Leiebil Kristiansund, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Kristiansund, Norge? Start søket her

Kristiansund, Norge
14. mar. — 21. mar.
Samme leveringssted
Kristiansund, Norge
sø. 14.3.
13:00
sø. 21.3.
middag

Oversikt over leiebilselskaper i Kristiansund

Alle større selskaper som leier ut biler i Kristiansund, Norge
Byråets vurdering: Bra 6.0

Poengsummen er basert på 1 vurdering


Informasjon om reisen din til Kristiansund

Hvor gammel må man være for å leie bil i Kristiansund?

Aldersgrense for bilutleie i Kristiansund varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det finnes enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du tar med familien på biltur i Kristiansund.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I norske byer er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrumsområder. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere og tett bebyggelse. Kjører du på motorveiene inn og ut av Kristiansund er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av mange byer og kommuner i Norge, disse betales som bomavgift og registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Med leiebil i Kristiansund bør du sette deg inn i de ulike parkeringssonene i byen. Disse har forskjellig pris per time og ulike parkeringsregler når det gjelder hvor lenge du kan stå parkert. De har sonene 1, 3, Vågeveien 4-6 og A. Det er avgift for parkering i Øverlands gate fra klokken 9-19 fra mandag-fredag og fra 11-16 på lørdager. Ellers kan du parkere gratis. I sone 2 er det avgift for å parkere fra klokken 9-17 mandag-fredag og 11-16 på lørdager. Søndager parkerer du gratis her. Det er også parkeringssoner i P-husene i Kristiansund. Disse har noe andre avgiftsregler. Det er kommunen som driver parkeringen i Kristiansund, og jobber for å overholde at alle betaler som de skal.

Utfluktsmål i og rundt Kristiansund

Med leiebil i Kristiansund kan du og familien kjøre til en rekke morsomme steder om du er på utkikk etter lek og moro med barna. Nære sentrum, over Sørsundbrua, kan dere gå rundt i Innlandet. Her er Kristiansunds gamleby og dette er i tillegg den minste øyen i byen. Her kan dere gå blant gamle bygninger fra 1700-tallet. En kort kjøretur fra sentrum ligger også badelandet ved navn Atlanterhavsbadet. Her er det masse gøy for barna! Kjører dere videre, kan dere dra innom lekelandet Fun Park. Her er det alt fra kino, laser-spill, bowling og lekeland. Vil dere gå tur og se mer av den vakre naturen og havet kan dere gå Havstien som går fra Lillesanden, en kort kjøretur fra sentrum. Dette er en fin og tilrettelagt tur som passer for barn og for voksne som vil lære mer om stedets historie. På turen ser dere blant annet bunkere fra 2. verdenskrig og andre kulturhistoriske severdigheter.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Kristiansund er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og du bør spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Kristiansund kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere leiebil i Kristiansund hos bilutleieselskaper som holder til ved Kristiansund Lufthavn.


Avstand fra Kristiansund, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Ålesund Vigra flyplass

Leiebiler i Kristiansund

Så langt i mars har det vært 6 søk på momondo for leiebiler i Kristiansund.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Kristiansund for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Sixt, Avis og Budget er noen av selskapene som tilbyr alternativer for forbedret rengjøring for å redusere spredningen av COVID-19 i Kristiansund. Kjøretøyene rengjøres regelmessig, men leiebilselskapene gjør nå alt de kan for å sikre at bilene er steriliserte. Du kan se hvilke selskaper i Kristiansund som tilbyr denne tjenesten ved å filtere etter dette alternativet på momondo. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Kristiansund har de billigste prisene på leiebiler?

De billigste leiebilprisene i Kristiansund tilbys av Budget som har 1 utleiested i byen. momondo-brukere har funnet daglige priser helt nede i 413 kr, men gjennomsnittsprisen for leiebiler i Kristiansund fra Budget ligger på 419 kr/dag.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Kristiansund, Norge?

Når du skal leie bil, kan du gå ut i fra at flertallet av leiebilselskapene i Kristiansund ikke har kanselleringsgebyrer. Ha i bakhodet at det ikke er momondo som bestemmer disse retningslinjene for kansellering, men vi kan hjelpe deg med å finne flotte tilbud på leiebiler i Kristiansund. Sørg for å sjekke retningslinjene for kansellering når du gjennomfører søket ditt.

Hvilket leiebilselskap i Kristiansund har flest utleiesteder?

Hertz er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Kristiansund, Norge med totalt 1 utleiested. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 677 kr/dag når de leier en bil hos Hertz i Kristiansund, Norge.

Hva er fartsgrensen i Kristiansund, Norge?

Fartsgrensen i Kristiansund er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Kristiansund er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mars?

Klimaet i Kristiansund i mars har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Kristiansund.

Er været i Kristiansund representativt for resten av Møre og Romsdal?

Reisende som skal kjøre fra Kristiansund på en biltur rundt omkring i Møre og Romsdal eller de omkringliggende områdene i løpet av mars, kan forvente seg temperaturer på ca. 2 °C, og ca. 127 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Kristiansund

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Kristiansund

Finn hotell og fly til Kristiansund

  • Få den siste informasjonen om Kristiansund flyvninger

    Finn den beste tiden for reise, billigste priser, og mest populære flyselskaper.

    Finn flyvninger til Kristiansund
  • Start planlegging av din reise i dag

    Få en oversikt over populære hoteller i Kristiansund mest populære nabolag

    Finn hoteller i Kristiansund