Leiebiler i Kirkenes, Finnmark

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Kirkenes, Finnmark? Start søket her!

Kirkenes, Norge
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Kirkenes, Norge
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Kirkenes

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Kirkenes

Hvilket leiebilselskap er billigst i Kirkenes?

De billigste leiebilene i Kirkenes finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 359 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Kirkenes er 359 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Kirkenes

Det er mulig å komme seg rundt i Kirkenes med kollektivtransport, eller du kan leie sykkel for å oppleve byen fra sykkelsetet. Imidlertid er det ingen tvil om hva som er det beste fremkomstmiddelet i Nord-Norge – nemlig bil. Det er en svært god idé å ha en leiebil i Kirkenes, med store avstander og mange spennende steder å besøke, både i byen og i de nærliggende områdene. Med en egen bil har du fleksibiliteten til å enkelt komme deg rundt for å utforske det vakre landskapet som er hjem til mange spennende severdigheter og attraksjoner. Du har mange ulike bilutleieselskaper å velge mellom, som Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt, som har alt fra små og kompakte biler, til større stasjonsvogner og varebiler. Bilene kan hentes enten på flyplassen eller i sentrum, og det er lett å parkere i byen.

For å kunne leie bil i Kirkenes og i resten av Norge, må du ha hatt førerkort i minimum ett år. Dette betyr at den laveste aldersgrensen er 19 år, men mange bilutleieselskaper har restriksjoner og økte priser for unge sjåfører under 25 år. Pass derfor på å lese vilkårene for aldersbegrensninger for billeie nøye.

Det er gode parkeringsmuligheter i Kirkenes, og du kan sette fra deg bilen både ved flyplassen og ved bussholdeplassen, i tillegg til ulike parkeringsplasser og gateparkering spredt rundt i byen. Parkeringsreguleringen er skiltet.

Kirkenes er full av spennende steder å se både i byen og i de omkringliggende områdene, og det er svært praktisk å ha leiebil her for å enkelt kunne komme deg rundt. Mens du er her bør du blant annet besøke Kirkenes Snøhotell, som blir bygget opp på nytt hvert år i desember, og holder åpent til det smelter i april. Videre bør du ta bilen til det nedlagte fiskeværet Hamningberg i enden av Nasjonal turistvei Varanger, og besøke museet i bomberommet Andersgrotta for å lære mer om byens historie under annen verdenskrig. En tur til Kirkenes er heller ikke komplett uten å ha blitt med på hundekjøring, eller prøvd lykken med havfiske. Med en leiebil kan du også reise til Kirkenes uten å ha planlagt noen av disse aktivitetene – det er en fantastisk opplevelse i seg selv å bare kjøre rundt til de nærliggende tettstedene og gjennom den fantastiske naturen, som er Nord-Norges største severdighet. Kanskje du også får se nordlyset?


Tilbud på Kirkenes, Finnmark bilutleie

Finn leiebil i Kirkenes som passer for deg

Liten Leiebiler

560 kr - 2 037 kr

Alle biltyper

856 kr - 2 210 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Kirkenes, Norge er 1 091 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Kirkenes, Norge er i oktober. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 560 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 22 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kirkenes. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kirkenes kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Kirkenes, Norge er 1 557 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Kirkenes, Norge er i februar. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 894 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 12 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kirkenes. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kirkenes kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Kirkenes, Norge er 1 073 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Kirkenes, Norge er i desember. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 912 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Kirkenes. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Kirkenes kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Kirkenes

Alle større selskaper som leier ut biler i Kirkenes, Finnmark

Europcar

2 utleiesteder

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Sixt

1 utleiested

Sunnycars

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Kirkenes

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Kirkenes

Populære biltyper

Economy, SUV, Compact

Billigste leiebil

740 kr

Mest populære modell

Class Intermediate Car
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Kirkenes de siste 72 timene: Economy, SUV, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Kirkenes er 740 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 153 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Kirkenes de siste 7 dagene er Class Intermediate Car. Våre brukere foretrekker også Class Compact SUV som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Kirkenes

Nedenfor er de mest populære hotellene i Kirkenes

Kjøre med en leiebil i Kirkenes - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Kirkenes, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

En standardbil er et godt alternativ når du skal besøke Kirkenes i juli. Kirkenes har i gjennomsnitt 62 mm nedbør, og temperaturene ligger på omkring 11 °C i juli. Dette er forhold som egner seg godt for en standardbil som enkelt kan håndtere regn, og som fungerer bra når temperaturene faller. Å leie en Standard i Kirkenes vil koste deg i gjennomsnitt 904 kr/dag.

Når du bestiller en leiebil i Kirkenes, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Kirkenes er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Kirkenes du befinner deg.


Leiebiler på populære flyplasser nære Kirkenes

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Kirkenes

Start planleggingen av reisen til Kirkenes


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Kirkenes fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Kirkenes ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.