Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Alicante, Valencia

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Alicante, Valencia? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
Fr 26.7.
Fr 2.8.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Alicante, Valencia

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Alicante, Valencia
Økonomi93 kr/dag
Kompakt94 kr/dag
Medium159 kr/dag
Mini79 kr/dag
Kompakt SUV93 kr/dag
Medium SUV127 kr/dag
Standard SUV288 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Leiebiler innsikt og trender i Alicante

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Alicante

Hvilket leiebilselskap er billigst i Alicante?

De billigste leiebilene i Alicante finner man som regel hos Record Go. Ved bestilling med Record Go, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 58 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Alicante er 216 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Alicante har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Alicante, with 6 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Alicante?

Leie av Nissan Juke i Alicante er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Fiat 500. Brukerne våre har funnet tilbud på Nissan Juke i Alicante for i gjennomsnitt 193 kr per dag, og så billig som 90 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Fiat 500 i Alicante ligger på 246 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 64 kr per dag.

Tilbud på Alicante, Valencia bilutleie

Finn leiebil i Alicante som passer for deg

Liten biler

146 kr - 314 kr

Alle biltyper

195 kr - 475 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Alicante, Spania er 228 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Alicante, Spania er i november. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 146 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alicante liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Alicante, Spania er 373 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Alicante, Spania er i mars. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 269 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alicante mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Alicante, Spania er 691 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Alicante, Spania er i november. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 235 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 52 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Alicante, Spania er 269 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Alicante, Spania er i november. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 165 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Alicante SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Alicante, Spania er 689 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Alicante, Spania er i januar. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 379 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 51 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Alicante, Spania er 665 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Alicante, Spania er i januar. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 220 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 50 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en kabriolet leiebil i Alicante, Spania er 339 kr. Den billigste tiden å leie en kabriolet i Alicante, Spania er i november. Prisen er 59 % lavere enn resten av året med bare 142 kr per dag. En kabriolet utleie er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Alicante. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Alicante kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

79 kr/dag

20 Aug–3 Sep
Toyota Aygo
Chevrolet Spark
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

79 kr/dag

20 Aug–3 Sep
Chevrolet Spark
Citroen C3
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

93 kr/dag

20 Aug–3 Sep
Citroen C3

Leiebilselskaper i Alicante

Alle større selskaper som leier ut biler i Alicante, Valencia

Hertz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

9,0

Thrifty

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Europcar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Budget

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

3 utleiesteder

Alamo

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0

Centauro

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,6

Komfort

8,6

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,6

Ace

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Alicante

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Alicante

Mest populære selskap

Goldcar Rental SP

Populære biltyper

Compact, SUV, Economy

Billigste leiebil

88 kr

Mest populære modell

Class Convertible
Det mest populære bilutleiefirmaet i Alicante funnet på momondo denne måneden er Goldcar Rental SP. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Record Go og Centauro
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Alicante de siste 72 timene: Compact, SUV, Economy.
Den laveste prisen for en leiebil i Alicante er 88 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 235 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Alicante de siste 7 dagene er Class Convertible. Våre brukere foretrekker også Nissan Juke som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Alicante - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Alicante, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Alicante, Spania i august?

Vår data viser at for leiebil i helg i august i Alicante, kan du forvente å betale rundt 292 kr. Et spesielt bra tilbud kan være rundt 95 kr, som er den laveste prisen for Alicante som vi har sett så langt. 303 kr er et normalt tilbud for leiebil i 1 uke i Alicante, men for august er det ikke uvanlig å se priser så billig som 71 kr, avhengig av dine krav.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Alicante, Spania?

Leiebiler i Alicante fra populære selskap som Hertz, Alamo og Leasys Rent tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Alicante, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilken type leiebile er best å leie i Alicante i august?

I august ligger temperaturene i Alicante på ca. 23 °C – perfekte værforhold for å leie en kabriolet. Med en gjennomsnittlig nedbørsmengde på kun 47 mm i løpet av august i Alicante kan du nyte serverdighetene til det fulle når du opplever byen fra en kabriolet. Men ikke glem å sjekke værmeldingen før du skal reise, bare for å være på den sikre siden. Å leie en Kabriolet i Alicante vil koste deg i gjennomsnitt 261 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Alicante, Spania?

Når du bestiller en leiebil i Alicante, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Alicante er henholdsvis 100 km/t og 120 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Alicante du befinner deg.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Nissan Juke i Alicante?

Hvordan er været i Alicante, Spania i juli?

I løpet av juli ligger gjennomsnittstemperaturen i Alicante på 25 °C, og forventet nedbørsmengde er 6 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Alicante.

Er været i Alicante representativt for resten av Valencia?

Hvis du ser etter en leiebil i Alicante for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av juli, er det viktig at du vet at resten av Valencia vanligvis har en temperatur på 24 °C, og en forventet nedbørsmengde på 6,3 mm.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Alicante fra biler sist?

Priser for biler fra Alicante ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Alicante fra biler?

Fra og med juli 2024, er det 85 tilbydere å velge mellom fra Alicante biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Alicante?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Alicante. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Alicante?

Når du leier en bil i Alicante, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Alicante?

Ved å bruke momondo når du skal bestille leiebil i Alicante kan du spare tid og penger. momondo søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for å gi deg et bredt utvalg alternativer og biler å velge mellom.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Alicante?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Alicante, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Alicante med gratis avbestilling?

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Alicante.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Alicante på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Alicante på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Alicante som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Alicante.

Kan jeg søke etter leiebiler i Alicante med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Alicante med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Alicante på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Fr 26.7.
12:00
Fr 2.8.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Alicante

Populære leiebiltyper i Alicante