Nyeste tilbud
Innsikt
Kjøretøysammenligning
Agentoversikt
Vanlige spørsmål

Leiebiler i Storbritannia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Storbritannia? Søk her!

Sjåførens alder: 26–65
Fri 31.5.
Fri 7.6.

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023
Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Storbritannia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Storbritannia nedenfor
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

164 kr/dag

29 May–5 Jun
Citroen C3
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

168 kr/dag

29 May–5 Jun
Toyota Yaris
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

172 kr/dag

29 May–5 Jun
Toyota Aygo
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

175 kr/dag

29 May–5 Jun
Volkswagen Golf
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

177 kr/dag

29 May–5 Jun
Vauxhall Mokka
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

180 kr/dag

29 May–5 Jun
Opel Corsa
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

183 kr/dag

29 May–5 Jun
Toyota Yaris
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

191 kr/dag

29 May–5 Jun
Suzuki Vitara
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

193 kr/dag

29 May–5 Jun
Vauxhall Mokka

Leiebiler innsikt og trender i Storbritannia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Storbritannia

Hvilket leiebilselskap er billigst i Storbritannia?

De billigste leiebilene i Storbritannia finner man som regel hos DRIVALIA . Hvis du gjennomfører bestillingen din med DRIVALIA , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 317 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Storbritannia på 556 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Storbritannia?

Ifølge dataene våre er GREEN MOTION det mest populære leiebilselskapet i Storbritannia. I forrige måned valgte 44 % av brukerne å bestille leiebilen sin hos GREEN MOTION . 184 av våre andre brukere har vurdert opplevelsen sin med GREEN MOTION under oppholdet sitt i Storbritannia, og de gir selskapet en gjennomsnittsscore på 4,8 av 10.

Hvilket leiebilselskap i Storbritannia har flest utleiesteder?

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Storbritannia, er Enterprise Rent-A-Car. De har for øyeblikket 477 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Enterprise Rent-A-Car har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Storbritannia. I London finnes det for eksempel 24 Enterprise Rent-A-Car utleiesteder.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Storbritannia?

En Kompakt er den mest populære leiebilen for de som reiser til Storbritannia. Ifølge dataene våre foretrekker 34 % av brukerne våre en Kompakt fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Kompakt i Storbritannia, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 648 kr per dag.

Tilbud på Storbritannia bilutleie

Finn leiebil i Storbritannia som passer for deg

Liten biler

226 kr - 668 kr

Alle biltyper

363 kr - 817 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten bil leiebil i Storbritannia er 446 kr. Den billigste tiden å leie en liten bil i Storbritannia er i november. Prisen er 50 % lavere enn resten av året med bare 226 kr per dag. En liten bil utleie er vanligvis 30 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia liten bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor bil leiebil i Storbritannia er 702 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor bil i Storbritannia er i januar. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 319 kr per dag. En mellomstor bil utleie er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia mellomstor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor bil leiebil i Storbritannia er 1 284 kr. Den billigste tiden å leie en stor bil i Storbritannia er i april. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 830 kr per dag. En stor bil utleie er vanligvis 51 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia stor bil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Storbritannia er 581 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Storbritannia er i februar. Prisen er 36 % lavere enn resten av året med bare 376 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Storbritannia er 1 105 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Storbritannia er i februar. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 910 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 43 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus bil leiebil i Storbritannia er 1 309 kr. Den billigste tiden å leie en luksus bil i Storbritannia er i mai. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 707 kr per dag. En luksus bil utleie er vanligvis 52 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

164 kr/dag

29 May–5 Jun
Citroen C3
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

168 kr/dag

29 May–5 Jun
Toyota Yaris
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

172 kr/dag

29 May–5 Jun
Toyota Aygo

Leiebilselskaper i Storbritannia

Alle større selskaper som leier ut biler i Storbritannia

Enterprise Rent-A-Car

477 utleiesteder

Free2Move

363 utleiesteder

keddy by Europcar

339 utleiesteder

Sunnycars

266 utleiesteder

Europcar

243 utleiesteder

Firefly

198 utleiesteder

Hertz

166 utleiesteder

Budget

121 utleiesteder

Leiebiler i Storbritannia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Storbritannia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Storbritannia?

I Storbritannia kjører man på venstre side. Hvis du reiser til Storbritannia fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Hva er promillegrensen i Storbritannia?

Promillegrensen i bil i Storbritannia er 0,80‰. Regioner og byer i Storbritannia kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Hvis du er yngre enn 18 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Storbritannia, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

Hva er prisen på bensin i Storbritannia?

Bensinprisen i Storbritannia lå i forrige uke på i gjennomsnitt 19,96 kr per liter. Ifølge dataene våre er bensinprisene i Storbritannia verken blant de dyreste eller billigste på verdensbasis. Egypt har for øyeblikket den billigste bensinprisen, og denne ligger på 3,10 kr per liter, mens Hong Kong har den dyreste, med en prislapp på 34,27 kr per liter. Husk at bensinpriser endres regelmessig, og de kan derfor også variere under reisen din.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Storbritannia fra biler sist?

Priser for biler fra Storbritannia ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Storbritannia fra biler?

Fra og med mai 2024, er det 3 669 tilbydere å velge mellom fra Storbritannia biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Storbritannia?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Storbritannia. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Storbritannia?

For å leie en bil i Storbritannia må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Storbritannia?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Storbritannia er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Storbritannia?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Storbritannia. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Storbritannia med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Storbritannia som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Storbritannia på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Storbritannia.

Finner jeg utleiebiler i Storbritannia som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Storbritannia.

Kan jeg søke etter leiebiler i Storbritannia med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Storbritannia.


En enklere måte å administrere reisen til Storbritannia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Fri 31.5.
12:00
Fri 7.6.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Storbritannia