Leiebiler i Storbritannia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Storbritannia? Søk her!

London, England, Storbritannia
19. aug. — 26. aug.
Samme leveringssted
London, England, Storbritannia
fr. 19.8.
12:00
fr. 26.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Storbritannia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Storbritannia nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

35 kr/dag

19 aug.–22 aug.
Nissan Qashqai
Audi A5 Sportback
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer

91 kr/dag

17 okt.–24 okt.
Audi A5 Sportback
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

34 kr/dag

19 aug.–22 aug.
Volvo V40
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

51 kr/dag

19 aug.–22 aug.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

39 kr/dag

19 aug.–22 aug.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

42 kr/dag

18 aug.–21 aug.
Toyota Corolla
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

36 kr/dag

20 aug.–23 aug.
Vauxhall Mokka
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

26 kr/dag

18 aug.–21 aug.
Toyota Corolla
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

19 kr/dag

18 aug.–21 aug.
Citroen C3

Leiebilinformasjon for Storbritannia

Å kjøre enn leiebil i Storbritannia for første gang er litt av en utfordring. Her er alt speilvendt. Her er rattet på høyre side og du skal holde deg til den venstre siden av veien. Enten du kjører med automatgir eller du kjører med manuell giring, så kommer du egentlig ganske raskt inn i denne speilvendte kjøringen. Du bør likevel alltid være ekstra oppmerksom i rundkjøringene i Storbritannia, fordi det er her du virkelig blir utfordret på å holde deg på rett side. Ellers er skiltene lik de europeiske standardene. I tillegg er de fargekodet med blått for motorveien, grønt for stor vei og hvitt for mindre veier. Severdigheter blir skiltet brunt, og fareskilt er røde og hvite trekanter. Veiarbeid, tåke og ulykker varsles med elektroniske skilt, mens togkrysninger har automatiske bommer.

Når du skal leie bil i Storbritannia må du ha et gyldig førerkort med en internasjonal kjøretillatelse. Du trenger i tillegg et eierbevis eller leiebevis for bilen. Du må også ha forsikringspapirer fordi det er ulovlig å kjøre uten en forsikring fra en tredjepart. Her er det smart å velge en heldekkende forsikring. Vanligvis har bilutleie en aldersgrense på 21 til 74 år. I tillegg til førerkort trenger du å fremvise passet ditt for å leie en bil i Storbritannia. Dersom du skal være der lenger enn tre uker, er det flere som råder deg til å leie leasingbil istedenfor leiebil i Storbritannia. Det er flere billige leiebiler og det er smart å sjekke opp leiebilprisene før du leier. Ta også en sammenligning av leiebilene før du leier. Da bruker du ikke for mye penger på den bilen du vil ha.

Områdene rundt de største byene har mest trafikk, da særlig i rushtiden og særlig rundt London. Du kan følge med på trafikken på de offentlige sidene til departementet for transport: gov.uk/the-highway-code. De fleste leiebiler i Storbritannia har GPS, slik at det skal være enkelt for deg å finne frem. Likevel kan det være lurt å investere i AA og RAC-kartbøkene i tillegg.

Det er mye vakkert å utforske i Storbritannia, alt fra de langstrakte grønne engene rundt Stonehenge til vakre nasjonalparker, lange strender og prydefulle parker og hager. Det er også mye vakker kyst i Storbritannia. Særlig er Cornwall et yndet sted å se. Beveger du deg nordover på øya kan du nyte det vakre landskapet mellom Lock Lomond og Loch Ness i Skottland. Lenger sør kan du nyte landskapet langs snirklete veier mellom Cheddar og Ashwick. Her er spesielt fjellformasjonene med tydelige lag på lag av vakker stein. Ruten gjennom Mendip Hills er kåret til en fantastisk naturperle i Storbritannia og er en krevende rute å kjøre. I Ashwick kan du kjøpe den kjente osten Cheddar. En annen naturvakker rute i Storbritannia er Evo-triangelet. Triangelet består av tre veier i Nord-Wales og begynner ved Cerrygydrudion og vestover langs A5. I dette triangelet finner du den flotte panoramautsikten over Alwen reservoaret. Har du lyst til å se enestående kyst, skal du kjøre til Lindisfarne i nord. Her kan du møte litt vikinghistorie i tillegg. Når du kjører ut til Holy Island skal du være obs på tidevannet, fordi det kan være ufremkommelig der når det er flo. Kjører du hit, må du ikke gå glipp av den vakre Lindisfarne borgen som ligger på toppen. Og husk at du bare kan kjøre ut hit når det er fjøre.


Tilbud på Storbritannia bilutleie

Finn leiebil i Storbritannia som passer for deg

Liten Leiebiler

243 kr - 857 kr

Alle biltyper

215 kr - 2 358 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Storbritannia er 527 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Storbritannia er i januar. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 243 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 50 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Storbritannia er 692 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Storbritannia er i januar. Prisen er 81 % lavere enn resten av året med bare 134 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Storbritannia er 1 853 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Storbritannia er i januar. Prisen er 87 % lavere enn resten av året med bare 242 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 44 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Storbritannia er 769 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Storbritannia er i november. Prisen er 68 % lavere enn resten av året med bare 248 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Storbritannia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Storbritannia er 1 199 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Storbritannia er i januar. Prisen er 80 % lavere enn resten av året med bare 242 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 14 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Storbritannia er 1 869 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Storbritannia er i juli. Prisen er 62 % lavere enn resten av året med bare 717 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 45 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Storbritannia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

26 kr/dag

18 aug.–21 aug.
Toyota Corolla
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

19 kr/dag

18 aug.–21 aug.
Citroen C3

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Storbritannia

Attraksjoner i nærheten:

Wembley Stadium15,5 km
Surbiton Raceway16,8 km
Hyde Park20,1 km
Marble Arch21,1 km
Madame Tussauds London21,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Printworks14,7 km
City of Manchester Stadium15,2 km
Wembley Stadium241,1 km
Regent's Park248,2 km
Madame Tussauds London249,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Printworks283,3 km
City of Manchester Stadium284,2 km
Wembley Stadium528,6 km
Regent's Park534,4 km
Madame Tussauds London535,3 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Storbritannia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Storbritannia

Leiebiler i Storbritannia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Storbritannia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

De billigste leiebilene i Storbritannia finner man som regel hos INTERRENT . Hvis du gjennomfører bestillingen din med INTERRENT , kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 249 kr/dag, avhengig av hvilken by du har planer om å besøke. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Storbritannia på 976 kr/dag.

Ifølge dataene våre er GREEN MOTION det mest populære leiebilselskapet i Storbritannia. I forrige måned valgte 32 % av brukerne å bestille leiebilen sin hos GREEN MOTION . 60 av våre andre brukere har vurdert opplevelsen sin med GREEN MOTION under oppholdet sitt i Storbritannia, og de gir selskapet en gjennomsnittsscore på 5,4 av 10.

Det utleieselskapet som har flest utleiesteder i Storbritannia, er Enterprise. De har for øyeblikket 449 utleiesteder på flyplasser og byer over hele landet. Enterprise har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Storbritannia. I London finnes det for eksempel 23 Enterprise utleiesteder.

I Storbritannia kjører man på venstre side. Hvis du reiser til Storbritannia fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Promillegrensen i bil i Storbritannia er 0,80‰. Regioner og byer i Storbritannia kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Hvis du er yngre enn 18 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Storbritannia, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

En Compact er den mest populære leiebilen for de som reiser til Storbritannia. Ifølge dataene våre foretrekker 19 % av brukerne våre en Compact fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Compact i Storbritannia, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 187 kr per dag.

Bensinprisen i Storbritannia lå i forrige uke på i gjennomsnitt 21,31 kr per liter. Ifølge dataene våre er bensinprisene i Storbritannia verken blant de dyreste eller billigste på verdensbasis. Algerie har for øyeblikket den billigste bensinprisen, og denne ligger på 3,05 kr per liter, mens Hong Kong har den dyreste, med en prislapp på 28,35 kr per liter. Husk at bensinpriser endres regelmessig, og de kan derfor også variere under reisen din.


Leiebiler i populære regioner i Storbritannia

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Storbritannia som du ikke må gå glipp av

Leiebiler på populære flyplasser i Storbritannia

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Storbritannia

Start planleggingen av reisen til Storbritannia


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Storbritannia er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Storbritannia. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Storbritannia som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Storbritannia.

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Storbritannia.

Ubegrenset kjørelengde er faktisk et alternativ momondo tilbyr på leiebiler i Storbritannia.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.