Leiebiler i Finland

Leter du etter billige leiebiltilbud i Finland? Søk her!

Helsinki, Finland
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Helsinki, Finland
fr. 9.12.
12:00
fr. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Finland

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Finland nedenfor
Ford Focus Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

71 kr/dag

9 feb.–11 feb.
Ford Focus Wagon
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

54 kr/dag

9 feb.–11 feb.
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

54 kr/dag

9 feb.–11 feb.
Volkswagen Golf
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

50 kr/dag

9 feb.–11 feb.
Suzuki Vitara/Escudo
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

66 kr/dag

8 mar.–10 mar.
Toyota Yaris
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

69 kr/dag

9 feb.–11 feb.
Toyota Auris Touring Sports
Citroen C4 Picasso
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

70 kr/dag

9 feb.–11 feb.
Citroen C4 Picasso
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Stasjonsvogn – mellomstor
Opptil 5 passasjerer

76 kr/dag

9 feb.–11 feb.
Skoda Octavia Combi
Audi A4
eller som ligner på Premium stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2 dører

168 kr/dag

9 feb.–11 feb.
Audi A4

Leiebilinformasjon for Finland

Det er få regler for trafikken som vil komme overraskende på en som leier en bil i Finland. Det er påbudt med frontlysene på til enhver tid, og fjernlys skal ikke benyttes når en kjører på godt opplyst vei eller møter andre biler. Maksimal promille for kjøring i Finland er marginalt høyere enn i Norge, og du må bruke hands-free for å snakke i telefonen. Så langt er alt mer eller mindre som normalt for en nordmann . Det er også verdt å være seg bevisst på at unødig tomgang er forbudt. Et typisk spørsmål ved bilutleie er hva som er fartsgrenser. De generelle fartsgrensene i Finland er jevnt over likt de vi har i Norge. Merk også at vinterstid senkes gjerne grensene for motorveier med høyere fartsgrense. Og sist, det er akkurat som i Norge høyrekjøring. Med andre ord er det få overraskelser å vente seg i Finland for en sjåfør fra Norge. Husk også å alltid ha på deg påkrevd dokumentasjon av registrering, leie og forsikring.

Når du ser etter billige leiebiler, og sammenligner leiebil, så bør du også tenke på at du for å leie bil i Finland bør du ha minst ha hatt ditt førerkort i ett år, og som oftest er minstealder på 20 år for å leie en bil. Vær forberedt på å vise både førerkort og eventuelt pass for å bekrefte hvem du er. Samt som vanlig er for bilutleie vil nok også utleier ønske å trekke et depositum fra ditt kredittkort som må stå i ditt navn. Videre så er det krav til forsikring ved å leie en bil, og det kan være lurt å vurdere ytterligere forsikring i tilfelle uhellet skulle være ute. Merk også at du kan ikke ta med deg bilen over grensen til Russland, som er et av et fåtall land der en finsk leiebil ikke kan medbringes. Annet enn dette er det lite å tenke over når en går for bilutleie i Finland.

Naturlig nok vil en finne mest trafikk på inn- og utfartsårene til de store byene. Derimot er store trafikkorker et sjeldent problem, og det er nok mer snakk om kortvarige stans. Parkering i Finland er på mange måter likt som i Norge. Lettere å finne utenfor de store byene, samt billigere. Vil du unngå å bruke lang tid i for eksempel Helsinki på å søke etter parkeringsplass kan du heller gå for å sette igjen bilen ved en parkeringsplass tilknyttet det gode offentlige transporttilbudet i større byer i Finland.

Det er lett å svare at alle veier er naturskjønne i Finland! I dette langstrakte landet går det fra Lappland i nord med veistrekket mellom Utsjoki og Karigasniemi som et glimrende eksempel på hvor vakkert det kan være i nord. Eller en kan velge å se de ikoniske innsjøene, hvorav noe av det beste er å kjøre over det som er kjent som Lietvesi Scenic Road, med en flott plattform for å nyte omgivelsene ved Puumala bro. Som ligger sør i landet. Finland er et land kjent for naturopplevelser og hvor enn du tar med deg din leiebil vil du oppdage nye fortreffelige blikkfang rundt enhver sving. Forholdene er mye som i Norge med tanke på spredning av bensinstasjoner og servicetilbud, i sør nærme de store byene er det naturlig nok bedre tilbud enn i nord. Leiebiler i Finland kan virkelig anbefales for å utforske og å oppleve landskapet.


Tilbud på Finland bilutleie

Finn leiebil i Finland som passer for deg

Liten Leiebiler

345 kr - 885 kr

Alle biltyper

345 kr - 2 825 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Finland er 601 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Finland er i april. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 345 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Finland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Finland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Finland Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Finland er 541 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Finland er i mai. Prisen er 17 % lavere enn resten av året med bare 452 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Finland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Finland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Finland Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Finland er 1 192 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Finland er i januar. Prisen er 33 % lavere enn resten av året med bare 805 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Finland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Finland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Finland Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Finland er 1 189 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Finland er i mai. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 478 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Finland. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Finland kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Finland SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

50 kr/dag

9 feb.–11 feb.
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

54 kr/dag

9 feb.–11 feb.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

54 kr/dag

9 feb.–11 feb.
Toyota Yaris

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Finland

Attraksjoner i nærheten:

Ruka Ski Area682,5 km
Levi Ski Resort831,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Levi Ski Resort144,3 km
Ruka Ski Area154,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Ruka Ski Area593,5 km
Levi Ski Resort712,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Finland

Nedenfor er de mest populære hotellene i Finland

Leiebiler i Finland

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Finland, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det Firent som er det billigste leiebilselskapet i Finland, med tilbud fra kun 347 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med Firent finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 673 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

For øyeblikket er det Finland som er det mest populære leiebilselskapet i GREEN MOTION . 8 brukere har gitt GREEN MOTION en gjennomsnittsscore på 7,1 av 10, basert på kundestøtten deres og leiebiler av høy kvalitet. I forrige måned valgte 38 % av brukerne å leie bil hos GREEN MOTION for oppholdet sitt i Finland.

Scandia Rent har flere utleiesteder i Finland enn noe annet leiebilselskap. Med 109 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Er du usikker på hvilken by du skal besøke, men vet at du vil leie bil hos Scandia Rent? Helsinki er den mest populære byen å besøke i Finland, med 11 utleiesteder tilknyttet Scandia Rent.

Loven i Finland krever at du kjører på Finland side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Finland ble i 2019 rangert som nr. 12 av 137 land over hele verden hva gjelder veikvalitet. På en skala fra 1 til 7 fikk Finland en veikvalitetsscore på 5,8. Husk at veiforholdene i Finland kan variere avhengig av hvilket område i landet du planlegger å besøke.

Promillegrensen i bil i Finland er 0,50‰. Regioner og byer i Finland kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Vær oppmerksom på at man må være 18 for å drikke alkohol i Finland, og det finnes strenge lover som nedlegger forbud mot å drikke i alkoholpåvirket tilstand for alle som er under denne aldersgrensen.

56 % av momondo sine brukere foretrekker å leie en Economy når de besøker Finland, noe som gjør den til landets mest populære leiebil. Prisene på leiebiler i Finland varierer avhengig av by og leiebilselskap, men du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 348 kr per dag for en Economy.

Bensinprisen i Finland lå i forrige uke på i gjennomsnitt 20,26 kr per liter. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Finland, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,28 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 29,29 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Leiebiler i populære regioner i Finland

Finn den perfekte leiebilen for reisen til en av disse regionene i Finland som du ikke må gå glipp av

Leiebiler på populære flyplasser i Finland

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Finland

Start planleggingen av reisen til Finland


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Finland er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Finland. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Finland som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Finland.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Finland.

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Finland på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.