Finn billige leiebiler i Trondheim

Leter du etter gode tilbud på bilutleie i Trondheim? så start søket her

fre.. 15.2.
12:00
lør.. 16.2.
12:00
Sammenlign med momondo |

Trondheim leiebiltilbud funnet på momondo

Sjekk ut noen av de beste tilbudene for leiebil i Trondheim nylig funnet av momondo-brukere
Spark
eller lignende Kompakt
4 1 4-5
293 NOK
jul 01 - jul 31
Trondheim
Hertz Bilutleie As
293 NOK
jul 01 - jul 31

Populære bilutleiefirmaer i Trondheim

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene

Oversikt over bilutleiefirmaer i Trondheim

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
autoeurope
Mest populære
AutoEurope
AutoEurope gir deg de billigste tilbudene på 1 sted i byen
hertz
De fleste steder
Hertz
Hertz gir deg høykvalitets- og luksusmodeller på en av deres 3 steder

Oversikt over leiebilselskaper i Trondheim

Alle større selskaper som leier ut biler i Trondheim
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (40 336 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,4 (54 867 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,2 (3 388 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,1 (92 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Sixt
Veldig bra - 7,6 (3 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
Sunnycars
Veldig bra - 7,6 (1 vurdering)
3 steder
$self.agencySymbol
Budget
Veldig bra - 7,4 (4 164 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Avis
Veldig bra - 6,8 (3 vurderinger)
2 steder

Flyplasser med leiebiler i Trondheim

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Trondheim Værnes (TRD) flyplass
TRD

Leiebil i Trondheim

Hvor gammel må man være for å leie bil i Trondheim?

Aldersgrense for bilutleie i Trondheim varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstragebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer en bil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Trondheim er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Trondheim er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Trondheim. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Trondheim sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører på smale fjellveier eller steder der det er mindre lys.

Parkering

I Trondheim sentrum kan du blant annet stå parkert i parkeringshus som finnes flere steder i byen. Du kan sjekke priser og hvor disse ligger blant annet på nettsiden parkopedia. Her finner du en oversikt over alle parkeringshus og parkeringsplasser enkelt og oversiktlig på et kart. Du kan også bruke hjemmesiden trondheimparkering.no. Her finner du kart og informasjon om hvor du finner både parkeringsautomater, parkeringsplasser, parkeringshus og mer. Det er også mulig å se hvor mange parkeringsplasser som finnes på de aktuelle stedene, så slipper du å bruke mye tid på å lete etter ledig plass. Du kan betale for parkering med kort på automater, eller du kan betale med mobilen gjennom tjenesten til SmartPark. Du registrerer kortinformasjonen din i appen, og så kan du fylle på mer tid på parkeringen uten å måtte gå tilbake og kjøpe ny billett.

Utfluktsmål i og rundt Trondheim

Har du leiebil i Trondheim har du muligheten til å utforske den vakre naturen rundt byen. Du kan for eksempel ta med tur-gjengen på skogstur i Estenstadsmarka, eller på fjelltur i Vassfjellet. Er dere en vennegjeng som er glad i toppturer, er det en god idé å dra til Storheia. Her er det imponerende utsikt fra toppen av fjellet. Det er flere fine topper å utforske med tur-gjengen, som for eksempel Jervfjellet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Trondheim er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Trondheim kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Trondheim. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Trondheim som heter Værnes Lufthavn. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Start planleggingen av reise til Trondheim