler i Alicante, Valencia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Alicante, Valencia? Start søket her!

Alicante, Valencia, Spania
6. okt. — 13. okt.
Samme leveringssted
Alicante, Valencia, Spania
fr. 6.10.
12:00
fr. 13.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Alicante

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Alicante

Hvilket leiebilselskap er billigst i Alicante?

De billigste leiebilene i Alicante finner man som regel hos Amigos Car Rental. Ved bestilling med Amigos Car Rental, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 14 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Alicante er 115 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Alicante har flest utleiesteder?

Ok Mobility has the most locations of any rental car company in Alicante, with 4 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Alicante?

Leie av Fiat 500 i Alicante er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Nissan Juke. Brukerne våre har funnet tilbud på Fiat 500 i Alicante for i gjennomsnitt 260 kr per dag, og så billig som 59 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Nissan Juke i Alicante ligger på 211 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 118 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Alicante, Valencia

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Alicante, Valencia
Økonomi107 kr/dag
Kompakt134 kr/dag
Medium144 kr/dag
Stor SUV237 kr/dag
Mini92 kr/dag
Kompakt SUV118 kr/dag
Medium SUV146 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn218 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Alicante

Hvor gammel må man være for å leie bil i Alicante?

Aldersgrense for bilutleie i Alicante varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år kommer det ofte ekstra kostnader i forbindelse med forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er også påbudt å ha barnesete til de under 4 år. Reiser du med små barn kan det være greit å ha med seg barnesete i tilfelle standarden ikke er like høy som i Norge. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

Parkering

I Alicante finner du blå parkeringssoner der du betaler for å stå parkert. Her bruker du billettautomater til å kjøpe billett, og du kan maks parkere i to timer. Det er også mange hoteller som har parkeringsplass til sine kunder, så dersom du skal bo på hotell i Alicante kan det være lurt å undersøke om de har dette på forhånd, så slipper du å bruke tid på å lete etter parkering på egenhånd. Det kan være vanskelig å parkere helt i sentrum av byen, og spesielt i rushtiden kan det være vanskelig å finne ledig plass. Dersom du kjører til havnen kan du finne to store parkeringsplasser som pleier å ha ledige plasser.

Utfluktsmål i og rundt Alicante

Har du leiebil i Alicante finnes det en rekke flotte steder for dagsturer med familien. Her kan du blant annet kjøre til Algar, der det finnes vakre fossefall. Dette er kun litt over en times kjøretur fra byen og her er det grønt og frodig, med dramatiske fossefall og små bassenger man kan bade i. Ta med familien på tur langs de vakre stiene. Omtrent 40 minutter fra Alicante ligger Benidorm som også er en familievennlig by å besøke. Her er det blant annet badeland og fornøyelsespark.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du bruker leiebil i Alicante er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene for å redusere din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandelen med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd og du burde spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Kan man bruke det norske førerkortet i Alicante, eller må man ha et internasjonalt?

For å leie bil i Alicante trenger du ikke internasjonalt førerkort. Men dersom du vil være på den sikre siden kan du skaffe et internasjonalt førerkort i tilfelle du skulle komme i en kontroll der de må oversette førerkortet ditt.

Hvor i Alicante kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Alicante. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Alicante. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Alicante, Valencia bilutleie

Finn leiebil i Alicante som passer for deg

Liten

171 kr - 381 kr

Alle biltyper

213 kr - 1 090 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Alicante, Spania er 267 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Alicante, Spania er i januar. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 171 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 55 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alicante Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Alicante, Spania er 377 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Alicante, Spania er i januar. Prisen er 59 % lavere enn resten av året med bare 156 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alicante Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Alicante, Spania er 839 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Alicante, Spania er i januar. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 340 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Alicante, Spania er 310 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Alicante, Spania er i november. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 147 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 47 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alicante SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Alicante, Spania er 592 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Alicante, Spania er i januar. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 242 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 2 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Alicante, Spania er 867 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Alicante, Spania er i januar. Prisen er 63 % lavere enn resten av året med bare 321 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 33 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Alicante, Spania er 923 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Alicante, Spania er i januar. Prisen er 85 % lavere enn resten av året med bare 142 kr per dag. En Kabriolet utleie er vanligvis 37 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

92 kr/dag

2 des.–4 des.
Citroen C3
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

107 kr/dag

2 des.–4 des.
Toyota Yaris
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

119 kr/dag

2 des.–4 des.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Alicante

Alle større selskaper som leier ut biler i Alicante, Valencia

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

FLIZZR

4 utleiesteder

Ok Mobility

4 utleiesteder

Sunnycars

4 utleiesteder

Alquicoche

3 utleiesteder

Hertz

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Alicante

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Alicante

Mest populære selskap

Record Go

Populære biltyper

Economy, SUV, Compact

Billigste leiebil

94 kr

Mest populære modell

Fiat 500
Det mest populære bilutleiefirmaet i Alicante funnet på momondo denne måneden er Record Go. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Goldcar Rental SP og Dickmanns
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Alicante de siste 72 timene: Economy, SUV, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Alicante er 94 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 174 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Alicante de siste 7 dagene er Fiat 500. Våre brukere foretrekker også Nissan Juke som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Alicante

Attraksjoner i nærheten:

Castillo de San Fernando9,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Castillo de San Fernando126,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Castillo de San Fernando82,3 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Alicante

Nedenfor er de mest populære hotellene i Alicante

Kjøre med en leiebil i Alicante - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Alicante, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Alicante, Spania i oktober?

Vår data viser at for leiebil i helg i oktober i Alicante, kan du forvente å betale rundt 219 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 219 kr, som er den laveste prisen for Alicante som vi har sett så langt. 286 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Alicante, men for oktober er det ikke uvanlig å se priser så billig som 100 kr, avhengig av dine krav.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Alicante, Spania?

Leiebiler i Alicante fra populære selskap som Alamo, Leasys Rent og Record Go tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Alicante, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Alicante i oktober?

De fleste reisende foretrekker å leie en standardbil i Alicante i oktober. Temperaturer på i gjennomsnitt 15 °C og en nedbørsmengde på 42 mm i løpet av oktober betyr perfekte forhold for en standardbil. Dette er den perfekte leiebiltypen for våte veier og plussgrader. Å leie en Standard i Alicante vil koste deg i gjennomsnitt 817 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Alicante, Spania?

Når du bestiller en leiebil i Alicante, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Alicante er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Alicante du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Jeep Renegade i Alicante?

Hvordan er været i Alicante, Spania i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Alicante på 23 °C, og forventet nedbørsmengde er 47 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Alicante.

Er været i Alicante representativt for resten av Valencia?

Hvis du ser etter en leiebil i Alicante for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av september, er det viktig at du vet at resten av Valencia vanligvis har en temperatur på 23 °C, og en forventet nedbørsmengde på 45,3 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Alicante fra biler sist?

Priser for biler fra Alicante ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Alicante fra biler?

Fra og med september 2023, er det 76 tilbydere å velge mellom fra Alicante biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Alicante?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Alicante. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Alicante?

Når du leier en bil i Alicante, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Alicante

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Alicante

Leiebiltyper som er populære i Alicante

Lei en av disse populære biltypene i Alicante

Bilutleie i området av Alicante

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Alicante? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til Alicante


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Alicante?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Alicante kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Alicante?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Alicante, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Alicante med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Alicante.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Alicante på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Alicante på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Alicante som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Alicante.

Kan jeg søke etter leiebiler i Alicante med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Alicante med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Alicante på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.