Leiebiler i Arendal, Aust-Agder

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Arendal, Aust-Agder? Start søket her!

Arendal, Norge
8. jun. — 15. jun.
Samme leveringssted
Arendal, Norge
to. 8.6.
12:00
to. 15.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Arendal

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Arendal

Hvilket leiebilselskap er billigst i Arendal?

De billigste leiebilene i Arendal finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 313 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Arendal er 313 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Arendal?

Til en gjennomsnittspris på 789 kr/dag (og kun 363 kr/dag), er leiebiler av typen Toyota Yaris i Arendal den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Volkswagen Golf i Arendal for i gjennomsnitt 628 kr/dag (566 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i Arendal

Du kan skaffe deg leiebil i Arendal fra enten Avis, Hertz eller Budget. Du kan velge mellom en liten eller mellomstor bil, eller en SUV eller varebil dersom du trenger større plass. Med en leiebil i Arendal kan du enkelt komme deg rundt til de omkringliggende områdene. Nyt fleksibiliteten til å utforske på egen hånd uten å være avhengig av noen andre, og ta dagsturer til byer som Tvedestrand, Kristiansand, Risør, Lillesand, Kragerø og Grimstad.

For å leie bil i Arendal må du ha hatt førerkort i minimum ett år, og den laveste aldersgrensen er dermed 19 år. Imidlertid har flere selskaper for bilutleie visse restriksjoner for yngre sjåfører under 25 år, som kan begrense hvilken type bil du kan leie. Noen selskaper har også en øvre aldersgrense, som ofte er på 75 år. Derfor er det viktig at du leser betingelsene og vilkårene nøye før du inngår en avtale, slik at du er klar over hvilke krav og ekstra gebyrer som gjelder.

I Arendal finner du gode muligheter for både avgiftsfri og avgiftsbelagt parkering. I sentrum finner du gratis parkeringsplasser med en maks parkeringstid på 30 minutter fra mandag til lørdag fra kl. 08:00–18:00. Tiden måles med å legge en urskive i vinduet, eller med en håndskrevet lapp hvor du skriver ankomsttiden. Det er også flere parkeringshus i Arendal sentrum hvor du kan stå hele døgnet. Disse finner du ved Torvet, Tyholmen, Pollen og Amfi Arendal.

Det er mange ting å se og gjøre i Arendal og omegn, og enten du ønsker å utforske den sjarmerende uthavnen Merdø, besøke Vitensenteret Sørlandet, gå en tur i Raet Nasjonalpark eller bare kose deg med god mat og shopping i sentrum, er det svært praktisk å ha en leiebil her. Kjør en tur til Merdøgaard museum ytterst i Skjærgårdsmarken mot Skagerrak, en liten kystgård fra 1736 som er godt bevart med sitt opprinnelige innbo og interiør. Her kan du også nyte noen timer på den lille kafeen eller badestranden. Videre bør du besøke den eksklusive konfektbutikken Heimdal Chokolade for å kjøpe en gave til noen du er glad i. Ta en dagstur til Tvedestrand for å oppdage alle de unike bokforretningene som ligger her, og besøk Næs Jernverksmuseum for å se et av de eneste gamle jernverksstedene i landet, der mye av utstyret og produksjonsbygningene fremdeles er bevart.


Tilbud på Arendal, Aust-Agder bilutleie

Finn leiebil i Arendal som passer for deg

Liten Leiebiler

515 kr - 1 115 kr

Alle biltyper

722 kr - 1 238 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Arendal, Norge er 799 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Arendal, Norge er i desember. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 515 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Arendal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Arendal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Arendal, Norge er 826 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Arendal, Norge er i mars. Prisen er 23 % lavere enn resten av året med bare 645 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Arendal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Arendal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Arendal, Norge er 827 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Arendal, Norge er i september. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 697 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Arendal. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Arendal kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Arendal

Alle større selskaper som leier ut biler i Arendal, Aust-Agder

Sunnycars

3 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Sixt

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Budget

1 utleiested

McRent

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Arendal

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Arendal

Populære biltyper

Compact, Economy, Wagon

Billigste leiebil

735 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Arendal de siste 72 timene: Compact, Economy, Wagon.
Den laveste prisen for en leiebil i Arendal er 735 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 941 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Arendal de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Class Commercial Truck som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Arendal

Nedenfor er de mest populære hotellene i Arendal

Kjøre med en leiebil i Arendal - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Arendal, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Fartsgrensen i bysonen i Arendal er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Arendal ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Arendal, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Leiebiler på populære flyplasser nære Arendal

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Arendal

Start planleggingen av reisen til Arendal


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Arendal via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Arendal. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.