Leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag? Start søket her!

Trondheim, Norge
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Trondheim, Norge
to. 28.9.
12:00
to. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Trondheim

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Trondheim

Hvilket leiebilselskap er billigst i Trondheim?

De billigste leiebilene i Trondheim finner man som regel hos Getaround. Ved bestilling med Getaround, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 241 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Trondheim er 407 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Trondheim har flest utleiesteder?

Sunnycars has the most locations of any rental car company in Trondheim, with 3 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Trondheim?

Leie av Toyota Yaris i Trondheim er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Toyota Corolla Wagon. Brukerne våre har funnet tilbud på Toyota Yaris i Trondheim for i gjennomsnitt 823 kr per dag, og så billig som 315 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Toyota Corolla Wagon i Trondheim ligger på 739 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 407 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Trondheim, Sør-Trøndelag
Økonomi399 kr/dag
Kompakt276 kr/dag
Medium649 kr/dag
Minivan453 kr/dag
Minibuss800 kr/dag
Luksus611 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn436 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor466 kr/dag
Standard SUV649 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Trondheim

Hvor gammel må man være for å leie bil i Trondheim?

Aldersgrense for bilutleie i Trondheim varierer blant ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstragebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer en bil.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Trondheim er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Trondheim er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Trondheim. Avgiftene registreres automatisk på bilen når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Trondheim sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører på smale fjellveier eller steder der det er mindre lys.

Parkering

I Trondheim sentrum kan du blant annet stå parkert i parkeringshus som finnes flere steder i byen. Du kan sjekke priser og hvor disse ligger blant annet på nettsiden parkopedia. Her finner du en oversikt over alle parkeringshus og parkeringsplasser enkelt og oversiktlig på et kart. Du kan også bruke hjemmesiden trondheimparkering.no. Her finner du kart og informasjon om hvor du finner både parkeringsautomater, parkeringsplasser, parkeringshus og mer. Det er også mulig å se hvor mange parkeringsplasser som finnes på de aktuelle stedene, så slipper du å bruke mye tid på å lete etter ledig plass. Du kan betale for parkering med kort på automater, eller du kan betale med mobilen gjennom tjenesten til SmartPark. Du registrerer kortinformasjonen din i appen, og så kan du fylle på mer tid på parkeringen uten å måtte gå tilbake og kjøpe ny billett.

Utfluktsmål i og rundt Trondheim

Har du leiebil i Trondheim har du muligheten til å utforske den vakre naturen rundt byen. Du kan for eksempel ta med tur-gjengen på skogstur i Estenstadsmarka, eller på fjelltur i Vassfjellet. Er dere en vennegjeng som er glad i toppturer, er det en god idé å dra til Storheia. Her er det imponerende utsikt fra toppen av fjellet. Det er flere fine topper å utforske med tur-gjengen, som for eksempel Jervfjellet.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Trondheim er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Trondheim kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Trondheim. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Trondheim som heter Værnes Lufthavn. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Trondheim, Sør-Trøndelag bilutleie

Finn leiebil i Trondheim som passer for deg

Liten Leiebiler

489 kr - 1 410 kr

Alle biltyper

995 kr - 2 305 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Trondheim, Norge er 797 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Trondheim, Norge er i januar. Prisen er 39 % lavere enn resten av året med bare 489 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Trondheim Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Trondheim, Norge er 1 219 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Trondheim, Norge er i oktober. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 606 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Trondheim Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Trondheim, Norge er 1 969 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Trondheim, Norge er i desember. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 1 027 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Trondheim, Norge er 1 212 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Trondheim, Norge er i desember. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 654 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Trondheim SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Trondheim, Norge er 1 964 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Trondheim, Norge er i oktober. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 907 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 29 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Trondheim Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Trondheim, Norge er 2 176 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Trondheim, Norge er i januar. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 890 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 36 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Trondheim. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Trondheim kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

276 kr/dag

19 okt.–22 okt.
Suzuki Vitara
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

399 kr/dag

27 sep.–4 okt.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

423 kr/dag

28 sep.–5 okt.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Trondheim

Alle større selskaper som leier ut biler i Trondheim, Sør-Trøndelag

Budget

1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

Hertz

1 utleiested
Oversikt

Renhet

5,5

Komfort

5,5

Gjennomsnittlig

5,5

Hentes/Leveres

5,5

Value

5,0

Sunnycars

3 utleiesteder

Avis

2 utleiesteder

keddy by Europcar

1 utleiested

Shouqi

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Trondheim

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Trondheim

Mest populære selskap

Getaround

Populære biltyper

Economy, Mini, Compact

Billigste leiebil

472 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Det mest populære bilutleiefirmaet i Trondheim funnet på momondo denne måneden er Getaround. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Sixt og Alamo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Trondheim de siste 72 timene: Economy, Mini, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Trondheim er 472 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 794 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Trondheim de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Toyota Corolla Wagon som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Trondheim

Attraksjoner i nærheten:

Rockheim26,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Rockheim133,7 km

Attraksjoner i nærheten:

Rockheim48,9 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Trondheim

Nedenfor er de mest populære hotellene i Trondheim

Kjøre med en leiebil i Trondheim - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Trondheim, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Trondheim, Norge i oktober?

For å leie en bil i Trondheim for en helg i oktober, har vi funnet priser så lave som 517 kr med gjennomsnitt på 1 042 kr. Brukere som søker etter leiebil for en uke i Trondheim i oktober så tilbud i gjennomsnitt på 481 kr - men tilbud så lave som 389 kr var tilgjengelig avhengig av datoer og bilvalg.

Hvilken type leiebile er best å leie i Trondheim i oktober?

Med gjennomsnittstemperaturer på 1 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 70 mm i oktober bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Trondheim. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av oktober, og er et populært valg for reisende som skal til Trondheim. Å leie en Standard i Trondheim vil koste deg i gjennomsnitt 1 218 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Trondheim, Norge?

Reisende som leier en bil i Trondheim må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Trondheim er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av BMW 5 Series i Trondheim?

Hvordan er været i Trondheim, Norge i september?

De som ønsker å leie bil i Trondheim i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 9 °C og en nedsbørsmengde på omkring 110 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Er været i Trondheim representativt for resten av Sør-Trøndelag?

Reisende som skal kjøre fra Trondheim på en biltur rundt omkring i Sør-Trøndelag eller de omkringliggende områdene i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 9 °C, og ca. 110 mm nedbør.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Trondheim fra biler sist?

Pris for Trondheim fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Trondheim fra biler?

Antall tilbydere fraTrondheim biler er 19 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Trondheim?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Trondheim. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Trondheim?

For å leie en bil i Trondheim må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler på populære flyplasser nære Trondheim

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Trondheim

Leiebiltyper som er populære i Trondheim

Lei en av disse populære biltypene i Trondheim

Bilutleie i området av Trondheim

Trenger du å leie bil i et bestemt område av Trondheim? Begrens søket ved å bruke alternativene nedenfor

Start planleggingen av reisen til Trondheim


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Trondheim?

Å bestille en leiebil i Trondheim via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Trondheim?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Trondheim, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Trondheim med gratis avbestilling?

Ja, enten det er leiebiler i Trondheim eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Trondheim på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Trondheim.

Finner jeg utleiebiler i Trondheim som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Trondheim.

Kan jeg søke etter leiebiler i Trondheim med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Trondheim.


En enklere måte å administrere reisen til Trondheim på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.