Leiebil Kirkenes - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Kirkenes? Start søket her

Kirkenes, Norge
9. mar. — 16. mar.
Samme leveringssted
Kirkenes, Norge
ti. 9.3.
middag
ti. 16.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Kirkenes

Alle større selskaper som leier ut biler i Kirkenes
Byråets vurdering: Middelmådig 2.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Informasjon om reisen din til Kirkenes

Det er mulig å komme seg rundt i Kirkenes med kollektivtransport, eller du kan leie sykkel for å oppleve byen fra sykkelsetet. Imidlertid er det ingen tvil om hva som er det beste fremkomstmiddelet i Nord-Norge – nemlig bil. Det er en svært god idé å ha en leiebil i Kirkenes, med store avstander og mange spennende steder å besøke, både i byen og i de nærliggende områdene. Med en egen bil har du fleksibiliteten til å enkelt komme deg rundt for å utforske det vakre landskapet som er hjem til mange spennende severdigheter og attraksjoner. Du har mange ulike bilutleieselskaper å velge mellom, som Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt, som har alt fra små og kompakte biler, til større stasjonsvogner og varebiler. Bilene kan hentes enten på flyplassen eller i sentrum, og det er lett å parkere i byen.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Kirkenes?

For å kunne leie bil i Kirkenes og i resten av Norge, må du ha hatt førerkort i minimum ett år. Dette betyr at den laveste aldersgrensen er 19 år, men mange bilutleieselskaper har restriksjoner og økte priser for unge sjåfører under 25 år. Pass derfor på å lese vilkårene for aldersbegrensninger for billeie nøye.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter i Kirkenes, og du kan sette fra deg bilen både ved flyplassen og ved bussholdeplassen, i tillegg til ulike parkeringsplasser og gateparkering spredt rundt i byen. Parkeringsreguleringen er skiltet.

Utfluktsmål i og rundt Kirkenes

Kirkenes er full av spennende steder å se både i byen og i de omkringliggende områdene, og det er svært praktisk å ha leiebil her for å enkelt kunne komme deg rundt. Mens du er her bør du blant annet besøke Kirkenes Snøhotell, som blir bygget opp på nytt hvert år i desember, og holder åpent til det smelter i april. Videre bør du ta bilen til det nedlagte fiskeværet Hamningberg i enden av Nasjonal turistvei Varanger, og besøke museet i bomberommet Andersgrotta for å lære mer om byens historie under annen verdenskrig. En tur til Kirkenes er heller ikke komplett uten å ha blitt med på hundekjøring, eller prøvd lykken med havfiske. Med en leiebil kan du også reise til Kirkenes uten å ha planlagt noen av disse aktivitetene – det er en fantastisk opplevelse i seg selv å bare kjøre rundt til de nærliggende tettstedene og gjennom den fantastiske naturen, som er Nord-Norges største severdighet. Kanskje du også får se nordlyset?

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal leie bil, er forsikring en helt nødvendig faktor å ta med i betraktningen. De fleste selskaper for bilutleie har mange forsikringer inkludert i prisene sine, og blant annet ansvarsforsikringen er alltid inkludert. Denne er lovpålagt i henhold til bilansvarsloven, og dekker skader påført tredjeparter, annet kjøretøy, bygninger og eiendeler, men ikke egen bil. Kaskoforsikring (CDW) er som regel også inkludert når du leier bil, og denne sørger for at du kun betaler en obligatorisk egenandel ved skade eller hærverk på kjøretøyet. Dersom du ønsker at denne skal dekke skade på glass og hjul i tillegg, kan du bestille en utvidet kaskoforsikring. Videre er ofte biltyveriforsikring også inkludert i standardpakken. I tillegg til disse forsikringene, er det flere tilleggsforsikringer du kan kjøpe for å være ekstra godt dekket. Sjekk imidlertid om du allerede har disse gjennom eventuelle reiseforsikringer, som ofte dekker egenandelsforsikringer, tyveri av eiendeler og personlige ulykkesforsikringer. Noen ønsker også å tegne en rednings- og assistanseforsikring, men ved reiser i Norge er dette som regel ikke nødvendig. Dersom du er NAF-medlem med bilberging, gjelder dette også for leiebilen, og i motsatt fall koster det uansett ikke spesielt mye å ringe etter veihjelp i Norge.

Hvor i Kirkenes kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebilen din i Kirkenes sentrum, på Kirkenes lufthavn eller i nærliggende steder, som ved Hesseng. (Informasjon kontrollert: 17/05/2019).


Avstand fra Kirkenes til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Kirkenes Høybuktmoen flyplass

Leiebiler i Kirkenes

Så langt i mars har det vært 30 søk på momondo for leiebiler i Kirkenes.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Kirkenes for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Kirkenes har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Sixt og Europcar. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Kirkenes. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Kirkenes i april?

For april i Kirkenes er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 618 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 618 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 796 kr til 800 kr.

Hvilket leiebilselskap i Kirkenes har de billigste prisene på leiebiler?

Hertz har generelt de billigste prisene per dag i Kirkenes på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 1 016 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 416 kr/dag for leiebiler i Kirkenes.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Kirkenes?

Leiebiler i Kirkenes fra populære selskap som Avis, Sixt og Europcar tilbyr som regel gratis kansellering. momondo har ingen kontroll over retningslinjene for kansellering av leiebiler i Kirkenes, men vi kan hjelpe deg med å finne den billigste leiebilen for den kommende reisen din.

Hvilket leiebilselskap i Kirkenes har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Kirkenes. De har 2 utleiesteder, og der kan du regne med å måtte betale en daglig pris på 1 016 kr i Kirkenes.

Hva er fartsgrensen i Kirkenes?

Når du bestiller en leiebil i Kirkenes, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Kirkenes er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Kirkenes du befinner deg.

Hvordan er været i Kirkenes, Norge i mars?

I mars har Kirkenes vanligvis en nedbørsmengde på 21 mm og en gjennomsnittstemperatur på −7 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Kirkenes ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Måneden mars i Kirkenes byr vanligvis på minusgrader, og det er høyere sjanse for is og snø. Det er som regel best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i Kirkenes.

Er været i Kirkenes representativt for resten av Finnmark?

Klimaet i Finnmark i mars innebærer vanligvis temperaturer på −5 °C og en forventet nedbørsmengde på 35,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Kirkenes til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Kirkenes

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Kirkenes

Finn hotell og fly til Kirkenes

  • Få den siste informasjonen om Kirkenes flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Kirkenes
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Kirkenes mest populære nabolag

    Finn hoteller i Kirkenes