Leiebiler i Storbritannia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Storbritannia? Søk her!

London, England, Storbritannia
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
London, England, Storbritannia
fr. 29.9.
12:00
fr. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Storbritannia

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Storbritannia

Hvilket leiebilselskap er billigst i Storbritannia?

De billigste leiebilene i Storbritannia finner man som regel hos Easirent. Hvis du gjennomfører bestillingen din med Easirent, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 203 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Storbritannia på 673 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Storbritannia?

Ifølge dataene våre er GREEN MOTION det mest populære leiebilselskapet i Storbritannia. I forrige måned valgte 29 % av brukerne å bestille leiebilen sin hos GREEN MOTION . 187 av våre andre brukere har vurdert opplevelsen sin med GREEN MOTION under oppholdet sitt i Storbritannia, og de gir selskapet en gjennomsnittsscore på 4,9 av 10.

Hvilket leiebilselskap i Storbritannia har flest utleiesteder?

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Storbritannia, er Enterprise Rent-A-Car. De har for øyeblikket 455 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Enterprise Rent-A-Car har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Storbritannia. I London finnes det for eksempel 24 Enterprise Rent-A-Car utleiesteder.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Storbritannia?

En Kompakt er den mest populære leiebilen for de som reiser til Storbritannia. Ifølge dataene våre foretrekker 30 % av brukerne våre en Kompakt fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Kompakt i Storbritannia, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 795 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Storbritannia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Storbritannia nedenfor
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

151 kr/dag

26 sep.–4 okt.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

154 kr/dag

26 sep.–4 okt.
Volkswagen Golf
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

157 kr/dag

26 sep.–4 okt.
Toyota Aygo
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

172 kr/dag

23 okt.–27 okt.
Toyota Aygo
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

179 kr/dag

23 okt.–27 okt.
Opel Corsa
Toyota C-HR
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

180 kr/dag

26 sep.–4 okt.
Toyota C-HR
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

189 kr/dag

26 sep.–4 okt.
Nissan Qashqai
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

191 kr/dag

25 sep.–3 okt.
Volkswagen Golf
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

191 kr/dag

10 okt.–19 okt.
Citroen C3

Leiebilinformasjon for Storbritannia

Har Storbritannia noen noen unike trafikklover?

Å kjøre enn leiebil i Storbritannia for første gang er litt av en utfordring. Her er alt speilvendt. Her er rattet på høyre side og du skal holde deg til den venstre siden av veien. Enten du kjører med automatgir eller du kjører med manuell giring, så kommer du egentlig ganske raskt inn i denne speilvendte kjøringen. Du bør likevel alltid være ekstra oppmerksom i rundkjøringene i Storbritannia, fordi det er her du virkelig blir utfordret på å holde deg på rett side. Ellers er skiltene lik de europeiske standardene. I tillegg er de fargekodet med blått for motorveien, grønt for stor vei og hvitt for mindre veier. Severdigheter blir skiltet brunt, og fareskilt er røde og hvite trekanter. Veiarbeid, tåke og ulykker varsles med elektroniske skilt, mens togkrysninger har automatiske bommer.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Storbritannia?

Når du skal leie bil i Storbritannia må du ha et gyldig førerkort med en internasjonal kjøretillatelse. Du trenger i tillegg et eierbevis eller leiebevis for bilen. Du må også ha forsikringspapirer fordi det er ulovlig å kjøre uten en forsikring fra en tredjepart. Her er det smart å velge en heldekkende forsikring. Vanligvis har bilutleie en aldersgrense på 21 til 74 år. I tillegg til førerkort trenger du å fremvise passet ditt for å leie en bil i Storbritannia. Dersom du skal være der lenger enn tre uker, er det flere som råder deg til å leie leasingbil istedenfor leiebil i Storbritannia. Det er flere billige leiebiler og det er smart å sjekke opp leiebilprisene før du leier. Ta også en sammenligning av leiebilene før du leier. Da bruker du ikke for mye penger på den bilen du vil ha.

Hvilke områder i Storbritannia har mest trafikk?

Områdene rundt de største byene har mest trafikk, da særlig i rushtiden og særlig rundt London. Du kan følge med på trafikken på de offentlige sidene til departementet for transport: gov.uk/the-highway-code. De fleste leiebiler i Storbritannia har GPS, slik at det skal være enkelt for deg å finne frem. Likevel kan det være lurt å investere i AA og RAC-kartbøkene i tillegg.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Storbritannia?

Det er mye vakkert å utforske i Storbritannia, alt fra de langstrakte grønne engene rundt Stonehenge til vakre nasjonalparker, lange strender og prydefulle parker og hager. Det er også mye vakker kyst i Storbritannia. Særlig er Cornwall et yndet sted å se. Beveger du deg nordover på øya kan du nyte det vakre landskapet mellom Lock Lomond og Loch Ness i Skottland. Lenger sør kan du nyte landskapet langs snirklete veier mellom Cheddar og Ashwick. Her er spesielt fjellformasjonene med tydelige lag på lag av vakker stein. Ruten gjennom Mendip Hills er kåret til en fantastisk naturperle i Storbritannia og er en krevende rute å kjøre. I Ashwick kan du kjøpe den kjente osten Cheddar. En annen naturvakker rute i Storbritannia er Evo-triangelet. Triangelet består av tre veier i Nord-Wales og begynner ved Cerrygydrudion og vestover langs A5. I dette triangelet finner du den flotte panoramautsikten over Alwen reservoaret. Har du lyst til å se enestående kyst, skal du kjøre til Lindisfarne i nord. Her kan du møte litt vikinghistorie i tillegg. Når du kjører ut til Holy Island skal du være obs på tidevannet, fordi det kan være ufremkommelig der når det er flo. Kjører du hit, må du ikke gå glipp av den vakre Lindisfarne borgen som ligger på toppen. Og husk at du bare kan kjøre ut hit når det er fjøre.


Tilbud på Storbritannia bilutleie

Finn leiebil i Storbritannia som passer for deg

Liten Leiebiler

426 kr - 888 kr

Alle biltyper

579 kr - 2 679 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Storbritannia er 649 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Storbritannia er i oktober. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 426 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Storbritannia er 905 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Storbritannia er i januar. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 450 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Storbritannia er 2 347 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Storbritannia er i november. Prisen er 75 % lavere enn resten av året med bare 599 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 43 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Storbritannia er 861 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Storbritannia er i november. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 391 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 36 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Storbritannia er 1 489 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Storbritannia er i januar. Prisen er 82 % lavere enn resten av året med bare 275 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 10 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia Varebil utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Storbritannia er 1 953 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Storbritannia er i juli. Prisen er 59 % lavere enn resten av året med bare 814 kr per dag. En Luksus utleie er vanligvis 32 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

151 kr/dag

26 sep.–4 okt.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

154 kr/dag

26 sep.–4 okt.
Volkswagen Golf
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

157 kr/dag

26 sep.–4 okt.
Toyota Aygo

Leiebilselskaper i Storbritannia

Alle større selskaper som leier ut biler i Storbritannia

Enterprise Rent-A-Car

455 utleiesteder

Free2Move

362 utleiesteder

keddy by Europcar

329 utleiesteder

Sunnycars

262 utleiesteder

Europcar

244 utleiesteder

Firefly

184 utleiesteder

Hertz

165 utleiesteder

FLIZZR

120 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Storbritannia

Attraksjoner i nærheten:

Wembley Stadium15,5 km
O2 Shepherd's Bush Empire16,5 km
Surbiton Raceway16,8 km
Royal Albert Hall19,6 km
Hyde Park20,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Old Trafford12,2 km
Printworks14,7 km
City of Manchester Stadium15,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Surbiton Raceway25,2 km
Royal Albert Hall38,3 km
Big Ben38,5 km
O2 Shepherd's Bush Empire38,7 km
London Eye38,8 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Storbritannia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Storbritannia

Leiebiler i Storbritannia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Storbritannia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Storbritannia?

I Storbritannia kjører man på venstre side. Hvis du reiser til Storbritannia fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Hva er promillegrensen i Storbritannia?

Promillegrensen i bil i Storbritannia er 0,80‰. Regioner og byer i Storbritannia kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Hvis du er yngre enn 18 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Storbritannia, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

Hva er prisen på bensin i Storbritannia?

Bensinprisen i Storbritannia lå i forrige uke på i gjennomsnitt 20,62 kr per liter. Ifølge dataene våre er bensinprisene i Storbritannia verken blant de dyreste eller billigste på verdensbasis. Kuwait har for øyeblikket den billigste bensinprisen, og denne ligger på 3,67 kr per liter, mens Hong Kong har den dyreste, med en prislapp på 33,35 kr per liter. Husk at bensinpriser endres regelmessig, og de kan derfor også variere under reisen din.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Storbritannia fra biler sist?

Priser for biler fra Storbritannia ble sst oppdatert i dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Storbritannia fra biler?

Fra og med september 2023, er det 3 427 tilbydere å velge mellom fra Storbritannia biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Storbritannia?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Storbritannia. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Storbritannia?

For å leie en bil i Storbritannia må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Leiebiler i populære regioner i Storbritannia

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Storbritannia som du ikke må gå glipp av

Leiebiler i populære byer i Storbritannia

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Storbritannia

Start planleggingen av reisen til Storbritannia


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Storbritannia?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Storbritannia er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Storbritannia?

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Storbritannia. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Viser momondo leiebiler i Storbritannia med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Storbritannia som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Storbritannia på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Storbritannia.

Finner jeg utleiebiler i Storbritannia som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Storbritannia.

Kan jeg søke etter leiebiler i Storbritannia med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Storbritannia.


En enklere måte å administrere reisen til Storbritannia på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.