Leiebiler i Island

Leter du etter billige leiebiltilbud i Island? Søk her!

Reykjavík, Island
16. aug. — 23. aug.
Samme leveringssted
Reykjavík, Island
ti. 16.8.
12:00
ti. 23.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Island

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Island nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

40 kr/dag

12 okt.–19 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

42 kr/dag

12 okt.–19 okt.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

45 kr/dag

12 okt.–19 okt.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

45 kr/dag

12 okt.–19 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

65 kr/dag

12 okt.–19 okt.
Toyota Corolla
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

126 kr/dag

12 okt.–19 okt.
Mercedes-Benz GLA
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

58 kr/dag

12 okt.–19 okt.
Toyota Corolla
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

58 kr/dag

12 okt.–19 okt.
Toyota Auris Touring Sports

Leiebilinformasjon for Island

Island har en rekke spesifikke lover og regler knyttet til kjøring av bil enten det er leiebil eller ikke. Det er et krav om alle passasjerer i bilen må ha på seg setebelte til enhver tid og dette er lovpålagt i Islands leiebiler. Videre er all trafikk på Island på høyre side av veien noe som er viktig å huske på særlig fordi store deler av veinettet mangler den stripede linjen som deler filene. Det er også forbudt å benytte seg av mobiltelefon eller andre elektroniske gjenstander som ikke er koblet til ved hjelp av håndfrie. Minstealderen for leie av bil er 20 år og det finnes begrensninger på sjåfører som ønsker å leie bil under 25 år. Toppfarten ute på veien er som i sammenlignbare land og ofte senkes denne betraktelig når veikvaliteten synker eller det er snakk om byer.

Det er påbudt med et gyldig førerkort og Island aksepterer både førerkort fra USA, Canada og hele EU/EØS-området uten problem. Det er også mulig å omgå regelen om internasjonalt førerkort hvis informasjonen på kortet er skrevet med romerske bokstaver. Videre er det også lurt å sjekke kravene til forsikring og islandske bilutleiefirmaer tilbyr gjerne to forskjellige forsikringer som er designet for å dekke skader utenfor allfarvei. Som sjåfør er man ikke lovpålagt å takke ja til disse to ekstraforsikringene, men det kan være lurt hvis man planlegger en tur offroad hvor muligheten for diverse skader på bilen kan oppstå. Videre er det også mulig å legge til en ekstra sjåfør mot betaling og dette beløpet kan variere mellom de ulike leiebilselskapene slik at en sammenligning av leiebil er smart.

Island har begrenset med trafikk grunnet sitt lave folketall og store areal så det er liten grunn til å frykte lange bilkøer eller krevende motorveiavkjørsler. Det er mest trafikk utenfor hovedstaden Reykjavik og ved flyplassen i Keflavik hvor mange turister henter sin leiebil ved ankomst. Den begrensede trafikken gjør Island til et fantastisk sted å leie en bil ettersom det er mulig å oppdage store deler av landet på kort tid og til en gunstig penge. Fra hovedstaden Reykjavik går det flere veier til utkantstrøk hvor det gjerne er en fordel med en firehjulstrekker ettersom veikvaliteten på Island kan variere enormt. På grunn av den lave befolkningstettheten er det mange steder bare grusveier og ikke asfalt så det kan være lurt å forberede seg på forhold som kan være krevende, særlig i områder med mye fjell og grus. Fraværet av trafikk betyr også at det er ekstra viktig å planlegge reisen og ta med ekstra proviant, varme klær og lamper hvis uhellet først skulle være ute. Selv om Island er en ekstremt trygg destinasjon er det alltid en fordel å stille forberedt særlig hvis en skal leie en større firehjulstrekker og bevege seg ut i ukjent område.

Island har en rekke slående vakre veier og landskap, mange av de er nært tilknyttet fjellene og vulkanske områder. Det anbefales å reise utenfor allfarvei og benytte seg av mulighetene som en stor firehjulstrekker kan tilby. Sammenlignet med andre vest-europeiske land er det lite asfalterte og motorveier på Island noe som gjør bilkjøring til hakket mer krevende, men også mer spennende! For å finne frem til de vakreste rutene anbefales det å benytte GPS og sette opp en rute som tar hensyn til de krevende forholdene som kan oppstå på grunn av vær og vind. Det anbefales å sjekke ut den blå lagune som er en geysir hvor man bade hele året eller man sjekke ut en av de mange inaktive vulkanene som finnes på Island.


Tilbud på Island bilutleie

Finn leiebil i Island som passer for deg

Liten Leiebiler

285 kr - 1 372 kr

Alle biltyper

385 kr - 2 161 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Island er 643 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Island er i november. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 285 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Island er 957 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Island er i desember. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 430 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Island er 854 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Island er i februar. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 493 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Island er 890 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Island er i januar. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 456 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 10 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Island SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Island er 1 272 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Island er i oktober. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 805 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 23 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Island

Nedenfor er de mest populære hotellene i Island

Leiebiler i Island

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Island, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

NU Car er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Island, med priser fra kun 395 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Island på 1 334 kr per dag.

Ice Rental 4x4 er for øyeblikket det mest populære leiebilselskapet i Island, og 32 % av brukerne valgte tjenestene deres den siste måneden. Ice Rental 4x4 er også et populært alternativ med 2 vurderinger, og en gjennomsnittlig tilfredshetsscore fra kunder på 10,0 av 10. Ha i bakhodet at det er mulig at Ice Rental 4x4 ikke har utleiekontorer på destinasjonen din i Island, og du bør derfor ha et annet selskap som reserve.

Med totalt 22 utleiesteder over hele Island, har Sunnycars flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Reykjavík som er den mest populære destinasjonen. Reykjavík har også 6 utleiesteder tilknyttet Sunnycars.

Sjåfører i Island, inkludert sjåfører som er på besøk fra andre land, må kjøre på høyre side. Ikke glem at det å kjøre på feil side av veien kan føre til trafikkforseelser og alvorlige ulykker.

Av totalt 137 land, ble Island rangert som nr. 38 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Island en score på 4,8 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

0,50‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Island. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Island må du være minst 20 år gammel for å drikke.

De som reiser til Island foretrekker som regel å leie en SUV. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 20 % av brukerne våre leid en SUV for reisen sin til Island, med en gjennomsnittspris på 573 kr per dag.

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 23,91 kr per liter for bensin i Island. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Island, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,03 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 29,08 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Leiebiler i populære byer i Island

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Island

Leiebiler på populære flyplasser i Island

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Island

Start planleggingen av reisen til Island


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Island fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Island, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Island og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Island på momondo.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Island.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Island.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.