Leiebiler i Ungarn

Leter du etter billige leiebiltilbud i Ungarn? Søk her!

Budapest, Ungarn
5. des. — 12. des.
Samme leveringssted
Budapest, Ungarn
ma. 5.12.
12:00
ma. 12.12.
12:00
Sjåførens alder:

Beste tilbud som ble funnet for leiebiler i Ungarn

Finn gode tilbud på et stort utvalg populære leiebiler i Ungarn nedenfor
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

27 kr/dag

22 des.–2 jan.
Volkswagen Golf
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

18 kr/dag

22 des.–2 jan.
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

29 kr/dag

22 des.–2 jan.
Volkswagen Golf
Suzuki Vitara/Escudo
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

26 kr/dag

22 des.–2 jan.
Suzuki Vitara/Escudo
Skoda Octavia
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

44 kr/dag

22 des.–2 jan.
Skoda Octavia
Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

30 kr/dag

22 des.–2 jan.
Toyota Yaris
Volvo V40
eller som ligner på Medium
Opptil 5 passasjerer

43 kr/dag

22 des.–2 jan.
Volvo V40
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer

48 kr/dag

22 des.–2 jan.
Volkswagen Golf
Nissan Qashqai
eller som ligner på Medium SUV
Opptil 5 passasjerer

89 kr/dag

22 des.–2 jan.
Nissan Qashqai

Tilbud på Ungarn bilutleie

Finn leiebil i Ungarn som passer for deg

Liten Leiebiler

172 kr - 510 kr

Alle biltyper

267 kr - 982 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Ungarn er 379 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Ungarn er i mars. Prisen er 55 % lavere enn resten av året med bare 172 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 43 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ungarn. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ungarn kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Ungarn Liten utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Ungarn er 407 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Ungarn er i oktober. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med bare 330 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ungarn. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ungarn kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Ungarn Mellomstor utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Ungarn er 1 008 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Ungarn er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 1 110 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 35 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ungarn. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ungarn kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Ungarn er 608 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Ungarn er i februar. Prisen er 66 % lavere enn resten av året med bare 207 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ungarn. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ungarn kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen. Nedenfor er de beste prisene for Ungarn SUV utleie funnet på momondo den siste uken.

Gjennomsnittsprisen for en Luksus leiebil i Ungarn er 832 kr. Den billigste tiden å leie en Luksus i Ungarn er i mars. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 1 192 kr per dag. En leiebil av typen Luksus er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ungarn. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ungarn kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Toyota Yaris
eller som ligner på Økonomi
Opptil 2 passasjerer

18 kr/dag

22 des.–2 jan.
Toyota Yaris
Mercedes-Benz A-Class
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

25 kr/dag

22 des.–2 jan.
Mercedes-Benz A-Class
Volkswagen Golf
eller som ligner på Kompakt
Opptil 4 passasjerer

26 kr/dag

22 des.–2 jan.
Volkswagen Golf

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Ungarn

Nedenfor er de mest populære hotellene i Ungarn

Leiebiler i Ungarn

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Ungarn, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det FLIZZR som er det billigste leiebilselskapet i Ungarn, med tilbud fra kun 276 kr per dag. Brukere som bestiller en leiebil med FLIZZR finner ofte priser som er lavere enn landets gjennomsnittspris på 366 kr per dag. Ha i bakhodet at prisene kan variere avhengig av hvor du leier bilen, hvor mange dager du leier samt hvilken biltype du velger.

Klass Wagen er for øyeblikket det mest populære leiebilselskapet i Ungarn, og 77 % av brukerne valgte tjenestene deres den siste måneden. Klass Wagen er også et populært alternativ med 8 vurderinger, og en gjennomsnittlig tilfredshetsscore fra kunder på 7,0 av 10. Ha i bakhodet at det er mulig at Klass Wagen ikke har utleiekontorer på destinasjonen din i Ungarn, og du bør derfor ha et annet selskap som reserve.

Avis har flere utleiesteder i Ungarn enn noe annet leiebilselskap. Med 20 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Avis har ofte utleiesteder i de mest populære byene i Ungarn. I Budapest finnes det for eksempel 3 Avis utleiesteder.

I Ungarn kjører man på høyre side. Hvis du reiser til Ungarn fra et land der man kjører på motsatt side av veien, kan det ta tid å venne seg til dette, spesielt hvis du har planer om å leie bil under oppholdet ditt.

Av totalt 137 land, ble Ungarn rangert som nr. 58 hva gjelder veikvaliteten. På en skala fra 1 til 7, der 7 er høyeste score, , fikk Ungarn en score på 4,2 for veikvaliteten. Kvalitetene på veiene i landet kan variere avhengig av hvor du reiser samt hvordan været er.

Maks tillatte alkoholkonsentrasjon du kan ha i blodet ved kjøring (BAC) i Ungarn er 0,00‰. Men enkelte regioner og byer i Ungarn kan ha andre BAC-grenser, så det er viktig at du leser deg opp på dette før du reiser. Hvis du er yngre enn 18 år, som er aldersgrensen for å drikke alkohol i Ungarn, kan du bli ilagt strenge straffer hvis du tas i å kjøre i alkoholpåvirket tilstand. Husk at det aldri er en god idé å kjøre i alkoholpåvirket tilstand, uansett hvor gammel du er.

De som reiser til Ungarn foretrekker som regel å leie en Mini. Dette kan skyldes værforholdene under oppholdet deres, aktivitetene de har planlagt, eller budsjettet deres. I løpet av de siste 30 dagene har 48 % av brukerne våre leid en Mini for reisen sin til Ungarn, med en gjennomsnittspris på 159 kr per dag.

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 17,26 kr per liter i Ungarn. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Ifølge dataene våre er bensinprisene i Ungarn verken blant de dyreste eller billigste på verdensbasis. Algerie har for øyeblikket den billigste bensinprisen, og denne ligger på 3,26 kr per liter, mens Hong Kong har den dyreste, med en prislapp på 29,10 kr per liter. Husk at bensinpriser endres regelmessig, og de kan derfor også variere under reisen din.


Leiebiler i populære byer i Ungarn

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Ungarn

Start planleggingen av reisen til Ungarn


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Ungarn er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Ungarn, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Ungarn og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Ungarn.

Ja, momondo viser alle tilbud med forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Ungarn.

Ja, momondo kan vise bilutleiealternativer med ubegrenset kjørelengde i Ungarn.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.