Leiebiler i Stavanger, Rogaland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Stavanger, Rogaland? Start søket her!

Stavanger, Norge
7. des. — 14. des.
Stavanger, Norge
to. 7.12.
12:00
to. 14.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Stavanger

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Stavanger

Hvilket leiebilselskap er billigst i Stavanger?

De billigste leiebilene i Stavanger finner man som regel hos Getaround. Ved bestilling med Getaround, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 243 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Stavanger er 438 kr/dag.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Stavanger?

Leiebiler av typen Toyota Yaris og Toyota Corolla i Stavanger er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Toyota Yaris i Stavanger kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 534 kr/dag, og kan koste så lite som 286 kr/dag. Leiepriser for Toyota Corolla kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 641 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 331 kr/dag.

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Stavanger, Rogaland

Finn gode tilbud på et stort utvalg av populære leiebiler i Stavanger, Rogaland
Økonomi342 kr/dag
Kompakt333 kr/dag
Medium372 kr/dag
Stor405 kr/dag
Medium SUV328 kr/dag
Standard SUV389 kr/dag
Kompakt stasjonsvogn406 kr/dag
Stasjonsvogn – mellomstor461 kr/dag
Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 48 timene.

Viktig informasjon om leiebiler i Stavanger

Hvor gammel må man være for å leie bil i Stavanger?

Aldersgrense for bilutleie i Stavanger varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstra gebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer en bil om dere er en ung gjeng som skal reise.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Stavanger er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Stavanger er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Stavanger. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Stavanger sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

I Stavanger sentrum finnes det en rekke parkeringshus, blant annet P-Arketten konserthuset eller P-Domkirkehallen. Noen av disse har en makspris for døgnparkering, i tillegg til forskjellige takster for timespris, avhengig av når du bruker parkeringshuset. I parkeringshusene betaler du som regel med kredittkort eller vanlig bankkort. Rundt i Stavanger finnes også boligsoneparkeringer, dette er reserverte plasser for de som bor der. For besøkende kan man bruke avgiftsbelagte parkeringsplasser der det finnes betalingsautomat. Det er også noen boligsoner som har gratis parkering i maks 2 timer. Dette vil det være skilter som informerer om. Du kan også betale for gateparkering med appen som heter Stavanger Parkering. Da har du enkel oversikt over hvor lenge du har parkering, priser og du kan enkelt forlenge parkeringen.

Utfluktsmål i og rundt Stavanger

Har du leiebil i Stavanger kan du og vennegjengen din ha en aktiv ferie. Hvis dere vil gå til Preikestolen, kan dere kjøre i omtrent en og en halv time ut fra sentrum av Stavanger til der turstien begynner. Er dere her om sommeren, kan dere ta turen til Solastranden som er en vakker og imponerende stor sandstrand i Sola kommune. Stranden ligger omtrent 20 minutter utenfor sentrum av byen. Det er også populært å reise til Jæren for å surfe, både sommer og vinter. Jæren ligger også omtrent 20 minutter med bil fra Stavanger sentrum.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Stavanger er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Stavanger kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Stavanger. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Stavanger som heter Sola Lufthavn. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Stavanger, Rogaland bilutleie

Finn leiebil i Stavanger som passer for deg

Liten cars

533 kr - 1 379 kr

Alle biltyper

703 kr - 2 293 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Stavanger, Norge er 757 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Stavanger, Norge er i oktober. Prisen er 30 % lavere enn resten av året med bare 533 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 42 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stavanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stavanger liten car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en mellomstor car leiebil i Stavanger, Norge er 1 048 kr. Den billigste tiden å leie en mellomstor car i Stavanger, Norge er i april. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 618 kr per dag. En mellomstor car utleie er vanligvis 19 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stavanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stavanger mellomstor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en stor car leiebil i Stavanger, Norge er 1 786 kr. Den billigste tiden å leie en stor car i Stavanger, Norge er i januar. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 950 kr per dag. En stor car utleie er vanligvis 28 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stavanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stavanger stor car utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Stavanger, Norge er 1 271 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Stavanger, Norge er i februar. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 584 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 2 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stavanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stavanger SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en varebil leiebil i Stavanger, Norge er 1 551 kr. Den billigste tiden å leie en varebil i Stavanger, Norge er i desember. Prisen er 28 % lavere enn resten av året med bare 1 131 kr per dag. En varebil utleie er vanligvis 17 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stavanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en luksus car leiebil i Stavanger, Norge er 1 630 kr. Den billigste tiden å leie en luksus car i Stavanger, Norge er i oktober. Prisen er 40 % lavere enn resten av året med bare 985 kr per dag. En luksus car utleie er vanligvis 22 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Stavanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Suzuki Vitara
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

333 kr/dag

26 des.–2 jan.
Suzuki Vitara
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

339 kr/dag

26 des.–2 jan.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

342 kr/dag

26 des.–2 jan.
Toyota Yaris

Leiebilselskaper i Stavanger

Alle større selskaper som leier ut biler i Stavanger, Rogaland

National

1 utleiested

Sixt

8,2
Veldig bra
1 vurdering1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,7

Gjennomsnittlig

8,3

Hentes/Leveres

8,5

Value

8,0

Alamo

2 utleiesteder

Hertz

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,0

Komfort

8,9

Gjennomsnittlig

7,8

Hentes/Leveres

7,9

Value

6,7

Sunnycars

3 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Thrifty

2 utleiesteder

Dollar

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Stavanger

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Stavanger

Mest populære selskap

Sixt

Populære biltyper

Compact, Economy, Mini

Billigste leiebil

318 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Det mest populære bilutleiefirmaet i Stavanger funnet på momondo denne måneden er Sixt. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Alamo og Europcar
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Stavanger de siste 72 timene: Compact, Economy, Mini.
Den laveste prisen for en leiebil i Stavanger er 318 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 478 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Stavanger de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Toyota Corolla som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Stavanger

Nedenfor er de mest populære hotellene i Stavanger

Kjøre med en leiebil i Stavanger - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Stavanger, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvor mye koster det å leie en bil i Stavanger, Norge i Desember?

For Desember i Stavanger er gjennomsnittpris fra disse søkene for leiebil en helg 490 kr - men noen brukere har funnet priser så lave som 490 kr. Tilbud er litt annerledes for leie for langhelg - tilbud starter på 331 kr, med gjennomsnittpris på 421 kr.

Hva er fartsgrensen i Stavanger, Norge?

Reisende som leier en bil i Stavanger må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Stavanger er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Volvo XC90 i Stavanger?

Hvordan er været i Stavanger, Norge i November?

I November har Stavanger vanligvis en nedbørsmengde på 151 mm og en gjennomsnittstemperatur på 5 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Stavanger ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Er været i Stavanger representativt for resten av Rogaland?

Klimaet i Rogaland i November innebærer vanligvis temperaturer på 5 °C og en forventet nedbørsmengde på 155,7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Stavanger til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Stavanger fra biler sist?

Priser for Stavanger fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Stavanger fra biler?

Fra og med november 2023, er det 16 tilbydere å velge mellom fra Stavanger biler.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Stavanger?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Stavanger. I mange EU-land må sjåførene være over 18 år. Som regel må du være 21 år for å leie en bil i utlandet, og en avgift for unge sjåfører kan påløpe hvis du er under 25 år. Vi anbefaler å lese gjennom retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Stavanger?

For å leie en bil i Stavanger må alle sjåfører fremvise et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, kan det hende du også må fremlegge bevis for returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler alltid at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Stavanger?

Å bestille en leiebil i Stavanger via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Stavanger?

Når du har utført et søk etter en leiebil i Stavanger, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Viser momondo leiebiler i Stavanger med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Stavanger og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Stavanger på momondo?

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Stavanger.

Finner jeg utleiebiler i Stavanger som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Stavanger.

Kan jeg søke etter leiebiler i Stavanger med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Stavanger med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Stavanger på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.