Leiebiler i Haugesund, Norge

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Haugesund, Norge? Start søket her

Haugesund, Norge
24. sep. — 1. okt.
Samme leveringssted
Haugesund, Norge
fr. 24.9.
12:00
fr. 1.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Haugesund, Norge bilutleie

Finn leiebilen som er perfekt for deg

Liten Leiebiler

362 kr - 912 kr

Alle biltyper

321 kr - 1 585 kr

Gjennomsnittsprisen på en leiebil av typen Liten i Haugesund i Norge, koster 303 kr. Det billigste tidspunktet for å leie en Liten i Haugesund i Norge, er i juni. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med en pris på kun 362 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Haugesund. Gjennomsnittsprisen på leie av kjøretøy i Haugesund kan variere basert på en rekke faktorer, deriblant tilbud og popularitet, samt hvor lang tid i forveien du kan bestille leiebilen. Nedenfor ser du de beste prisene for leiebiler av typen Liten i Haugesund funnet på momondo i løpet av den siste uken.


Oversikt over leiebilselskaper i Haugesund

Alle større selskaper som leier ut biler i Haugesund, Norge
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested

Informasjon om reisen din til Haugesund

Hvor gammel må man være for å leie bil i Haugesund?

Aldersgrense for bilutleie i Haugesund varierer fra ulike bilutleieselskaper, men det er som regel en nedre aldersgrense fra 19 til 21 år. Dersom føreren er under 25 år er det også ofte en ekstra kostnad. Det er også enkelte leiebilselskaper som har krav om at føreren må ha hatt førerkort sammenhengende i minst to år. Dette er det greit å være obs på før du bestiller leiebilen, spesielt om du skal på tur med yngre sjåfør.

Viktig å vite om trafikk- og kjøreregler

I Haugesund er det som regel fartsgrense på 40 km/t i sentrum av byen. Det er ofte 30 km/t der det er stor aktivitet med fotgjengere. Kjører du på motorveiene inn og ut av Haugesund er det mellom 60 km/t og 80 km/t. Det kan være lavere fartsgrenser enkelte steder der det er dårligere veiforhold. Promillegrensen i Norge er på 0.2. Det er veiavgift for å kjøre inn og ut av de fleste byer og kommuner i Norge. Bomavgiftene registreres på bilen automatisk når du kjører gjennom bomringene. Ta alltid hensyn til vær og kjøreforhold, spesielt om du kjører når det er mye regn eller snø, det er glatt eller om kvelden.

Parkering

Det er ulike parkeringsmuligheter når du har leiebil i Haugesund. Det er 1200 gratis parkeringsplasser, og 500 korttidsparkeringer der man kan stå mellom 15 minutter og to timer. Det finnes parkeringshus, parkeringsplasser og gateparkering. På hverdager må man betale for parkering mellom åtte-tre og fra åtte-tolv på lørdager. Etter klokken tre kan du altså parkere helt gratis. Mange parkeringsplasser i Haugesund er kommunale, og i tillegg er det private parkeringsplasser og parkeringshus som er privateid. Du kan betale for parkering med kort ved automater som du finner ved parkeringen. Du kan også bruke betalingsappen EasyPark. Da legger du inn registreringsnummer og kortinformasjon, og du trenger ikke billett i bilruten. Hvis du trenger å fylle på kan du gjøre dette rett på mobilen, så du slipper å gå tilbake til bilen for å legge inn ny billett. I tillegg betaler du kun for den faktiske tiden du står parkert, hverken mer eller mindre.

Utfluktsmål i og rundt Haugesund

Har du leiebil i Haugesund er du og vennegjengen i god kjøreavstand til mange spennende aktiviteter. Er dere glad i fjellturer kan dere kjøre i rundt 50 minutter for å gå opp den høyeste toppen i Tysvær som ligger 631 meter over havet. Herfra kan dere se helt til Folgefonna og Stavanger. Hvis dere også vil besøke Folgefonna nasjonalpark, er dette litt mer enn to timer fra Haugesund med bil. Da kan dere utforske nasjonalparken hvor det er snø og is gjennom hele året. Har dere med dere snowboard eller ski og er der om sommeren, kan dere ta dere en tur i bakken ved Folgefonna Snowboard og Ski Camp.

Hvilke forsikringer trenger man?

Med leiebil i Haugesund er enkelte forsikringer som regel alltid inkludert i prisen. Dette er for eksempel Kollisjonsforsikring og Tyveriforsikring. Noen leiebiltilbud er uten forsikring som reduserer selvrisiko ved skade. Du kan legge til disse ekstra forsikringene som reduserer din egenandel dersom noe skulle skje under leieperioden. Prisen på forsikringer som reduserer egenandelen din avhenger av hvilket selskap du leier hos. Dette bør du undersøke på forhånd, og spørre utleier om hva forsikringen innebærer før du velger den.

Hvor i Haugesund kan man hente og levere leiebilen?

Det er flere steder du kan hente og levere leiebil i Haugesund. Dersom du kommer med fly, kan du velge et firma som har bilutleie og henting ved flyplassen. Det finnes også mange bilutleieselskaper i og rundt Haugesund sentrum.


Avstand fra Haugesund, Norge til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Bergen Flesland flyplass

Leiebiler i Haugesund

203 personer har sett etter leiebil i Haugesund i september.

Hvilket leiebilselskap i Haugesund har de billigste prisene på leiebiler?

Sixt har generelt de billigste prisene per dag i Haugesund på alle utleiestedene sine. Du kan forvente deg å betale i gjennomsnitt 1 216 kr/dag, men brukerne våre har funnet priser fra kun 317 kr/dag for leiebiler i Haugesund.

Hvilken type leiebile er best å leie i Haugesund i oktober?

Vi anbefaler å leie en økonomibil når du besøker Haugesund i oktober. Selv om en økonomibil ikke er særlig godt egnet for is og snø, er det en ideell leiebil for milde temperaturer og regn. I oktober har Haugesund temperaturer på omkring 5 °C, og en nedbørsmengde på 180 mm – ideelle forhold for å leie en økonomibil. Å leie en Økonomi i Haugesund vil koste deg i gjennomsnitt 355 kr/dag.

Hva er fartsgrensen i Haugesund, Norge?

Fartsgrensen i Haugesund er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Haugesund har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Haugesund, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 110 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Haugesund?

Leie av Hyundai Accent i Haugesund er det mest populære alternativet blant momondo-brukere, etterfuglt av leie av Volkswagen Polo. Brukerne våre har funnet tilbud på Hyundai Accent i Haugesund for i gjennomsnitt 582 kr per dag, og så billig som 185 kr per dag. Gjennomsnittsprisen for å leie Volkswagen Polo i Haugesund ligger på 467 kr per dag, men du kan finne priser helt nede i 211 kr per dag.

Hvordan er været i Haugesund, Norge i september?

I løpet av september ligger gjennomsnittstemperaturen i Haugesund på 12 °C, og forventet nedbørsmengde er 185 mm. Dette kan være nyttig informasjon for reisende som skal leie bil i Haugesund.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Klimaet i Haugesund i september har som regel ikke noe å si for hvilken type bil du bør leie for oppholdet. Basert på dataene våre ser momondo-brukere ofte etter spesifikke kjøretøy når de skal leie bil i Haugesund. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Haugesund, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Hyundai Accent, Volkswagen Polo og Ford Ka.

Er været i Haugesund representativt for resten av Rogaland?

Klimaet i Rogaland i september innebærer vanligvis temperaturer på 12 °C og en forventet nedbørsmengde på 167,3 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Haugesund til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler på flyplasser i Haugesund

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Haugesund

Start planleggingen av reisen til Haugesund