Leiebil Arendal, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Arendal, Norge? Start søket her

Arendal, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Arendal, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Arendal

Du kan skaffe deg leiebil i Arendal fra enten Avis, Hertz eller Budget. Du kan velge mellom en liten eller mellomstor bil, eller en SUV eller varebil dersom du trenger større plass. Med en leiebil i Arendal kan du enkelt komme deg rundt til de omkringliggende områdene. Nyt fleksibiliteten til å utforske på egen hånd uten å være avhengig av noen andre, og ta dagsturer til byer som Tvedestrand, Kristiansand, Risør, Lillesand, Kragerø og Grimstad.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Arendal?

For å leie bil i Arendal må du ha hatt førerkort i minimum ett år, og den laveste aldersgrensen er dermed 19 år. Imidlertid har flere selskaper for bilutleie visse restriksjoner for yngre sjåfører under 25 år, som kan begrense hvilken type bil du kan leie. Noen selskaper har også en øvre aldersgrense, som ofte er på 75 år. Derfor er det viktig at du leser betingelsene og vilkårene nøye før du inngår en avtale, slik at du er klar over hvilke krav og ekstra gebyrer som gjelder.

Parkering

I Arendal finner du gode muligheter for både avgiftsfri og avgiftsbelagt parkering. I sentrum finner du gratis parkeringsplasser med en maks parkeringstid på 30 minutter fra mandag til lørdag fra kl. 08:00–18:00. Tiden måles med å legge en urskive i vinduet, eller med en håndskrevet lapp hvor du skriver ankomsttiden. Det er også flere parkeringshus i Arendal sentrum hvor du kan stå hele døgnet. Disse finner du ved Torvet, Tyholmen, Pollen og Amfi Arendal.

Utfluktsmål i og rundt Arendal

Det er mange ting å se og gjøre i Arendal og omegn, og enten du ønsker å utforske den sjarmerende uthavnen Merdø, besøke Vitensenteret Sørlandet, gå en tur i Raet Nasjonalpark eller bare kose deg med god mat og shopping i sentrum, er det svært praktisk å ha en leiebil her. Kjør en tur til Merdøgaard museum ytterst i Skjærgårdsmarken mot Skagerrak, en liten kystgård fra 1736 som er godt bevart med sitt opprinnelige innbo og interiør. Her kan du også nyte noen timer på den lille kafeen eller badestranden. Videre bør du besøke den eksklusive konfektbutikken Heimdal Chokolade for å kjøpe en gave til noen du er glad i. Ta en dagstur til Tvedestrand for å oppdage alle de unike bokforretningene som ligger her, og besøk Næs Jernverksmuseum for å se et av de eneste gamle jernverksstedene i landet, der mye av utstyret og produksjonsbygningene fremdeles er bevart.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det er viktig å undersøke hvilke forsikringer du trenger når du bestiller leiebil i Arendal. En av de mest sentrale forsikringene å ha på plass, er ansvarsforsikringen. Denne er lovpålagt i henhold til bilansvarsloven, og er derfor alltid inkludert i avtalen for billeie. Som regel er også kaskoforsikring inkludert, som sørger for at du kun trenger å betale en obligatorisk egenandel ved skade eller hærverk på kjøretøyet. Mange bilutleieselskaper har også biltyveriforsikring inkludert i sine avtaler, som gjør at ditt økonomiske ansvar reduseres til egenandelen ved innbrudd i bilen eller tyveri av bilen. Videre bør du undersøke om du har en gyldig reiseforsikring, og hva denne dekker. Ofte dekker reiseforsikringen flere praktiske forsikringer, som egenandelsforsikring, tyveri av eiendeler og personlig ulykkesforsikring. Sistnevnte kan være ekstremt dyr å tegne i forhold til dekningen, så det anbefales som regel ikke at man tegner denne på egen hånd. Det samme gjelder rednings- og assistanseforsikring, da det er relativt rimelig å ringe etter veihjelp i Norge.

Hvor i Arendal kan man hente og levere leiebilen?

Hvor i Arendal du skal hente og levere leiebilen din, avhenger av hvilket bilutleieselskap du velger. Dersom du leier bil fra Avis eller Budget, kan du hente og lever bilen i Myreneveien 23 på Myrene i Arendal. Hvis du derimot ønsker å leie fra Hertz, kan du hente den i Bryggeriveien 3 ved Sandbekk i Arendal. Ankommer du Arendal med fly, kan du også hente leiebilen din på flyplassen du lander ved, enten det er Kristiansand lufthavn, Torp Sandefjord lufthavn eller en annen nærliggende flyplass. (Informasjon kontrollert: 22/05/2019).


Avstand fra Arendal, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Torp Sandefjord flyplass

Leiebiler i Arendal

Så langt i mars har det vært 5 søk på momondo for leiebiler i Arendal.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Arendal for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Sixt, Avis og Hertz er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Arendal. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Arendal som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Arendal har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Arendal når du bruker Avis på utleiestedet deres i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 552 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 1 128 kr/dag for en leiebil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Arendal, Norge?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Arendal. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Arendal tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilket leiebilselskap i Arendal har flest utleiesteder?

Avis har flest utleiesteder i Arendal, Norge med 1 utleiested. På dette utleiestedet kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 1 128 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Arendal, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Arendal er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Arendal ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Arendal, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Arendal i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Arendal.


Leiebiler på flyplasser i Arendal

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Arendal

Finn hotell og fly til Arendal

  • Få den siste informasjonen om Arendal flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Arendal
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Arendal mest populære nabolag

    Finn hoteller i Arendal