Leiebil Tønsberg, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Tønsberg, Norge? Start søket her

Tønsberg, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Tønsberg, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Informasjon om reisen din til Tønsberg

Du finner mange ulike selskaper for bilutleie i Tønsberg, med mange forskjellige biler å velge mellom. Her finner du kjente selskaper som Avis, Budget, Sixt, Hertz, Europcar og keddy by Europcar, og du kan leie små, mellomstore eller store biler, eller velge å gå for en SUV hvis du trenger ekstra plass til flere passasjerer eller bagasje. Du kan også leie varebil eller et mer eksklusivt kjøretøy dersom du ønsker det. Du kan velge å hente bilen på Torp Sandefjord lufthavn, i sentrum eller de omkringliggende områdene, alt ettersom hva som passer best for deg.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Tønsberg?

Et generelt minstekrav for å kunne leie bil i Tønsberg og i resten av Norge er at du skal ha hatt gyldig førerkort i minimum ett år. Dette betyr at du kan leie bil fra du er 19 år, men denne aldersgrensen kan variere mellom de ulike bilutleieselskapene. Leietakere under 25 år kan oppleve ekstra kostnader og visse begrensninger for billeie, og du bør derfor lese vilkårene nøye før du bestiller leiebilen din.

Parkering

Det er enkelt å parkere i Tønsberg, og du finner både gateparkering, parkeringsplasser og parkeringshus på kryss og tvers av byen. Byen er delt opp i ulike takstsoner med forskjellig nivå på parkeringsavgiftene. Takstsone 1 koster 19 NOK for den første timen, og deretter 32 NOK per time. Her kan du stå i maksimum tre timer. Takstsone 2 koster 13 NOK per time og maksimum 63 NOK per døgn, mens takstsone 3 koster 8 NOK per time og maksimum 30 NOK per dag.

Utfluktsmål i og rundt Tønsberg

Tønsberg er Norges eldste by, og det er mye å se både i byen og i de nærliggende områdene. Byen ble grunnlagt i vikingtiden, og det verdenskjente Osebergskipet er et bevis på dette. Skipet ble funnet rett utenfor Tønsberg i 1904, og du kan se en nøyaktig kopi av det på havnen. Mens du er her bør du også besøke Slottsfjellet og Slottsfjellmuseet for å se det som er igjen av den største middelalderborgen i Skandinavia. Dersom du reiser hit om sommeren er det mange strender i nærområdet som du kan nyte, og du bør også ta turen til øysamfunnene og sommerparadisene Tjøme og Nøtterøy. Med en egen leiebil i Tønsberg er det enkelt å komme seg rundt i byen og i de omkringliggende områdene, uten å være avhengig av andre. Dra til Færder Nasjonalpark for å se landets nyeste nasjonalpark, ta en dagstur til Sandefjord eller Horten, eller bare nyt den sjarmerende atmosfæren i Tønsberg by.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det finnes mange forskjellige forsikringer å velge mellom når du skal bestille leiebil i Tønsberg, og noen er allerede inkludert i leieavtalen din. Ansvarsforsikring er lovpålagt i henhold til bilansvarsloven, og dekker skader som er påført andre mennesker og dyr, annet kjøretøy, bygninger og eiendeler, men ikke skader på egen bil. I tillegg er som regel kaskoforsikring (CDW) også inkludert, og denne gjør at ditt økonomiske ansvar ved hærverk og skade på kjøretøyet reduseres til en obligatorisk egenandel, som varierer avhengig av biltype. Du kan vanligvis bestille en utvidet kaskoforsikring for å forsikre skade på hjul og glass, og ofte også betale for en egenandelsreduksjon. Hos mange bileutleieselskaper er i tillegg biltyveriforsikring inkludert, som gjør at du kun betaler en egenandel ved innbrudd i eller tyveri av bil. Videre bør du undersøke om du har en gyldig reiseforsikring, og hva denne dekker. Reiseforsikringer dekker ofte egenandelsforsikring, tyveri av eiendeler og personlige ulykkesforsikringer.

Hvor i Tønsberg kan man hente og levere leiebilen?

Dersom du ankommer Tønsberg med fly, kan du hente leiebilen din på Torp Sandefjord lufthavn. Da kan du enkelt kjøre inn til Tønsberg på egen hånd med en gang du har landet – en fleksibel og praktisk løsning. Alternativt kan du også hente og levere din leiebil i Tønsberg sentrum, eller i omkringliggende byer som Sandefjord og Skoppum. (Informasjon kontrollert: 20/05/2019).


Avstand fra Tønsberg, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Tønsberg

12 personer har sett etter leiebil i Tønsberg i mars.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Tønsberg for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Tønsberg har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som Avis, Budget og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Tønsberg. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Tønsberg har de billigste prisene på leiebiler?

Du kan forvente deg å finne de beste tilbudene hos Budget når du besøker Tønsberg. Med gjennomsnittspriser på 523 kr/dag på de 2 utleiestedene deres, er Budget et godt alternativ når du skal leie bil.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Tønsberg, Norge?

Flertallet av leiebilselskapene i Tønsberg tilbyr gratis kansellering. momondo informerer alltid brukerne om hvorvidt utleiebilselskaper som Avis, Budget og Hertz har et kanselleringsgebyr eller ikke for reisende som må endre reiseplanene sine i siste liten.

Hvilket leiebilselskap i Tønsberg har flest utleiesteder?

Budget er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Tønsberg, Norge med totalt 2 utleiesteder. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 523 kr/dag når de leier en bil hos Budget i Tønsberg, Norge.

Hva er fartsgrensen i Tønsberg, Norge?

Når du bestiller en leiebil i Tønsberg, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Tønsberg er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Tønsberg du befinner deg.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Tønsberg i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Tønsberg.

Er været i Tønsberg representativt for resten av Vestfold?

Hvis du ser etter en leiebil i Tønsberg for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av mars, er det viktig at du vet at resten av Vestfold vanligvis har en temperatur på 0 °C, og en forventet nedbørsmengde på 58,5 mm.


Leiebiler på flyplasser i Tønsberg

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Tønsberg

Finn hotell og fly til Tønsberg

  • Få den siste informasjonen om Tønsberg flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Tønsberg
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Tønsberg mest populære nabolag

    Finn hoteller i Tønsberg