Leiebil Haugesund, Norge - Finn billig bilutleie i byen

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Haugesund, Norge? Start søket her

Haugesund, Norge
13. mai — 20. mai
Samme leveringssted
Haugesund, Norge
to. 13.5.
middag
to. 20.5.
middag
Sjåførens alder:

Tilbud på Haugesund, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Små biler er ofte kategorisert som økonomibiler, kompakte biler og biler som er litt mindre enn gjennomsnittet. Du kan forvente deg en pris på 413 kr/dag for å leie en liten bil i Haugesund. Nedenfor ser du de beste prisene som ble funnet på momondo i løpet av den siste uken.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
391 kr/dag
Haugesund
Industrigt 24
Chevrolet Sonic Sedan
391 kr/dag
Se tilbud
Mitsubishi Lancer
eller lignende Kompakt
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
451 kr/dag
Haugesund
Industrigt 24
Mitsubishi Lancer
451 kr/dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
451 kr/dag
Haugesund
Industrigt 24
Chevrolet Sonic Sedan
451 kr/dag
Se tilbud
Ford Focus
eller lignende Kompakt stasjonsvogn
Opptil 4 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 4-5 dører
502 kr/dag
Haugesund
Industrigt 24
Ford Focus
502 kr/dag
Se tilbud
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Økonomi
Opptil 2 passasjerer
Kapasitet: 1 bagasje
Kjøretøy med 2/4 dører
516 kr/dag
Haugesund
Karmoy Airport
Chevrolet Sonic Sedan
516 kr/dag
Se tilbud
Citroen C2
eller lignende Mini
Opptil 2 passasjerer
Kjøretøy med 2-3 dører
516 kr/dag
Haugesund
Karmoy Airport
Citroen C2
516 kr/dag
Se tilbud

Oversikt over leiebilselskaper i Haugesund

Alle større selskaper som leier ut biler i Haugesund, Norge
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
2 utleiesteder
0,0
Forferdelig
1 utleiested
0,0
Forferdelig
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Haugesund

Hvor gammel må man være for å leie bil i Haugesund?

Aldersgrense for bilutleie i Haugesund varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om du skal på tur med yngre sjåfør.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Haugesund er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Haugesund er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Haugesund. Det er 1200 gratis parkeringsplasser, og 500 korttidsparkeringer der man kan stå mellom 15 minutter og to timer. Det finnes parkeringshus, parkeringsplasser og gateparkering. På hverdager må man betale for parkering mellom åtte-tre og fra åtte-tolv på lørdager. Etter klokken tre kan du altså parkere helt gratis. Mange parkeringsplasser i Haugesund er kommunale, og i tillegg er det private parkeringsplasser og parkeringshus som er privateid. Du kan betale for parkering med kort ved automater som du finner ved parkeringen. Du kan også bruke betalingsappen EasyPark. Da legger du inn registreringsnummer og kortinformasjon, og du trenger ikke billett i bilruten. Hvis du trenger å fylle på kan du gjøre dette rett på mobilen, så du slipper å gå tilbake til bilen for å legge inn ny billett. I tillegg betaler du kun for den faktiske tiden du står parkert, hverken mer eller mindre.

Utfluktsmål i og rundt Haugesund

Har du leiebil i Haugesund er du og vennegjengen i god kjøreavstand til mange spennende aktiviteter. Er dere glad i fjellturer kan dere kjøre i rundt 50 minutter for å gå opp den høyeste toppen i Tysvær som ligger 631 meter over havet. Herfra kan dere se helt til Folgefonna og Stavanger. Hvis dere også vil besøke Folgefonna nasjonalpark, er dette litt mer enn to timer fra Haugesund med bil. Da kan dere utforske nasjonalparken hvor det er snø og is gjennom hele året. Har dere med dere snowboard eller ski og er der om sommeren, kan dere ta dere en tur i bakken ved Folgefonna Snowboard og Ski Camp.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Haugesund er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Haugesund kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Haugesund. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Det finnes også mange bilutleieselskaper i og rundt Haugesund sentrum.


Avstand fra Haugesund, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bergen Flesland flyplass

Leiebiler i Haugesund

21 personer har sett etter leiebil i Haugesund i mai.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Haugesund for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Sixt, Hertz og Budget er noen av selskapene i Haugesund som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Haugesund. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Haugesund har de billigste prisene på leiebiler?

Sixt har generelt de billigste prisene per dag i Haugesund på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 1 177 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 307 kr/dag for leiebiler i Haugesund.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Haugesund, Norge?

I de fleste tilfeller tilkommer det ikke et gebyr hvis du kansellerer leiebilen din i Haugesund. Du kan sjekke hvorvidt utleieselskapet du foretrekker i Haugesund tilbyr gratis kansellering eller ikke når du gjennomfører bestillingen med momondo.

Hvilken type leiebile er best å leie i Haugesund i juni?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Haugesund i juni. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I juni har Haugesund temperaturer på omkring 14 °C, og en nedbørsmengde på 100 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Haugesund vil koste deg i gjennomsnitt 343 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Haugesund har flest utleiesteder?

Budget er det leiebilselskapet som har flest utleiesteder i Haugesund, Norge med totalt 1 utleiested. Vanligvis finner momondo-brukere tilbud på ca. 600 kr/dag når de leier en bil hos Budget i Haugesund, Norge.

Hva er fartsgrensen i Haugesund, Norge?

Fartsgrensen i Haugesund er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Haugesund har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Haugesund, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Hvordan er været i Haugesund, Norge i mai?

I løpet av mai ligger gjennomsnittstemperaturen i Haugesund på 10 °C, og forventet nedbørsmengde er 80 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Haugesund.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i mai?

Klimaet i Haugesund i mai har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Haugesund. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Haugesund, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Opel Corsa, Ford Fiesta og Hyundai i10.

Er været i Haugesund representativt for resten av Rogaland?

Klimaet i Rogaland i mai innebærer vanligvis temperaturer på 10 °C og en forventet nedbørsmengde på 72 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Haugesund til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Haugesund

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Haugesund

Finn hotell og fly til Haugesund