Leiebiler i Moss, Østfold

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Moss, Østfold? Start søket her!

Moss, Norge
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Moss, Norge
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Moss

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Moss

Hvilket leiebilselskap er billigst i Moss?

De billigste leiebilene i Moss finner man som regel hos Avis. Ved bestilling med Avis, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 571 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Moss er 1 839 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Moss?

Ved leie av bil i Moss, velger de fleste av brukerne våre Toyota Aygo med en pris på i gjennomsnitt 412 kr/dag. Den andre mest populære leiebilen er Toyota Corolla Wagon som i gjennomsnitt koster 1 442 kr/dag. Brukerne våre fant leiebiler av typen Toyota Aygo i Moss for så lite som 336 kr/dag og tilbud på leiebiler av typen Toyota Corolla Wagon for så lite som 892 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Moss

Du har mange ulike bilutleieselskaper å velge mellom når du skal leie bil i Moss. Både Avis, Budget, Europcar, Hertz og Sixt holder til her, og alle typer biler er tilgjengelige. Enten du ønsker en liten, kompakt og praktisk bil, eller hvis du har behov for større plass til flere passasjerer og bagasje, så finner du alt fra småbiler til varebiler til leie i Moss. Ofte kan du velge om du skal betale når du henter bilen eller når du bestiller den, og bilen kan enten hentes i byen eller på flyplassen. Det å ha en egen bil til disposisjon i Moss gjør at du enkelt kan komme deg rundt til de omkringliggende områdene uten å være avhengig av noen andre, og både Jeløy, Son og Larkollen er steder du bør ta deg en kjøretur til.

Som hovedregel må du ha hatt gyldig førerkort i minimum ett år før du kan leie bil i Moss eller andre steder i Norge. Dermed er minimumsalderen teoretisk sett 19 år, men mange bilutleieselskaper har egne regler. Det er vanlig at det er visse begrensninger og ekstra kostnader for leietakere under 25 år, og mange har også en nedre aldersgrense på 20 år. Undersøk derfor vilkårene for billeie før du bestiller leiebilen din.

Moss sentrum har avgiftsparkering, og du finner kommunale parkeringsplasser i sentrum, ved Fergeleiet, Myra, Værlegata, Skarmyra, Mossehallen og Fiske. Skiltingen informerer om tidsrom, hvem som kan parkere der, hvor lenge du kan stå parkert og hva det koster.

Moss er en flott by å besøke, som viser seg fra sin beste side om sommeren. Her finner du flest strender i hele Østfold, i tillegg til et blomstrende kulturliv og en rik industriarv. I byen og i nærområdene kan du slappe av på svaberg, gressbakker eller sandstrender, bade fra Sjøbadet i sentrum eller reise ut til Jeløy for å oppleve norsk sommer på sitt beste. På Jeløy kan du også dra innom Galleri F15 som er et av landets eldste gallerier for nasjonal og internasjonal samtidskunst. Her finner du også Røed Gård, en 300 år gammel gård som nå er et kunstsenter med butikker, verksteder og en koselig kafé. Kjør til Larkollen eller den idylliske småbyen Son for å spise reker på bryggen og nyte en avslappende atmosfære, eller dra på dagsturer langs Oslofjorden. Mulighetene er mange, og med egen leiebil i Moss har du fleksibiliteten til å reise akkurat dit du vil, når du vil.


Tilbud på Moss, Østfold bilutleie

Finn leiebil i Moss som passer for deg

Liten Leiebiler

384 kr - 1 863 kr

Alle biltyper

581 kr - 1 863 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Moss, Norge er 857 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Moss, Norge er i desember. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 384 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Moss. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Moss kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Moss, Norge er 746 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Moss, Norge er i januar. Prisen er 19 % lavere enn resten av året med bare 894 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Moss. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Moss kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Moss

Alle større selskaper som leier ut biler i Moss, Østfold

Avis

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

Sixt

1 utleiested

Budget

2 utleiesteder

keddy by Europcar

1 utleiested

Sunnycars

2 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Moss

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Moss

Populære biltyper

SUV, Wagon, Intermediate

Billigste leiebil

616 kr

Mest populære modell

Toyota Aygo
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Moss de siste 72 timene: SUV, Wagon, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Moss er 616 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 478 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Moss de siste 7 dagene er Toyota Aygo. Våre brukere foretrekker også Class Standard Wagon som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Moss

Nedenfor er de mest populære hotellene i Moss

Kjøre med en leiebil i Moss - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Moss, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For en helg i juli starter det beste tilbudet i Moss på rundt 571 kr og opp til rundt 571 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 1 026 kr til 1 051 kr.

Fartsgrensen i bysonen i Moss er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Moss ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Moss, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.


Leiebiler på populære flyplasser nære Moss

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Moss

Start planleggingen av reisen til Moss


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i Moss med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Moss. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.