Leiebiler i Sandvika, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Sandvika, Norge? Start søket her

Sandvika, Norge
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Sandvika, Norge
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Sandvika

Alle større selskaper som leier ut biler i Sandvika, Norge
5 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Sandvika

Det anbefales å booke på nett om du er på jakt etter en billig leiebil i Sandvika. Du får et stort utvalg av forskjellige selskaper, og du kan skaffe deg en god oversikt over pris og ulike tilbud. Hertz Bilutleie, Avis, Budget, Europcar, Sixt, Thrifty og keddy by Europcar er noen av de rimelige selskapene som tilbyr leiebil i Sandvika. Det er også mulig å søke etter ulike egenskaper som automatgir, klimaanlegg, elbil og lignende. Det koster ca. 600-1200 NOK for å leie bil en dag, avhengig av størrelsen på kjøretøyet. Du kan også sjekke hvem som tilbyr fri kilometer. Sandvika ligger tett på Oslo og du har gode veiforbindelser til hele distriktet. Motorveien er ikke langt unna. Du bør beregne god tid om du skal midt i morgen- eller ettermiddagsrushet.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Sandvika?

Så lenge du har hatt førerkort i minimum 12 måneder bør du ikke ha noe problem med å leie bil. De ulike selskapene kan derimot ha innført restriksjoner og aldersbegrensninger. Detaljene kan variere mellom ulike bilutleieselskaper, men enkelte regler er vanlig praksis i Norge. Det er for eksempel ikke sikkert at du får leie alle typer biler om du er under 21 år. Du kan også bli nektet visse typer forsikringer om du er under 25 år. Det anbefales derfor å lese grundig gjennom betingelsene for billeie om du er en ung sjåfør mellom 19-25 år, slik at du skaffer deg god oversikt over vilkår og ekstra gebyrer for ung alder.

Parkering

Det finnes både private og offentlige parkeringsplasser i Sandvika sentrum. Elbiler og hydrogenbiler kan parkere kostnadsfritt på de som er offentlige. Du får full informasjon om sonenummer og betalingsalternativer på parkeringsautomatene. Enkelte steder har du for eksempel lov å parkere i to timer gratis, mens andre må du betale med en gang. De fleste kjøpesentrene tilbyr gratis parkering til sine kunder, blant annet Sandvika Storsenter. Det anbefales også å spørre hotellet om de har gratis parkering for kundene sine, eller om de kan tilby rabatterte priser på private parkeringshus.

Utfluktsmål i og rundt Sandvika

Sandvika er et flott utgangspunkt for utflukter i Asker og Bærum, og det finnes mye gøy for både store og små. Bærumsverk, Oslofjordmuseet, Henie Onstad Kunstsenter og Vollen Kystkultursenter er noen av attraksjonene du finner rett i nærheten. Du kan også kjøre videre inn til Oslo for å se det kongelige slottet, shoppe på Karl Johan eller tilbringe dagen i Frognerparken. Kalvøya og Kadettangen er også et yndet reisemål og turområde, hvor dere kan bade, leke, stupe ut i vannet, dra på fotturer og på båtturer. Det avholdes også flere musikkfestivaler og ulike arrangement på Kalvøya som er verdt å få med seg, for eksempel Kalvøyafestivalen.

Hvilke forsikringer trenger man?

Mange av de mest nødvendige forsikringene pleier å være inkludert i prisen her i Norge. Det inkluderer ansvarsforsikring, selvrisikoforsikring/kollisjonsforsikring og tyveriforsikring. I praksis betyr det at du kun betaler egenandel om noe skulle oppstå. Selvrisikoforsikringen pleier imidlertid ikke å dekke skader på dekk og frontrute. Det er også mulig å kjøpe ekstra forsikringer som fjerner egenandelen helt. Du bør først undersøke hvor høyt dette beløpet er før du bestemmer deg. Det er også verdt å nevne at enkelte kredittkortselskaper forsikrer deg mot å betale egenandel på skader om du betaler for leiebilen med kortet. Ring kredittkortselskapet ditt for å sjekke om dette gjelder deg.

Hvor i Sandvika kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente bilen ved utleiestasjonen i sentrum eller på Oslo/Gardermoen som er nærmeste lufthavn. Du oppgir ønsket dato, hentested, leveringssted og tidspunkt når du bestiller leiebilen. Det anbefales å sjekke hvilke tidspunkt utleiestasjonen har åpent, ettersom du ofte må betale ekstra utenom kontortid. Det er ingen problem å velge forskjellige hente- og leveringssteder. Selv om du henter bilen på flyplassen, er det allikevel mulig å levere tilbake leiebilen i Sandvika sentrum. Det er bare å opplyse om ønsket leveringssted når du fullfører bestillingen.


Avstand fra Sandvika, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Sandvika

Hvilket leiebilselskap i Sandvika har de billigste prisene på leiebiler?

Det er billigst å leie en bil i Sandvika når du bruker Sixt på utleiestedet deres i byen. Den beste prisen per dag som momondo har funnet er 449 kr, men som regel det er best å belage seg på å betale 752 kr/dag for en leiebil.

Hva er fartsgrensen i Sandvika, Norge?

Fartsgrensen i bysonen i Sandvika er 50 km/t, og dette gjelder også byer og tettsteder i nærheten. I utkanten av byen og på motorveien omkring Sandvika ligger fartsgrensen på henholdsvis 90 km/t og 110 km/t. Hvis du leier en bil i Sandvika, bør du være oppmerksom på at disse fartsgrensene må følges.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Sandvika i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Sandvika.

Er været i Sandvika representativt for resten av Akershus?

Klimaet i Akershus i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 5 °C og en forventet nedbørsmengde på 103,7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Sandvika til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Sandvika

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Sandvika

Start planleggingen av reisen til Sandvika