Leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag? Start søket her!

Trondheim, Norge
18. aug. — 25. aug.
Samme leveringssted
Trondheim, Norge
to. 18.8.
12:00
to. 25.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag nedenfor
Audi A5 Sportback
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer

84 kr/dag

16 sep.–19 sep.
Audi A5 Sportback
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

44 kr/dag

16 sep.–19 sep.
Toyota Yaris
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

55 kr/dag

16 sep.–19 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

48 kr/dag

13 sep.–19 sep.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

59 kr/dag

13 sep.–19 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

47 kr/dag

16 sep.–19 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

47 kr/dag

16 sep.–19 sep.
Volvo V40
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

116 kr/dag

16 sep.–19 sep.
Mercedes-Benz GLA
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

46 kr/dag

16 sep.–19 sep.
Toyota Corolla

Viktig informasjon om leiebiler i Trondheim

Aldersgrense for bilutleie i Trondheim varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstragebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer en bil.

I Trondheim er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Trondheim er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Trondheim. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Trondheim sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører på smale fjellveier eller steder der det er mindre lys.

I Trondheim sentrum kan du blant annet stå parkert i parkeringshus som finnes flere steder i byen. Du kan sjekke priser og hvor disse ligger blant annet på nettsiden parkopedia. Her finner du en oversikt over alle parkeringshus og parkeringsplasser enkelt og oversiktlig på et kart. Du kan også bruke hjemmesiden trondheimparkering.no. Her finner du kart og informasjon om hvor du finner både parkeringsautomater, parkeringsplasser, parkeringshus og mer. Det er også mulig å se hvor mange parkeringsplasser som finnes på de aktuelle stedene, så slipper du å bruke mye tid på å lete etter ledig plass. Du kan betale for parkering med kort på automater, eller du kan betale med mobilen gjennom tjenesten til SmartPark. Du registrerer kortinformasjonen din i appen, og så kan du fylle på mer tid på parkeringen uten å måtte gå tilbake og kjøpe ny billett.

Har du leiebil i Trondheim har du muligheten til å utforske den vakre naturen rundt byen. Du kan for eksempel ta med tur-gjengen på skogstur i Estenstadsmarka, eller på fjelltur i Vassfjellet. Er dere en vennegjeng som er glad i toppturer, er det en god idé å dra til Storheia. Her er det imponerende utsikt fra toppen av fjellet. Det er flere fine topper å utforske med tur-gjengen, som for eksempel Jervfjellet.

Med leiebil i Trondheim er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Trondheim. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Trondheim som heter Værnes Lufthavn. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Trondheim, Sør-Trøndelag bilutleie

Finn leiebil i Trondheim som passer for deg

Liten Leiebiler

406 kr - 1 808 kr

Alle biltyper

584 kr - 1 842 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Trondheim, Norge er 848 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Trondheim, Norge er i oktober. Prisen er 53 % lavere enn resten av året med bare 406 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Trondheim Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Trondheim, Norge er 1 206 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Trondheim, Norge er i oktober. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 635 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 4 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Trondheim Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Trondheim, Norge er 1 446 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Trondheim, Norge er i oktober. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 629 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Trondheim Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Trondheim, Norge er 838 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Trondheim, Norge er i oktober. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 439 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 28 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Trondheim SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Trondheim, Norge er 1 758 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Trondheim, Norge er i oktober. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 811 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 34 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

44 kr/dag

16 sep.–19 sep.
Toyota Yaris
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

46 kr/dag

16 sep.–19 sep.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Trondheim

Alle større selskaper som leier ut biler i Trondheim, Sør-Trøndelag
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

8,0

Value

8,0
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,0
4 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Trondheim

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Trondheim

Mest populære selskap

Sixt

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste leiebil

568 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Det mest populære bilutleiefirmaet i Trondheim funnet på momondo denne måneden er Sixt. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Avis og Hertz
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Trondheim de siste 72 timene: Compact, Economy, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Trondheim er 568 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 133 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Trondheim de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Class Compact SUV som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Trondheim

Attraksjoner i nærheten:

Rockheim26,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Rockheim133,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Rockheim48,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Trondheim

Nedenfor er de mest populære hotellene i Trondheim

Kjøre med en leiebil i Trondheim - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Trondheim, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For å leie en bil i Trondheim for en helg i september, har vi funnet priser så lave som 605 kr med gjennomsnitt på 1 226 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Trondheim i september så tilbud i gjennomsnitt på 594 kr - men tilbud så lave som 594 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Den billigste leverandøren i Trondheim er keddy by Europcar med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 596 kr fra utleiested i Trondheim. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av keddy by Europcar i Trondheim med en pris på 337 kr.

Leiebiler i Trondheim fra populære selskap som Budget, Avis og Hertz tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Trondheim, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Når du planlegger å reise til Trondheim i september, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Trondheim i september med temperaturer som ligger på ca. 6 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 100 mm. Å leie en Økonomi i Trondheim vil koste deg i gjennomsnitt 786 kr/dag.

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Trondheim, Norge. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 774 kr i Trondheim, Norge.

Reisende som leier en bil i Trondheim må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Trondheim er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

De som ønsker å leie bil i Trondheim i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 13 °C og en nedsbørsmengde på omkring 85 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Reisende som skal kjøre fra Trondheim på en biltur rundt omkring i Sør-Trøndelag eller de omkringliggende områdene i løpet av august, kan forvente seg temperaturer på ca. 13 °C, og ca. 85 mm nedbør.


Leiebiler på populære flyplasser nære Trondheim

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Trondheim

Leiebiltyper som er populære i Trondheim

Lei en av disse populære biltypene i Trondheim

Start planleggingen av reisen til Trondheim


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Trondheim via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Trondheim, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Ja, enten det er leiebiler i Trondheim eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Trondheim.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Trondheim.

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Trondheim.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.