Leiebiler i Lillestrøm, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Lillestrøm, Norge? Start søket her

Lillestrøm, Norge
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Lillestrøm, Norge
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Lillestrøm

Alle større selskaper som leier ut biler i Lillestrøm, Norge
4 utleiesteder
3 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Lillestrøm

I Lillestrøm har du et bredt utvalg av ulike bilutleieselskaper å velge mellom. Her finner du både Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og Thrift. Du kan leie en liten og kompakt bil dersom du ikke har behov for stor plass, velge en mellomstor bil for mer komfort, eller en stor bil eller SUV hvis dere er flere passasjerer eller har mye bagasje. Du kan også leie en varebil dersom du har behov for det, eller en luksusbil for en mer eksklusiv kjøreopplevelse. Uansett hvilken bil du velger, sørger leiebilen for at du har fleksibiliteten til å kunne reise dit du vil, når du vil, uten å være avhengig av busser eller andre faktorer.

Hvor gammel må man være for å leie en bil i Lillestrøm?

For å leie bil i Lillestrøm eller i resten av Norge må du ha hatt førerkort i minst ett år. Det betyr at den laveste aldersgrensen er 19 år, men mange selskaper for bilutleie har imidlertid egne aldersgrenser og restriksjoner. De fleste kjente selskapene har et gebyr og visse begrensninger på bilmodeller for unge sjåfører under 25 år. Noen har også en øvre aldersgrense, som vanligvis er på 75 år. Derfor er det viktig at du leser vilkårene for billeie grundig for å ha en god oversikt over eventuelle ekstra krav eller kostnader.

Parkering

Det finnes gode muligheter for parkering i Lillestrøm, og det er gateparkering mot betaling på kryss og tvers av byen. Ellers finnes det flere private parkeringsplasser, blant annet i tilknytning til Lillestrøm Kultursenter. Det er gratis parkering utenfor Skedsmo Rådhus etter kl. 17:00 på hverdager, og hele dagen på lørdager og søndager. I tillegg finner du parkeringsplasser overfor bussterminalen og i Voldgata.

Utfluktsmål i og rundt Lillestrøm

Med en leiebil i Lillestrøm kan du enkelt utforske alt Romerike har å by på. Dette grønne og frodige området nær Oslo er hjem til Eidsvollsbygningen der grunnloven ble skrevet i 1814, og til Nord-Europas eneste smaragdgruve på Byrud Gård. Du kan også kjøre til Mjøsa for å ta en tur med verdens eldste hjuldamper i drift, Skibladner, og besøke Fløtingsmuseet langs Glomma. Dersom du reiser hit om vinteren, er det også verdt å ta en tur innom Hurdal Skisenter hvor du finner skibakker for både eksperter, nybegynnere og barn.

Hvilke forsikringer trenger man?

Når du skal leie bil i Lillestrøm, må du bestemme deg for mer enn hvilken type bil du ønsker. Hvilke forsikringer du trenger er minst like viktig. Ansvarsforsikring og kaskoforsikring er som regel alltid inkludert i leieavtalen, som sørger for at du får dekket skader påført andre mennesker, dyr, kjøretøy, bygninger og eiendeler, i tillegg til at du kun trenger å betale en egenandel ved skader eller hærverk på kjøretøyet. Videre er ofte også biltyveriforsikring inkludert, som også gjør at du kun trenger å betale en egenandel ved tyveri av eller innbrudd i bilen. Egenandelene avhenger som regel av biltypen du leier. Du bør også undersøke om du har gyldig reiseforsikring når du skal leie bil, da reiseforsikringen ofte inneholder både forsikring for tyveri av egenandeler, personlig ulykkesforsikring og egenandelsforsikring. Dersom du ønsker en mer omfattende dekning, kan du tegne flere andre tilleggsforsikringer, som rednings- og assistanseforsikring eller frontruteforsikring. Førstnevnte er ofte unødvendig i Norge, da det ikke koster spesielt mye å ringe etter veihjelp. Frontruteforsikringen sørger for at du slipper å betale egenandel, som ofte er på 10,000-20,000 NOK, ved bruddskade på frontruten som skyldes uforutsett og plutselig påvirkning.

Hvor i Lillestrøm kan man hente og levere leiebilen?

Du kan hente og levere bilen din på flere ulike steder i og rundt Lillestrøm. Du har valget mellom å hente og levere bilen på Oslo lufthavn, Torp Sandefjord lufthavn, i Lillestrøm sentrum eller flere steder i Oslo sentrum, alt ettersom hvor du kommer fra og hva som passer best for deg.


Avstand fra Lillestrøm, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Oslo Gardermoen flyplass

Leiebiler i Lillestrøm

4 personer har sett etter leiebil i Lillestrøm i oktober.

Hvilket leiebilselskap i Lillestrøm har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Lillestrøm er Hertz med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 895 kr fra 4 utleiesteder i Lillestrøm. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Hertz i Lillestrøm med en pris på 496 kr.

Hva er fartsgrensen i Lillestrøm, Norge?

Fartsgrensen i Lillestrøm er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Lillestrøm er 90 km/t, og fartsgrensen på motorveier er 110 km/t. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Lillestrøm i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Lillestrøm.

Er været i Lillestrøm representativt for resten av Akershus?

Klimaet i Akershus i oktober innebærer vanligvis temperaturer på 5 °C og en forventet nedbørsmengde på 103,7 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Lillestrøm til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Lillestrøm

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Lillestrøm

Start planleggingen av reisen til Lillestrøm