Leiebiler i Stavanger, Rogaland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Stavanger, Rogaland? Start søket her!

Stavanger, Norge
19. aug. — 26. aug.
Samme leveringssted
Stavanger, Norge
fr. 19.8.
12:00
fr. 26.8.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Stavanger, Rogaland

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Stavanger, Rogaland nedenfor
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

80 kr/dag

9 sep.–11 sep.
Nissan Qashqai
Audi A5 Sportback
eller som ligner på Premium
Opptil 5 passasjerer

100 kr/dag

10 sep.–12 sep.
Audi A5 Sportback
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

80 kr/dag

10 sep.–12 sep.
Nissan Qashqai
Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

67 kr/dag

10 sep.–12 sep.
Toyota Auris Touring Sports
BMW 1 Series
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

118 kr/dag

10 sep.–12 sep.
BMW 1 Series
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

69 kr/dag

10 sep.–12 sep.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

65 kr/dag

10 sep.–12 sep.
Toyota Corolla
Audi A4
eller som ligner på Premium stasjonsvogn
Opptil 5 passasjerer
Kjøretøy med 2 dører

135 kr/dag

10 sep.–12 sep.
Audi A4
Mercedes-Benz GLA
eller som ligner på Stor SUV
Opptil 5 passasjerer

148 kr/dag

10 sep.–12 sep.
Mercedes-Benz GLA

Viktig informasjon om leiebiler i Stavanger

Aldersgrense for bilutleie i Stavanger varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte et ekstra gebyr. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er greit å være obs på før du reserverer en bil om dere er en ung gjeng som skal reise.

I Stavanger er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er også 30 km/t der det er stor aktivitet av både syklister og fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Stavanger er det mellom 70 km/t og 80 km/t. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av Stavanger. Avgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Hvis du kjører i Stavanger sentrum er det også viktig å være obs på høyreregelen, som vil si at du skal vike for biler og syklister som kommer fra høyre når du kjører på veier uten forkjørsrett. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye nedbør eller om kvelden.

I Stavanger sentrum finnes det en rekke parkeringshus, blant annet P-Arketten konserthuset eller P-Domkirkehallen. Noen av disse har en makspris for døgnparkering, i tillegg til forskjellige takster for timespris, avhengig av når du bruker parkeringshuset. I parkeringshusene betaler du som regel med kredittkort eller vanlig bankkort. Rundt i Stavanger finnes også boligsoneparkeringer, dette er reserverte plasser for de som bor der. For besøkende kan man bruke avgiftsbelagte parkeringsplasser der det finnes betalingsautomat. Det er også noen boligsoner som har gratis parkering i maks 2 timer. Dette vil det være skilter som informerer om. Du kan også betale for gateparkering med appen som heter Stavanger Parkering. Da har du enkel oversikt over hvor lenge du har parkering, priser og du kan enkelt forlenge parkeringen.

Har du leiebil i Stavanger kan du og vennegjengen din ha en aktiv ferie. Hvis dere vil gå til Preikestolen, kan dere kjøre i omtrent en og en halv time ut fra sentrum av Stavanger til der turstien begynner. Er dere her om sommeren, kan dere ta turen til Solastranden som er en vakker og imponerende stor sandstrand i Sola kommune. Stranden ligger omtrent 20 minutter utenfor sentrum av byen. Det er også populært å reise til Jæren for å surfe, både sommer og vinter. Jæren ligger også omtrent 20 minutter med bil fra Stavanger sentrum.

Med leiebil i Stavanger er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Stavanger. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen i Stavanger som heter Sola Lufthavn. Da kan du hente bilen med en gang du ankommer. Det er også en rekke bilutleieselskaper som holder til i sentrum av byen.


Tilbud på Stavanger, Rogaland bilutleie

Finn leiebil i Stavanger som passer for deg

Liten Leiebiler

428 kr - 1 542 kr

Alle biltyper

676 kr - 1 968 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Stavanger, Norge er 804 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Stavanger, Norge er i oktober. Prisen er 47 % lavere enn resten av året med bare 428 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stavanger Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Stavanger, Norge er 1 310 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Stavanger, Norge er i februar. Prisen er 58 % lavere enn resten av året med bare 563 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 7 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stavanger Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Stavanger, Norge er 1 509 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Stavanger, Norge er i desember. Prisen er 49 % lavere enn resten av året med bare 777 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 20 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stavanger Stor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Stavanger, Norge er 1 026 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Stavanger, Norge er i september. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 372 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 16 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Stavanger SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Stavanger, Norge er 1 062 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Stavanger, Norge er i mai. Prisen er 19 % lavere enn resten av året med bare 863 kr per dag. En leiebil av typen Varebil er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Stavanger kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Auris Touring Sports
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

67 kr/dag

10 sep.–12 sep.
Toyota Auris Touring Sports
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

69 kr/dag

10 sep.–12 sep.
Toyota Corolla
Toyota Corolla
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

65 kr/dag

10 sep.–12 sep.
Toyota Corolla

Leiebilselskaper i Stavanger

Alle større selskaper som leier ut biler i Stavanger, Rogaland
3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

7,9

Hentes/Leveres

5,9

Value

10,0
7,0
Bra
1 vurdering2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

7,0

Hentes/Leveres

7,0

Value

7,0
4 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Stavanger

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Stavanger

Mest populære selskap

Europcar

Populære biltyper

Compact, Mini, Intermediate

Billigste leiebil

672 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Det mest populære bilutleiefirmaet i Stavanger funnet på momondo denne måneden er Europcar. Andre populære valg blant bilutleiefirmaer er Hertz og Sixt
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Stavanger de siste 72 timene: Compact, Mini, Intermediate.
Den laveste prisen for en leiebil i Stavanger er 672 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 048 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Stavanger de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Class Compact Car som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Stavanger

Nedenfor er de mest populære hotellene i Stavanger

Kjøre med en leiebil i Stavanger - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Stavanger, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Den billigste leverandøren i Stavanger er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 860 kr fra 3 utleiesteder i Stavanger. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Stavanger med en pris på 652 kr.

Når du planlegger å reise til Stavanger i september, anbefaler vi at du leier en økonomibil slik at du er best mulig forberedt på været og forholdene på veiene. En økonomibil kan håndtere både våte og tørre kjøreforhold som er typisk for Stavanger i september med temperaturer som ligger på ca. 9 °C og en nedbørsmengde som i gjennomsnitt ligger på 154 mm. Å leie en Økonomi i Stavanger vil koste deg i gjennomsnitt 496 kr/dag.

Hertz har flest utleiesteder i Stavanger, Norge med 3 utleiesteder. På disse utleiestedene kan momondo-brukere vanligvis finne leiebiltilbud for 860 kr/dag.

Reisende som leier en bil i Stavanger må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Stavanger er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

I august har Stavanger vanligvis en nedbørsmengde på 113 mm og en gjennomsnittstemperatur på 14 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i Stavanger ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

Klimaet i Rogaland i august innebærer vanligvis temperaturer på 14 °C og en forventet nedbørsmengde på 122,7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Stavanger til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på populære flyplasser nære Stavanger

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Stavanger

Leiebiltyper som er populære i Stavanger

Lei en av disse populære biltypene i Stavanger

Start planleggingen av reisen til Stavanger


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Stavanger via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Stavanger, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Stavanger og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Du kan avgrense søket på momondo ved å velge fair fuel policy når du søker etter leiebil i Stavanger.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Stavanger.

Ja, leiebiltilbud i Stavanger med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.