Leiebil Moss, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Moss, Norge? Start søket her

Moss, Norge
11. mar. — 18. mar.
Samme leveringssted
Moss, Norge
to. 11.3.
middag
to. 18.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Moss

Alle større selskaper som leier ut biler i Moss, Norge
Byråets vurdering: Fantastisk 10.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Informasjon om reisen din til Moss

Du har mange ulike bilutleieselskaper å velge mellom når du skal leie bil i Moss. Både Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt holder til her, og alle typer biler er tilgjengelige. Enten du ønsker en liten, kompakt og praktisk bil, eller hvis du har behov for større plass til flere passasjerer og bagasje, så finner du alt fra småbiler til varebiler til leie i Moss. Ofte kan du velge om du skal betale når du henter bilen eller når du bestiller den, og bilen kan enten hentes i byen eller på flyplassen. Det å ha en egen bil til disposisjon i Moss gjør at du enkelt kan komme deg rundt til de omkringliggende områdene uten å være avhengig av noen andre, og både Jeløy, Son og Larkollen er steder du bør ta deg en kjøretur til.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Moss?

Som hovedregel må du ha hatt gyldig førerkort i minimum ett år før du kan leie bil i Moss eller andre steder i Norge. Dermed er minimumsalderen teoretisk sett 19 år, men mange bilutleieselskaper har egne regler. Det er vanlig at det er visse begrensninger og ekstra kostnader for leietakere under 25 år, og mange har også en nedre aldersgrense på 20 år. Undersøk derfor vilkårene for billeie før du bestiller leiebilen din.

Parkering

Moss sentrum har avgiftsparkering, og du finner kommunale parkeringsplasser i sentrum, ved Fergeleiet, Myra, Værlegata, Skarmyra, Mossehallen og Fiske. Skiltingen informerer om tidsrom, hvem som kan parkere der, hvor lenge du kan stå parkert og hva det koster.

Utfluktsmål i og rundt Moss

Moss er en flott by å besøke, som viser seg fra sin beste side om sommeren. Her finner du flest strender i hele Østfold, i tillegg til et blomstrende kulturliv og en rik industriarv. I byen og i nærområdene kan du slappe av på svaberg, gressbakker eller sandstrender, bade fra Sjøbadet i sentrum eller reise ut til Jeløy for å oppleve norsk sommer på sitt beste. På Jeløy kan du også dra innom Galleri F15 som er et av landets eldste gallerier for nasjonal og internasjonal samtidskunst. Her finner du også Røed Gård, en 300 år gammel gård som nå er et kunstsenter med butikker, verksteder og en koselig kafé. Kjør til Larkollen eller den idylliske småbyen Son for å spise reker på bryggen og nyte en avslappende atmosfære, eller dra på dagsturer langs Oslofjorden. Mulighetene er mange, og med egen leiebil i Moss har du fleksibiliteten til å reise akkurat dit du vil, når du vil.

Hvilke forsikringer trenger man?

Det finnes mange ulike forsikringer å velge mellom når du skal bestille leiebil i Moss. Noen av disse er inkludert i prisen, noen har du muligens allerede via reiseforsikringen din, og noen ønsker du kanskje å skaffe deg i tillegg. En av forsikringene som alltid er inkludert ved bilutleie i Norge, er ansvarsforsikringen. Denne er lovpålagt i henhold til bilansvarsloven, og er generelt den rimeligste og minst dekkende bilforsikringen. Ansvarsforsikringen dekker erstatningsansvaret som defineres i loven, som er skader påført andre mennesker og dyr, annet kjøretøy, bygninger og eiendeler, men ikke skader på egen bil. Kaskoforsikring er vanligvis også inkludert, og denne sørger for at du kun betaler en egenandel ved skade eller hærverk på kjøretøyet. Kaskoforsikringen dekker imidlertid ikke skader som følge av tyveri eller innbrudd, og dersom du ønsker å ha dette dekket i tillegg, må du kjøpe en ekstraforsikring. Det er også mulig å bestille en egenandelsreduksjon ved skade, slik at egenandelen reduseres. Hos mange bilutleieselskaper er også biltyveriforsikring inkludert, som gjør at ditt økonomiske ansvar ved innbrudd i bilen eller tyveri av bilen reduseres til en egenandel. Videre bør du undersøke om du har gyldig reiseforsikring, og hva denne dekker. Ofte dekker reiseforsikringer egenandelsforsikring, personlig ulykkesforsikring og tyveri av eiendeler.

Hvor i Moss kan man hente og levere leiebilen?

Du kan velge å hente og levere leiebilen din i Moss sentrum, på Torp Sandefjord lufthavn eller i nærliggende byer, som eksempelvis Fredrikstad, alt ettersom hva som passer best for deg. (Informasjon kontrollert: 20/05/2019).


Avstand fra Moss, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Moss

8 personer har sett etter leiebil i Moss i mars.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Moss for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Moss innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Avis, Sixt og Hertz. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Moss, Norge?

Flertallet av bilutleieselskapene i Moss som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Moss som Avis, Sixt og Hertz ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Hva er fartsgrensen i Moss, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Moss er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Moss ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Moss, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Været i Moss i løpet av mars vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Moss.

Er været i Moss representativt for resten av Østfold?

Reisende som skal kjøre fra Moss på en biltur rundt omkring i Østfold eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 0 °C, og ca. 54 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Moss

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Moss

Finn hotell og fly til Moss

  • Få den siste informasjonen om Moss flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Moss