Leiebiler i Polen

Leter du etter billige leiebiltilbud i Polen? Søk her!

Gdansk, Polen
10. des. — 17. des.
Gdansk, Polen
sø. 10.12.
12:00
sø. 17.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Polen

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Polen

Hvilket leiebilselskap er billigst i Polen?

For øyeblikket er det GREEN MOTION som er det billigste leiebilselskapet i Polen, med tilbud fra kun 115 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med GREEN MOTION finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 481 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Polen?

Hvis du planlegger å leie en bil i Polen, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos Avis – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 32 % av brukerne våre Avis når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 7,5 av 10, basert på 5 vurderinger.

Hvilket leiebilselskap i Polen har flest utleiesteder?

Med totalt 160 utleiesteder over hele Polen, har RENTIS flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Warszawa er den mest populære byen å besøke i Polen, og du kan enkelt leie bil hos RENTIS som har 7 utleiesteder rundt omkring i byen.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Polen?

Når det kommer til leie av bil i Polen, foretrekker reisende å leie en Økonomi. Faktisk har 35 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 333 kr per dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Polen

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Polen nedenfor
Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

54 kr/dag

8 des.–15 des.
Hyundai i10
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

55 kr/dag

8 des.–15 des.
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

78 kr/dag

8 des.–15 des.
Suzuki Vitara
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

81 kr/dag

8 des.–15 des.
Opel Corsa
Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

82 kr/dag

8 des.–15 des.
Suzuki Vitara
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

89 kr/dag

8 des.–15 des.
Volkswagen Golf
Toyota Aygo
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

91 kr/dag

24 feb.–1 mar.
Toyota Aygo
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

95 kr/dag

24 feb.–1 mar.
Opel Corsa
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

107 kr/dag

8 des.–15 des.
Vauxhall Mokka

Leiebilinformasjon for Polen

Har Polen noen unike trafikklover?

Polen har i likhet med en rekke andre europeiske land et stort antall regler og lover knyttet til ferdsel på lokale veier og motorveier. All trafikk foregår på høyre side som i de fleste andre europeiske land og det er obligatorisk å medbringe et gyldig sertifikat som er godkjent av lokale myndigheter. For reisende fra Norge eller EU og resten av EØS så er nasjonale førerkort gyldige og for personer utenfor Europa vil det være behov for et internasjonalt førerkort som fremvises ved oppmøte hos ditt utleiefirma. Når det gjelder fartsgrenser så finnes det en rekke ulike regler og grenser basert på hvor i landet du befinner deg, og hvilken type vei det er snakk om. Rent generelt dikteres farten av veistandard og trafikkmengnde. På motorveiene er det lagt opp til høy fart og de holder jevnt over god kvalitet, i byene er det lavere fart av sikkerhetsmessige årsaker.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Polen?

Minstealderen for å leie en bil i Polen er 21 år og det er et krav om at sjåføren må hatt førerkort i mer enn ett år. Det kan også være spesielle regler for eldre sjåfører som har fylt 70 år. Videre har Polen i likhet med så mange andre steder egne regler for sjåfører under 25 som ønsker billige leiebiler Her er det ofte lurt å kontakte leiebilfirmaene direkte for å forhøre seg om merkostnaden ved å leie bil for yngre sjåfører. Det er også verdt å merke seg at mange bilutleieselskaper vil også ha begrensninger på hvilke modeller som er tilgjengelig for yngre sjåfører.

Hvilke områder i Polen har mest trafikk?

Polen har varierende trafikknivåer rundt omkring i landet. De store trafikkmengdene er som hovedregel knyttet til de større byene slik som Warszawa, Krakow, Gdansk og Wroclaw for å nevne noen eksempler. Her kan det ofte være tett trafikk både inne i selve bykjernen og ute på ringveiene som omslutter byområdene. Videre kan det også være tett trafikk ved grenseområdene slik som i områder mot Tyskland eller videre østover i Europa særlig knyttet til ferier og offentlige helligdager. Polen har også en del områder som ikke er berørt av trafikk i nevneverdig grad slik som utenfor tettstedene og de større byene. Grunnet Polen sitt gode nivå på motorveier er trafikkflyten fra øst til vest og fra nord til sør velfungerende noe som betyr at sjansen for saktegående trafikk og kødannelse ikke er sannsynlig med mindre man er i tettbygde strøk.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Polen?

Polen kan by på en rekke spennende og naturskjønne områder spredt rundt omkring i landet. Nord i Polen vil en finne vakre og spesielle kystlandskap med lange strender og fiskelandsbyer langs veien for eksempel. Lengre sør i landet vil terrenget skifte karakter og bli mer variert og kupert med daler og skogsområder. Selv om Polen i all hovedsak er et relativt flatt land er det ingen mangel på imponerende landskap slik som i grenseområdene mot Slovakia og Tsjekkia hvor begynnende fjellformasjoner starter og terrenget blir gradvis mer alpint i det som er kjent som Tatra-fjellkjeden med en mengde fjelltopper som rager høyt over landskapet. Hvis en kjører vestover mot Tysklands grense vil en merke at landskapet endrer karakter igjen og blir til et sammenhengende grøntbelte og store skoger. For den som tar turen østover tvers over landet og mot landets hovedstad vil en kjøre gjennom enorme sletteområder som er hjem til en rekke spennende dyr.


Tilbud på Polen bilutleie

Finn leiebil i Polen som passer for deg

Liten cars

225 kr - 541 kr

Alle biltyper

296 kr - 951 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Polen er 376 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Polen er i september. Prisen er 41 % lavere enn resten av året med bare 225 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 26 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Polen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Polen liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Polen er 444 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Polen er i desember. Prisen er 60 % lavere enn resten av året med bare 182 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 12 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Polen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Polen mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Polen er 470 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Polen er i desember. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 234 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Polen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Polen er 460 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Polen er i desember. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 202 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 9 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Polen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Polen SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Polen er 764 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Polen er i oktober. Prisen er 67 % lavere enn resten av året med bare 258 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 35 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Polen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Hyundai i10
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

54 kr/dag

8 des.–15 des.
Hyundai i10
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

55 kr/dag

8 des.–15 des.
Opel Corsa
Opel Corsa
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

81 kr/dag

8 des.–15 des.
Opel Corsa

Leiebilselskaper i Polen

Alle større selskaper som leier ut biler i Polen

RENTIS

160 utleiesteder

Panek

131 utleiesteder

Express Rent a Car

104 utleiesteder

SURPRICE CAR RENTAL

76 utleiesteder

99Rent

53 utleiesteder

Car Net

44 utleiesteder

Hertz

41 utleiesteder

Avis

38 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Polen

Attraksjoner i nærheten:

Gamlebyen i Kraków244,5 km
Sopot Beach299,2 km

Attraksjoner i nærheten:

Gamlebyen i Kraków10,5 km
Sopot Beach492,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Sopot Beach10,1 km
Gamlebyen i Kraków489,8 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Polen

Nedenfor er de mest populære hotellene i Polen

Leiebiler i Polen

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Polen, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Polen?

Hvis du leier bil i Polen, må du være oppmerksom på at du til enhver tid må kjøre på høyre side.

Hvor gode er veiene i Polen?

Av totalt 137 land, ble Polen rangert som nr. 76 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Polen en score på 3,8 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

Hva er promillegrensen i Polen?

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,20‰ i Polen - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,20‰ er ulovlig i Polen og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Polen, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Hva er prisen på bensin i Polen?

Bensin i Polen kostet i forrige uke 17,60 kr per liter. Hvis du planlegger å leie bil i Polen, kan det være en god idé å legge til side penger til bensin, basert på hvor mye du ser for deg at du skal kjøre. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Kuwait, som har en gjennomsnittspris på 3,63 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 33,07 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Polen fra biler sist?

Priser for Polen fra biler oppdateres hver dag.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Polen fra biler?

Fra og med desember 2023, er det 1 654 tilbydere å velge mellom fra Polen biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Polen?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Polen. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Polen?

Når du leier en bil i Polen, må alle sjåfører fremvise et fullt gyldig førerkort. En internasjonal kjøretillatelse kreves hvis førerkortet er skrevet på et annet språk enn det i utleielandet og kan være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid å sjekke med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Polen?

Å bestille en leiebil i Polen via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Polen?

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Polen. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Viser momondo leiebiler i Polen med gratis avbestilling?

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Polen som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Polen på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Polen.

Finner jeg utleiebiler i Polen som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Polen.

Kan jeg søke etter leiebiler i Polen med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Polen.


En enklere måte å administrere reisen til Polen på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.