Leiebiler i Alicante, Valencia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Alicante, Valencia? Start søket her!

Alicante, Valencia, Spania
14. aug. — 21. aug.
Samme leveringssted
Alicante, Valencia, Spania
sø. 14.8.
12:00
sø. 21.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Alicante, Valencia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Alicante, Valencia nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

22 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

20 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Volvo V40
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

25 kr/dag

22 sep.–26 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

22 kr/dag

11 sep.–22 sep.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

27 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

20 kr/dag

17 aug.–14 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

23 kr/dag

17 aug.–14 sep.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

18 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

17 kr/dag

17 aug.–14 sep.
Toyota Corolla

Viktig informasjon om leiebiler i Alicante

Aldersgrense for bilutleie i Alicante varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense på 21 år. Dersom føreren er under 25 år kommer det ofte ekstra kostnader i forbindelse med forsikring. Dette gjelder også for førere over 75 år. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst ett år. Er du i tvil om dette, bør du undersøke med bilutleieselskapet på forhånd.

Det er fartsgrense på 50 km/t når du kjører i tettstedsområder og fra 90 km/t eller 100 km/t til 120 km/t når du kjører på motorvei. Det er promillegrense på 0,05. Det er påbudt med bilbelte, og barn som er under 12 skal sitte i baksetet. Det er også påbudt å ha barnesete til de under 4 år. Reiser du med små barn kan det være greit å ha med seg barnesete i tilfelle standarden ikke er like høy som i Norge. Det er forbudt å snakke i mobiltelefon mens du kjører bil i Spania. Dersom du bryter fartsgrensen eller annet og må betale bot, så må du betale den kontant på stedet.

I Alicante finner du blå parkeringssoner der du betaler for å stå parkert. Her bruker du billettautomater til å kjøpe billett, og du kan maks parkere i to timer. Det er også mange hoteller som har parkeringsplass til sine kunder, så dersom du skal bo på hotell i Alicante kan det være lurt å undersøke om de har dette på forhånd, så slipper du å bruke tid på å lete etter parkering på egenhånd. Det kan være vanskelig å parkere helt i sentrum av byen, og spesielt i rushtiden kan det være vanskelig å finne ledig plass. Dersom du kjører til havnen kan du finne to store parkeringsplasser som pleier å ha ledige plasser.

Har du leiebil i Alicante finnes det en rekke flotte steder for dagsturer med familien. Her kan du blant annet kjøre til Algar, der det finnes vakre fossefall. Dette er kun litt over en times kjøretur fra byen og her er det grønt og frodig, med dramatiske fossefall og små bassenger man kan bade i. Ta med familien på tur langs de vakre stiene. Omtrent 40 minutter fra Alicante ligger Benidorm som også er en familievennlig by å besøke. Her er det blant annet badeland og fornøyelsespark.

Når du bruker leiebil i Alicante er noen leiebiltilbud uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene for å redusere din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Kjøper du full forsikring kan dette koste mer enn prisen på bilen. Du kan velge å redusere egenandelen med 50 prosent og 80 prosent dersom du vil betale mindre. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd og du burde spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

For å leie bil i Alicante trenger du ikke internasjonalt førerkort. Men dersom du vil være på den sikre siden kan du skaffe et internasjonalt førerkort i tilfelle du skulle komme i en kontroll der de må oversette førerkortet ditt.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Alicante. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Alicante. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Du kan også velge bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Alicante, Valencia bilutleie

Finn leiebil i Alicante som passer for deg

Liten Leiebiler

59 kr - 391 kr

Alle biltyper

101 kr - 865 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Alicante, Spania er 258 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Alicante, Spania er i november. Prisen er 78 % lavere enn resten av året med bare 59 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 48 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alicante Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Alicante, Spania er 394 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Alicante, Spania er i januar. Prisen er 84 % lavere enn resten av året med bare 65 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alicante Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Alicante, Spania er 801 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Alicante, Spania er i desember. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 499 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 39 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Alicante, Spania er 316 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Alicante, Spania er i november. Prisen er 83 % lavere enn resten av året med bare 56 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alicante SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Alicante, Spania er 574 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Alicante, Spania er i februar. Prisen er 78 % lavere enn resten av året med bare 127 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Alicante, Spania er 704 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Alicante, Spania er i desember. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 386 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Kabriolet leiebil i Alicante, Spania er 404 kr. Den billigste tiden å leie en Kabriolet i Alicante, Spania er i november. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 358 kr per dag. En leiebil av typen Kabriolet er vanligvis 18 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

17 kr/dag

17 aug.–14 sep.
Toyota Corolla
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

13 kr/dag

14 aug.–21 aug.
Citroen C3

Leiebilselskaper i Alicante

Alle større selskaper som leier ut biler i Alicante, Valencia
8,0
Enestående
1 vurdering3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

6,0
4 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder
3 utleiesteder
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Alicante

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Alicante

Mest populære selskap

CLICK RENT

Populære biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigste leiebil

154 kr

Mest populære modell

Ford Fiesta
Det mest populære bilutleiefirmaet i Alicante funnet på momondo denne måneden er CLICK RENT . Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Leasys Rent og Record Go
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Alicante de siste 72 timene: Economy, Compact, SUV.
Den laveste prisen for en leiebil i Alicante er 154 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 323 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Alicante de siste 7 dagene er Ford Fiesta. Våre brukere foretrekker også Fiat 500 som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Alicante

Attraksjoner i nærheten:

Castillo de San Fernando9,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Castillo de San Fernando126,4 km

Attraksjoner i nærheten:

Castillo de San Fernando82,3 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Alicante

Nedenfor er de mest populære hotellene i Alicante

Kjøre med en leiebil i Alicante - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Alicante, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Vår data viser at for leiebil i helg i september i Alicante, kan du forvente å betale rundt 552 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 328 kr, som er den laveste prisen for Alicante som vi har sett så langt. 494 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Alicante, men for september er det ikke uvanlig å se priser så billig som 222 kr, avhengig av dine krav.

Leiebiler i Alicante fra populære selskap som Alamo, Avis og Rhodium tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Alicante, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

I september ligger temperaturene i Alicante på ca. 19 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 52 mm i løpet av september i Alicante kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Alicante vil koste deg i gjennomsnitt 278 kr/dag.

Thrifty er veldig populær i Alicante, Spania ettersom de har flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. De har 3 utleiesteder i Alicante, Spania, og du kan forvente deg å betale ca. 565 kr/dag for leiebilen din i Alicante, Spania.

Når du bestiller en leiebil i Alicante, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Alicante er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Alicante du befinner deg.

I løpet av august ligger gjennomsnittstemperaturen i Alicante på 26 °C, og forventet nedbørsmengde er 8 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Alicante.

Hvis du ser etter en leiebil i Alicante for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av august, er det viktig at du vet at resten av Valencia vanligvis har en temperatur på 26 °C, og en forventet nedbørsmengde på 11,7 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Alicante

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Alicante

Leiebiltyper som er populære i Alicante

Lei en av disse populære biltypene i Alicante

Utforsk flere leiebiler i Spania

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Spania

Start planleggingen av reisen til Alicante


Hvorfor bruke momondo?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Alicante kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Alicante, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Alicante.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Alicante på momondo.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Alicante.

Ja, leiebiltilbud i Alicante med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.