Leiebiler i Stavanger, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Stavanger, Norge? Start søket her

Stavanger, Norge
23. mai — 30. mai
Samme leveringssted
Stavanger, Norge
sø. 23.5.
middag
sø. 30.5.
middag
Sjåførens alder:

Tilbud på Stavanger, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Små biler er ofte kategorisert som økonomibiler, kompakte biler og biler som er litt mindre enn gjennomsnittet. Du kan forvente deg en pris på 800 kr/dag for å leie en liten bil i Stavanger. Nedenfor ser du de beste prisene som ble funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 2/4 dører
325 kr/dag
Stavanger
Stavanger Lufthavn
Chevrolet Sonic Sedan
325 kr/dag
Se tilbud
Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
325 kr/dag
Stavanger
Stavanger Lufthavn
Citroen C2
325 kr/dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
384 kr/dag
Stavanger
Stavanger Lufthavn
Chevrolet Sonic Sedan
384 kr/dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
396 kr/dag
Stavanger
Stavanger Lufthavn
Chevrolet Sonic Sedan
396 kr/dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 2/4 dører
406 kr/dag
Stavanger
Hertz Bilutleie As
Chevrolet Sonic Sedan
406 kr/dag
Se tilbud
Citroen C2
eller som ligner på Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
406 kr/dag
Stavanger
Hertz Bilutleie As
Citroen C2
406 kr/dag
Se tilbud

Når er det billigst å leie bil i Stavanger?

Alle

262 kr - 1 341 kr

Den rimeligste tiden å leie bil på i Stavanger, Norge er i februar. Prisen er 41% lavere enn resten av året til bare 262 kr per dag. Den dyreste måneden er juli. Prisen på leiebil i Stavanger kan variere basert på flere faktorer som tilgjengelighet, hvor populær bilen er og hvor langt ut du booker leiebilen.


Oversikt over leiebilselskaper i Stavanger

Alle større selskaper som leier ut biler i Stavanger, Norge
8,0
Fantastisk
2 vurderinger3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

9,0

Henting/levering

5,0

Valuta for pengene

8,0
8,0
Fantastisk
6 vurderinger1 utleiested
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

8,6

Valuta for pengene

6,3
0,0
Forferdelig
4 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Stavanger

Hvor gammel må man være for å leie bil i Stavanger?

Aldersgrense for bilutleie i Stavanger varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstra gebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer en bil om dere er en ung gjeng som skal reise.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Stavanger er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Stavanger er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Stavanger. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Stavanger sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

I Stavanger sentrum finnes det en rekke parkeringshus, blant annet P-Arketten konserthuset eller P-Domkirkehallen. Noen av disse har en makspris for døgnparkering, i tillegg til forskjellige takster for timespris, avhengig av når du bruker parkeringshuset. I parkeringshusene betaler du som regel med kredittkort eller vanlig bankkort. Rundt i Stavanger finnes også boligsoneparkeringer, dette er reserverte plasser for de som bor der. For besøkende kan man bruke avgiftsbelagte parkeringsplasser der det finnes betalingsautomat. Det er også noen boligsoner som har gratis parkering i maks 2 timer. Dette vil det være skilter som informerer om. Du kan også betale for gateparkering med appen som heter Stavanger Parkering. Da har du enkel oversikt over hvor lenge du har parkering, priser og du kan enkelt forlenge parkeringen.

Utfluktsmål i og rundt Stavanger

Har du leiebil i Stavanger kan du og vennegjengen din ha en aktiv ferie. Hvis dere vil gå til Preikestolen, kan dere kjøre i omtrent en og en halv time ut fra sentrum av Stavanger til der turstien begynner. Er dere her om sommeren, kan dere ta turen til Solastranden som er en vakker og imponerende stor sandstrand i Sola kommune. Stranden ligger omtrent 20 minutter utenfor sentrum av byen. Det er også populært å reise til Jæren for å surfe, både sommer og vinter. Jæren ligger også omtrent 20 minutter med bil fra Stavanger sentrum.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Stavanger er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Stavanger kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Stavanger. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Stavanger som heter Sola Lufthavn. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Avstand fra Stavanger, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bergen Flesland flyplass

Leiebiler i Stavanger

Så langt i mai har 109 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Stavanger.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Stavanger for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Mange leiebilselskaper i Stavanger har innført nye rengjøringskrav for å sikre at kjøretøyet desinfiseres for din sikkerhet. Denne forbedrede rengjøringen tilbys nå ved utleiesteder som National, Sixt og Hertz. Bruk det nye søkefiltret vårt for å se alle selskapene som tilbyr forbedret rengjøring i Stavanger. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvor mye koster det å leie en bil i Stavanger, Norge i juni?

For juni i Stavanger er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 512 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 254 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 317 kr, med gjennomsnittpris på 317 kr.

Hvilket leiebilselskap i Stavanger har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Stavanger er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 731 kr fra 3 utleiesteder i Stavanger. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Stavanger med en pris på 343 kr.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Stavanger, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Stavanger ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Stavanger. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilken type leiebile er best å leie i Stavanger i juni?

Når du planlegger å reise til Stavanger i juni, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Stavanger i juni med temperaturer som ligger på ca. 14 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 96 mm. Å leie en Økonomi i Stavanger vil koste deg i gjennomsnitt 549 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Stavanger har flest utleiesteder?

Hertz har flest utleiesteder i Stavanger, Norge med 3 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 731 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Stavanger, Norge?

Reisende som leier en bil i Stavanger må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Stavanger er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvordan er været i Stavanger, Norge i mai?

I mai har Stavanger vanligvis en nedbørsmengde på 68 mm og en gjennomsnittstemperatur på 10 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Stavanger ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Været i Stavanger i løpet av mai vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Stavanger. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Stavanger, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Ka, Hyundai i10 og Volkswagen Golf.

Er været i Stavanger representativt for resten av Rogaland?

Klimaet i Rogaland i mai innebærer vanligvis temperaturer på 10 °C og en forventet nedbørsmengde på 72 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Stavanger til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Stavanger

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Stavanger

Start planleggingen av reisen til Stavanger