Leiebiler i Polen

Leter du etter billige leiebiltilbud i Polen? Søk her!

Gdansk, Polen
12. aug. — 19. aug.
Samme leveringssted
Gdansk, Polen
fr. 12.8.
12:00
fr. 19.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Polen

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Polen nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

36 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

28 kr/dag

12 sep.–19 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Vauxhall Mokka
eller som ligner på Kompakt SUV
Opptil 4 passasjerer

34 kr/dag

10 okt.–14 okt.
Vauxhall Mokka
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

37 kr/dag

5 sep.–7 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

29 kr/dag

5 sep.–7 sep.
Toyota Corolla
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

41 kr/dag

5 sep.–9 sep.
Volvo V40
Skoda Octavia Combi
eller som ligner på Standard stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer

52 kr/dag

5 sep.–9 sep.
Skoda Octavia Combi
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

21 kr/dag

5 sep.–7 sep.
Toyota Corolla
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

43 kr/dag

5 sep.–9 sep.
Toyota Auris Touring Sports

Leiebilinformasjon for Polen

Polen har i likhet med en rekke andre europeiske land et stort antall regler og lover knyttet til ferdsel på lokale veier og motorveier. All trafikk foregår på høyre side som i de fleste andre europeiske land og det er obligatorisk å medbringe et gyldig sertifikat som er godkjent av lokale myndigheter. For reisende fra Norge eller EU og resten av EØS så er nasjonale førerkort gyldige og for personer utenfor Europa vil det være behov for et internasjonalt førerkort som fremvises ved oppmøte hos ditt utleiefirma. Når det gjelder fartsgrenser så finnes det en rekke ulike regler og grenser basert på hvor i landet du befinner deg, og hvilken type vei det er snakk om. Rent generelt dikteres farten av veistandard og trafikkmengnde. På motorveiene er det lagt opp til høy fart og de holder jevnt over god kvalitet, i byene er det lavere fart av sikkerhetsmessige årsaker.

Minstealderen for å leie en bil i Polen er 21 år og det er et krav om at sjåføren må hatt førerkort i mer enn ett år. Det kan også være spesielle regler for eldre sjåfører som har fylt 70 år. Videre har Polen i likhet med så mange andre steder egne regler for sjåfører under 25 som ønsker billige leiebiler Her er det ofte lurt å kontakte leiebilfirmaene direkte for å forhøre seg om merkostnaden ved å leie bil for yngre sjåfører. Det er også verdt å merke seg at mange bilutleieselskaper vil også ha begrensninger på hvilke modeller som er tilgjengelig for yngre sjåfører.

Polen har varierende trafikknivåer rundt omkring i landet. De store trafikkmengdene er som hovedregel knyttet til de større byene slik som Warszawa, Krakow, Gdansk og Wroclaw for å nevne noen eksempler. Her kan det ofte være tett trafikk både inne i selve bykjernen og ute på ringveiene som omslutter byområdene. Videre kan det også være tett trafikk ved grenseområdene slik som i områder mot Tyskland eller videre østover i Europa særlig knyttet til ferier og offentlige helligdager. Polen har også en del områder som ikke er berørt av trafikk i nevneverdig grad slik som utenfor tettstedene og de større byene. Grunnet Polen sitt gode nivå på motorveier er trafikkflyten fra øst til vest og fra nord til sør velfungerende noe som betyr at sjansen for saktegående trafikk og kødannelse ikke er sannsynlig med mindre man er i tettbygde strøk.

Polen kan by på en rekke spennende og naturskjønne områder spredt rundt omkring i landet. Nord i Polen vil en finne vakre og spesielle kystlandskap med lange strender og fiskelandsbyer langs veien for eksempel. Lengre sør i landet vil terrenget skifte karakter og bli mer variert og kupert med daler og skogsområder. Selv om Polen i all hovedsak er et relativt flatt land er det ingen mangel på imponerende landskap slik som i grenseområdene mot Slovakia og Tsjekkia hvor begynnende fjellformasjoner starter og terrenget blir gradvis mer alpint i det som er kjent som Tatra-fjellkjeden med en mengde fjelltopper som rager høyt over landskapet. Hvis en kjører vestover mot Tysklands grense vil en merke at landskapet endrer karakter igjen og blir til et sammenhengende grøntbelte og store skoger. For den som tar turen østover tvers over landet og mot landets hovedstad vil en kjøre gjennom enorme sletteområder som er hjem til en rekke spennende dyr.


Tilbud på Polen bilutleie

Finn leiebil i Polen som passer for deg

Liten Leiebiler

98 kr - 372 kr

Alle biltyper

98 kr - 741 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Polen er 201 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Polen er i februar. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 98 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Polen Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Polen er 305 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Polen er i januar. Prisen er 61 % lavere enn resten av året med bare 119 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 4 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Polen Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Polen er 453 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Polen er i august. Prisen er 43 % lavere enn resten av året med bare 261 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 31 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Polen er 272 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Polen er i november. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 165 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Polen kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Polen SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

21 kr/dag

5 sep.–7 sep.
Toyota Corolla
Citroen C3
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer

18 kr/dag

5 sep.–7 sep.
Citroen C3

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Polen

Attraksjoner i nærheten:

Gamlebyen i Kraków244,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Gamlebyen i Kraków10,5 km

Attraksjoner i nærheten:

Gamlebyen i Kraków489,8 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Polen

Nedenfor er de mest populære hotellene i Polen

Leiebiler i Polen

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Polen, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det GREEN MOTION som er det billigste leiebilselskapet i Polen, med tilbud fra kun 105 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med GREEN MOTION finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 285 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Hvis du planlegger å leie en bil i Polen, anbefaler vi deg å gjøre en reservasjon hos GREEN MOTION – et av de mest populære leiebilselskapene i landet. I forrige måned valgte 18 % av brukerne våre GREEN MOTION når de skulle leie bil. Selskapet har også en tilfredshetsscore fra kunder på 5,7 av 10, basert på 7 vurderinger.

Med totalt 144 utleiesteder over hele Polen, har RENTIS flere utleiesteder enn noe annet leiebilselskap. Gdansk er den mest populære byen å besøke i Polen, og du kan enkelt leie bil hos RENTIS som har 3 utleiesteder rundt omkring i byen.

Hvis du leier bil i Polen, må du være oppmerksom på at du til enhver tid må kjøre på høyre side.

Av totalt 137 land, ble Polen rangert som nr. 76 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Polen en score på 3,8 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

BAC (øvre lovlige promillegrense) 0,20‰ i Polen - dette gjelder både besøkende og fastboende. Ditt BAC-nivå finner man ved å måle alkoholprosenten i blodet. Denne informasjonen brukes til å bestemme hvor påvirket en person er. Å føre kjøretøy med en BAC på over 0,20‰ er ulovlig i Polen og du vil bli ansett som å kjøre i påvirket tilstand. Legg merke til at aldersgrensen for å drikke alkohol i Polen, er 18. Det gis strengere straffer til de som kjører et kjøretøy og også er under aldersgrensen.

Når det kommer til leie av bil i Polen, foretrekker reisende å leie en Economy. Faktisk har 23 % av momondos brukere valgt å leie denne biltypen i løpet av de siste 30 dagene, og de betalte i gjennomsnitt 181 kr per dag.

Bensin i Polen kostet i forrige uke 15,36 kr per liter. Hvis du planlegger å leie bil i Polen, kan det være en god idé å legge til side penger til bensin, basert på hvor mye du ser for deg at du skal kjøre. Hvis du har lyst til å leie bil, men har et stramt budsjett, bør du vurdere et land med lavere bensinpriser, for eksempel Algerie, som har en gjennomsnittspris på 3,02 kr per liter. Hong Kong er et annet land som det kan være lurt å ta turen til hvis du er ute etter lavere bensinpriser, og i forrige uke lå bensinprisen her på ca. 28,97 kr per liter.


Leiebiler på populære flyplasser i Polen

Lei en bil på en av disse mest populære flyplassene i Polen

Start planleggingen av reisen til Polen


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Polen via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Filtrering er måten momondo hjelper deg med å finne en flott leiebil i Polen. Begrens søket ditt ved å bruke pris- og kartfunksjoner, samt filtrering etter drivstoff- eller kjørelengdepolicyer blant mange andre tilgjengelige filtre.

Ja, du kan filtrere søket slik at du kun får opp bilutleieselskaper i Polen som tilbyr gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Polen.

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Polen.

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Polen.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.