Leiebiler i Tønsberg, Vestfold

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Tønsberg, Vestfold? Start søket her!

Tønsberg, Norge
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
Tønsberg, Norge
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Tønsberg

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Tønsberg

Hvilket leiebilselskap er billigst i Tønsberg?

De billigste leiebilene i Tønsberg finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 282 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Tønsberg er 548 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Tønsberg?

Leiebiler av typen Toyota Yaris og Toyota RAV4 i Tønsberg er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Toyota Yaris i Tønsberg kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 874 kr/dag, og kan koste så lite som 472 kr/dag. Leiepriser for Toyota RAV4 kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 1 216 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 1 007 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Tønsberg

Du finner mange ulike selskaper for bilutleie i Tønsberg, med mange forskjellige biler å velge mellom. Her finner du kjente selskaper som Avis, Budget, Sixt, Hertz, Europcar og keddy by Europcar, og du kan leie små, mellomstore eller store biler, eller velge å gå for en SUV hvis du trenger ekstra plass til flere passasjerer eller bagasje. Du kan også leie varebil eller et mer eksklusivt kjøretøy dersom du ønsker det. Du kan velge å hente bilen på Torp Sandefjord lufthavn, i sentrum eller de omkringliggende områdene, alt ettersom hva som passer best for deg.

Et generelt minstekrav for å kunne leie bil i Tønsberg og i resten av Norge er at du skal ha hatt gyldig førerkort i minimum ett år. Dette betyr at du kan leie bil fra du er 19 år, men denne aldersgrensen kan variere mellom de ulike bilutleieselskapene. Leietakere under 25 år kan oppleve ekstra kostnader og visse begrensninger for billeie, og du bør derfor lese vilkårene nøye før du bestiller leiebilen din.

Det er enkelt å parkere i Tønsberg, og du finner både gateparkering, parkeringsplasser og parkeringshus på kryss og tvers av byen. Byen er delt opp i ulike takstsoner med forskjellig nivå på parkeringsavgiftene. Takstsone 1 koster 19 NOK for den første timen, og deretter 32 NOK per time. Her kan du stå i maksimum tre timer. Takstsone 2 koster 13 NOK per time og maksimum 63 NOK per døgn, mens takstsone 3 koster 8 NOK per time og maksimum 30 NOK per dag.

Tønsberg er Norges eldste by, og det er mye å se både i byen og i de nærliggende områdene. Byen ble grunnlagt i vikingtiden, og det verdenskjente Osebergskipet er et bevis på dette. Skipet ble funnet rett utenfor Tønsberg i 1904, og du kan se en nøyaktig kopi av det på havnen. Mens du er her bør du også besøke Slottsfjellet og Slottsfjellmuseet for å se det som er igjen av den største middelalderborgen i Skandinavia. Dersom du reiser hit om sommeren er det mange strender i nærområdet som du kan nyte, og du bør også ta turen til øysamfunnene og sommerparadisene Tjøme og Nøtterøy. Med en egen leiebil i Tønsberg er det enkelt å komme seg rundt i byen og i de omkringliggende områdene, uten å være avhengig av andre. Dra til Færder Nasjonalpark for å se landets nyeste nasjonalpark, ta en dagstur til Sandefjord eller Horten, eller bare nyt den sjarmerende atmosfæren i Tønsberg by.


Tilbud på Tønsberg, Vestfold bilutleie

Finn leiebil i Tønsberg som passer for deg

Liten Leiebiler

503 kr - 1 048 kr

Alle biltyper

724 kr - 3 248 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Tønsberg, Norge er 830 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Tønsberg, Norge er i november. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 503 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tønsberg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tønsberg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Tønsberg, Norge er 1 424 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Tønsberg, Norge er i august. Prisen er 48 % lavere enn resten av året med bare 753 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tønsberg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tønsberg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Tønsberg, Norge er 896 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Tønsberg, Norge er i februar. Prisen er 12 % lavere enn resten av året med bare 794 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 33 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Tønsberg. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Tønsberg kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Tønsberg

Alle større selskaper som leier ut biler i Tønsberg, Vestfold

Sunnycars

3 utleiesteder

Budget

2 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

Hertz

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Tønsberg

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Tønsberg

Populære biltyper

Economy, Wagon, Compact

Billigste leiebil

399 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Tønsberg de siste 72 timene: Economy, Wagon, Compact.
Den laveste prisen for en leiebil i Tønsberg er 399 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 779 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Tønsberg de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Class Standard Wagon som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Tønsberg

Nedenfor er de mest populære hotellene i Tønsberg

Kjøre med en leiebil i Tønsberg - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Tønsberg, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Når du bestiller en leiebil i Tønsberg, må du rette deg etter fartsgrensen i 50 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i Tønsberg er henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i Tønsberg du befinner deg.

Hvis du ser etter en leiebil i Tønsberg for en biltur i de omkringliggende områdene i løpet av juni, er det viktig at du vet at resten av Vestfold vanligvis har en temperatur på 15 °C, og en forventet nedbørsmengde på 62,5 mm.


Leiebiler på populære flyplasser nære Tønsberg

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Tønsberg

Start planleggingen av reisen til Tønsberg


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Tønsberg er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Ved å bruke filtre gjør momondo det enklere å finne en flott leiebil i Tønsberg. Enten det er pris, biltype, fasiliteter eller retningslinjer, lar momondo deg avgrense søket med disse og flere filtre for å finne det beste tilbudet for deg.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.