Leiebil Stavanger - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Stavanger? Start søket her

tor.. 22.8.
12:00
fre.. 23.8.
12:00
Sammenlign med momondo |

Populære bilutleiefirmaer i Stavanger

Beste priser funnet av momondo-brukere de siste 24 timene
Leiebil (Økonomi) i Stavanger sixt
Økonomi
2 voksne, 2 kolli
Leiebil (Kompakt) i Stavanger sixt
Kompakt
4 voksne, 2 kolli
Leiebil (Medium) i Stavanger hertz
Medium
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Standard) i Stavanger sixt
Standard
5 voksne, 3 kolli
Leiebil (Stor) i Stavanger sixt
Stor
5 voksne, 2 kolli
Leiebil (SUV) i Stavanger sixt
Suv
4 voksne, 2 kolli

Oversikt over bilutleiefirmaer i Stavanger

Trenger du tips om hvor du bør leie bil? Dette er topp-leverandørene
sixtrentacar Billigste Sixt Sixt gir deg de billigste tilbudene på 1 sted rundt i byen
autoeurope Mest populære AutoEurope AutoEurope gir deg de billigste tilbudene på 1 sted rundt i byen
sunnycars De fleste steder Sunnycars Sunnycars gir deg modeller av høy kvalitet og luksusmodeller på et av de 4 stedene

Oversikt over leiebilselskaper i Stavanger

Alle større selskaper som leier ut biler i Stavanger
$self.agencySymbol
Alamo
Fantastisk - 8,7 (43 507 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Enterprise
Fantastisk - 8,5 (12 798 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
keddy by Europcar
Fantastisk - 8,2 (98 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
National
Fantastisk - 8,2 (3 766 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Avis
Bra - 7,6 (2 247 vurderinger)
2 steder
$self.agencySymbol
Europcar
Bra - 7,6 (349 vurderinger)
1 sted
$self.agencySymbol
Hertz
Bra - 7,4 (3 832 vurderinger)
3 steder
$self.agencySymbol
Thrifty
Bra - 7,3 (19 071 vurderinger)
2 steder

Flyplasser med leiebiler i Stavanger

Finn en leiebil på denne flyplassen
BILER I
Stavanger Sola flyplass
SVG

Leiebil i Stavanger

Hvor gammel må man være for å leie bil i Stavanger?

Aldersgrense for bilutleie i Stavanger varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstra gebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer en bil om dere er en ung gjeng som skal reise.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Stavanger er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Stavanger er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Stavanger. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Stavanger sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

Parkering

I Stavanger sentrum finnes det en rekke parkeringshus, blant annet P-Arketten konserthuset eller P-Domkirkehallen. Noen av disse har en makspris for døgnparkering, i tillegg til forskjellige takster for timespris, avhengig av når du bruker parkeringshuset. I parkeringshusene betaler du som regel med kredittkort eller vanlig bankkort. Rundt i Stavanger finnes også boligsoneparkeringer, dette er reserverte plasser for de som bor der. For besøkende kan man bruke avgiftsbelagte parkeringsplasser der det finnes betalingsautomat. Det er også noen boligsoner som har gratis parkering i maks 2 timer. Dette vil det være skilter som informerer om. Du kan også betale for gateparkering med appen som heter Stavanger Parkering. Da har du enkel oversikt over hvor lenge du har parkering, priser og du kan enkelt forlenge parkeringen.

Utfluktsmål i og rundt Stavanger

Har du leiebil i Stavanger kan du og vennegjengen din ha en aktiv ferie. Hvis dere vil gå til Preikestolen, kan dere kjøre i omtrent en og en halv time ut fra sentrum av Stavanger til der turstien begynner. Er dere her om sommeren, kan dere ta turen til Solastranden som er en vakker og imponerende stor sandstrand i Sola kommune. Stranden ligger omtrent 20 minutter utenfor sentrum av byen. Det er også populært å reise til Jæren for å surfe, både sommer og vinter. Jæren ligger også omtrent 20 minutter med bil fra Stavanger sentrum.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Stavanger er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Stavanger kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Stavanger. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Stavanger som heter Sola Lufthavn. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Finn hotell og fly til Stavanger