Leiebiler i Lillestrøm, Akershus

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Lillestrøm, Akershus? Start søket her!

Lillestrøm, Norge
6. apr. — 13. apr.
Samme leveringssted
Lillestrøm, Norge
to. 6.4.
12:00
to. 13.4.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Viktig informasjon om leiebiler i Lillestrøm

I Lillestrøm har du et bredt utvalg av ulike bilutleieselskaper å velge mellom. Her finner du både Avis, Budget, Europcar, Hertz, Sixt og Thrift. Du kan leie en liten og kompakt bil dersom du ikke har behov for stor plass, velge en mellomstor bil for mer komfort, eller en stor bil eller SUV hvis dere er flere passasjerer eller har mye bagasje. Du kan også leie en varebil dersom du har behov for det, eller en luksusbil for en mer eksklusiv kjøreopplevelse. Uansett hvilken bil du velger, sørger leiebilen for at du har fleksibiliteten til å kunne reise dit du vil, når du vil, uten å være avhengig av busser eller andre faktorer.

For å leie bil i Lillestrøm eller i resten av Norge må du ha hatt førerkort i minst ett år. Det betyr at den laveste aldersgrensen er 19 år, men mange selskaper for bilutleie har imidlertid egne aldersgrenser og restriksjoner. De fleste kjente selskapene har et gebyr og visse begrensninger på bilmodeller for unge sjåfører under 25 år. Noen har også en øvre aldersgrense, som vanligvis er på 75 år. Derfor er det viktig at du leser vilkårene for billeie grundig for å ha en god oversikt over eventuelle ekstra krav eller kostnader.

Det finnes gode muligheter for parkering i Lillestrøm, og det er gateparkering mot betaling på kryss og tvers av byen. Ellers finnes det flere private parkeringsplasser, blant annet i tilknytning til Lillestrøm Kultursenter. Det er gratis parkering utenfor Skedsmo Rådhus etter kl. 17:00 på hverdager, og hele dagen på lørdager og søndager. I tillegg finner du parkeringsplasser overfor bussterminalen og i Voldgata.

Med en leiebil i Lillestrøm kan du enkelt utforske alt Romerike har å by på. Dette grønne og frodige området nær Oslo er hjem til Eidsvollsbygningen der grunnloven ble skrevet i 1814, og til Nord-Europas eneste smaragdgruve på Byrud Gård. Du kan også kjøre til Mjøsa for å ta en tur med verdens eldste hjuldamper i drift, Skibladner, og besøke Fløtingsmuseet langs Glomma. Dersom du reiser hit om vinteren, er det også verdt å ta en tur innom Hurdal Skisenter hvor du finner skibakker for både eksperter, nybegynnere og barn.


Tilbud på Lillestrøm, Akershus bilutleie

Finn leiebil i Lillestrøm som passer for deg

Liten Leiebiler

358 kr - 1 554 kr

Alle biltyper

525 kr - 1 735 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Lillestrøm, Norge er 804 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Lillestrøm, Norge er i oktober. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 358 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lillestrøm. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lillestrøm kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Lillestrøm, Norge er 1 057 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Lillestrøm, Norge er i august. Prisen er 37 % lavere enn resten av året med bare 676 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 1 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lillestrøm. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lillestrøm kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Lillestrøm, Norge er 704 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Lillestrøm, Norge er i november. Prisen er 24 % lavere enn resten av året med bare 539 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 34 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lillestrøm. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lillestrøm kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Lillestrøm, Norge er 599 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Lillestrøm, Norge er i januar. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 659 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 44 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Lillestrøm. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Lillestrøm kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Lillestrøm

Alle større selskaper som leier ut biler i Lillestrøm, Akershus

Hertz

4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Sunnycars

3 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Europcar

1 utleiested

keddy by Europcar

1 utleiested

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Lillestrøm

Attraksjoner i nærheten:

Lillestrøm Stadion26,0 km

Attraksjoner i nærheten:

Lillestrøm Stadion97,3 km

Attraksjoner i nærheten:

Lillestrøm Stadion152,4 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Lillestrøm

Nedenfor er de mest populære hotellene i Lillestrøm

Kjøre med en leiebil i Lillestrøm - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Lillestrøm, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For en helg i april starter det beste tilbudet i Lillestrøm på rundt 382 kr og opp til rundt 382 kr. Ved å utvide leien til over 7 dager så endres prisklasse til rundt 0 kr til 0 kr.

De billigste leiebilene i Lillestrøm finner man som regel hos keddy by Europcar. Ved bestilling med keddy by Europcar, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 229 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Lillestrøm er 229 kr/dag.


Leiebiler på populære flyplasser nære Lillestrøm

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Lillestrøm

Start planleggingen av reisen til Lillestrøm


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bruke momondo til å bestille leiebil i Lillestrøm fordi det kan spare deg for tid og penger. momondo henter og lar deg sammenligne priser og retningslinjer for bilutleie fra tusenvis av bilutleienettsteder.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Lillestrøm ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.