Leiebiler i Island

Leter du etter billige leiebiltilbud i Island? Søk her!

Reykjavík, Island
5. okt. — 12. okt.
Samme leveringssted
Reykjavík, Island
to. 5.10.
12:00
to. 12.10.
12:00

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Island

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Island

Hvilket leiebilselskap er billigst i Island?

City Car Rental er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Island, med priser fra kun 351 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Island på 688 kr per dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Island?

Ice Rental 4x4 er for øyeblikket det mest populære leiebilselskapet i Island, og 32 % av brukerne valgte tjenestene deres den siste måneden. Ice Rental 4x4 er også et populært alternativ med 22 vurderinger, og en gjennomsnittlig tilfredshetsscore fra kunder på 7,2 av 10. Ha i bakhodet at det er mulig at Ice Rental 4x4 ikke har utleiekontorer på destinasjonen din i Island, og du bør derfor ha et annet selskap som reserve.

Hvilket leiebilselskap i Island har flest utleiesteder?

Med totalt 20 utleiesteder over hele Island, har keddy by Europcar flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Reykjavík som er den mest populære destinasjonen. Reykjavík har også 5 utleiesteder tilknyttet keddy by Europcar.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Island?

De som reiser til Island foretrekker som regel å leie en Mini. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 67 % av brukerne våre leid en Mini for reisen sin til Island, med en gjennomsnittspris på 650 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Island

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Island nedenfor
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

556 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Opel Corsa
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

568 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Toyota Yaris
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

571 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Toyota Yaris
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

594 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Toyota Yaris
Ford Focus Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

616 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Ford Focus Wagon
Chevrolet Spark
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

759 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Chevrolet Spark
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

768 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

865 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Toyota Corolla
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

870 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Volkswagen Golf

Leiebilinformasjon for Island

Har Island noen unike trafikklover?

Island har en rekke spesifikke lover og regler knyttet til kjøring av bil enten det er leiebil eller ikke. Det er et krav om alle passasjerer i bilen må ha på seg setebelte til enhver tid og dette er lovpålagt i Islands leiebiler. Videre er all trafikk på Island på høyre side av veien noe som er viktig å huske på særlig fordi store deler av veinettet mangler den stripede linjen som deler filene. Det er også forbudt å benytte seg av mobiltelefon eller andre elektroniske gjenstander som ikke er koblet til ved hjelp av håndfrie. Minstealderen for leie av bil er 20 år og det finnes begrensninger på sjåfører som ønsker å leie bil under 25 år. Toppfarten ute på veien er som i sammenlignbare land og ofte senkes denne betraktelig når veikvaliteten synker eller det er snakk om byer.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil på Island?

Det er påbudt med et gyldig førerkort og Island aksepterer både førerkort fra USA, Canada og hele EU/EØS-området uten problem. Det er også mulig å omgå regelen om internasjonalt førerkort hvis informasjonen på kortet er skrevet med romerske bokstaver. Videre er det også lurt å sjekke kravene til forsikring og islandske bilutleiefirmaer tilbyr gjerne to forskjellige forsikringer som er designet for å dekke skader utenfor allfarvei. Som sjåfør er man ikke lovpålagt å takke ja til disse to ekstraforsikringene, men det kan være lurt hvis man planlegger en tur offroad hvor muligheten for diverse skader på bilen kan oppstå. Videre er det også mulig å legge til en ekstra sjåfør mot betaling og dette beløpet kan variere mellom de ulike leiebilselskapene slik at en sammenligning av leiebil er smart.

Hvilke områder på Island har mest trafikk?

Island har begrenset med trafikk grunnet sitt lave folketall og store areal så det er liten grunn til å frykte lange bilkøer eller krevende motorveiavkjørsler. Det er mest trafikk utenfor hovedstaden Reykjavik og ved flyplassen i Keflavik hvor mange turister henter sin leiebil ved ankomst. Den begrensede trafikken gjør Island til et fantastisk sted å leie en bil ettersom det er mulig å oppdage store deler av landet på kort tid og til en gunstig penge. Fra hovedstaden Reykjavik går det flere veier til utkantstrøk hvor det gjerne er en fordel med en firehjulstrekker ettersom veikvaliteten på Island kan variere enormt. På grunn av den lave befolkningstettheten er det mange steder bare grusveier og ikke asfalt så det kan være lurt å forberede seg på forhold som kan være krevende, særlig i områder med mye fjell og grus. Fraværet av trafikk betyr også at det er ekstra viktig å planlegge reisen og ta med ekstra proviant, varme klær og lamper hvis uhellet først skulle være ute. Selv om Island er en ekstremt trygg destinasjon er det alltid en fordel å stille forberedt særlig hvis en skal leie en større firehjulstrekker og bevege seg ut i ukjent område.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene på Island?

Island har en rekke slående vakre veier og landskap, mange av de er nært tilknyttet fjellene og vulkanske områder. Det anbefales å reise utenfor allfarvei og benytte seg av mulighetene som en stor firehjulstrekker kan tilby. Sammenlignet med andre vest-europeiske land er det lite asfalterte og motorveier på Island noe som gjør bilkjøring til hakket mer krevende, men også mer spennende! For å finne frem til de vakreste rutene anbefales det å benytte GPS og sette opp en rute som tar hensyn til de krevende forholdene som kan oppstå på grunn av vær og vind. Det anbefales å sjekke ut den blå lagune som er en geysir hvor man bade hele året eller man sjekke ut en av de mange inaktive vulkanene som finnes på Island.


Tilbud på Island bilutleie

Finn leiebil i Island som passer for deg

Liten

552 kr - 1 299 kr

Alle biltyper

583 kr - 2 234 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Island er 742 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Island er i oktober. Prisen er 26 % lavere enn resten av året med bare 552 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Island. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Island Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Island er 985 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Island er i januar. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 599 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Island. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Island er 1 241 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Island er i februar. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 774 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 9 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Island. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Island er 916 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Island er i november. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 584 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 20 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Island. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Island SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Island er 1 363 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Island er i oktober. Prisen er 3 % lavere enn resten av året med bare 1 329 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 17 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Island. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Island er 976 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Island er i februar. Prisen er 2 % lavere enn resten av året med bare 1 003 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Island. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Island kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

556 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Opel Corsa
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

568 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Toyota Yaris
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

571 kr/dag

27 okt.–29 okt.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Island

Alle større selskaper som leier ut biler i Island

keddy by Europcar

20 utleiesteder

Sunnycars

19 utleiesteder

Hertz

17 utleiesteder

Europcar

16 utleiesteder

Budget

8 utleiesteder

Avis

7 utleiesteder

Ice Rental 4x4

6 utleiesteder

Dollar

5 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Island

Nedenfor er de mest populære hotellene i Island

Leiebiler i Island

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Island, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Island?

Sjåfører i Island, inkludert sjåfører som er på besøk fra andre land, må kjøre på høyre side. Ikke glem at det å kjøre på feil side av veien kan føre til trafikkforseelser og alvorlige ulykker.

Hvor gode er veiene i Island?

Av totalt 137 land, ble Island rangert som nr. 38 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Island en score på 4,8 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

Hva er promillegrensen i Island?

0,50‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Island. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Island må du være minst 20 år gammel for å drikke.

Hva er prisen på bensin i Island?

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 25,34 kr per liter for bensin i Island. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Island, kan det være greit å huske på at Kuwait har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,67 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 33,32 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Island fra biler sist?

Priser for Island fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Island fra biler?

Fra og med september 2023, er det 222 tilbydere å velge mellom fra Island biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Island?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Island. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Island?

Når du leier en bil i Island, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære byer i Island

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Island

Leiebiler på populære flyplasser i Island

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Island

Start planleggingen av reisen til Island


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Island?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Island fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Island?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Island, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Island med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Island og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Island på momondo?

Ja, bare velg fair fuel policy filteret når du søker etter leiebiler i Island på momondo.

Finner jeg utleiebiler i Island som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Island.

Kan jeg søke etter leiebiler i Island med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Island.


En enklere måte å administrere reisen til Island på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.