Leiebiler i Latvia

Leter du etter billige leiebiltilbud i Latvia? Søk her!

Riga, Latvia
5. des. — 12. des.
Samme leveringssted
Riga, Latvia
ma. 5.12.
12:00
ma. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Latvia

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Latvia nedenfor
Volkswagen Passat
eller som ligner på Standard
Opptil 5 passasjerer

29 kr/dag

20 des.–12 jan.
Volkswagen Passat
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

29 kr/dag

20 des.–12 jan.
Nissan Qashqai
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

25 kr/dag

20 des.–12 jan.
Volvo V40
Ford Focus Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

29 kr/dag

20 des.–12 jan.
Ford Focus Wagon
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

23 kr/dag

20 des.–12 jan.
Volkswagen Golf
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

20 kr/dag

20 des.–12 jan.
Opel Corsa
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

26 kr/dag

20 des.–12 jan.
Vauxhall Mokka
Volkswagen Jetta
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

29 kr/dag

20 des.–12 jan.
Volkswagen Jetta
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

23 kr/dag

20 des.–12 jan.
Volkswagen Golf

Leiebilinformasjon for Latvia

Sikkerhetsbelte er obligatorisk i for- og baksete. Barn bør sitte i barnestol eller bilpute. Høyretrafikken gjelder også i Latvia som i Norge, det samme gjelder å ha på halvlys hele døgnet. Bensinstasjonene i landet er automatiserte for påfyll av bensin hele døgnet. Det er vanlig at bilutleiefirmaet fyller tanken, før du henter den, men da må du fylle den opp igjen før levering. Latvia har ingen veiavgifter, men de fleste parkeringsstedene er avgiftsbelagte, men kan kjøpe billett som fra utplasserte automater. Dette må plasseres synlig i frontruten for å unngå å bli bøtelagt. Enkelte steder er det gratis parkering til en viss tid med P-skive. Når du skal hente bilen, så kan avhenting avtales på forhånd om det skal være på et bestemt sted eller på parkeringshuset ved flyplassen, eller på andre lokaler på andre adresser. Skal du hente en leiebil på annen adresse som er lengre fra flyplassen, så kan du ta busser fra avhentingsplassen utenfor flyplassen om du kjøper en billett. Du kan også ta taxi som står utenfor flyplassen noen euro.

Du være fullt 21 år for å kunne leie leiebiler i Latvia, i tillegg til at det kan finnes ytterligere alderskrav for enklte bilkategorier. Alle Sjåfører må ha hatt førerkortet i minst ett år, mens førere under 25 kan risikere å måtte betale ekstra avgifter ved henting av utleiebil. Siden Latvia er et EØS-land så kan du slippe å ha et internasjonalt førerkort, men du må ha det opprinnelige førerkortet. Noen bilutleiefirma kan kreve at du kan vise til et internasjonalt førerkort, men dette får du vite på forhånd ved bestilling av en leiebil. I tillegg til å kunne dokumentere for gyldig førerkort, så bør du ha med pass og reisepapirer med deg når du kjører i tilfelle du skulle blitt stoppet for kontroll.

I gamle Riga kan det være vanskelig å finne parkering og det kan koste mer enn vanlig. I Jurmala derimot er veiene gode med lite trafikk, flere parkeringsplasser til greie priser eller gratis innen gitte tider. Det pleier å være mer trafikk på fredager og helligdager. Du kan med fordel gå for å kjøre andre omveier, for å slippe trafikkork, men det vil være lengre kjøreruter. Du kan eventuelt planlegge når på dagen eller om kvelden du bør kjøre for minst mulig trafikk på veiene med Latvias billige leiebiler.

Latvia har et flatere landskap hvor halvparten er dekket av nydelig skog og tresorter som du kan nyte på veiene. Arealet består av fem prosent myr. Med det rike dyrelivet møter du flotte uttrydningstruet flora and fauna. Det er hele 83 ulike pattedyr, viltdyrt og flere. Det er til og med tonnevis av fuglearter blant naturen. En rask kjøretur innom "røde skyttere" som var en avdeling under den russiske imperiehæren under første verdensskrig i Riga. Etter turen så levere du leiebilen til leiebilselskapets lokaler på deres parkeringsplass. Parkeringsplassene skal være merket med leiebilens identitet, slik at du enkelt kan parkere bilen på riktig sted. Det er også mulig å levere leiebiler til andre adresser som for eksempel ved hoteller og verksted. Dette kan avtales med leiebilselskapet. Flere utleieselskaper skal tilby kontaktfri drop-ins dersom det ønskes. Lokalene er universelt tilpasset for rullestolbrukere og det er fri tilgang til wifi for de som trenger dette. Ved levering av biler så er det vanlig å gjennomgå bilens stand i lag, men dette kan også gjøres kontaktfritt.


Tilbud på Latvia bilutleie

Finn leiebil i Latvia som passer for deg

Liten Leiebiler

219 kr - 651 kr

Alle biltyper

219 kr - 819 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Latvia er 383 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Latvia er i mars. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 219 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Latvia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Latvia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Latvia Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Latvia er 265 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Latvia er i desember. Prisen er 22 % lavere enn resten av året med bare 208 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Latvia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Latvia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Latvia Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Latvia er 311 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Latvia er i oktober. Prisen er 15 % lavere enn resten av året med bare 266 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Latvia. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Latvia kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Latvia SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

20 kr/dag

20 des.–12 jan.
Toyota Yaris
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

23 kr/dag

20 des.–12 jan.
Suzuki Vitara/Escudo
Ford Focus Wagon
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

29 kr/dag

20 des.–12 jan.
Ford Focus Wagon

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Latvia

Attraksjoner i nærheten:

Jurmala Beach9,9 km

Attraksjoner i nærheten:

Jurmala Beach176,3 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Latvia

Nedenfor er de mest populære hotellene i Latvia

Leiebiler i Latvia

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Latvia, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

CarWiz er det mest prisgunstige leiebilselskapet i Latvia, med priser fra kun 340 kr per dag i noen deler av landet. Til sammenligning ligger gjennomsnittsprisen for leie av bil i Latvia på 495 kr per dag.

Ifølge dataene våre er GREEN MOTION det mest populære leiebilselskapet i Latvia. I forrige måned valgte 64 % av brukerne å bestille leiebilen sin hos GREEN MOTION . 2 av våre andre brukere har vurdert opplevelsen sin med GREEN MOTION under oppholdet sitt i Latvia, og de gir selskapet en gjennomsnittsscore på 1,9 av 10.

Med totalt 12 utleiesteder over hele Latvia, har Auto 5 flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Riga er den mest populære byen å besøke i Latvia, og du kan enkelt leie bil hos Auto 5 som har 8 utleiesteder rundt omkring i byen.

Loven i Latvia krever at du kjører på Latvia side. Hvis denne loven ikke følges, kan dette resultere i trafikkbøter og ulykker.

Av totalt 137 land, ble Latvia rangert som nr. 95 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Latvia en score på 3,3 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,50‰ i Latvia - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,50‰ er ulovlig i Latvia og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Latvia har strenge lover for personer som kjører i alkoholpåvirket tilstand og er under aldersgrensen for å drikke alkohol som er 18 år.

Den mest populære bilen å leie i Latvia, er en Economy. 26 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Latvia. Hvis en Economy innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 129 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Gjennomsnittsprisen på bensin i Latvia lå i forrige uke på 18,35 kr per liter. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Algerie, som har en gjennomsnittspris på 3,26 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 29,10 kr per liter.


Leiebiler i populære byer i Latvia

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Latvia

Start planleggingen av reisen til Latvia


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Latvia. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Latvia ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Ja, momondo har et filter som lar deg søke kun blant bilutleieselskaper som tilbyr gratis avbestilling. Dette filteret er tilgjengelig i alle bilutleiesøk på momondo inkludert biler i Latvia.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Latvia.

Ja, du kan søke spesifikt etter leiebiler i Latvia med forbedrede rengjøringsrutiner på momondo.

Ja, leiebiltilbud i Latvia med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.