Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag? Start søket her!

Sjåførens alder: 26–65
Wed 29.5.
Wed 5.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag
Økonomi420 kr/dag
Kompakt515 kr/dag
Standard1 694 kr/dag
Stor SUV2 176 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor1 075 kr/dag
Medium SUV1 128 kr/dag
Standard SUV1 319 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Leiebiler innsikt og trender i Trondheim

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Trondheim

Hvilket leiebilselskap er billigst i Trondheim?

De billigste leiebilene i Trondheim finner man som regel hos Getaround. Ved bestilling med Getaround, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 273 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Trondheim er 443 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Trondheim har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Trondheim, with 3 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Trondheim?

Leie av Toyota Yaris i Trondheim er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Toyota Corolla Wagon. Brukerne våre har funnet tilbud på Toyota Yaris i Trondheim for i gjennomsnitt 834 kr per dag, og så billig som 427 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Toyota Corolla Wagon i Trondheim ligger på 779 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 494 kr per dag.

Tilbud på Trondheim, Sør-Trøndelag bilutleie

Finn leiebil i Trondheim som passer for deg

Liten biler

469 kr - 1 183 kr

Alle biltyper

638 kr - 1 600 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Trondheim, Norge er 746 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Trondheim, Norge er i november. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 469 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 25 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Trondheim liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Trondheim, Norge er 1 103 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Trondheim, Norge er i desember. Prisen er 44 % lavere enn resten av året med bare 623 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Trondheim mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Trondheim, Norge er 1 399 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Trondheim, Norge er i mars. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 681 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Trondheim, Norge er 1 330 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Trondheim, Norge er i november. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 665 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 26 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Trondheim SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Trondheim, Norge er 1 147 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Trondheim, Norge er i august. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 656 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 14 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Trondheim, Norge er 1 472 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Trondheim, Norge er i desember. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 786 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 33 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

420 kr/dag

28 May–31 May
Toyota Yaris
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

475 kr/dag

28 May–31 May
Opel Corsa
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

515 kr/dag

29 May–30 May
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Trondheim

Alle større selskaper som leier ut biler i Trondheim, Sør-Trøndelag

Budget

1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

Hertz

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,6

Value

6,0

Sixt

1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

7,0

Sunnycars

3 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

keddy by Europcar

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Trondheim

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Trondheim

Mest populære selskap

Sixt

Populære biltyper

Economy, SUV, Standard

Billigste leiebil

492 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Det mest populære bilutleiefirmaet i Trondheim funnet på momondo denne måneden er Sixt. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Alamo og Getaround
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Trondheim de siste 72 timene: Economy, SUV, Standard.
Den laveste prisen for en leiebil i Trondheim er 492 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 791 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Trondheim de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Toyota Corolla Wagon som et alternativ.

Kjøre med en leiebil i Trondheim - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Trondheim, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Trondheim, Norge i juni?

For å leie en bil i Trondheim for en helg i juni, har vi funnet priser så lave som 409 kr med gjennomsnitt på 852 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Trondheim i juni så tilbud i gjennomsnitt på 620 kr - men tilbud så lave som 273 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilken type leiebile er best å leie i Trondheim i juni?

Når du planlegger å reise til Trondheim i juni, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Trondheim i juni med temperaturer som ligger på ca. 13 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 90 mm. Å leie en Økonomi i Trondheim vil koste deg i gjennomsnitt 983 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Trondheim, Norge?

Reisende som leier en bil i Trondheim må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Trondheim er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Toyota RAV4 i Trondheim?

Hvordan er været i Trondheim, Norge i mai?

De som ønsker å leie bil i Trondheim i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 9 °C og en nedsbørsmengde på omkring 50 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Trondheim representativt for resten av Sør-Trøndelag?

Reisende som skal kjøre fra Trondheim på en biltur rundt omkring i Sør-Trøndelag eller de omkringliggende områdene i løpet av mai, kan forvente seg temperaturer på ca. 9 °C, og ca. 50 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Trondheim fra biler sist?

Pris for Trondheim fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Trondheim fra biler?

Antall tilbydere fraTrondheim biler er 12 fra og med mai 2024.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Trondheim?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Trondheim. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Trondheim?

For å leie en bil i Trondheim må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Trondheim?

Å bestille en leiebil i Trondheim via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Trondheim?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Trondheim, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Trondheim med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Trondheim eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Trondheim på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Trondheim.

Finner jeg utleiebiler i Trondheim som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Trondheim.

Kan jeg søke etter leiebiler i Trondheim med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Trondheim.


En enklere måte å administrere reisen til Trondheim på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Wed 29.5.
12:00
Wed 5.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Trondheim

Populære leiebiltyper i Trondheim