Leiebiler i Haugesund, Rogaland

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Haugesund, Rogaland? Start søket her!

Haugesund, Norge
14. jun. — 21. jun.
Samme leveringssted
Haugesund, Norge
on. 14.6.
12:00
on. 21.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Haugesund

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Haugesund

Hvilket leiebilselskap er billigst i Haugesund?

De billigste leiebilene i Haugesund finner man som regel hos Sixt. Ved bestilling med Sixt, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 739 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Haugesund er 1 365 kr/dag.

Viktig informasjon om leiebiler i Haugesund

Aldersgrense for bilutleie i Haugesund varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om du skal på tur med yngre sjåfør.

I Haugesund er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Haugesund er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Haugesund. Det er 1200 gratis parkeringsplasser, og 500 korttidsparkeringer der man kan stå mellom 15 minutter og to timer. Det finnes parkeringshus, parkeringsplasser og gateparkering. På hverdager må man betale for parkering mellom åtte-tre og fra åtte-tolv på lørdager. Etter klokken tre kan du altså parkere helt gratis. Mange parkeringsplasser i Haugesund er kommunale, og i tillegg er det private parkeringsplasser og parkeringshus som er privateid. Du kan betale for parkering med kort ved automater som du finner ved parkeringen. Du kan også bruke betalingsappen EasyPark. Da legger du inn registreringsnummer og kortinformasjon, og du trenger ikke billett i bilruten. Hvis du trenger å fylle på kan du gjøre dette rett på mobilen, så du slipper å gå tilbake til bilen for å legge inn ny billett. I tillegg betaler du kun for den faktiske tiden du står parkert, hverken mer eller mindre.


Tilbud på Haugesund, Rogaland bilutleie

Finn leiebil i Haugesund som passer for deg

Liten Leiebiler

584 kr - 1 398 kr

Alle biltyper

768 kr - 1 946 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Haugesund, Norge er 993 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Haugesund, Norge er i desember. Prisen er 42 % lavere enn resten av året med bare 584 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 23 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Haugesund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Haugesund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Haugesund, Norge er 1 142 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Haugesund, Norge er i oktober. Prisen er 64 % lavere enn resten av året med bare 413 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 11 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Haugesund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Haugesund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Haugesund, Norge er 1 491 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Haugesund, Norge er i september. Prisen er 56 % lavere enn resten av året med bare 665 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittlig bilutleie i Haugesund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Haugesund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Haugesund, Norge er 1 209 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Haugesund, Norge er i desember. Prisen er 52 % lavere enn resten av året med bare 584 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 6 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Haugesund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Haugesund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Haugesund, Norge er 1 190 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Haugesund, Norge er i mai. Prisen er 13 % lavere enn resten av året med bare 1 040 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 7 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Haugesund. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Haugesund kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Haugesund

Alle større selskaper som leier ut biler i Haugesund, Rogaland

Europcar

2 utleiesteder

Hertz

2 utleiesteder

keddy by Europcar

2 utleiesteder

Sunnycars

2 utleiesteder

Avis

1 utleiested

Budget

1 utleiested

Sixt

1 utleiested

Informasjon om leiebiler i Haugesund

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Haugesund

Populære biltyper

Compact, Intermediate, Standard

Billigste leiebil

741 kr

Mest populære modell

Toyota Yaris
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Haugesund de siste 72 timene: Compact, Intermediate, Standard.
Den laveste prisen for en leiebil i Haugesund er 741 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 205 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Haugesund de siste 7 dagene er Toyota Yaris. Våre brukere foretrekker også Class Standard SUV som et alternativ.

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Haugesund

Nedenfor er de mest populære hotellene i Haugesund

Kjøre med en leiebil i Haugesund - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Haugesund, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Haugesund i juli. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I juli har Haugesund temperaturer på omkring 14 °C, og en nedbørsmengde på 140 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Haugesund vil koste deg i gjennomsnitt 986 kr/dag.

Fartsgrensen i Haugesund er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Haugesund har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Haugesund, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.


Leiebiler på populære flyplasser nære Haugesund

Lei en bil på en av de mest populære flyplassene i nærheten av Haugesund

Start planleggingen av reisen til Haugesund


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Haugesund via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Haugesund ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.